Allah Allahh yaaaa kafayı yedirtcek bu test neyse boşver..gün aşırı devam edicem ben testide yapıcam ama takılmıycam çok...
kuzuuuum sıkma canını. bir sonraki aya inşallah bebişin gelir. benim de marta kaldı umutlar, bekleriz beraber üzülme
Ben genede yarın doktora gidicem,çnk idrarda çıkmam ihtimali varmış,doğru mu?
hala kırmızıları görmediysen git tabii, belki de idrarda çıkmamıştır. çokta ümitlenme yine de bence çünkü olumsuz çıkarsa sonuç hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum. iiiiiiinşallaah hamişsindir, güzel haberler alırız senden de
Sağol canım ama tek çizgi çıktı malsefe
canım peki şunu sorsam sana? normalde adet olacağın zaman ağrır mıydı göğüslerin. yoksa şimdi mi başladı
cevabın içiçn teşekkür ederim bu gün gittim doktora bende halen tık yoktu bi heveslendik ama neymiş efendim 1 tane yumurtam çatlamamış ondan adet olamamışım tabi çok bozuldum kendimizi baya kaptırmıştık neyse benim hayaller yaza kaldı bi ankara görünecek herhal gene.....
adet olacagimda da agrirdi ama adete bikac gun kala canim böyle 10 gün öncesinden degil
hımmm benim göğüslerim hiç ağrımaz adet döneminde falan. bazen adet yaklaşınca ucuna dokunulduğunda ucu acır o kadar adete gün kaldı şuan göğüslerimde hiçbir belirti yok ta ondan sordum canım
canim bütün belirtiler herkeste ayni degil bosver akisina birak inan dusundukce günler geçmiyor eziyet oluyor.olacaksa Rabbimin izniyle zaten olacak sadece dua et tatlim..ama kendını hirpalama
ediyorum canım zaten sürekli hayırlısı olsun bakalım çok fena hastayım da iyileşecek gibi değil. ilaç kullanıcam o yüzdden soruyorum ben pek ihtimal vermiyorum zaten ama yinede acaba yüzünden içemiyorum.
giiiiz kuzum senin için çok seviniyom inş.sağlıkla kucağına alırsın bebişini darısı da bizlere yavrum.sana zahmet benim bat.ı 24 mart yazıver bi ara canım:)bi de bize dua et nolursun..hamişlerin duası daha makbul olur derler
hımmm benim göğüslerim hiç ağrımaz adet döneminde falan. bazen adet yaklaşınca ucuna dokunulduğunda ucu acır o kadar adete gün kaldı şuan göğüslerimde hiçbir belirti yok ta ondan sordum canım
Kızlaarrr yine geldi kırmızılar hemde 3 gün öncedençok üzüldüm bu ay beklemiyorum diyodum ama yinede üzüldüm gizzz canım fırsat bulursan listeyi o uğurlu ellerinle değiştirirsen beni de unutma bat 18 mart Tedaviyede ara verecem bu ay psikolojim çok bozuldu
Üzülmek ne kelime yıkılıyorum ben ya,yarın gene de kadın doğumcuya gidicem bugün de regl olmazsam,çnk bazen idrar da çıkmayabiliyormuş?
sweetgiirlllllll nasılsinnn bebegiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?