beni de alın aranızaa,ben de bebiş istiyorum ama beceremiyorum sanırım
SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Canım valla bende 10 gun once yaptrdm 0;01 cıktı doktor gebelik yk dedı bn 43 gun hala adet olmadm ıkı gun önce kendm test yaptm negatf bnde umut edyrm acaba gec dollnme mı dıye
Canım tuvalet meselesi bünyeye göre değişiyor bence. Arkadaşım geçen ay hamile olduğunu öğrendi 10dkda bir Wc.ye çıkıyordu ki is arkadaşım Çişini sabahtan akşama kadar tutma kapasitesine sahipti, , zaten gebe olduğunu ordan anladık. Ama ben çok su içmeme rağmen gunde 2-3kere falan gidiyordum. Sonra kızım dönüp doğum pozisyonu alamayınca ki ters geldi çok baskı yapmadığıdan son zamanlarımda da wc problemi yaşamadım. Ama son zamanlarında 5dk.da bir wc.ye çıkan çok arkadaşım vardı:)
Gebelik belirtileri yüzde yüz şans işi canım. Ben kusmaktan helak olurken cok yakın bir arkadaşım hiç bir belirti hissetmedi. Allah seni de şanslılardan yapsın inşallah
kızlaar moral bozukluğundan nete bile giresim gelmio aslında ama bugün kendimi ev işlerine verip biraz kafa dağıttım sayılır...artık ne kadar dağıtabildiysem tabi( dün adet oldum ya ( yarın jinekoloğa gideyım de baksın tahlil mahlil neden 6 aydır bunca çabamız sonuçsuz kalıyo acaba ((( her geçen gün zorlaşıyor beklemek Allah hepimizin yardmcısı olsun bacılar,birbirimize dua edelim..
beni de alın aranızaa,ben de bebiş istiyorum ama beceremiyorum sanırım
bende o beceremeyenlerdenim canım herşeyi denememe rağmen olmuyor olmuyor
aynı dertten bende muzdarıpim kızlar 12 yıılık evliyim bebegim olmuyo rabbim hepimize versin tez zamanda kızlar rabbımin hazinesi geniş ol der ve oluverir rabiim yar ve yardımcımız olsun. insallah kızlar
amin canım baya varmış evliliğin tedavi denedin mi yada sıkıntı var mı
çok beklemişsin canım rabbm kavuşturur inşallah artık. tüp bebek düşün müyor musunewet cnm bayaga var tamı tamına 12 koca sene 2 defa asılama oldum tutumadı asılamada kortizon ignesi oldum 2 defa cok kilo aldırıyo 1 hakkım daha var ama ben kortızon ignesi yememek için olmuyorum dogal yolla kalım istıyorum cnm
Cnm merhaba üzülme boşuna testte çıkması için şüpheli ilişkiden sonra 12 gün geçmesi lazım oda ancak kanda çıkıyor 12 gün sonra inşallah hamişsindir moralini bozma
sedeff seninle batımız aynı ama bende senin gibi sabredemedim bu sabah baktım bendede negatiff. gerçi testin içine giriyodum bi ara hayal gördüm resmen varmış çızık gibi geldi anneme gösterdim yok diyoo. yok zatende ben 13 şubatta aşılama yaptırmıştm. bat 27 oluo bu sabah 11. gündü olsa çıkardı... ama bizde bi gün burayaa yazıcaz hamileyimm die
ne bileyim ya canım gaza geldim birden yaptım. gecikirse 4-5 gün ancak o zaman yaparım. yapmam bi daha zaten çok üzücü tek çizgiyi görmek.
aynı durumdayım canım ve nedense o kdar negatifim ki olmıcak gbii de geliyor sorun olmadığı halde. 10 aydır ovulasyon testi soğan kürü incir kürü keçiboynuzu hayıt tohumu çuha çiçeği ne bulduysam denedm ve hiçvbiri benm vesilem olmadı olmıcak ta heralde. Allah ım bunun la sınıyor ama dediğin gibi yoruldum yıprandım psikolojim bozuldu bebk görmeye tahammülüm yok artık Allah hepsine uzun ömür versin ama bana derdimi hatırlatıyor çok yorgunum çok. bugün çok bitmiş hissediyorum kendimi. eşimin başka çocukları sevmesine dayanamıyorum içten içe kıskanıyorum((((((((((
pozitif gibi ama T nin C'den daha koyu olması lazım aslındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?