Kizlarrr gece gece dayanamadim geldim.az önce yumurtlama zamani gelen iki parmak arasi uzayan yumurta aki kivamindaki akinti geldi. Dun iliski olmustu akinti az ince oldu. Simdi yumurtlama m oldu demekki dunki iliski yeterli mi yoksa bu aki tiyi gordukten sonra da iliskiye girmek mi gerekli bi yardimmmm...
benim iki gündür ki testlerimde bunlar.bugün 18.günüm..üç saat geçtikten sonra test ne hale geldi ya.nasıl yorumlamalıyım bilemedim..Eki Görüntüle 996285 Eki Görüntüle 996286 Eki Görüntüle 996287 bizi bu testler mahvedecek canım..ya benimkilere ne demelii..ben bu işten hiç bşey anlayamıyorum yaa hadi hayırlısı..
selam kızlar
bugün battan itibaren 13.günüm. 28 gün adet döngüm. normalde 14.gün yumurtlama oluyor diyorlar ya.. bugün o yumurtlama belirtisi dediğimiz sünen akıntı geldi, az önce de sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir?
Ama ovulasyon testi tamamen negatif.. şaşırdım kaldım yok mu bana bi akıl verecek kızlaarrr :18::18::18:
canım hemen örnek veriyorum: kızkardeşim geçen sene haziran ayında 2 hafta boyunca ovulasyon testiyle yumurtlamasını kontrol etti ve hiç pozitif çıkmadı, hatta çok üzülmüştü acaba hiçmi yumurtlama olmuyor diye bunalıma girmişti, o ay hamileymiş meğerse... yani olmaz olmaz demeyin bazen doğru çıkmayabiliyor demek ki bu testler.
bende aylarca kullandım ovulasyon testi ve her ay yumurtlama çok net belli oluyordu...
genelde ovulasyon testleri doğru çıkıyor ama bazen yanlışda çıkabiliyor...
Kizlarrr gece gece dayanamadim geldim.az önce yumurtlama zamani gelen iki parmak arasi uzayan yumurta aki kivamindaki akinti geldi. Dun iliski olmustu akinti az ince oldu. Simdi yumurtlama m oldu demekki dunki iliski yeterli mi yoksa bu aki tiyi gordukten sonra da iliskiye girmek mi gerekli bi yardimmmm...
kızlar ben hala adet olmadım bugun 14 gün geçti en son 5 gün önce kan testi 1,20 çıkmıştı napıcağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa olan bişey fikri olan var mı tekrar test yaptırmakta ıstemıyorum sonucta 9 gun gectıgınde 1.20ydi ama söktürücü versede doktor kullanmak istemiyorum olurda bi umut varsa diye sizce ne yapayım
Günaydın tatlım gece oyle bir karın ağrım vardı ki anlatamam adet ağrısı gibiydi.o yuzden değerlendiremedim bi gece önce olmuştu ilişki bide bugün olursa umarım tutar . ama dün olmadı maaleseff ağrım yüzündenbenım bıldıgım hemen suan ılıskıye gırmen gerek canım.
canım doktor progestron iğne vermişti bana bebek varsa korur yoksa regl olursun demişti. İğneden 2 saat sonra regl olmuştum. 5 gün geçmişti reglim. Bu ay inşallah regl olmam ama bebek olur die bekliyorum bende :) son 3 gün...hayırlısı bakalım.
canım akıntı ovulasyon bittiğinde geliyormuş yani sen dün yada önceki gn ilişkide bulunduysan zaten olmuştur yeterlidir yani. zaten spermler 10 saatte ulaşıyormuş olmaları gereken yere. yani bu günün öncesinde ilişki olmalı ama yumurtan 24 saat kalıyor o yüzden bugnü de değerlendir canım
sen yine de değerlendir canım bugünüde..sonra gün aşırı devam et yine..ben öyle yapmaya çalışıyorum..
daha doktora gitmedim ama gitmem gerekecek heralde inşallah adet olmassın ve iyi haberlerini alırız cnm
aynen yani erken olmuşlğum çoktu ama geç olmadım helede 14 gün hiç olmadı aksam bı ıdrar testı daha yapıym dıyorum ama pekte umidim yok
alara bazen bebek beklentisi bile adeti geciktirimiş bende 2 adet öncesi aynı sekilde geciktim. 42. günümde adet oldum ama o ana kadar gebelik testleri kan testleri havalarda uçuştu doktora gittim ultrasona koydu gec döllenme olabilir diye ama yok dediki beklentide olmanda adetini etkiler 2 gün daha bekle yine olmazsan tekrar kan test yapalım negatifse ilaç veririrz artık dedi ama doktordan döndüm adet oldummmm
Umuttttt resmen umut oldun bana:) benden dün yumurta akı kıvamında akıntı geldi bi gece önce ilişki olmuştu ama dün karın ağrım yüzünden ilişki olmadı ama bugünüde değerlendiricemmm. Umarım dediğin gibi yeterli olurrrr..:))
yani kaçırmış mı oldum? öncesinde mi birliktelik olması gerekiyordu?
canimm benimde oyle oldu biliyomusun ben bu ay esimin keyfine birakmistim ya ne zaman istersek diye 30 ocakta yumurtladigimi fark ettim ama o gun iliski olmadi cunku bi gun onceki gece olmustu.yumurtlamadan sonraki gun de oldu.bi tek yumurtladigim gun olmadi ve hamileyimhadi insallah dualarim seninle
aynen oyle tatlım. bende takmıştım testlere inanmıyordum bi yanlışlık var diye. ama doktor diyince tbi beynen rahatlayınca hemen adet olmuştum.evet bende bole düşünüyorum ama sonraki aylarda bunu yapmıcam üstüne düşmeden hayatımı devam ettirmeye çalışıcam hesapla testle beklentiyle oluruna bırakıcam bu şekilde çok daha yıprayıcı oluyor herşey
Kızlar merhaba,
Bugün tahlil oldum geldim,2 saat sonra öğrenicem,nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?