Hamile kalmayı bekleyenler

batdaşım benim yanı durumdayım...benimde ovulasyon testindede ilk 11.-12. günler çizgi koyu olmamakla birlikte belirgin çıkıyordu..
13.- 14. ve 15. günler silik çıkıyo anlamadım gitti..dün yaptığımda çizgi varla yok arasıydı neredeyse..acaba yumurtlamam erken mi oluyor..yada tesmi bozuk...ya da yumurtlamaya yakın silikleşiyormu acaba...
bugün saat 15 te yapıcam 16. günüm bugün....bir de bugün akıntım oldu acaba bugünmüdür yumurtlama günüm bilemedim..
resmini at da bakalım...

aynı durumdayız canım bende 10aydır bekliyorum inan bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim 2 3 ay içinde hamile kalırım sanıyordum filmlerde 1 gecede kalıyorlar(((( ama gerçekten beklemek çok zor rabbm kmseyi bekletmesin......

aslında en iyisi günün geçmesini beklemek canım yaa. sen naptın tatlım ya? varmı gelen giden? yada belirti?

bencede günün geçmesini beklemek en doğrusu,bende bir durum yok gülüm ov.testi yaptım dün ama tek çizgi eşimde yarın sabah gidiyor seyahate üç hafta yok benden bu ay bir şey çıkmaz

gunaydinnn sevgili annelerr ve adaylarii herkes icinn güzel bir hafta olsunn nasilsinizz varmi guzel gelismelerr

iste bu kizlar gec oldu biraz anca yuklendi nedense

Son düzenleme:
gunaydinnn sevgili annelerr ve adaylarii herkes icinn güzel bir hafta olsunn nasilsinizz varmi guzel gelismelerr

Günaydın Gizimmmm.. Bizde henüz yok senin nasıl gidiyo ? ya bu arada merak ettim alelere nasıl soledinizz özellikle kendi ailenee:)

Son düzenleme:

neler yaptın canım doktor kontrolü falan oldumu? ben doktora gittim muayene oldum , hormaon testleri yapıldı, sıkıntı yok, sadece rahim filmi çekılmedım, önümüzdeki ay bebiş olmazsa artık onuda yaptırıcam galiba, eşimede keçiboynuzu kaynatmaya başladım o da onu içiyor, sen neler yapıyorsun bu yolda ?

Eki Görüntüle 993449 iste bu kizlar gec oldu biraz anca yuklendi nedense

kendin çektiğin için boyutu büyük oluyo anca yükleniyo..bence gayet belirgin bir çizgi canım bugün olabilir yumurtlama günün..benimkiler hayalet gibi..resmini çekip koysam belli bile olmaz yani...bakalım bugün 15te yapıcam nasıl olucak..

Canım hayırlı olsun,belirtiler nelerdi?

canım bu ovulasyon testi gebelik değil...

Heee ok :):)

Canım hayırlı olsun,belirtiler nelerdi?

maalesef ovulasyon testi canım buu:))

bakalım olemi bide akşam yapıcam onda nasıl cıkıcakk?

Günaydın Gizimmmm.. Bizde henüz yok senin nasıl gidiyo ? ya bu arada merak ettim alelere nasıl soledinizz özellikle kendi ailenee:)

canim haftaya pazartesi doktora gidecez gün sayıyorum :) canim once telefonla söyledik herkes bekledigi için sevinç çığlıkları attılar aksam da birlikteydik zaten bide benim kiz kardesim yanimdaydi ilk ogrendigimde o güç verdi zaten yap diye yoksa sizede diyordum bikac gun gecsin yapacam diye..o inanilmaz ikinci çizgi karşımızda bizde sarilmis agliyorduk :))

çok iyi yaaa süper bi duygu olsa gerek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…