canım benimde normalde adet zamanlarında göğüslerim hiç acımaz. 2 gün kaldı bata yanlardan bastırınca acıyo sadece bi kaçgündür. herkeste aynı olmuyo. göğüs ağrısı 6-7 haftasından sonra başlayanda çok kişi varmış.
bende öyle olurum diye ağrıdan ölüyorum ama ilaç içemiyorum boğazım yanıyor öğretmenim ben ve bugün acı çektim resmen boğaz spreyi aldırım prospektüsünde hamilelikte kullanılmamamalıdır yazıyor onu bile kullanamadımhayir hayir sakin içme ilaç canım bende çok hastaydim cok şükür icmedim ilac eger icseydim suan kendimi parcaliyor olurdum
kırmızı kartı gördüm demişsin tatlım.. ben adet oldun sandım:44:
Ya adette olmadım,üstelik bir gün geciktim,dün yaptım testi de görünmeme ihtimali var mı?yarın doktora gidicem?
Kızar nolurrrrrrrrrrr sesimi duyunnnnnnnnnnnnn bat günü test yaptım yani dün,tek çizgi çıktı,bugün hala regl olmadım,yarın doktora gidicem,sizce hamile olma olasılığım var mı?Duydunuz mu hiç böyle bir durum yada yaşayan var mı?
Kızar nolurrrrrrrrrrr sesimi duyunnnnnnnnnnnnn bat günü test yaptım yani dün,tek çizgi çıktı,bugün hala regl olmadım,yarın doktora gidicem,sizce hamile olma olasılığım var mı?Duydunuz mu hiç böyle bir durum yada yaşayan var mı?
guzellllllllllllllllllllll anne nasılsınnnnnnnnnn yeğenimmm nasıllllllllllllll
tabi canım olabilir geç döllenme olmuştur belki. idrar testinde çıkmayıp kanda belli olan çok kişi var. kandan baktıracaksın herhalde yarın?
canım olabilir tabii, benim başıma gelmedi hala böyle bir şey ne yazık ki ama neden olmasın? geç döllenme durumunda idrarda hemen görülmezmiş ya inşallah sebebi bu olsun. bence de yarın git kanda baktır canım, dilerim güzel haberlerle dönersin...
bende öyle olurum diye ağrıdan ölüyorum ama ilaç içemiyorum boğazım yanıyor öğretmenim ben ve bugün acı çektim resmen boğaz spreyi aldırım prospektüsünde hamilelikte kullanılmamamalıdır yazıyor onu bile kullanamadım(((
kızlar ben hala adet olmadım bugun 14 gün geçti en son 5 gün önce kan testi 1,20 çıkmıştı napıcağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa olan bişey fikri olan var mı tekrar test yaptırmakta ıstemıyorum sonucta 9 gun gectıgınde 1.20ydi ama söktürücü versede doktor kullanmak istemiyorum olurda bi umut varsa diye sizce ne yapayım
selam arkadaşlar ben yeniyim burda.ben 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ilk günden bu yana ve bebek çok istiyoruz. bu ay dr a gittik herşeyi yaptırdık sadece rahim filmi kaldı onuda bu perşembe yaptırcam.arkadaşlar nolur dua edin sonuç temiz çıksın ben rahim filminden çok sonuçtan korkuyorum inşallah kötü bi sonuç almam...
canım bende buna benzer durumdayım 8.gün dun akşam kan tahlılınde gebe değilim ortaya çıktı
ama anlam veremıyorum haaytımda bır ılk şaştım ya
nevrım dondu:26::26::26::26:
aynen yani erken olmuşlğum çoktu ama geç olmadım helede 14 gün hiç olmadı aksam bı ıdrar testı daha yapıym dıyorum ama pekte umidim yok
insallah canim Rabbimin izniyle insallah isteyen herkesin kucaklari bebisle dolar..üzülme rabbım inşalah yuzune guler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?