Hamile kalmayı bekleyenler

kullanma zaten canim inan suan cektigin acidan daha fazlasını cekersin hamile olursan. çevremde var benim ve yana yakila arastiriyorlar ne gibi zarari olmuştur diye..

allah korusun canım yaaaa korktum şimdi

Tatlım Gizimin dediği gibi günde 4 taneye kadar parol içebilirsin. Minoset de uygun. Ama içini ferah tut bebeğin kalbi atana kadar bilmeden içtiğin ilaçlarda tabi çok ciddi ilaçlar değillerse hiç problem yok. Ben kızıma hamile olduğumu bilmeden tonla mazejik ki ne kadar zararlı, tonla teraflu forte içtim. Üstüne eltimin evini taşıdık kaldırdıklarımın haddi hesabı yok ve de banyoyu temizledim, çamaşır suları ve aklına gelebilecek tonlarca kimyasalı banyonun kapısını kapatıp saatlerce soludum. Kızımı öğrenince aklımı kaybettim ama doktorum kalbi atana kadar içtiklerinde sorun yok ama bundan sonra uçuk kremi dahil sürme sadece parol ve mazejik ,miden yanarsa renni kullan dedi. Kendine işkence yapma iç bol bol parol. Çok zorlanırsan mazejik falan alabilirsin.

anladım tatlım rabbim koruyor demek ki. çok sağol bilgilerin için....:))))))

bugün battan itibaren 17. günüm takvime göre yumurtlama günüm ancak çıkan çizgiye bak Eki Görüntüle 995761

benim iki gündür ki testlerimde bunlar.bugün 18.günüm..üç saat geçtikten sonra test ne hale geldi ya.nasıl yorumlamalıyım bilemedim.. bizi bu testler mahvedecek canım..ya benimkilere ne demelii..ben bu işten hiç bşey anlayamıyorum yaa hadi hayırlısı..

selam kızlar
bugün battan itibaren 13.günüm. 28 gün adet döngüm. normalde 14.gün yumurtlama oluyor diyorlar ya.. bugün o yumurtlama belirtisi dediğimiz sünen akıntı geldi, az önce de sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir?
Ama ovulasyon testi tamamen negatif.. şaşırdım kaldım yok mu bana bi akıl verecek kızlaarrr :18::18::18:

canım akıntı ovulasyon bittiğinde geliyormuş yani sen dün yada önceki gn ilişkide bulunduysan zaten olmuştur yeterlidir yani. zaten spermler 10 saatte ulaşıyormuş olmaları gereken yere. yani bu günün öncesinde ilişki olmalı ama yumurtan 24 saat kalıyor o yüzden bugnü de değerlendir canım

Ovulasyon testleri niye hep negatf çıkıyor kiiii

Son düzenleme:

canım hemen örnek veriyorum: kızkardeşim geçen sene haziran ayında 2 hafta boyunca ovulasyon testiyle yumurtlamasını kontrol etti ve hiç pozitif çıkmadı, hatta çok üzülmüştü acaba hiçmi yumurtlama olmuyor diye bunalıma girmişti, o ay hamileymiş meğerse... yani olmaz olmaz demeyin bazen doğru çıkmayabiliyor demek ki bu testler.

bende aylarca kullandım ovulasyon testi ve her ay yumurtlama çok net belli oluyordu...

genelde ovulasyon testleri doğru çıkıyor ama bazen yanlışda çıkabiliyor...

ayyy sen ne güzel dedin öyle canım benim...
az önce ne oldu anlatayım da sizde şaşırın..
kasığıma birden ağrı girdi, oğluma dedim ki ay yusuf ölüyorum galiba.. bana ne dedi: anne belki de ölmüyorsundur. belki de hamile oluyorsundur. valla kelime kelimesine aynen böyle dedi. şok oldum...
şimdi sende böyle deyince ayyy heyecanlandım

Merhaba kizlar nasilsiniz ne var ne yok sürekli giremiyorum girdigimdeyse mesajlari.okuyup gelisme varmi.diye bakiyorum bu.ay.kendimde hiç.bir.belirti aramadim kafamada takmadim zaten o.yüzden foruma girmiyorum psikolojik.etkileri oluyor 28 subat bat bakalim ben kirmizilzrin geleceginden.eminim eger bu ayda olmassa forumdan ayrilcagim canlar zaten.pazartesi.ise basliycam vaktim.olmuycak martta urolog da randevu var tahlillere bakacak ya tup.ya asilama yada bekleyelim.diyecek zaten hiç birinde firsatim olmuycak caliscam icin ondan bebis biraz bana gore ertelenecek ama allah in isini bilemeyiz rabbim insallah dogal yoldan daha fazla aratmadan verir.

Mrb canim arkadaslarinda dedigi gibi yumurtlaman olmustur kasik agrisindan belirtidir

Kizlarrr gece gece dayanamadim geldim.az önce yumurtlama zamani gelen iki parmak arasi uzayan yumurta aki kivamindaki akinti geldi. Dun iliski olmustu akinti az ince oldu. Simdi yumurtlama m oldu demekki dunki iliski yeterli mi yoksa bu aki tiyi gordukten sonra da iliskiye girmek mi gerekli bi yardimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…