Hamile kalmayı bekleyenler

canım batim yarın.değeri aldım 9.38 mis yaaaaa.çokmu düşük ama daha günüm yarın.yada erkenmi yaptırdım.üzüldüm yaa

kız sen bence gebesın azcık sabret salı bi daha yaptır

canım batim yarın.değeri aldım 9.38 mis yaaaaa.çokmu düşük ama daha günüm yarın.yada erkenmi yaptırdım.üzüldüm yaa

geç döllenme olabilir canım testi 2 gün sonra tekrarla bakalım katlayacakmı benim bile adetim geçeli 1 hafta olmuştu değer 29du sonra katladı şuan 10 haftalık olduk bugün dr kont. gideceğim bakalım seninde hakkında hayırlısı olsun

gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hamilemisisnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm. amannnnn ben yeni gördümmm kızzzzzzzzz. masallah masallahhhh allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

canimmmmm teşekkür ederiim kuzuummm amin insallahh darisi sizlere olsun böyle guzel haberler verirsiniz umarimm

tatlim yok merak etme öyle cok degil haftada 1 kere yicem haftasonu.özellikle Sardalya bebegin zihin gelisimi icin onemliymis. ogreneli ne kadar oldu ki bir kere yedim iste :)

canimmmmm teşekkür ederiim kuzuummm amin insallahh darisi sizlere olsun böyle guzel haberler verirsiniz umarimm

Anaaaaaa kaç gündür girmiyorum giiiiiizzzzzzzzz hamilesin seeeennnnnnnn...
Bu çok güzeeellllll canımmm çok çok çok mutlu oldum senin adınaaaaaaa.....
Ayyyyyy bize de dua et olur muuuuu... bizi unutmaaaaaaaaaaaa...

Huuu kızlar ben geldim
Giizzzzzz hamileymiş çok çok sevindim.. başka ne var ne yok?
Var mı başka hamiş haberleri bakim

canim benim gerçekten oyle bende çok sansli olduğumu düşünüyorum bu gunlerde ve bunun icin Rabbime şükürler ediyorum aynı zamanda sizin de dileklerinizin gerçekleşmesi icin dua ediyorum...inşallah canim benimmm güzel haberler verin istiyorum sizdee

Anaaaaaa kaç gündür girmiyorum giiiiiizzzzzzzzz hamilesin seeeennnnnnnn...
Bu çok güzeeellllll canımmm çok çok çok mutlu oldum senin adınaaaaaaa.....
Ayyyyyy bize de dua et olur muuuuu... bizi unutmaaaaaaaaaaaa...

hic unuturmuyuumm kuzuuuummm her duamda siz de varsiniz insallah Rabbim sizede kismet etsin bu tarifsiz duyguyu herkes dualarina kavuşur inşallah...çok teşekkür ederim canım benim sizin dualarinizin da etkisi büyük Allah razi olsun hepinizden...

Tebrikler canım çoookkkk sevindim,Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip ettirsin,İnşallah bizde hamile kalırız?Bu arada eşine nasıl söyledin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…