canim benimmm hayırlısi olsun uzulme lutfen diğer ay inşallah seninle olur bebegin..
canım eşin gidip sperm analizi versin beklemeyin, vermeden önce 3 gün birliktelik olmayacak. Sen doktora gidince Kan alıyor, ve vajinal muayene ediyor (Regli değilken vajinal muayene yaptırdım ben adetliyken kan aldılar) Hormonel testlerin yapılıyor ve iltap vs varmı diye bakıyorlar
Tşk ederim canım.Reglin 3.gününe randevu alabildim ben, geçmi olur acaba.Eşimede ürolojiden aldım, doğru sanırım değil mi?
herkese gunaydinnnnn guzeller guzeli anneler ve anne adaylariiben dun biraz yoğunluktan biraz heyecandan bi türlü ekleyemedim hepinizi.yani herkese tek tek cevap yazmistim tek mesajda ama uzun olmus hata olustu silindi bidaha yazmaya zamanim yoktu bende aklimda olanlari yazdim o yuzden hepinizden ayri ayri Özür diliyorum ismini sayamadiklarimdan..yoksa asla hiçbirinizi unutmadim..iyiki yanimdasiniz sicakliginizla canlarim...iyikiiiii.....
pazar cıktı pazartesi ilişki olduysa kaçırmamışsınıdr sonuçta 2-3 güne kadar yasıyo spermlerr . dünde olaydı iyidi ama bugünü de kaçırma canımmm.bugün baktınmı ovu testineee ne cıkıyoooPazar gunu cıktı poItıf
moral bozmak yok kötümser olmak yok tatlım . bu işin sırrı moralin yüksek olmasıııı herşey Allah'tan dimiiiiyi değilim canım ya bugün doktora gidecem kontroller için ben hiç hormon testi yaptırmamıştım bugün belki yapar bilmiyorum geçen ay çok kötü olduk moralimiz alt üst oldu şimdi doktora gidecez bakalım ne diyecek
herkese gunaydinnnnn guzeller guzeli anneler ve anne adaylariiben dun biraz yoğunluktan biraz heyecandan bi türlü ekleyemedim hepinizi.yani herkese tek tek cevap yazmistim tek mesajda ama uzun olmus hata olustu silindi bidaha yazmaya zamanim yoktu bende aklimda olanlari yazdim o yuzden hepinizden ayri ayri Özür diliyorum ismini sayamadiklarimdan..yoksa asla hiçbirinizi unutmadim..iyiki yanimdasiniz sicakliginizla canlarim...iyikiiiii.....
Tatlı anneee:))) Allah melegini saglikla kucaklamayi nasip etsin:)) her zaman yanındayız tatlı kuş:)))
İlk zamanların bulantisiz ve ağrısız gecsin inşallah:)) 7.haftada başlıyor çünkü belirtiler:)) özellikle sabah bulantısı, kasık ağrısı, bel ağrısı,halsizlik, depresiflik vb. Hepsi normaaal ve hepsi bebisin 12 haftalık olduktan sonra geçecek, belki de hiç birini yaşamayacaksın:) inşallah öyle olur; )
Minişin daha çok küçüktür:))) öper onu teyzesii:)) biraz büyüsün de görürsün annesi simdi ultrasonda görünmeyebilir)
Eve bol bol cubuk kraker ve beyaz leblebi al canım baş ucuna koy, midene iyi gelir. Bulantiya da yanmaya da. Folik asit baslamadiysan almaya basla bitanem yaklasik 12haftan bitene kadar almalısın. Folbiol var 2tl civarında, onu kullanabilirsin. Gebelik düşünen arkadaşlarım da almalılar mutlaka. Sağlık ocağında ücretsiz kan değerlerine baktırıp özel doktora gideceksen ona gösterebilirsin böylece özelde para vermemiş olursun.
Baharatlı ve aci şeyler yeme tatlım, hergün 1tatli kaşığı bal ve pekmez yersen bebisin müthiş gelişir ve kilo alır. Bulantılar olursa peynir ekmek de cok iyi gelir. Canın ne istiyorsa onu ye, eşin ve çevredekiler şunu ye bunu ye diye sevmediğin ama yararlı şeyleri yemeye zorlayabilir, ilk 3 ay bebek minik ve senden her ihtiyacını karşılar canım rahat ol.
Bebeğin büyüdükçe yazarım tatlım.
Pozitif ol herşey cok iyi ve guzel olacak diye düşün hep. Çünkü öyle olacak:)) çoook güzel bir anne olacaksın:)) güzel günler göreceğiz:)))
canim benimmm hayırlısi olsun uzulme lutfen diğer ay inşallah seninle olur bebegin..
bebeğimmm sana 41 tane maşallah olsunnn darısı bana olsunnn
Sağol canım,seninde gözün aydın,çok sevindim.Allah bizede aratmasın,herkese versin.
Günaydın tatlımmmm bebeişli bi güne uyanmak nasıl bi duyguuu:))
pazar cıktı pazartesi ilişki olduysa kaçırmamışsınıdr sonuçta 2-3 güne kadar yasıyo spermlerr . dünde olaydı iyidi ama bugünü de kaçırma canımmm.bugün baktınmı ovu testineee ne cıkıyooo
moral bozmak yok kötümser olmak yok tatlım . bu işin sırrı moralin yüksek olmasıııı herşey Allah'tan dimiii
pazar cıktı pazartesi ilişki olduysa kaçırmamışsınıdr sonuçta 2-3 güne kadar yasıyo spermlerr . dünde olaydı iyidi ama bugünü de kaçırma canımmm.bugün baktınmı ovu testineee ne cıkıyooo
moral bozmak yok kötümser olmak yok tatlım . bu işin sırrı moralin yüksek olmasıııı herşey Allah'tan dimiii
Canimsin sen yaaa rabbim aratmadan bekletneden dilegine kavusturdu yaa inan ben adina oyle mutluyum ki ara ara gecmise donup haberini yazdigin iletiye bakio tekrar tekrar mutku oluyorum bizede nasio olur insallahhh cinsiyeti belli olsun ilk cicisini ben alicam kuzumaaaa:)))
canımmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim duyuncaaaaaa tebrik ederimmm seni Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn
kuzuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındımm yazdıklarımııı okudun muuu
heh soyleee korkma... Rabbim dualarımızı duyuyoo . Dualarım seniinle tatlıminşallah olumlu olur herşey artık kafama takmayacam sadece bazı şeylere dikkat edecem sonrasıda Allahtan diyecem ne yapim
caniimmmm beniiiimmmm cok cokkkkk teşekkür ederiimmmm darisi da sana olsun insalahhhh bitanemm hayırlısıyla Rabbim bu guzel duyguyu nasip etsin sizede inşallah
aaaa hayırlıı olsunnn canımmmm :) bizim lsayfada paylaşmamışsın ama olsun :))) çokk sevindimmmm bana dua ett bu mutluluğunla allah kabul eder özge sıkıntılarından kurtulsun dee olur muu biraz zor günler geçiriyorum duaya ihtiyacımm var öpüyorum byy
gunaydinnn bitanemm valla bebisle uyanmayi birak uyumak bile cok tuhaf bi duygu nasil yatsam rahatsiz edecekmisim gibi :))) sende benim canimsinn kuzuumm vok duygulaandim oyle söyleyince demek basa donul okuyosun..iyiki varsin bebegimm ay bide cinsiyet var tabiiii dimii
aminn canım benm teşekkür ederimm :))) belirtilerin var mıydı neler yaptın bizimle paylaşır mısın:))))))
Canın yaa. evet her okuyuşumdada içim huzur ve umutla doluyoooo bende yazıcam aynı bole diyorummm. Rabbim kısmet ederseeee...
Evet cinsiyet belli olsun ilk hediyesi bendennn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?