ayyyy inanamıyorum canım benim çok sevindimmmmmbaşkaları için konuşurken senin için halay çekicez galibaa :118::118::118: inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız Allah inşallah analı babalı büyütür darısı bizim başımızaaaa....
ilk sayfada yazdığın gibi açtığın sayfa gerçekten uğur getirdiinşallah kan sonucunda da çıkar da kendi adını da HAMİŞŞŞ diye değiştirirsin...
okuyamadım tatlım kaçırdımm sanırımmm...aminn inşşş
canım benimmmmmmm cok cok cokkk sevindimmmmmm Allah yavrunu sana bagıslasınnnnnn Rabbim bebeğini sana verdi annecikkkkkkkkkkkkkkk Allah analı babalı büyütsün canım benim
gizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy çok sevındımmm sevinçten gözlerım dolduuuu allh tek nefeste kucağına almak nasıp etsınnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyy çookk mutluuu oldummmmm: : kazakta örmeyee başlayımmmmmmm :
Gizzzzzz listemizde kendini hamiş yap hemennbirde hamilelik takvimi yap
Kuzummmmmm çoookkk mutluu oldummmmminşallahh Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Anlat bakalım belirtilerinn nelerdiii??nasıl çalıştınnn?? Tecrubelerinden bizde faydalanalım bebeimmm
Ayyy öğrenince naptınızzz :)) çok güzel bi duygudur eminimkii
Yuppiiiii yaşasınnnnnngiziiimmmm çooookkk sevindimmm kuzummm yaa inşallahhh güzel haberlerle dönersinnn
Mrb giizz cok sevindim canim insallah hayal.kirikligina ugraman gozun aydin allah tamanina erdirsin canim benim Cook sevindim allah.bizlerede nasip eder insallah dilerim burdaki herkes hamile olup çikar...
ay canım benimmm çok sevindim. ne güzel haber ya sabah sabah böyle güzel bi haberle karşılaşmakallah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. kandan sonrada güzel haberlerini bekliyorz.
Canımmmmm beniiiim :) büyük bir mutlulukla okudum haberini gerçekten. İçim kıpır kıpır oldu. Cok mutlu oldum tatlımmmm. İnsalla bebisin seninledir saglikla sihhatle raabim sizi birbirinze kavustursun insallah tebrikler tekrar :)
tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inş.güzel haberlerini bekliyoruz.
Giizz cim tebrik ediyorum seni hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim inşallah bizlere de tez zamanda nasip eder
Cnm hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inş😁😁😁
CanııımmmmmmM
Biliyordum demiştim sen hamilesin diye nasıl mutlu oldum senin adına bilemezsin.
Sağlıkla geçsin hamileliğin ve sağlıkla büyüsün bebeğin:))
Çok öptüm
canım o kadar sevndm ki anlatamam bak dediğim çıktı aldın haberi bir açtım sayfayı haberi gördüm nasıl sevndm anlatamam bana umut oldun belki varsayımım tutar haftaya da ben alırım haberi. hepimize dua et. sennde mutluluğun tammamlansın. kan tahlili sonucun müthiş yüksek çıksınnnn:) hemen keseyi gör hemen kalp atışın duy, rahat bbir hamileliğin olsunnn :) sağlıklı nsıhhatli de kucağına alıver..
Aynen canımm alcaz ons kucagımızaa az kaldııamiiiiin canım inşallah senin hikayeni okumuştum geçmişte..Rabbim öncelikle sağlıkla ve sonra hayırlı evlatlar inşallah bende hep böyle dua ediyorum.
tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,darısı başımıza
tebrik edrim canm...sevindm..kan testi de yaptın mı ?
tebrik ederim canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin darısı bize olsun :)
gözün aydınnnnn çok sevındım kaç haftalık oldugunu nerden bildin kızzzzzzzzzz
bat'tan kaç gün sonra baktın rica ederim söyler misin ?
Hayirli olsun canim, Allah güzel bi Hamilelik gecirmeni, kolay Dogum nasip etsin
Darisi bütün isteyenlerin basina
gizzcimmmmm merhabaaaaaa tebrik ederimmmm allah tamamına erdirsin canım benim, hersey gönlünüzce olsun , allah bizlerede nasip etsin:)
gözün aydın canım okuyunca içim bir tuhaf oldu gözlerim doldu ne mutlu sana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim Allah aratmasın isteyen herkese versin.inşallah bende uzun bir zmn geçmeden burdan müjdeli haberimi veririm
canm benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin,sağlıkla kucağına al inşallah
bize de bol bol dua et emii
4 bitmiş 5 e girmişsin ya canım 5. haftası içerisindeyim diyo zaten
annecikkkkkk gizzz anneeeeeeeeee canımsın ben adet oluyorum yani kırmızılar geldi buayada tutmadı..cok cok cok sevindim senin adınaaa canımsın benimmmmmmmmmmm bebeginn seninlee artıkk annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cici anneciikkk iyi bakkkkkkkk yeenime
canııımm çoook sevndm gerçekten bu kadar kısa sürede bebeğine kavuşmana çok sevndm bizim kadar yıpranmadan :)) darısı başımıza tabi ki...ultrasona girdin mi canım gerç 1000 gibi bir değer çıkmadan kese görünmüyormuş sanırım ama . umarım herşey yolunda gider. çok harika bir hamilelik yaşarsınnnn.....
canm benm ALlah kucagına almayı nasıp etsın hayırlı saglıklı evlat klsun inş
dualarin icin Allah razi olsun bitanemm canim arkadasimmm hep yanimda oldun cokk teşekkürlerr Rabbim kisa zamanda hayirlisiyla sanada hamile olmayi nasip etsin inşallah
canlarim benimm hepinizden Allah razi olsun dualarinizi eksik etmediginiz icin...insalaahh sizede Rabbim hayirlisiyla nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorummmm
Kızlarr şansıma ne diyim ben ya gülsemmi ağlasammı bilemedim:) Soyle açıklıyım annemin evinde tadilat var annemlerde bu yuzden dayımda kalıyo dayımlarr annemlerle aynı mah. oturuyo . Ben uzak kaldığım için hafta içi bana gelemiyolar onlar ümraniyede ben Sarıyer istinyede oturuyorum. Demin annem aradı dediki cocukları(Erkek kardeşim 16 kızkardeşim 18yasında) sana yollimde haftasonu sende kalsınlar.Yengenlerdeyiz 1 haftadır dedi. Tabiki yolla dedim ama sonra aklıma geldi haftasonu %99 ihtimal benim yumurtlama günümmm:))) ben şimdi napıcammmmmmmmm:18::18:
cok cok tsekkur ederimmm gizimmmmmmmmm sen artıkkkk annesinnn dikkat et kendineee vee bebegee canım benimhayırlısıyla kucagınaaa aldığın zamanlar hemencecik gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?