Hamile kalmayı bekleyenler

canimm valla icinden çıkılmasi zor bir is Allah kolaylık versinnn :18:

Giizzcimm sen deneyimlisin artık :) seninde adetten önce akıntın olmuşmuydu bi kaç gün varken. benim 6 gün var bata akıntım gelmiş bugün. acaba adetmi olucam yaa (

Canim benimm cok cok teşekkür ederim haklısın simdi tek istedigim minigimizin saglikli olmasi ve bize kalp atislarini dinletmesii dualarim sizinle bebegim Rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İnşllah duyarsın cnm coraspın al gunde bı tane zararı yok bbgıne gıden damarlar daha cok kan versın bbse cnm drunada sor ama

ederimmmm teyzesiii hiç merak etmeee amin insallah hayirlisiyla çiçeğimm

artık kendini yoormaktaa yokkkkk yemeklerrrr dee zamanındaaa yenecekkkkkkkk helekiiii kahvaltııı en sıkısındannnn olacakkkkk tamm mı gizz annesi kontroll edcem arada seni

Giizzcimm sen deneyimlisin artık :) seninde adetten önce akıntın olmuşmuydu bi kaç gün varken. benim 6 gün var bata akıntım gelmiş bugün. acaba adetmi olucam yaa (

beyaz sari gibi akintilarim oluyordu tatlim hala da az da olsa beyaz akintim oluyor.insalahh hamissindirr

ne demek canım inşallah sen de duaa et olur mu son 7gündeyim. hayırlısyla görürsünüz inşallah ultrasonda zaman geçiverr inşallah bir çırpıda.

artık kendini yoormaktaa yokkkkk yemeklerrrr dee zamanındaaa yenecekkkkkkkk helekiiii kahvaltııı en sıkısındannnn olacakkkkk tamm mı gizz annesi kontroll edcem arada seni

tamamm teyzesiiii biz seni cookk seviyoruuzz teşekkür ederiizz dikkat ediyorum dünden beri benim adam da yeme içmemden sorumlu saglik bakani basimda isim var valla

tamamm teyzesiiii biz seni cookk seviyoruuzz teşekkür ederiizz dikkat ediyorum dünden beri benim adam da yeme içmemden sorumlu saglik bakani basimda isim var valla

valla olacakkk okadarrr o bebeğe iyi bakılacak annesiii tabi onceliklee sana iyi bakılacak ayrıcaaa bu kadarını hakkediyorsun tatlım tadını cıkkarrrrrr ohhhhh misssssssss gelsinnnn bebiş yoğurdunu sütünü eksik etme tamm mı canım suyudaa bol bol tükettttt

ne demek canım inşallah sen de duaa et olur mu son 7gündeyim. hayırlısyla görürsünüz inşallah ultrasonda zaman geçiverr inşallah bir çırpıda.

amin insallahh canim benim Allah razi olsun dualarin icin..sende inşallah 7 gun sonra bize musmutluu haberler verirsin Rabbim bu mutlulugu sanada yasatsin inşallah

tamamm bitanemmmm kiyamam sana yaa Rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu oyle cok istiyorum kii senden de duyayim bu haberiii sütü yoğurdu cok severim şükür kuzum ama kirmizi et yemiyorum ben inşallah problem olmaz. suyu da normalde de cok tüketirim zaten :)

inşallah ilerki zamanlarda Rabbim nasip eder canım ya cok cok iyi bunlarrı cok tüketmen gerekecek..kırmızı ete gelince bi sekilde yemeye baslarsın zaten ya da sevdiğin yemeklerin icinee katarsın sevebileceğin sekilde yersin sana kolaylık sağlıyorum bak sevdiğin seylerin yanınıda bebek iicin azcık yersin

ayyyy benimde öyle bir durum oldu ama atlattım çok şükür gelmekten vazgeçtiler..valla canım ya sessiz sessiz gece halletcen işini ya da yumurtlama günün bi kaç gün kaysın diye dua etceksin..sen ovu. testi kullanıyomusun?? belkide yumurtlama günün önce veya sonra olur...

cancaziiimmmm cokkkkkkkk teşekkür ederiiiiimmmm iyiki varsin bebegim canimsinn darisi sana olsun insalahhhh Rabbim sanada nasip etsin bu arada paylaştım bilgileri kuzummm 353 ve 354. sayfalara bakabilirsin

Kuzummm sende benim canımsınnn okudum tüm yazdıklarını akışına bırakmak en matıklısı şimdite kadar hep öle yaptıkk ama tutturamadık :)) bu ay gün aşırı yapcaz bakalım son hafta yokum ztn ben ayrı olcaz ben gidene kadar gün aşırı yapcaz bakalım bu seferde böle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay klomen denicez :))

bebegimmmmmmmmmmmmmmmm ne yapıyosunnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba benim adetim 1 gün gecıkti.idrar testi yaptım tek çizgi malesef.sürekli artan beyaz akıntım var.ve ara ara gögüslerim sızlıyo bu ay klomen ve progestan kullandım ondan mı acaba.progestan yarın bitcek bu ilaç bitince mi adet olunuyo. bu ilaç adet gecikmesi yapıyomu.bilen var mı.zor durumdayım lütfen yardımmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…