Hamile kalmayı bekleyenler

benım bıldıgım hemen suan ılıskıye gırmen gerek canım.

valla bende anlamadım..iyice kafam karıştı benimde...

sen gün aşırı devam et canım yine de teste takılma...

bize yanlış çıkanlar denk geldi demekki bi terslik var...

sen yine de değerlendir canım bugünüde..sonra gün aşırı devam et yine..ben öyle yapmaya çalışıyorum..

canım doktor progestron iğne vermişti bana bebek varsa korur yoksa regl olursun demişti. İğneden 2 saat sonra regl olmuştum. 5 gün geçmişti reglim. Bu ay inşallah regl olmam ama bebek olur die bekliyorum bende :) son 3 gün...hayırlısı bakalım.

Kızlar benim göğüs ağrım geçti :S:S bat 3 gün kaldı. Ya şu kendimi dinlemekten nefret ediyorum ((((

Ben dün gece kırmızı kartı gördüm maaleseff bu ayda olmadı. giizzcim batı değiştirir misin 25 Mart olarak..

benım bıldıgım hemen suan ılıskıye gırmen gerek canım.
Günaydın tatlım gece oyle bir karın ağrım vardı ki anlatamam adet ağrısı gibiydi.o yuzden değerlendiremedim bi gece önce olmuştu ilişki bide bugün olursa umarım tutar . ama dün olmadı maaleseff ağrım yüzünden

daha doktora gitmedim ama gitmem gerekecek heralde inşallah adet olmassın ve iyi haberlerini alırız cnm

Umuttttt resmen umut oldun bana:) benden dün yumurta akı kıvamında akıntı geldi bi gece önce ilişki olmuştu ama dün karın ağrım yüzünden ilişki olmadı ama bugünüde değerlendiricemmm. Umarım dediğin gibi yeterli olurrrr..:))

sen yine de değerlendir canım bugünüde..sonra gün aşırı devam et yine..ben öyle yapmaya çalışıyorum..

zeyyyyy maalesef değelendiremedim çünki acayip bi sancı girdi karnıma o yuzden eziyet etmedim kendime bi gece once olmuştu ilişki bu gecede olursa yeterli olur umarımmm diye umut ediyorummmm

aynen yani erken olmuşlğum çoktu ama geç olmadım helede 14 gün hiç olmadı aksam bı ıdrar testı daha yapıym dıyorum ama pekte umidim yok

alara bazen bebek beklentisi bile adeti geciktirimiş bende 2 adet öncesi aynı sekilde geciktim. 42. günümde adet oldum ama o ana kadar gebelik testleri kan testleri havalarda uçuştu doktora gittim ultrasona koydu gec döllenme olabilir diye ama yok dediki beklentide olmanda adetini etkiler 2 gün daha bekle yine olmazsan tekrar kan test yapalım negatifse ilaç veririrz artık dedi ama doktordan döndüm adet oldummmm

evet bende bole düşünüyorum ama sonraki aylarda bunu yapmıcam üstüne düşmeden hayatımı devam ettirmeye çalışıcam hesapla testle beklentiyle oluruna bırakıcam bu şekilde çok daha yıprayıcı oluyor herşey

canimm benimde oyle oldu biliyomusun ben bu ay esimin keyfine birakmistim ya ne zaman istersek diye 30 ocakta yumurtladigimi fark ettim ama o gun iliski olmadi cunku bi gun onceki gece olmustu.yumurtlamadan sonraki gun de oldu.bi tek yumurtladigim gun olmadi ve hamileyim hadi insallah dualarim seninle

Ya dwmek oyle olduu hi hii demekki benimde tutturma sansim var iyi barii. Bu arada prk inanmam ben ama hesaplayicilara gore kizin olacak:)))

aynen oyle tatlım. bende takmıştım testlere inanmıyordum bi yanlışlık var diye. ama doktor diyince tbi beynen rahatlayınca hemen adet olmuştum.

Bişey daha var az önce baktımmm yumurta akı kıvamlı akıntı hala devam ediyoooooo ne kadar süre devam eder?

kızlar günaydınn gizzcim bu ay umudum yok dün eşim seyahate gitti bir gün önce yaptık çalışma ama normalde bu gün yumurtlama günüm dün akşam ov.testi yaptım çift çizgiyi gördüm ya tutarsa işte :) yaz arkadaşım sen batımı 11 mart diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…