Hamile kalmayı bekleyenler

ilk sayfada yazdığın gibi açtığın sayfa gerçekten uğur getirdi inşallah kan sonucunda da çıkar da kendi adını da HAMİŞŞŞ diye değiştirirsin...

canim benimmm Allah razi olsun cok tesekkur ederim dualarin icin inşallah Rabbim kisa zamanda sanada nasip etsin tatlimm

canım benimmmmmmm cok cok cokkk sevindimmmmmm Allah yavrunu sana bagıslasınnnnnn Rabbim bebeğini sana verdi annecikkkkkkkkkkkkkkk Allah analı babalı büyütsün canım benim

dualarin icin Allah razi olsun bitanemm canim arkadasimmm hep yanimda oldun cokk teşekkürlerr Rabbim kisa zamanda hayirlisiyla sanada hamile olmayi nasip etsin inşallah

gizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy çok sevındımmm sevinçten gözlerım dolduuuu allh tek nefeste kucağına almak nasıp etsınnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyy çookk mutluuu oldummmmm::kazakta örmeyee başlayımmmmmmm:

canim benimm çok çokkk tesekkur ederimmm insallaahh sende boyle guzel haber paylasirsin bizimle kisa zamanda ör kazagini teyzesii ellerine saglikkk

Gizzzzzz listemizde kendini hamiş yap hemenn birde hamilelik takvimi yap

Yuppiiiii yaşasınnnnnn giziiimmmm çooookkk sevindimmm kuzummm yaa inşallahhh güzel haberlerle dönersinnn

cancaziiimmmm cokkkkkkkk teşekkür ederiiiiimmmm iyiki varsin bebegim canimsinn darisi sana olsun insalahhhh Rabbim sanada nasip etsin bu arada paylaştım bilgileri kuzummm 353 ve 354. sayfalara bakabilirsin

Mrb giizz cok sevindim canim insallah hayal.kirikligina ugraman gozun aydin allah tamanina erdirsin canim benim Cook sevindim allah.bizlerede nasip eder insallah dilerim burdaki herkes hamile olup çikar...

ay canım benimmm çok sevindim. ne güzel haber ya sabah sabah böyle güzel bi haberle karşılaşmak allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. kandan sonrada güzel haberlerini bekliyorz.

tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inş.güzel haberlerini bekliyoruz.

Giizz cim tebrik ediyorum seni hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim inşallah bizlere de tez zamanda nasip eder

Cnm hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inş😁😁😁

CanııımmmmmmM
Biliyordum demiştim sen hamilesin diye nasıl mutlu oldum senin adına bilemezsin.
Sağlıkla geçsin hamileliğin ve sağlıkla büyüsün bebeğin:))
Çok öptüm

canlarim benimm hepinizden Allah razi olsun dualarinizi eksik etmediginiz icin...insalaahh sizede Rabbim hayirlisiyla nasip etsin güzel haberlerinizi bekliyorummmm

tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,darısı başımıza

tebrik edrim canm...sevindm..kan testi de yaptın mı ?

tebrik ederim canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin darısı bize olsun :)

gözün aydınnnnn çok sevındım kaç haftalık oldugunu nerden bildin kızzzzzzzzzz

canlarım cok cok teşekkür ederim Allah razi olsunn insallah Rabbim sizede bu mutlulugu yasamayi nasip etsin

Hayirli olsun canim, Allah güzel bi Hamilelik gecirmeni, kolay Dogum nasip etsin
Darisi bütün isteyenlerin basina

gizzcimmmmm merhabaaaaaa tebrik ederimmmm allah tamamına erdirsin canım benim, hersey gönlünüzce olsun , allah bizlerede nasip etsin:)

canm benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin,sağlıkla kucağına al inşallah

bize de bol bol dua et emii

canlariiiimmm dualariniz icin Allah razi olsun iyiki varsınızzzzz benimde dualarim sizinle umarım Rabbim kisa zamanda sizede hayirlisiyla nasip eder

yeenin yer seniiii tamamm bitanemm iyi bakiyorum ben onaa sende diger ay hayirli haberler vereceksin insallah bize tatlimmm Rabbim sanada nasip edecek hayirlisiyla

Kızlarr şansıma ne diyim ben ya gülsemmi ağlasammı bilemedim:) Soyle açıklıyım annemin evinde tadilat var annemlerde bu yuzden dayımda kalıyo dayımlarr annemlerle aynı mah. oturuyo . Ben uzak kaldığım için hafta içi bana gelemiyolar onlar ümraniyede ben Sarıyer istinyede oturuyorum. Demin annem aradı dediki cocukları(Erkek kardeşim 16 kızkardeşim 18yasında) sana yollimde haftasonu sende kalsınlar.Yengenlerdeyiz 1 haftadır dedi. Tabiki yolla dedim ama sonra aklıma geldi haftasonu %99 ihtimal benim yumurtlama günümmm:))) ben şimdi napıcammmmmmmmm:18::18:

bebegiimm Rabbim kismet ederse 2 hafta sonra ultrasona gidecez en az 6 haftalikken kese görünüyormus bide kalp atisini dinleyebilecez Allah kısmet ederse canim cok şükür 2. ayimda hamile kaldım Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla sana da nasip etsin insallah dualarin icin Allah razi olsun tatlimm cok Teşekkürler

dualarin icin Allah razi olsun bitanemm canim arkadasimmm hep yanimda oldun cokk teşekkürlerr Rabbim kisa zamanda hayirlisiyla sanada hamile olmayi nasip etsin inşallah

cok cok tsekkur ederimmm gizimmmmmmmmm sen artıkkkk annesinnn dikkat et kendineee vee bebegee canım benim hayırlısıyla kucagınaaa aldığın zamanlar hemencecik gelir inşallah

canimm valla icinden çıkılmasi zor bir is Allah kolaylık versinnn :18:

cok cok tsekkur ederimmm gizimmmmmmmmm sen artıkkkk annesinnn dikkat et kendineee vee bebegee canım benim hayırlısıyla kucagınaaa aldığın zamanlar hemencecik gelir inşallah

ederimmmm teyzesiii hiç merak etmeee amin insallah hayirlisiyla çiçeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…