çok iyi yaaa süper bi duygu olsa gerek:))
Hımmm peki o zaman sabah yapayım,yarın haber veririm ama nolur dua edin benim için
canım sana birşey sorucam tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsun çok çıkıllıyor diyorlar ya
neler yaptın canım doktor kontrolü falan oldumu? ben doktora gittim muayene oldum , hormaon testleri yapıldı, sıkıntı yok, sadece rahim filmi çekılmedım, önümüzdeki ay bebiş olmazsa artık onuda yaptırıcam galiba, eşimede keçiboynuzu kaynatmaya başladım o da onu içiyor, sen neler yapıyorsun bu yolda ?
tatlimm mutlaka kişiden kişiye gore degisiyordur ama bende cok sık gidiyorum.normalde tutabilen birisiyim
inşallah canım çift çizgiyi görürsün:) olmasada çok üzme kendini daha yolun başındasın. belirtilerin devam ediyomu duygucum. benim kasıklarım adet olucakmısım gibi ağrımaya başladı bugün. 3 gün kaldı ya galiba adet beirtisi başladı bende
hayırlı olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin hamilelik belirtilerini yazarmısın günün ne kadra geçmişti.hiöç erken erken test yaptın mı evde sabah kalkarken akşam yatarken değişiklikler oldumu ateşin yüksekmiy di mesela idrar rengin nasıldı çok su içip çok idrara çıktınmı.... :) biliyorum bunalttım seni kusura bakma benimde 10 gün oldu pazartesi gidecem dr 1 günde senden geçineyim
anladım canım altta bebek gelişimini gördülkçe ben heyecanlanıyorum gerçekten çok güzel bir duygu. umarım herşey istediğingibiolur. mide bulantıların başladı mı canım ?
Tebrikler canım çoookkkk sevindim,Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip ettirsin,İnşallah bizde hamile kalırız?Bu arada eşine nasıl söyledin?
bende tam 8 aydir test yapip tek cizgi gormekten usandim bu ayda adetimden 2gun once yaptim ve malesef gene tek cizgi bugun adet gunum henuz olmadim ve belirti okumaktan kafayi siyircam artik
bende tam 8 aydir test yapip tek cizgi gormekten usandim bu ayda adetimden 2gun once yaptim ve malesef gene tek cizgi bugun adet gunum henuz olmadim ve belirti okumaktan kafayi siyircam artik
tatlimm esime ağlamaktan zor soyledim aradim hemen dayananadim :)) amin insallah canim benim guzel dualarin için Allah razi olsun.Rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin inşallah
Amin sağol canım,inşallah
amin canımmmm inşallahhhtarifsizz :))) suan tek istedigim bebegimin saglikli olmasi ve bana sıkı sıkı tutunmasi..ultrasonda gormek icin can atıyorum ancak o zaman rahatlicam sanırım..Rabbim en kisa zamanda sanada da hayırlısıyla nasip etsin kuzum bu inanilmaz duyguyu
Bu arada belirtilerin nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?