canimm valla icinden çıkılmasi zor bir is Allah kolaylık versinnn :18:
Canim benimm cok cok teşekkür ederim haklısın simdi tek istedigim minigimizin saglikli olmasi ve bize kalp atislarini dinletmesiidualarim sizinle bebegim Rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ederimmmm teyzesiii hiç merak etmeeeamin insallah hayirlisiyla çiçeğimm
Giizzcimm sen deneyimlisin artık :) seninde adetten önce akıntın olmuşmuydu bi kaç gün varken. benim 6 gün var bata akıntım gelmiş bugün. acaba adetmi olucam yaa(
İnşllah duyarsın cnm coraspın al gunde bı tane zararı yok bbgıne gıden damarlar daha cok kan versın bbse cnm drunada sor ama
bebegiimm Rabbim kismet ederse 2 hafta sonra ultrasona gidecez en az 6 haftalikken kese görünüyormus bide kalp atisini dinleyebilecez Allah kısmet edersecanim cok şükür 2. ayimda hamile kaldım Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla sana da nasip etsin insallah dualarin icin Allah razi olsun tatlimm cok Teşekkürler
beyaz sari gibi akintilarim oluyordu tatlim hala da az da olsa beyaz akintim oluyor.insalahh hamissindirr
artık kendini yoormaktaa yokkkkk yemeklerrrr dee zamanındaaa yenecekkkkkkkk helekiiii kahvaltııı en sıkısındannnn olacakkkkk tamm mı gizz annesikontroll edcem arada seni
tamamm teyzesiiii biz seni cookk seviyoruuzz teşekkür ederiizzdikkat ediyorum dünden beri benim adam da yeme içmemden sorumlu saglik bakani basimda isim var valla
ne demek canım inşallah sen de duaa et olur mu son 7gündeyim. hayırlısyla görürsünüz inşallah ultrasonda zaman geçiverr inşallah bir çırpıda.
evet aynen öyle beyaz sarı gibi :) yenden ümitlendim bak şimdi. psikolojim alt üst oldu yaa
valla olacakkk okadarrr o bebeğe iyi bakılacak annesiii tabi onceliklee sana iyi bakılacakayrıcaaa bu kadarını hakkediyorsun tatlım tadını cıkkarrrrrr ohhhhh misssssssss gelsinnnn bebiş yoğurdunu sütünü eksik etme tamm mı canım suyudaa bol bol tükettttt
tamamm bitanemmmmkiyamam sana yaa Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu oyle cok istiyorum kii senden de duyayim bu haberiii sütü yoğurdu cok severim şükür kuzum ama kirmizi et yemiyorum ben inşallah problem olmaz. suyu da normalde de cok tüketirim zaten :)
Kızlarr şansıma ne diyim ben ya gülsemmi ağlasammı bilemedim:) Soyle açıklıyım annemin evinde tadilat var annemlerde bu yuzden dayımda kalıyo dayımlarr annemlerle aynı mah. oturuyo . Ben uzak kaldığım için hafta içi bana gelemiyolar onlar ümraniyede ben Sarıyer istinyede oturuyorum. Demin annem aradı dediki cocukları(Erkek kardeşim 16 kızkardeşim 18yasında) sana yollimde haftasonu sende kalsınlar.Yengenlerdeyiz 1 haftadır dedi. Tabiki yolla dedim ama sonra aklıma geldi haftasonu %99 ihtimal benim yumurtlama günümmm:))) ben şimdi napıcammmmmmmmm:18::18:
canim benimmm Allah razi olsun cok tesekkur ederim dualarin icin inşallah Rabbim kisa zamanda sanada nasip etsin tatlimm
cancaziiimmmm cokkkkkkkk teşekkür ederiiiiimmmmiyiki varsin bebegim canimsinn darisi sana olsun insalahhhh Rabbim sanada nasip etsin bu arada paylaştım bilgileri kuzummm 353 ve 354. sayfalara bakabilirsin
valla olacakkk okadarrr o bebeğe iyi bakılacak annesiii tabi onceliklee sana iyi bakılacakayrıcaaa bu kadarını hakkediyorsun tatlım tadını cıkkarrrrrr ohhhhh misssssssss gelsinnnn bebiş yoğurdunu sütünü eksik etme tamm mı canım suyudaa bol bol tükettttt
bebegimmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyosunnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?