ayy inşallah gebesindir
kacıncı gününde test yaptırmıstın ?
canım 2 gun once yapmıştım idrar testini
canım batim yarın.değeri aldım 9.38 mis yaaaaa.çokmu düşük ama daha günüm yarın.yada erkenmi yaptırdım.üzüldüm yaaanladm kuzum batın ayın kaçıydı peki
canım batim yarın.değeri aldım 9.38 mis yaaaaa.çokmu düşük ama daha günüm yarın.yada erkenmi yaptırdım.üzüldüm yaa
kız sen bence gebesın azcık sabret salı bi daha yaptır
ınşallah canım yaa korkuyorum ya kimyasal gebelikse
canım batim yarın.değeri aldım 9.38 mis yaaaaa.çokmu düşük ama daha günüm yarın.yada erkenmi yaptırdım.üzüldüm yaa
gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hamilemisisnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm. amannnnn ben yeni gördümmm kızzzzzzzzz. masallah masallahhhh allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
canimmmmm teşekkür ederiim kuzuummm amin insallahh darisi sizlere olsun böyle guzel haberler verirsiniz umarimm
amaaan yavrum balığı çok yeme haftada 2 den fazlası zararlı cıva var iöerisinde fazlaca çünkü. kırmızı et bende yemezdim ama kuzu pirzola tavada mangal gibi kızrtıp yedim bebişim için burnumu tıkayıp yemeye zorluyorum kendimi en azından haftda 1 kere 1 parça çok faydalı balık mevzusuna dikkat et . bide maydonoz ve bitki çaylarından uzak dur!!!!
canimmmmm teşekkür ederiim kuzuummm amin insallahh darisi sizlere olsun böyle guzel haberler verirsiniz umarimm
günaydın güzel anne adayıı.. ne kadar şanslı olduğunun farkındaasın dimi :) bol bol dua et canım bunun için. şükret.. hala beklemedeyşm ben işte. bat 27 şubat . inş. güzel haberler alıcaz bu ay daha. ben buranın uğuruna inanıyorum :)
Anaaaaaa kaç gündür girmiyorum giiiiiizzzzzzzzz hamilesin seeeennnnnnnn...
Bu çok güzeeellllll canımmm çok çok çok mutlu oldum senin adınaaaaaaa.....
Ayyyyyy bize de dua et olur muuuuu... bizi unutmaaaaaaaaaaaa...
hic unuturmuyuumm kuzuuuummm her duamda siz de varsiniz insallah Rabbim sizede kismet etsin bu tarifsiz duyguyu herkes dualarina kavuşur inşallah...çok teşekkür ederim canım benim sizin dualarinizin da etkisi büyük Allah razi olsun hepinizden...
Bebeğimmm hamilesinnn bencedee....Süperrrr:)
cikarmi diyorsun değer canım? inşallah yaa moralim sanki bozuldu ya
Çok düşük bir değer değil bence,ama bence hamilesin,içime öyle doğuyor valla bak,sen genede garantiye al,pazartesi bir daha git yaptır....ama hamilesin bence
Çok düşük bir değer değil bence,ama bence hamilesin,içime öyle doğuyor valla bak,sen genede garantiye al,pazartesi bir daha git yaptır....ama hamilesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?