inşallah olmam canımmmmmmm.... 1 yıldır evliyim canım sadece 2 ay korundum sonrasında hep istedik canım 10 aydır da istiyoruz eşim korundu benm. benm garibimin yeyip içmediği şey kalmadı walla(( rabbm hepimize versin inşallah tattırsın bu duyguyu
aynen bende de olmadı..işte yarın yumurtlama günüm buradaki hesaplamaya göre...bakalım 11 martta ak koyun kara koyun belli olcak
zeyy benimde akıntım başladı beyaz beyazzz dünakşamda karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi. yumurtlama ağrısı olabilir diye düşündüm ki inş. öyledir. tabiii değerlendirdimm zaten gün aşırı ilişki oluyo bu ay yumurtlamam kaçmamıştır dimiiii? benimde 8 martta batım. 11ine kadar bekliycem tabiii bendeeee. inş bu kırmızılarla yüzleşmem bu ayyyy((
tatlım testi yaptın mı?
hadi insallah rabbım nasıp etmis olsun insallah duygu hakkında hayırlısı olsun.
nasilsiniz canlar..kafasi karisik bole yumurtladmmi yumurtlamadimmi die deli divane gibi dolanan bi anne adayina daha yer varmi aranizdaaa ?
Evet,malesef kırmızı kartı gördüm
Evet,malesef kırmızı kartı gördüm
Gunaydin hanimlar..
günaydın canımmm...inşallah bakalım benimde dün başladı..bugün yum. günüm değerlendiricem bir aksilik olmazsa..bugünde beim kasıklarımda ağrım var...şu çizgi bugün koyu çıkıcakmı çok merak ediyorum..ben de aynen 2 günde bir devam etmeye çalışıyoruz inşallah tutar...
en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik dün akşam..çok güzel bir duyguydu
Arkadaşın adına çok sevindimmm. Darısı başımıza inşallahh..bende yarım saat sonra ypıcam bakalım ne cıkıcak dun akşamki dun sabahkinden daha siliktiii. heralde bitti yumurtlama bugün itibariyle sanırım
İyice kafamı karıştırdı bu test benim...burayada yaz cnaım merak ediyorum..
Hayırlısı olsun canım üzülme. yolun başındasın daha. normal bunlar. iyi bari çok gecikmemiş adetinde bu ay çalışmalara bari geç kalmazsınız. bazen stresten 1 hafta gecikiyo.. üzme tatlı canını. İnşallah rabbim çok aratmaz bu yolda isteyen hiçkimseyi.
kuzuuuum sıkma canını. bir sonraki aya inşallah bebişin gelir. benim de marta kaldı umutlar, bekleriz beraber üzülme
şimdi yaptım testi 2. çizgi belirgin ama yine diğerinden daha silikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?