Hamile kalmayı bekleyenler

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5-2saat formu baştan okumaya çalıştım.3,5yıllık evliyim 31 yaşındayım geçen yıldan beri bebek istiyoruz 2defa klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım geçen yıl olmadı aralıkta film çektirdim şimdi yine klomen kullandım ve pazar günü çatlatma iğnesi yaptırdım..Hesap kitap yapmak istemiyorum ve hiç bi belirtiylede umutlanmak istemiyorum çünkü hayal kırıklığı daha kötü oluyor.Şimdi bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum Rabbim isteyen herkese ama herkese öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bakmadım da zatn testte pozıtıf gordukden sonra bakmadım bıdaha ama dra gittim pazartesi gunu dr bu hafta sık calıs haftada 2 3 defa dedi gun asırı yaptıgımızda 4 oluo bız bı tane kacırdık😢

hımmm inşallah kaçmamıştır canım dedim ya sonuçla spermler yaşıyoooo ferah tut içini senn

ayyy insallahhh canin benim Rabbim sanada bu guzel mutlulugu yaşatip duygularini dokmeyi nasip etsin inşallah teşekkür ederiiizzz teyzesiiii

yesin onu teyzesiii:) Aminnnnn canımmm

Cok sevindim insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah :))

Ayy canım bnm inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın bebisi kucağına.bebeğin seninle olsun.dualar da buluşalım

canım benim çook sevindim Allah isteyen herkese versin inşallah tebirk ediyorumm

inşallah hamilesindir çizgi çok belirgin tebrik ederim canım darısı sağlılka kucağına almana inşallah :))

canlarım benim dualariniz icin Allah razi olsun..insallah Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin

canııımm çook sevindim çookk.Rabbim sağlıklı bişe şekilde kucağına almayı nasip etsin ainşallahh.çok güzell yaaa.

Cnm hosgeldin inşallah ugurlu gelır burası bebgınım haberını alırız hepımızde... Gecer elbet her gecenın sabahı vardır merk etme bn artık hamılelık olsun dıe dua etmıyorum saglıkla kıcagıma alacagım bır hamılelık ıstıyorum rabbımden. Bn 2012 hazıranda korunmayı bıraktım hemen kalmam dıodum hemen kaldım fakat bbgım düştü. Sonra dr um korunma suresı verdisonra bn bı daha yasıcam dıe tedırgın ola ola sallaya sallaya 2013 hazıranda yıne hamıle kalmısım :):) cok sevındık suprız oldu cunku bızede sonra 12 haftaykn karnımda öldü patolojıye yolladık kan pıhtılasması varmıs bunu daha once bılseydım ona gore yol alırdım ama bngın patolojısınden cıktı sonucda. Şimdide bıraktık bakalım ne zamn gelcek gelınce stres olmamam gerek o yuzden ben 4 aylıkken oğrensem cok mutlu olucam :):):):) öle herkesin hıkayesı farklı ınsallah alırız kucagımıza bebıslerımızide bu sınav bıter:):)

amiiiiin canım inşallah senin hikayeni okumuştum geçmişte..Rabbim öncelikle sağlıkla ve sonra hayırlı evlatlar inşallah bende hep böyle dua ediyorum.

canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş

Canım beniiimmmmmm bayağıdır giremiyordum görünce çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah çok iyi çıkmış kocaman öpüyorum o kadar mutlu oldum ki anlatamam :))))

Canim benimm cok cok teşekkür ederim haklısın simdi tek istedigim minigimizin saglikli olmasi ve bize kalp atislarini dinletmesii dualarim sizinle bebegim Rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Arkadaslar benim reglim 36-37 günde bir olduğu için internetten aldığım ovulasyon testlerine 14.gün değilde 21 günden sonra başlayacaktım ama dün 14.gündü dayanamadım yaptım sonucu şimdi fotosuna çekip sizinle paylaşacağım çift çizgi ama pozitif mi bilemedim riske girmemek için değerlendirdik tabi :))

Canım beniiimmmmmm bayağıdır giremiyordum görünce çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah çok iyi çıkmış kocaman öpüyorum o kadar mutlu oldum ki anlatamam :))))

canim benimm Allah razi olsun cok tesekkur ederiim darısı da size insallah

canim benimm Allah razi olsun cok tesekkur ederim darisi size olsun :)) onlarin hepsini cevapladım ben tatlim okuyabildin mi

Gizzz tebrik ederim canim...gunlerimiz ayni.sen de ekim anneleri basligina bak

aaaaaaa canimm bende seni tebrikk ederiiiiimmmm super yaaaa tamam tatlim bakacam burda geçmişe cevap vermem gerek ondan sonra bakicam hemen teşekkür ederim :)) senin degerin kacti canim ogrendiginde

canııımm çook sevindim çookk.Rabbim sağlıklı bişe şekilde kucağına almayı nasip etsin ainşallahh.çok güzell yaaa.

canimm benimmm gecen ay birlikte beklemistikk :))) cok Teşekkür ederim bitanem darisi hayırlısiyla sana olsun insalahhhh

Son düzenleme:
aaaaaaa canimm bende seni tebrikk ederiiiiimmmm super yaaaa tamam tatlim bakacam burda geçmişe cevap vermilem gerek ondan sonra bakicam hemen teşekkür ederim :)) senin degerin kacti canim ogrendiginde

Ilk 38 ikki gun sonra 61 iki gun sonra 308 oldu canim..daha da baktirmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…