kızlarr yaa ovulasyon testi kullananlar özelliklee. hesaplayıcılara göre dün yumurtlama günümdü ama ov. testinde ikinci çizgi silikti ki zaten son 4-5 gündür yaptıklarım da hep siliktiii. biraz sonra az önce yaptığım testin resminide atıcam telden.testin yazısında Tnin Cden daha koyu olması gerekir yazıyo. ama C daha koyu yumurtlamama varmı sizce yoksa yumurtlama günümdemiyimmm anlamadımmmm bi türlüüü bi yardımmmmm
kızlarr bende sizle aynı durumdayım10 aydır bizde korunmuyoruz, aslında genel olarak rahat biriyim ama ay geçtikçe insan acaba acaba diyip kemiriyor kendını bide nedense hepimizde korunmayı bırakır bırakmaz hamile olcakmıs hissi var, olmayınca insan hayalkırıklıgı hissediyor.Herzaman herseyin hayırlısı diyorum, ama beklemekte can sıkıcı hal almaya basladı..Rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kendımızı yinede cok yıpratmayalım
sedeff,zeyyy, hala aregl olmadım:)
sedeff,zeyyy, hala aregl olmadım:)
ahh o tek çizgiler başımıza bela ztn :)) üzülme cnm sabırla bekliyecez ne yapalım
aslında en iyisi günün geçmesini beklemek canım yaa. sen naptın tatlım ya? varmı gelen giden? yada belirti?
hadi bakalım bekliyoruz heyecanlaaaa
İnşallah olmazsın, güzel haberler verirsin canım. eğer belirtilerin varsa tatlım testte belli olur eğer hamişsen
batdaşım benim yanı durumdayım...benimde ovulasyon testindede ilk 11.-12. günler çizgi koyu olmamakla birlikte belirgin çıkıyordu..
13.- 14. ve 15. günler silik çıkıyo anlamadım gitti..dün yaptığımda çizgi varla yok arasıydı neredeyse..acaba yumurtlamam erken mi oluyor..yada tesmi bozuk...ya da yumurtlamaya yakın silikleşiyormu acaba...
bugün saat 15 te yapıcam 16. günüm bugün....bir de bugün akıntım oldu acaba bugünmüdür yumurtlama günüm bilemedim..
resmini at da bakalım...
gunaydinnn sevgili annelerr ve adaylariiherkes icinn güzel bir hafta olsunn nasilsinizz varmi guzel gelismelerr
aynı durumdayız canım bende 10aydır bekliyorum inan bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim 2 3 ay içinde hamile kalırım sanıyordum filmlerde 1 gecede kalıyorlar(((( ama gerçekten beklemek çok zor rabbm kmseyi bekletmesin......
Eki Görüntüle 993449 iste bu kizlar gec oldu biraz anca yuklendi nedense
Eki Görüntüle 993449 iste bu kizlar gec oldu biraz anca yuklendi nedense
Canım hayırlı olsun,belirtiler nelerdi?
kendin çektiğin için boyutu büyük oluyo anca yükleniyo..bence gayet belirgin bir çizgi canım bugün olabilir yumurtlama günün..benimkiler hayalet gibi..resmini çekip koysam belli bile olmaz yani...bakalım bugün 15te yapıcam nasıl olucak..
canım bu ovulasyon testi gebelik değil...
Canım hayırlı olsun,belirtiler nelerdi?
kendin çektiğin için boyutu büyük oluyo anca yükleniyo..bence gayet belirgin bir çizgi canım bugün olabilir yumurtlama günün..benimkiler hayalet gibi..resmini çekip koysam belli bile olmaz yani...bakalım bugün 15te yapıcam nasıl olucak..
canım bu ovulasyon testi gebelik değil...
Günaydın Gizimmmm.. Bizde henüz yok senin nasıl gidiyo ? ya bu arada merak ettim alelere nasıl soledinizz özellikle kendi ailenee:)
çok iyi yaaa süper bi duygu olsa gerek:))canim haftaya pazartesi doktora gidecez gün sayıyorum :) canim once telefonla söyledik herkes bekledigi için sevinç çığlıkları attılar aksam da birlikteydik zaten bide benim kiz kardesim yanimdaydi ilk ogrendigimde o güç verdi zaten yap diye yoksa sizede diyordum bikac gun gecsin yapacam diye..o inanilmaz ikinci çizgi karşımızda bizde sarilmis agliyorduk :))
bugün belli olur mu ki?
varsa çıkar canım. ama sabah ilk idrarla yapın diyorlar ya bence gelmezse yarın sabah yap canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?