Hamile kalmayı bekleyenler

beni de alın aranızaa,ben de bebiş istiyorum ama beceremiyorum sanırım

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

Canım valla bende 10 gun once yaptrdm 0;01 cıktı doktor gebelik yk dedı bn 43 gun hala adet olmadm ıkı gun önce kendm test yaptm negatf bnde umut edyrm acaba gec dollnme mı dıye

Canım valla bende 10 gun once yaptrdm 0;01 cıktı doktor gebelik yk dedı bn 43 gun hala adet olmadm ıkı gun önce kendm test yaptm negatf bnde umut edyrm acaba gec dollnme mı dıye

Ama 43 gun baya uzun Bı süre deıl mı gec döllenmede ne kadar sonra çıkar ki acaba tekrar kan testı yapmadın mı

anladım canım ona bel bağlamamak lazım o zaman gerçi ben çok su içtiğimde çok çıkarım zaten tuvalete de. aman hayırlısı valla bunaldım yaa

aynı durumdayım canım ve nedense o kdar negatifim ki olmıcak gbii de geliyor sorun olmadığı halde. 10 aydır ovulasyon testi soğan kürü incir kürü keçiboynuzu hayıt tohumu çuha çiçeği ne bulduysam denedm ve hiçvbiri benm vesilem olmadı olmıcak ta heralde. Allah ım bunun la sınıyor ama dediğin gibi yoruldum yıprandım psikolojim bozuldu bebk görmeye tahammülüm yok artık Allah hepsine uzun ömür versin ama bana derdimi hatırlatıyor çok yorgunum çok. bugün çok bitmiş hissediyorum kendimi. eşimin başka çocukları sevmesine dayanamıyorum içten içe kıskanıyorum ((((((((((

aynı dertten bende muzdarıpim kızlar 12 yıılık evliyim bebegim olmuyo rabbim hepimize versin tez zamanda kızlar rabbımin hazinesi geniş ol der ve oluverir rabiim yar ve yardımcımız olsun. insallah kızlar

amin canım baya varmış evliliğin tedavi denedin mi yada sıkıntı var mı

amin canım baya varmış evliliğin tedavi denedin mi yada sıkıntı var mı

ewet cnm bayaga var tamı tamına 12 koca sene 2 defa asılama oldum tutumadı asılamada kortizon ignesi oldum 2 defa cok kilo aldırıyo 1 hakkım daha var ama ben kortızon ignesi yememek için olmuyorum dogal yolla kalım istıyorum cnm

çok beklemişsin canım rabbm kavuşturur inşallah artık. tüp bebek düşün müyor musun

Cnm merhaba üzülme boşuna testte çıkması için şüpheli ilişkiden sonra 12 gün geçmesi lazım oda ancak kanda çıkıyor 12 gün sonra inşallah hamişsindir moralini bozma

ne bileyim ya canım gaza geldim birden yaptım. gecikirse 4-5 gün ancak o zaman yaparım. yapmam bi daha zaten çok üzücü tek çizgiyi görmek.

banada öyle gibi geldi bi ara. sanki dağınık bi şekilde açık pebe bişey gördüm gibi geldi. benden başkada gören olmadı zaten inşallah canım dediğin gibi bizde yazarız bu güzel haberi buraya en yakın zamanda.

Kızlar günaydın gecen haftaydı yumurtlamam pek calısamadık sadece ovulasyondan sonra yaptık demıstım ya ıkı gundur ınanılmaz bı akıntım war sizce neden ben yumurtlama zamanında olur akıntı simdide varr bıdaha mı yumurtluorumm...

Merhaba arkadaşlar

Benim bugün batım ve regl olmadım,göğüslerim çok ağrıyor ama regl önceside hep agrır,ayyy neler oluyor acaba,hamile miyim?:)

Günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmm

kızlar merhaba ben de yeni aşılama yaptırdım. hamilelik varsa akıntı olmak zorunda mı? akıntı yaşamadan hamile olan var mı?

kızlarr bende sizle aynı durumdayım 10 aydır bizde korunmuyoruz, aslında genel olarak rahat biriyim ama ay geçtikçe insan acaba acaba diyip kemiriyor kendını bide nedense hepimizde korunmayı bırakır bırakmaz hamile olcakmıs hissi var, olmayınca insan hayalkırıklıgı hissediyor.Herzaman herseyin hayırlısı diyorum, ama beklemekte can sıkıcı hal almaya basladı..Rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kendımızı yinede cok yıpratmayalım

kızlarr yaa ovulasyon testi kullananlar özelliklee. hesaplayıcılara göre dün yumurtlama günümdü ama ov. testinde ikinci çizgi silikti ki zaten son 4-5 gündür yaptıklarım da hep siliktiii. biraz sonra az önce yaptığım testin resminide atıcam telden.testin yazısında Tnin Cden daha koyu olması gerekir yazıyo. ama C daha koyu yumurtlamama varmı sizce yoksa yumurtlama günümdemiyimmm anlamadımmmm bi türlüüü bi yardımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…