Hamile kalmayı bekleyenler

Allah Allahh yaaaa kafayı yedirtcek bu test neyse boşver..gün aşırı devam edicem ben testide yapıcam ama takılmıycam çok...

aynen bende ole gün aşırı devam ama testi olesine yapıcm bakalım

Ben genede yarın doktora gidicem,çnk idrarda çıkmam ihtimali varmış,doğru mu?

hala kırmızıları görmediysen git tabii, belki de idrarda çıkmamıştır. çokta ümitlenme yine de bence çünkü olumsuz çıkarsa sonuç hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum. iiiiiiinşallaah hamişsindir, güzel haberler alırız senden de

İnşallah canım dua edin ya nolur

canim benimm canini sakin sıkma cunku dusundukce olmuyor insallah Rabbim hayirlisiyla muradina erdirir seni..

adet olacagimda da agrirdi ama adete bikac gun kala canim böyle 10 gün öncesinden degil

hımmm benim göğüslerim hiç ağrımaz adet döneminde falan. bazen adet yaklaşınca ucuna dokunulduğunda ucu acır o kadar adete gün kaldı şuan göğüslerimde hiçbir belirti yok ta ondan sordum canım

canim bütün belirtiler herkeste ayni degil bosver akisina birak inan dusundukce günler geçmiyor eziyet oluyor.olacaksa Rabbimin izniyle zaten olacak sadece dua et tatlim..ama kendını hirpalama

canim bütün belirtiler herkeste ayni degil bosver akisina birak inan dusundukce günler geçmiyor eziyet oluyor.olacaksa Rabbimin izniyle zaten olacak sadece dua et tatlim..ama kendını hirpalama

ediyorum canım zaten sürekli hayırlısı olsun bakalım çok fena hastayım da iyileşecek gibi değil. ilaç kullanıcam o yüzdden soruyorum ben pek ihtimal vermiyorum zaten ama yinede acaba yüzünden içemiyorum.

hayir hayir sakin içme ilaç canım bende çok hastaydim cok şükür icmedim ilac eger icseydim suan kendimi parcaliyor olurdum

canim benim çok çok teşekkür ederimm Allah razi olsun sizin icin herzaman dua ediyorum tatlim etmez olurmuyum Rabbimin izniyle siz de hamile olursunuz inşallah en kisa surede..tamam canim birazdan degistirecem

canım benimde normalde adet zamanlarında göğüslerim hiç acımaz. 2 gün kaldı bata yanlardan bastırınca acıyo sadece bi kaçgündür. herkeste aynı olmuyo. göğüs ağrısı 6-7 haftasından sonra başlayanda çok kişi varmış.

canim bunu yeni gördüm birazdan değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…