Hamile kalmayı bekleyenler

Tşk ederim canım.Reglin 3.gününe randevu alabildim ben, geçmi olur acaba.Eşimede ürolojiden aldım, doğru sanırım değil mi?

Tşk ederim canım.Reglin 3.gününe randevu alabildim ben, geçmi olur acaba.Eşimede ürolojiden aldım, doğru sanırım değil mi?

yok canım geç değil, zaman kanamamın baya gelmesi gerek demişti doktor, 3. güne daha iyi olur. Bende öyle gitmiştim. Tabi üroloji. Benim eşim özel bir laboratuvarda yaptırmıştı sonucunu götürmüştük.

Günaydın tatlımmmm bebeişli bi güne uyanmak nasıl bi duyguuu:))

Pazar gunu cıktı poItıf
pazar cıktı pazartesi ilişki olduysa kaçırmamışsınıdr sonuçta 2-3 güne kadar yasıyo spermlerr . dünde olaydı iyidi ama bugünü de kaçırma canımmm.bugün baktınmı ovu testineee ne cıkıyooo

moral bozmak yok kötümser olmak yok tatlım . bu işin sırrı moralin yüksek olmasıııı herşey Allah'tan dimiii

bebeğimmm sana 41 tane maşallah olsunnn darısı bana olsunnn

sen nasil birisin yaaaa inanilir gibi değill....her derde devasinn yazdiklarini okuyunca oyle duygulandimki.....canim arkadasim benimmmm....oncelikle bütün bilgilerin tecrubelerin icin cokkk tesekkur ederimm..folbiol u 3 aydır kullaniyordum kuzum cok haklisin bebek düşünen herkesin İçmesi gerekiyor yaklasik bi 3 ay daha icecem zaten..soyledigin belirtiler aynen harfi harfine bende mevcut en belirgini de sag taraftaki bel agrim..bide yumurtaliklarim agriyor bu da normal mi cok korkuyorum ona bise olacak diye Allah korusun....agrilarim olunca tek düşündugum sey bu oluyor (( bu arada Rabbimin izniyle 2 hafta sonra kalp atisini duyabilecekmisiz.dedigin gibi 6 haftalikken kese goruluyormus ve kalp atısı duyuluyormus. o ani hayal edemiyorum bileee... tekrardan hersey icin cok cokk teşekkür ederiiimmm can kuşuuummm iyiki yanimdasinn

Son düzenleme:

inşallah olumlu olur herşey artık kafama takmayacam sadece bazı şeylere dikkat edecem sonrasıda Allahtan diyecem ne yapim

gunaydinnn bitanemm valla bebisle uyanmayi birak uyumak bile cok tuhaf bi duygu nasil yatsam rahatsiz edecekmisim gibi :))) sende benim canimsinn kuzuumm vok duygulaandim oyle söyleyince demek basa donul okuyosun..iyiki varsin bebegimm ay bide cinsiyet var tabiiii dimii

canımmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim duyuncaaaaaa tebrik ederimmm seni Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn

caniimmmm beniiiimmmm cok cokkkkk teşekkür ederiimmmm darisi da sana olsun insalahhhh bitanemm hayırlısıyla Rabbim bu guzel duyguyu nasip etsin sizede inşallah

caniimmmm beniiiimmmm cok cokkkkk teşekkür ederiimmmm darisi da sana olsun insalahhhh bitanemm hayırlısıyla Rabbim bu guzel duyguyu nasip etsin sizede inşallah

aminn canım benm teşekkür ederimm :))) belirtilerin var mıydı neler yaptın bizimle paylaşır mısın:))))))

özgemmmm anneeeee dun alinti yapamadan yazdım sana ama gormedin saniriim..cok cok cokkk teşekkür ederiim Bitanemm Allah razi olsun..canim ama yazdiklarin için üzüldüm niye zor gunler geciriyorsuunn canını sıkan ne? bebiiss iyi dimi annesiii Rabbim sıkıntılarından bian once hayirlisiyla kurtulmani gerçekleştirsin tatlimm zorluklardan cabucak kurtulursun insallah...

Canın yaa. evet her okuyuşumdada içim huzur ve umutla doluyoooo bende yazıcam aynı bole diyorummm. Rabbim kısmet ederseeee...
Evet cinsiyet belli olsun ilk hediyesi bendennn:)

Bakmadım da zatn testte pozıtıf gordukden sonra bakmadım bıdaha ama dra gittim pazartesi gunu dr bu hafta sık calıs haftada 2 3 defa dedi gun asırı yaptıgımızda 4 oluo bız bı tane kacırdık😢

aminn canım benm teşekkür ederimm :))) belirtilerin var mıydı neler yaptın bizimle paylaşır mısın:))))))

canim benim tabiki paylasirim yazmıştım ama bidaha yazarim..belirtilerim baya vardi ama ben hayal kırıklığı yasamamak için hiçbir belirtiyi hamilelige baglamamaya calistim.en net belirti ayin 11inde 2 kez gelen kahverengi cok az lekelenmeydi..onun disinda şiddetli bel agrisi gogus agrisi bide bacaklarimda ve kasıklarımda cekilmeler diyebilirim..bide yaptigim tek bisey vardi onu 354. sayfada yazmistim onu bi oku cunku bence en etkili sey o oldu bebegiimm

Canın yaa. evet her okuyuşumdada içim huzur ve umutla doluyoooo bende yazıcam aynı bole diyorummm. Rabbim kısmet ederseeee...
Evet cinsiyet belli olsun ilk hediyesi bendennn:)

ayyy insallahhh canin benim Rabbim sanada bu guzel mutlulugu yaşatip duygularini dokmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederiiizzz teyzesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…