Hamile kalmayı bekleyenler

amin insallah cümlemize insallah rabbim nasip etsin.

Günaydın Kızlarrrrr... Bugün nasılız bakalımmm??

aynen bende de olmadı..işte yarın yumurtlama günüm buradaki hesaplamaya göre...bakalım 11 martta ak koyun kara koyun belli olcak

zeyy benimde akıntım başladı beyaz beyazzz dünakşamda karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi. yumurtlama ağrısı olabilir diye düşündüm ki inş. öyledir. tabiii değerlendirdimm zaten gün aşırı ilişki oluyo bu ay yumurtlamam kaçmamıştır dimiiii? benimde 8 martta batım. 11ine kadar bekliycem tabiii bendeeee. inş bu kırmızılarla yüzleşmem bu ayyyy((

günaydın canımmm...inşallah bakalım benimde dün başladı..bugün yum. günüm değerlendiricem bir aksilik olmazsa..bugünde beim kasıklarımda ağrım var...şu çizgi bugün koyu çıkıcakmı çok merak ediyorum..ben de aynen 2 günde bir devam etmeye çalışıyoruz inşallah tutar...
en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik dün akşam..çok güzel bir duyguydu

yağmurlu bir günden, güneşli umutlar herkeslere. günaydııınnnn tatlı anneler ve anne adayları

Evet,malesef kırmızı kartı gördüm

Hayırlısı olsun canım üzülme. yolun başındasın daha. normal bunlar. iyi bari çok gecikmemiş adetinde bu ay çalışmalara bari geç kalmazsınız. bazen stresten 1 hafta gecikiyo.. üzme tatlı canını. İnşallah rabbim çok aratmaz bu yolda isteyen hiçkimseyi.

Arkadaşın adına çok sevindimmm. Darısı başımıza inşallahh..bende yarım saat sonra ypıcam bakalım ne cıkıcak dun akşamki dun sabahkinden daha siliktiii. heralde bitti yumurtlama bugün itibariyle sanırım

İyice kafamı karıştırdı bu test benim...burayada yaz cnaım merak ediyorum..

Üzülmek ne kelime yıkılıyorum ben ya,yarın gene de kadın doğumcuya gidicem bugün de regl olmazsam,çnk bazen idrar da çıkmayabiliyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…