Hamile kalmayı bekleyenler

anladım canım inşallah öyle olur. benm öyle birşey yok canım ne şişme olur ne dolgunluk ne de acı ağrı şimdi de yok ((

hayir hayir sakin içme ilaç canım bende çok hastaydim cok şükür icmedim ilac eger icseydim suan kendimi parcaliyor olurdum
bende öyle olurum diye ağrıdan ölüyorum ama ilaç içemiyorum boğazım yanıyor öğretmenim ben ve bugün acı çektim resmen boğaz spreyi aldırım prospektüsünde hamilelikte kullanılmamamalıdır yazıyor onu bile kullanamadım (((

Kızar nolurrrrrrrrrrr sesimi duyunnnnnnnnnnnnn bat günü test yaptım yani dün,tek çizgi çıktı,bugün hala regl olmadım,yarın doktora gidicem,sizce hamile olma olasılığım var mı?Duydunuz mu hiç böyle bir durum yada yaşayan var mı?

Ya adette olmadım,üstelik bir gün geciktim,dün yaptım testi de görünmeme ihtimali var mı?yarın doktora gidicem?

tabi canım olabilir geç döllenme olmuştur belki. idrar testinde çıkmayıp kanda belli olan çok kişi var. kandan baktıracaksın herhalde yarın?

benim doktorum 1 hafta geçmeden test yapma sakın dedi. ben gittim 4 gün varken yaptım. üzdüm kendimi boşu boşuna. belli olmaz yani.

canım olabilir tabii, benim başıma gelmedi hala böyle bir şey ne yazık ki ama neden olmasın? geç döllenme durumunda idrarda hemen görülmezmiş ya inşallah sebebi bu olsun. bence de yarın git kanda baktır canım, dilerim güzel haberlerle dönersin...

guzellllllllllllllllllllll anne nasılsınnnnnnnnnn yeğenimmm nasıllllllllllllll

bitaneemmmmm bizz iyiyiz çok şükür bi sıkıntım yok yigeninin de gayet iyi olmasi gerekiyorr sadece doktordan haftaya pazartesi randevu alabildim ona canim sıkkın..sen nasilsin bebegiiimmm

Kızlar yalvarırım dua edin,dün testi yaptıktan sonra wcden çıkamadım ağlamaktan,eşime de söyleyemedim.wcde ağladım ağladım sonra toparlayıp çıktım,gizli gizli wcde ağlıyorum ya

canim tabiki var benim tanidigim adetin 10.gününe kadar negatif cikti idrarda.en son grip icin doktora gittiginde ilac veriyor ve o da nolur nolmaz diye kan tahlili yaptirip hamile olduğunu ogreniyor.10. günü eve gelip idrar testi yaptiginda ise cok silik 2. cizgiyi goruyor. sen en garantisi kan testi yaptir inşallah bebegin seninledir

kullanma zaten canim inan suan cektigin acidan daha fazlasını cekersin hamile olursan. çevremde var benim ve yana yakila arastiriyorlar ne gibi zarari olmuştur diye..

selam arkadaşlar ben yeniyim burda.ben 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ilk günden bu yana ve bebek çok istiyoruz. bu ay dr a gittik herşeyi yaptırdık sadece rahim filmi kaldı onuda bu perşembe yaptırcam.arkadaşlar nolur dua edin sonuç temiz çıksın ben rahim filminden çok sonuçtan korkuyorum inşallah kötü bi sonuç almam...

kızlar ben hala adet olmadım bugun 14 gün geçti en son 5 gün önce kan testi 1,20 çıkmıştı napıcağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa olan bişey fikri olan var mı tekrar test yaptırmakta ıstemıyorum sonucta 9 gun gectıgınde 1.20ydi ama söktürücü versede doktor kullanmak istemiyorum olurda bi umut varsa diye sizce ne yapayım

canım bende buna benzer durumdayım 8.gün dun akşam kan tahlılınde gebe değilim ortaya çıktı
ama anlam veremıyorum haaytımda bır ılk şaştım ya
nevrım dondu:26::26::26::26:

üzülme rabbım inşalah yuzune guler kuzum

canım bende buna benzer durumdayım 8.gün dun akşam kan tahlılınde gebe değilim ortaya çıktı
ama anlam veremıyorum haaytımda bır ılk şaştım ya
nevrım dondu:26::26::26::26:

aynen yani erken olmuşlğum çoktu ama geç olmadım helede 14 gün hiç olmadı aksam bı ıdrar testı daha yapıym dıyorum ama pekte umidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…