Hamile kalmayı bekleyenler

nasilsiniz canlar..kafasi karisik bole yumurtladmmi yumurtlamadimmi die deli divane gibi dolanan bi anne adayina daha yer varmi aranizdaaa ?

nasilsiniz canlar..kafasi karisik bole yumurtladmmi yumurtlamadimmi die deli divane gibi dolanan bi anne adayina daha yer varmi aranizdaaa ?

kimsdn ses cikmadi nys elbt biri yazar hrlde.ben ilk defa yumurtm varmi die gittim dktra.kist fln onada bktrdm gayet sagliklisn bisyn yok hatta bitne yumurtn olusms sagda 4 gun snra catlar szde 4 gun snra gun asiri iliskye baslyn dedi. dktra gttgmde adetmin 7. gunuydu. yumurta catlamasi adetin 12. gunune denk gelio.ben 10.11.12 ve 13. gunleri degerlendirdim.bodoslama gitti anlcgnz gun asiri fln hikaye oldu snra 1 gun ara verp tekrr iliski oldu.smdi kfma takiln su tmm gun asiri olsa daha saglikli daha iyi olurdu tahminimce ama ilk defa bole yumurta takibine taaakilinca ayarliyamadm .yinede gebe kalma sansm vrmidir sizce yoksa gun asiri olaydi dahami iyi olurdu.cnku arastrdim hergun olunca sperm saysi azaliymus fln.ama solede bi avutuyrm kendimi.hergun girlsede iliskiye sonucta doktrn dedigi gunleri kacrmadm en azndan .tutmusmudur yaaa :18:

hoş geldin canım hepimiz birbrimize destek olmaya çalışıyoruz,gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun.

canım olacaksa ha gün aşırı ha hergün fark etmez bence..sonuçta tek bi sperm döllüyor yumurtayı,sayısı az-çok ne fark eder.ben böyle mantık kuruyorum ve zaman zaman böyle davranıyorum diğer turlu de denedim(gün aşırı) olmadı mı olmuyo tabi o ayrı.. olacaksa sayı azken de olur ama olmicaksa bunlar bahane tatlım dediğim gibi bi tanesi yetiyo zaten biliosun..hayırlısıyla olur inşallah..

canim benm bildigim klomen yumurta tembelliginde veriyor.ama yumueta kalitende iyiymis.bide gebelige hazirliyor o seni yani gebelik olusumuna yardimci olsun diey o sanirim .

giiiiz kuzum senin için çok seviniyom inş.sağlıkla kucağına alırsın bebişini darısı da bizlere yavrum.sana zahmet benim bat.ı 24 mart yazıver bi ara canım:)bi de bize dua et nolursun..hamişlerin duası daha makbul olur derler

amin canım amnnnn

Bebeklerim hala adet olamadım ben,normalde hep iki gün önce gelir bu sefer tam günündeyim gene gelmedi:)

canim adete yaklasik 10 gün kala falan basladi.uclari değilde genelde yanlari dokunulmayacak kadar agriyordu hala da agriyor

canım peki şunu sorsam sana? normalde adet olacağın zaman ağrır mıydı göğüslerin. yoksa şimdi mi başladı

canım klomeni yumurta sayını artırıp daha kısa sürede hamile kalabilmen için vermiş olmalı. yani şansını arttırıyor anlıcağın.

cevabın içiçn teşekkür ederim bu gün gittim doktora bende halen tık yoktu bi heveslendik ama neymiş efendim 1 tane yumurtam çatlamamış ondan adet olamamışım tabi çok bozuldum kendimizi baya kaptırmıştık neyse benim hayaller yaza kaldı bi ankara görünecek herhal gene.....

giiiz hamile misin :)))
ayy cnm çok tebrik ederim uzun zamandr girmiyodum yeni gördümm çok sevindim.
darısı bize artık :)

benim eşimdede hareketlilik biraz az cıktı dr sorun olusturmaz dedı ama bilemiyorum artık bende keçiboynuzu içiriyourum eşime.. bende son aşama olarak filmi birsonraki aya bıraktım, umarım gerek kalmaz..sen bayabaya bişeyler içmissin maşallah, allahım gönlümüze göreversin inş canımcım çabalarımızın karşılıgını alaım inşallah,adet günü 13 mart canım, dediklerini dikkate alıcam, sennezman evlendin, nekadar korundun, doğal yollamı korundun, az kalmış adet gününe, inşallah olmazsın

inşallah olmam canımmmmmmm.... 1 yıldır evliyim canım sadece 2 ay korundum sonrasında hep istedik canım 10 aydır da istiyoruz eşim korundu benm. benm garibimin yeyip içmediği şey kalmadı walla (( rabbm hepimize versin inşallah tattırsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…