canim belirtilerim baya vardi ama ben psikolojiktir diye fazla dusunmemeye calistim. ama en belirginleri adetten 1 hafta once gelen kahverengi lekeler, göğüs ve bel agrilarimdi canim bide bacagimda ve kasıklarımda çekilmeler oluyordu
canim belirtilerim baya vardi ama ben psikolojiktir diye fazla dusunmemeye calistim. ama en belirginleri adetten 1 hafta once gelen kahverengi lekeler, göğüs ve bel agrilarimdi canim bide bacagimda ve kasıklarımda çekilmeler oluyordu
Bende lekelenme olmadı ama bel ve göğüs ağrısı çok ama regl ağrısı da olabilicek gibi ağrıyor
canım göğüs ağrısı ne zaman başladı..birde uçlarınddamı yoksa tümündemiydi:44::44:
canim adete yaklasik 10 gün kala falan basladi.uclari değilde genelde yanlari dokunulmayacak kadar agriyordu hala da agriyor
maalesef ovulasyon testi canım buu:))
bakalım olemi bide akşam yapıcam onda nasıl cıkıcakk?
kizlar malesef yine kimyasal gebelik geçirdim.bugün adet oldum.2 defa kimyasal gebelik geçirdim niye böyle oluyor anlamadım ya.doktora gitsemmi acaba ya.tedavisi varmıdır kimyasal gebeliğin
ben ilk defa bu ay klomen başladım yaklaşık 4-5 gündür göğüs ucu acım var göğüs uçlarım resmen büyüdü..
ama daha bugün 20. günüm..çok erken başladı yani..
adetime 7-8 gün var daha..
canim uclari ağrıyan da var gogus agrisinin hepsi belirti zaten ay hadi inşallah hamilesindir tatlimmm
şekerim çok erken başladı ama yumurtlama döneminin son zamanı başladı halen devam ediyor..
çalışmaları uzak uzak yapıoz aCIDAN
SerAynn yaa bugünkü testte yine koyulaşmaya başladı anlamadım ben bu işi....
şekerim çok erken başladı ama yumurtlama döneminin son zamanı başladı halen devam ediyor..
çalışmaları uzak uzak yapıoz aCIDAN
Aynen yaaa testler mi bozuk dicem ama
ben zaten günde 2 kere yapıyorum bi sabah bi akşam dediğin gibi ilk zaman ole belirgin gibiydi sonra silikleşti dün ve bugünde sabahki resimdeki gibiydi. ama hiç (T) (C) den daha koyu olmadıhep aynı saatte yapıyorum ben bide..2 saat kala hiç bişey içmiyorum...
bak şimdi 11. ve 12 günler belirgindi ikinci çizgi 13. gün hayalet gibi çıkınca ben akşam tekrarladım aynısı çıktı yani yine hayalet gibi..
14-15. günlerde hayalet gibiydi..bugün yaptığımda(17. gün) 11-12. günlerdeki gibi belirgindi ama öyle kopkoyu değil..
adet döngüme göre (30 gün) yarın yumurtlama günüm kk da yaptığım ovulasyon günü hesaplamayla çıkan tarih...değerlendiricem bakalım...
ben zaten günde 2 kere yapıyorum bi sabah bi akşam dediğin gibi ilk zaman ole belirgin gibiydi sonra silikleşti dün ve bugünde sabahki resimdeki gibiydi. ama hiç (T) (C) den daha koyu olmadı
çok beklemişsin canım rabbm kavuşturur inşallah artık. tüp bebek düşün müyor musun
hep aynı saatte yapıyorum ben bide..2 saat kala hiç bişey içmiyorum...
bak şimdi 11. ve 12 günler belirgindi ikinci çizgi 13. gün hayalet gibi çıkınca ben akşam tekrarladım aynısı çıktı yani yine hayalet gibi..
14-15. günlerde hayalet gibiydi..bugün yaptığımda(17. gün) 11-12. günlerdeki gibi belirgindi ama öyle kopkoyu değil..
adet döngüme göre (30 gün) yarın yumurtlama günüm kk da yaptığım ovulasyon günü hesaplamayla çıkan tarih...değerlendiricem bakalım...
canım yaa benimki de hala koyulaşmadı gitti yaa.hatta bugün iki güm önceye göre daha silik.hala yumurta çatlamadı demekki.ki zaten akıntı falan da olmadı bende..ayy kafayı yicem..demekki geç yumurtluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?