canım Allah kalbine göre versin hayırlı haberini bekliyoruz
Ultrasonda göremedi,ama küçükse görünmeyebilir dedi,test yazdı,hayırlı,sağlıklı olcaksa olsun,çok istiyorum,bakalım nasip
zeyyyyy maalesef değelendiremedim çünki acayip bi sancı girdi karnıma o yuzden eziyet etmedim kendime bi gece once olmuştu ilişki bu gecede olursa yeterli olur umarımmm diye umut ediyorummmm
Kızlar merhaba,
Bugün tahlil oldum geldim,2 saat sonra öğrenicem,nolur dua edin
olsun canım olucağı varsa tek seferde de olur canını sıkma..dün benimde çok kasık ağrım vardı yumurtlamaya yordum bende..
hayırlısı olsun inşallah tatlımmm..
orası ole bakalımmm rabbim ne dilerse o artıkkkk bu arada akıntı ve agrı hala devam ediyooo
Canım benim nasılsın bebiş nasıl ben giremiyorum bu aralar okuyamadım geriye dönük
Ya dwmek oyle olduu hi hii demekki benimde tutturma sansim var iyi barii. Bu arada prk inanmam ben ama hesaplayicilara gore kizin olacak:)))
Ovulasyon testleri niye hep negatf çıkıyor kiiii
Umuttttt resmen umut oldun bana:) benden dün yumurta akı kıvamında akıntı geldi bi gece önce ilişki olmuştu ama dün karın ağrım yüzünden ilişki olmadı ama bugünüde değerlendiricemmm. Umarım dediğin gibi yeterli olurrrr..:))
anladım canım bugünü kaçırmamaya çalış ozaman...
tutturma sansin hemde cok yuksek kuzum insallahayy hangi hesaplayicilara goreee
:)))))))) canım dölleneceği varsa yeterli olur zaten doktorlar da hep 2 güne 1 diyorlar senn öncekigündekiler tam gününde oraya ulaşmış oluyor sıkıntı yoksa. sen yinede bugünü de değerledir tabi
canim benim iyiyim cok şükür bebisi pazartesi gorecem kalp atisini da duyarsam daha iyi olacam sanırımsen nasılsin kuzum
selam kızlar
bugün battan itibaren 13.günüm. 28 gün adet döngüm. normalde 14.gün yumurtlama oluyor diyorlar ya.. bugün o yumurtlama belirtisi dediğimiz sünen akıntı geldi, az önce de sağ kasığıma şiddetli bir ağrı girdi sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir?
Ama ovulasyon testi tamamen negatif.. şaşırdım kaldım yok mu bana bi akıl verecek kızlaarrr :18::18::18:
Arkadaşlar merhaba,
Test sonucum 0.100 çıktı,üstelik hastaneden gelir gelmez de regl oldum...Bilginize
Kızlar yalvarırım dua edin,dün testi yaptıktan sonra wcden çıkamadım ağlamaktan,eşime de söyleyemedim.wcde ağladım ağladım sonra toparlayıp çıktım,gizli gizli wcde ağlıyorum ya
Arkadaşlar merhaba,
Test sonucum 0.100 çıktı,üstelik hastaneden gelir gelmez de regl oldum...Bilginize
aynen bugün çalışmak lazımm:)
İnşallah hadi bakalım. ya ben bu yumurtlamayla ilgili internette arastırırken yumurtlama gününden önce yada sonra girilen ilişkide kız yumurtlama gününde girilen ilişkide erkek olma sansı oluyomuşşş bana pek inandırıcı gelmedi tabideee internetin yalancısıyım:))
hadi inş. döllenir bu ay hep gün aşırı ilişki oldu bakalım. Rabbim bu ay veriri inşallahh içime atan bi kalppp
merhabalar beni de listeye yazarmısınız bat 21 şubattı. 5 gün geciktim beklemedeyim
aynen bugün çalışmak lazımm:)
İnşallah hadi bakalım. ya ben bu yumurtlamayla ilgili internette arastırırken yumurtlama gününden önce yada sonra girilen ilişkide kız yumurtlama gününde girilen ilişkide erkek olma sansı oluyomuşşş bana pek inandırıcı gelmedi tabideee internetin yalancısıyım:))
hadi inş. döllenir bu ay hep gün aşırı ilişki oldu bakalım. Rabbim bu ay veriri inşallahh içime atan bi kalppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?