Hamile kalmayı bekleyenler

Nerde anne vicdanı bugun sinirlerim çok bozuk kızlar sabah bir haberde kadının tekı evlılık dısı ilişkiden hamile kalıo hastanenın wcsinde dgum yapıo ve cop kovasında bogarken görevliler geliyo yakalıyoo ne bu şimdi nasıl bı annelık vicdanı bu veya aıle baskısı bu aıle baskısına bu kadar caresizmiyiz artık hıc mi sığınacak bi devlet kapımız yok bugun cok kotuyum kızlar bız olsun dıye ugrasıoz olanlard wcde boğuyor ey adaleti büyük dünyaa bizlerede gül bizede ol de olsun yarab

hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin hamilelik belirtilerini yazarmısın günün ne kadra geçmişti.hiöç erken erken test yaptın mı evde sabah kalkarken akşam yatarken değişiklikler oldumu ateşin yüksekmiy di mesela idrar rengin nasıldı çok su içip çok idrara çıktınmı.... :) biliyorum bunalttım seni kusura bakma benimde 10 gün oldu pazartesi gidecem dr 1 günde senden geçineyim

canım sana birşey sorucam tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun çok çıkıllıyor diyorlar ya

Ço üzücü ya valla dengesi alt üst oluyor insanın. Seneler önce müge Anlı da izlemiştim. Kadının teki bekarim diye bir adamla evleniyor ve sonra çocuğunu babanneye bırakıp kaçıyor. Tabi babanne gelinim kaçırıldı diye günlerce kadını aradılar. Sonra kadının kendi annesi aradı bende de başka adamdan bir çocuğu var bunu da bana bırakıp gitti diye. Ve sonra 3 tane farklı illerden kadın aradı bizde de çocukları var diye. Ve sonra bir bayan bağlandı ama nasıl ağlıyor hıçkırarak, dedi ki Müge hanım ben 10 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum neredeyse bir ev parası harcadım ama bebeğim olmuyor
Allah bunlara veriyor bunlar atıyor ama ben yıllardır istiyorum bana vermiyor diye. Ay depresyona girdim valla( bizim de canımız çıkıyor canım dediğin gibi, yok ilaç yok iğne yok aşılama bilmemne.. Allah deniyor herhalde.

canım sana birşey sorucam tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun çok çıkıllıyor diyorlar ya

Canım tuvalet meselesi bünyeye göre değişiyor bence. Arkadaşım geçen ay hamile olduğunu öğrendi 10dkda bir Wc.ye çıkıyordu ki is arkadaşım Çişini sabahtan akşama kadar tutma kapasitesine sahipti, , zaten gebe olduğunu ordan anladık. Ama ben çok su içmeme rağmen gunde 2-3kere falan gidiyordum. Sonra kızım dönüp doğum pozisyonu alamayınca ki ters geldi çok baskı yapmadığıdan son zamanlarımda da wc problemi yaşamadım. Ama son zamanlarında 5dk.da bir wc.ye çıkan çok arkadaşım vardı:)
Gebelik belirtileri yüzde yüz şans işi canım. Ben kusmaktan helak olurken cok yakın bir arkadaşım hiç bir belirti hissetmedi. Allah seni de şanslılardan yapsın inşallah

Gunaydınn :44:

Eklentiler

• $image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 46
günaydın kızlarr, bugün dayanamayıp test yaptım kocaman bir negatiffff... moralim çok bozuldu yaa. gerçi bata 4 gün var daha ama olsa çıkardı dimi

günaydın kızlarr, bugün dayanamayıp test yaptım kocaman bir negatiffff... moralim çok bozuldu yaa. gerçi bata 4 gün var daha ama olsa çıkardı dimi
Miratech marka al 2 gun kala tekrarla.ben öyle yaptım gölge gbi 2. Czgi var.fotodan belli olmasada

Canm uzme kendni belli olmayabiliyo diyolar biliyosn 4 gun bekle bakalm az kaldi zaten.

Canm uzme kendni belli olmayabiliyo diyolar biliyosn 4 gun bekle bakalm az kaldi zaten.

ya canım zaten benim adet 2-3 gün gecikmeli geliyo hep. onuda hesaplarsam zaten nerdeyse 1 hafta var bata. eğer gecikirse tekraralrım artık. boşu boşuna beklemeyeyim diyodum ama acelecide davrandım galiba

ya canım zaten benim adet 2-3 gün gecikmeli geliyo hep. onuda hesaplarsam zaten nerdeyse 1 hafta var bata. eğer gecikirse tekraralrım artık. boşu boşuna beklemeyeyim diyodum ama acelecide davrandım galiba

Cnm merhaba üzülme boşuna testte çıkması için şüpheli ilişkiden sonra 12 gün geçmesi lazım oda ancak kanda çıkıyor 12 gün sonra inşallah hamişsindir moralini bozma

sedeff seninle batımız aynı ama bende senin gibi sabredemedim bu sabah baktım bendede negatiff. gerçi testin içine giriyodum bi ara hayal gördüm resmen varmış çızık gibi geldi anneme gösterdim yok diyoo. yok zatende ben 13 şubatta aşılama yaptırmıştm. bat 27 oluo bu sabah 11. gündü olsa çıkardı... ama bizde bi gün burayaa yazıcaz hamileyimm die

kızlaar moral bozukluğundan nete bile giresim gelmio aslında ama bugün kendimi ev işlerine verip biraz kafa dağıttım sayılır...artık ne kadar dağıtabildiysem tabi( dün adet oldum ya ( yarın jinekoloğa gideyım de baksın tahlil mahlil neden 6 aydır bunca çabamız sonuçsuz kalıyo acaba((( her geçen gün zorlaşıyor beklemek Allah hepimizin yardmcısı olsun bacılar,birbirimize dua edelim..

Rabbim tabıkı denıyor sınav bu ama bunlarada allah az bısey allah korkusu versınn yemınlen ıkı gundur dengem şaşdı...

ya neden olmuyo anlamıyorum,adetim biteli 5 gün oluyor,netten ovulasyon testi sipariş ettim 10 gün önce hala gelmedi,güya günümü kaçırıyosam diye kullanıcaktım mannak kargocular bu ayı da kaçırmış olabilirim

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…