çok sagoll canım benim yaa inşallah dediğin gibidir
hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin hamilelik belirtilerini yazarmısın günün ne kadra geçmişti.hiöç erken erken test yaptın mı evde sabah kalkarken akşam yatarken değişiklikler oldumu ateşin yüksekmiy di mesela idrar rengin nasıldı çok su içip çok idrara çıktınmı.... :) biliyorum bunalttım seni kusura bakma benimde 10 gün oldu pazartesi gidecem dr 1 günde senden geçineyimcanim beniiimmmmm cok cokkk teşekkür ederiimmmhala inanamiyorum ama biliyomusun anne mi olacam ben simdi deyip duruyorum tatlım söylediğin herseyi yiyorum hergun sagolsun kocis kendine görev edindi amaaa kırmızı eti agzima koymuyorum ben yiyemem kırmızı et malesef ( onun yerine tavuk ve bol balık yiyorum :)
canim benim gerçekten oyle bende çok sansli olduğumu düşünüyorum bu gunlerde ve bunun icin Rabbime şükürler ediyorum aynı zamanda sizin de dileklerinizin gerçekleşmesi icin dua ediyorum...inşallah canim benimmm güzel haberler verin istiyorum sizdee
Nerde anne vicdanı bugun sinirlerim çok bozuk kızlar sabah bir haberde kadının tekı evlılık dısı ilişkiden hamile kalıo hastanenın wcsinde dgum yapıo ve cop kovasında bogarken görevliler geliyo yakalıyoo ne bu şimdi nasıl bı annelık vicdanı bu veya aıle baskısı bu aıle baskısına bu kadar caresizmiyiz artık hıc mi sığınacak bi devlet kapımız yok bugun cok kotuyum kızlar bız olsun dıye ugrasıoz olanlard wcde boğuyor ey adaleti büyük dünyaa bizlerede gül bizede ol de olsun yarab
canım sana birşey sorucam tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun çok çıkıllıyor diyorlar ya
Miratech marka al 2 gun kala tekrarla.ben öyle yaptım gölge gbi 2. Czgi var.fotodan belli olmasadagünaydın kızlarr, bugün dayanamayıp test yaptım kocaman bir negatiffff... moralim çok bozuldu yaa. gerçi bata 4 gün var daha ama olsa çıkardı dimi
günaydın kızlarr, bugün dayanamayıp test yaptım kocaman bir negatiffff... moralim çok bozuldu yaa. gerçi bata 4 gün var daha ama olsa çıkardı dimi
Canm uzme kendni belli olmayabiliyo diyolar biliyosn 4 gun bekle bakalm az kaldi zaten.
ya canım zaten benim adet 2-3 gün gecikmeli geliyo hep. onuda hesaplarsam zaten nerdeyse 1 hafta var bata. eğer gecikirse tekraralrım artık. boşu boşuna beklemeyeyim diyodum ama acelecide davrandım galiba
ya canım zaten benim adet 2-3 gün gecikmeli geliyo hep. onuda hesaplarsam zaten nerdeyse 1 hafta var bata. eğer gecikirse tekraralrım artık. boşu boşuna beklemeyeyim diyodum ama acelecide davrandım galiba
Ço üzücü ya valla dengesi alt üst oluyor insanın. Seneler önce müge Anlı da izlemiştim. Kadının teki bekarim diye bir adamla evleniyor ve sonra çocuğunu babanneye bırakıp kaçıyor. Tabi babanne gelinim kaçırıldı diye günlerce kadını aradılar. Sonra kadının kendi annesi aradı bende de başka adamdan bir çocuğu var bunu da bana bırakıp gitti diye. Ve sonra 3 tane farklı illerden kadın aradı bizde de çocukları var diye. Ve sonra bir bayan bağlandı ama nasıl ağlıyor hıçkırarak, dedi ki Müge hanım ben 10 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum neredeyse bir ev parası harcadım ama bebeğim olmuyor
Allah bunlara veriyor bunlar atıyor ama ben yıllardır istiyorum bana vermiyor diye. Ay depresyona girdim valla( bizim de canımız çıkıyor canım dediğin gibi, yok ilaç yok iğne yok aşılama bilmemne.. Allah deniyor herhalde.
beni de alın aranızaa,ben de bebiş istiyorum ama beceremiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?