Hamile kalmayı bekleyenler

ınsallah tutar canım benımmm.bugunde bos gecırme ama

bende duydum öyle hatta bu sitede de yazıyodu valla kız erkek farketmez ikisinide yirimm

ayy hadi inşallahhh
ayy hewraldeee hiçf farketmez evlat olsun yeterkiii

ayyy hadi bakalim öncelikle hayirlisiyla saglikli olsun da sonra tutarsa bende denemis oluruuzz
aynen canım bakalım tutarsa ve benimde kızım olursaa test edildi onaylandı olur:)

ınsallah tutar canım benımmm.bugunde bos gecırme ama
yok yok bugünu boş geçirmek olmaz zatennnnn:)

iyiyim canımcım ben sen nasılsınnn

İimmmm bnde kuzymmm
2aydır 10unda çatlıodu yumurtam bu ay göremedim o akıntıyı alla alla die dğşünürken az önce wcde gördümm sanırım bgn çatladı yoksa dünmü çatlamış nası oluo o

canım bunyeler sureklı farklılık gosterıyor sanırım sasırmıs durumdalar.sıkı calısın sızde bos gecırme sakın

ya SerAynn bugünkü test aynen şu şekildeeee...şimdi benim dün olmuştu bugün ara vermek durumundayız yarın olur tekrar...sonrada 2 gün ara vermemiz lazım elimde olmayan sebeplerden ötürü şehir dışında olucak eşim...ozaman kaçırmış olmam sanırım dimi...böyle koyu çıkması yumurtladığımı gösteriyo sanırım silikleşincede çatladığını..kasık ağrımın sebebi buymuş demekki...

zeyy bende dün akşam yaptığımda aynı senin testin gibi çıkmıştı sonrada akıntıyı gördüm zaten bugün sabahki testimi yapamadım evde unuttum yanıma almamışım akşam yapıcam bakalım nasıl cıkıcak aöa aynı 1. resimdeki gbi çıktı benim son 2 günki testlerim... yok yok kaçırmazsın sonucta zaten ara vererek yapılan ilişkide sperm kalitesi artıyooo yaa 48 saate kadarda yasıyo zatennn inşş. beraber alırız hamiş haberlerimizii zeyyyy

Son düzenleme:

hadi yaa benim ilk kez bu kadar koyu çıktı...ben bu akşamı değerlendiremem dün oldu adam artık yoruldu ya gün aşırı evlendiğimizden beri bu kadar çalışma yapmamıştık yüklenemem daha yarın akşam bir etkinlik olur sonrada pazar günü artık...inşallah tutar canım bu ay burda birbirimize haber veririz...

sen mesajını düzenlerken bende aynı dileklerde bulunmuştummmm

ya bide acaba çok kalıyo mu içimde bilemiyorum kiii ben çok duramıyorum yatakta 15-20 dakka bekliyorum hızlıca duş yapıyorum hemen...

gerisi kısmet artık tatlımm

sen mesajını düzenlerken bende aynı dileklerde bulunmuştummmm

evet canımmmmm

ya bide acaba çok kalıyo mu içimde bilemiyorum kiii ben çok duramıyorum yatakta 15-20 dakka bekliyorum hızlıca duş yapıyorum hemen...

ya bende hep iş bittimi banyoya koşardım tititizim biraz o konuda ama bu durumlardan sonra en az yarım saat falan bekliyorum dayıyorum ayakları duvara:) zaten eşimin banyosu en az bi yarım saat sürüyoo sever o sıcak ortamıı önceden ilk ben girerdim şimdi bekliyorum hemen kalkmaaa

işte bende duramıyorum çok..titizleniyorum en fazla 20 dakka işte neyse artık biraz daha sabredicem..

:)) inş canım benim bende iyiyim ovulasyon testi adetim düzensiz ve geç olduğu halde sadece 14.gün çift çizgiydi değerlendirdik ama bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum umarım bu ay olur

inşallah canim benim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…