Bakmadım da zatn testte pozıtıf gordukden sonra bakmadım bıdaha ama dra gittim pazartesi gunu dr bu hafta sık calıs haftada 2 3 defa dedi gun asırı yaptıgımızda 4 oluo bız bı tane kacırdık😢
ayyy insallahhh canin benim Rabbim sanada bu guzel mutlulugu yaşatip duygularini dokmeyi nasip etsin inşallahteşekkür ederiiizzz teyzesiiii
Cok sevindim insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah :))
Ayy canım bnm inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsın bebisi kucağına.bebeğin seninle olsun.dualar da buluşalım
canım benim çook sevindim Allah isteyen herkese versin inşallah tebirk ediyorumm
inşallah hamilesindir çizgi çok belirgin tebrik ederim canım darısı sağlılka kucağına almana inşallah :))
canim benim tabiki paylasirim yazmıştım ama bidaha yazarim..belirtilerim baya vardi ama ben hayal kırıklığı yasamamak için hiçbir belirtiyi hamilelige baglamamaya calistim.en net belirti ayin 11inde 2 kez gelen kahverengi cok az lekelenmeydi..onun disinda şiddetli bel agrisi gogus agrisi bide bacaklarimda ve kasıklarımda cekilmeler diyebilirim..bide yaptigim tek bisey vardi onu 354. sayfada yazmistim onu bi oku cunku bence en etkili sey o oldu bebegiimm
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5-2saat formu baştan okumaya çalıştım.3,5yıllık evliyim 31 yaşındayım geçen yıldan beri bebek istiyoruz 2defa klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım geçen yıl olmadı aralıkta film çektirdim şimdi yine klomen kullandım ve pazar günü çatlatma iğnesi yaptırdım..Hesap kitap yapmak istemiyorum ve hiç bi belirtiylede umutlanmak istemiyorum çünkü hayal kırıklığı daha kötü oluyor.Şimdi bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorumRabbim isteyen herkese ama herkese öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
Cnm hosgeldin inşallah ugurlu gelır burası bebgınım haberını alırız hepımızde... Gecer elbet her gecenın sabahı vardır merk etme bn artık hamılelık olsun dıe dua etmıyorum saglıkla kıcagıma alacagım bır hamılelık ıstıyorum rabbımden. Bn 2012 hazıranda korunmayı bıraktım hemen kalmam dıodum hemen kaldım fakat bbgım düştü. Sonra dr um korunma suresı verdisonra bn bı daha yasıcam dıe tedırgın ola ola sallaya sallaya 2013 hazıranda yıne hamıle kalmısım :):) cok sevındık suprız oldu cunku bızede sonra 12 haftaykn karnımda öldü patolojıye yolladık kan pıhtılasması varmıs bunu daha once bılseydım ona gore yol alırdım ama bngın patolojısınden cıktı sonucda. Şimdide bıraktık bakalım ne zamn gelcek gelınce stres olmamam gerek o yuzden ben 4 aylıkken oğrensem cok mutlu olucam :):):):) öle herkesin hıkayesı farklı ınsallah alırız kucagımıza bebıslerımızide bu sınav bıter:):)
canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş
Tebrik ediyorummm giiz cimm inşallah senledir tabıkıı... O cizgiyi goruncee de yetmıoo gercktennn simdi kanda cıkar aonra keseyi görmek sonra kalp atısı vsvs bu bekleyiş heyecan senın için allahın izöiyle melegini kucagına alcaksın cnm darısı bızlererree arkandan bizide all:):):):):)
Canım beniiimmmmmm bayağıdır giremiyordum görünce çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah çok iyi çıkmış kocaman öpüyorum o kadar mutlu oldum ki anlatamam :))))
canlarimmmmmmmm kan değerim 380 ciktiii 4 haftalikmis minik kuş
tatlımmm sabah sabah süperr bir haberr yaa çok sevindimm..
çokta silik bir çizgi değil gayett belirginnnn
hayırlısı olsun...Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş...
gizzimmm şimdi bize anlat ...
kaçıncı denemendi..
özel yaptığın brşey varmıydı..
belirtin falan oldumuuuu
Gizzz tebrik ederim canim...gunlerimiz ayni.sen de ekim anneleri basligina bak
canııımm çook sevindim çookk.Rabbim sağlıklı bişe şekilde kucağına almayı nasip etsin ainşallahh.çok güzell yaaa.
aaaaaaa canimm bende seni tebrikk ederiiiiimmmm super yaaaatamam tatlim bakacam burda geçmişe cevap vermilem gerek ondan sonra bakicam hemen teşekkür ederim :)) senin degerin kacti canim ogrendiginde
Canımmmm tebrik ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çookkk sevindimm
Ilk 38 ikki gun sonra 61 iki gun sonra 308 oldu canim..daha da baktirmadim.
canim benimm Allah razi olsun cok tesekkur ederim darisi size olsun :)) onlarin hepsini cevapladım ben tatlim okuyabildin mi
Âmin canım senede çok sağol inşşşşşşEki Görüntüle 986559
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?