Hamile kalmayı bekleyenler

çok iyi yaaa süper bi duygu olsa gerek:))

tarifsizz :))) suan tek istedigim bebegimin saglikli olmasi ve bana sıkı sıkı tutunmasi..ultrasonda gormek icin can atıyorum ancak o zaman rahatlicam sanırım..Rabbim en kisa zamanda sanada da hayırlısıyla nasip etsin kuzum bu inanilmaz duyguyu

Hımmm peki o zaman sabah yapayım,yarın haber veririm ama nolur dua edin benim için

inşallah canım çift çizgiyi görürsün:) olmasada çok üzme kendini daha yolun başındasın. belirtilerin devam ediyomu duygucum. benim kasıklarım adet olucakmısım gibi ağrımaya başladı bugün. 3 gün kaldı ya galiba adet beirtisi başladı bende

canım gittim ben ilk kez haziran da gittim. eşimde hareketlilkik azdı bende prolaktin yüksekti. temmuzda benm sorun çözüldü. keçiboynuzu uyguladık eylülde eşimin sıkıntısıda geçti 6 aydır da boşa kürek çekiyoruz eşim hala keçiboynuızu özü içiyor hergün. ben de adetten itibaren incir yiyorum soğan kürünü en başta kullandım. bu ay bal çörek otu tarçın yedim. rahim filmi son ihitimalimdi geçen ay aklımda kalmasın diye onu da çektirdim.sorun çıkmadı şükür yani şuan sorunumuz yok. doktor yumurta takibi yapalım dedi.serephone verdi hızlandırmak için süreci. 3 yumurtam vardı gittiğimde 1 i çatlamış 2 si çatlamak üzere. cumartesi adet günüm yani 1 mart son 5 teyim şansımız % 50 dedi doktor. ben umutlu değilim ama daha vakit gelmedi sanırım. adet günün senn ne zaman? he birde eşine kaju fıstığı yedir o da bu yolda çok faydalıymış, ceviz fındık gibikuruyemişlere ağırlı ver yiyebilirse o da incir yedir. ben geçen ay sürekli havuç suyu içirdim o da inanılmaz iyi geliyormuş hem eşine hem de bize çatlama için kolaylık sağlıyor yumurtlama zamanına yakın sen de iç.

tatlimm mutlaka kişiden kişiye gore degisiyordur ama bende cok sık gidiyorum.normalde tutabilen birisiyim

anladım canım altta bebek gelişimini gördülkçe ben heyecanlanıyorum gerçekten çok güzel bir duygu. umarım herşey istediğingibiolur. mide bulantıların başladı mı canım ?

Aynen,bugün sabah miğde bulantısıyla fırladım yataktan mesela,ama gastritim de var o da olabilir,kasıklarım ağrıyor,göğüslerim ağrıyor ama bunlar adet belirtilerimde olabilir,ama bugün bat günüm

canim benim çok teşekkür ederim amin insallaahh darısı da sana ve tum isteyenlere olsun insallah ben adet günü aksami yaptim erken gebelik testi değildi canim şu normal ucuz testlerden.ateşim yüksekti hala da terleyerek uyaniyorum.bide ben normalde suyu çok icerim zaten ama fazla gitmem tuvalete tutabilirdim ama simdilerde çok sık gidiyorum.ve idrar rengim bana biraz koyu gibi geliyor..gittinmi sen doktora

anladım canım altta bebek gelişimini gördülkçe ben heyecanlanıyorum gerçekten çok güzel bir duygu. umarım herşey istediğingibiolur. mide bulantıların başladı mı canım ?

onu gorunce bende heycanlaniyorum kuzumm amin insallah suan sağlıklı olmasından baska bise isteyemiyorum :)) Rabbim hayirlisiyla sanada nasip etsin kuzum tatlim bulantilarim ve tiksinti var ama cok şükür daha kusmadim :))

Tebrikler canım çoookkkk sevindim,Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip ettirsin,İnşallah bizde hamile kalırız?Bu arada eşine nasıl söyledin?

tatlimm esime ağlamaktan zor soyledim aradim hemen dayananadim :)) amin insallah canim benim guzel dualarin için Allah razi olsun.Rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin inşallah

bende tam 8 aydir test yapip tek cizgi gormekten usandim bu ayda adetimden 2gun once yaptim ve malesef gene tek cizgi bugun adet gunum henuz olmadim ve belirti okumaktan kafayi siyircam artik

bende tam 8 aydir test yapip tek cizgi gormekten usandim bu ayda adetimden 2gun once yaptim ve malesef gene tek cizgi bugun adet gunum henuz olmadim ve belirti okumaktan kafayi siyircam artik

regl olmadım 7. gun dun bendede negatıf çıktı
ama ben ıdrar testıne guvenmıyorum

aynen canım ben 10 aydır görüyorum 2 kere adet gecikmesi yüzünden kan testi yaptırdım 1 kere 5 gün 1 kere 7 gün ve ikisindede kocaman 0 ı aldım

ilk oglumda 2aya kadar idrar testinde cikmsmisti oyuzden bende guvenemiyorum idrar testlerine doktorum ilac verdi onu kullaniyorum metformin iceren seker ilaci hamile kalmayi kolayladtirdigini soyledi
insallah ise yarar

benim rahatsizligim uc ay once basladi uc aya kadar 28gunde adet olan duzenli adet goren biriydim ve tam 20gun adetim gecikti 8tane idrar testi uc kan testinde sonuc yok cikti adet sokturucu lerle adet oldum ikinci ayda 1hafta gecikmem oldu bu ay ucuncu ay bakalim ne olucak bekliyorum bebismi yoksa gecikmeli adetmi cok yoruldum

amin canımmmm inşallahhh

slllllmmmmmm kızlar regl olduğumdan berı uğramıyorumm moralım bozuluoo ama nasılsınız dıe bır geldımmm keyıfler nasıl guzel anne adaylarııı

Bu arada belirtilerin nelerdi?

canim belirtilerim baya vardi ama ben psikolojiktir diye fazla dusunmemeye calistim. ama en belirginleri adetten 1 hafta once gelen kahverengi lekeler, göğüs ve bel agrilarimdi canim bide bacagimda ve kasıklarımda çekilmeler oluyordu

Kızlar bişey sorucam hamile arkadaşlar özellikle yada duyanlar hamilelik belirtilerinde kasıklarda bir sıcaklık hissi var mı?birde akıntım sıcak benim,sanki regl olmuşum gibi,her seferinde gidip bakıyorum ama yok ve bugün bat günüm ama olmadım hala?sizce hamile miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…