Hamile kalmayı bekleyenler

zeyyyyy maalesef değelendiremedim çünki acayip bi sancı girdi karnıma o yuzden eziyet etmedim kendime bi gece once olmuştu ilişki bu gecede olursa yeterli olur umarımmm diye umut ediyorummmm

olsun canım olucağı varsa tek seferde de olur canını sıkma..dün benimde çok kasık ağrım vardı yumurtlamaya yordum bende..

Kızlar merhaba,

Bugün tahlil oldum geldim,2 saat sonra öğrenicem,nolur dua edin

hayırlısı olsun inşallah tatlımmm..

olsun canım olucağı varsa tek seferde de olur canını sıkma..dün benimde çok kasık ağrım vardı yumurtlamaya yordum bende..

orası ole bakalımmm rabbim ne dilerse o artıkkkk bu arada akıntı ve agrı hala devam ediyooo

:)))))))) canım dölleneceği varsa yeterli olur zaten doktorlar da hep 2 güne 1 diyorlar senn öncekigündekiler tam gününde oraya ulaşmış oluyor sıkıntı yoksa. sen yinede bugünü de değerledir tabi

anladım canım bugünü kaçırmamaya çalış ozaman...

aynen bugün çalışmak lazımm:)
tutturma sansin hemde cok yuksek kuzum insallah ayy hangi hesaplayicilara goreee

İnşallah hadi bakalım. ya ben bu yumurtlamayla ilgili internette arastırırken yumurtlama gününden önce yada sonra girilen ilişkide kız yumurtlama gününde girilen ilişkide erkek olma sansı oluyomuşşş bana pek inandırıcı gelmedi tabideee internetin yalancısıyım:))

:)))))))) canım dölleneceği varsa yeterli olur zaten doktorlar da hep 2 güne 1 diyorlar senn öncekigündekiler tam gününde oraya ulaşmış oluyor sıkıntı yoksa. sen yinede bugünü de değerledir tabi

hadi inş. döllenir bu ay hep gün aşırı ilişki oldu bakalım. Rabbim bu ay veriri inşallahh içime atan bi kalppp

canim benim iyiyim cok şükür bebisi pazartesi gorecem kalp atisini da duyarsam daha iyi olacam sanırım sen nasılsin kuzum

:)) inş canım benim bende iyiyim ovulasyon testi adetim düzensiz ve geç olduğu halde sadece 14.gün çift çizgiydi değerlendirdik ama bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum umarım bu ay olur

Canım yumurtlama olmadan önce yumurtayı tutan bi kese var ondan kurtulunca yumurta yüzeyi spermleri uygun hale geliyor 13.gün yırtılmayı hissetmişssindir belki ovulasyon testi hata vermiştir çok güvenme 14.günden itibaren ilişkiye girdiysen sorun yok

Arkadaşlar merhaba,

Test sonucum 0.100 çıktı,üstelik hastaneden gelir gelmez de regl oldum...Bilginize

Arkadaşlar merhaba,

Test sonucum 0.100 çıktı,üstelik hastaneden gelir gelmez de regl oldum...Bilginize

hayırlısı olsun canım bi dahaki aya inşallahh.. üzülme dicem biliyorum boş ama vardır bi hayır ole düşün tatlım

Kızlar yalvarırım dua edin,dün testi yaptıktan sonra wcden çıkamadım ağlamaktan,eşime de söyleyemedim.wcde ağladım ağladım sonra toparlayıp çıktım,gizli gizli wcde ağlıyorum ya

Canım, öyle iyi anlıyorum ki seni. ben de adet olduğumda aynı hale geliyorum her ay ama iyi yapmıyoruz. ya bebeğin seninleyse???? bunu düşün, doktora gittin mi merak ettim. dualarım seninle... Allahım innnşallah güzel haberlerle dönmeni nasip eder.

Arkadaşlar merhaba,

şimdi gördüm bunu ne yapalım canım yaaaa, inşallah hayırlısıyla gelecek aya gelir. ben de çok ağlıyorum ama üzülsek de ağlasak da sonucu değiştiremiyoruz ki Rabbim hayırlısını bilir, inşallah o hayırlı vakit çok yakındır hepimiz için...

merhabalar beni de listeye yazarmısınız bat 21 şubattı. 5 gün geciktim beklemedeyim

bende duydum öyle hatta bu sitede de yazıyodu valla kız erkek farketmez ikisinide yirimm

merhabalar beni de listeye yazarmısınız bat 21 şubattı. 5 gün geciktim beklemedeyim

ayy hadi inşallahhh

ayyy hadi bakalim öncelikle hayirlisiyla saglikli olsun da sonra tutarsa bende denemis oluruuzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…