Günaydın tatlım gece oyle bir karın ağrım vardı ki anlatamam adet ağrısı gibiydi.o yuzden değerlendiremedim bi gece önce olmuştu ilişki bide bugün olursa umarım tutar . ama dün olmadı maaleseff ağrım yüzünden
Slmmmm kızlarrr nasılsınızzz
ayy hewraldeee hiçf farketmez evlat olsun yeterkiiibende duydum öyle hatta bu sitede de yazıyodu valla kız erkek farketmez ikisinide yirimm
ayy hadi inşallahhh
aynen canım bakalım tutarsa ve benimde kızım olursaa test edildi onaylandı olur:)ayyy hadi bakalim öncelikle hayirlisiyla saglikli olsun da sonra tutarsa bende denemis oluruuzz
yok yok bugünu boş geçirmek olmaz zatennnnn:)ınsallah tutar canım benımmm.bugunde bos gecırme ama
ayy hewraldeee hiçf farketmez evlat olsun yeterkiii
aynen canım bakalım tutarsa ve benimde kızım olursaa test edildi onaylandı olur:)
yok yok bugünu boş geçirmek olmaz zatennnnn:)
iyiyim canımcım ben sen nasılsınnn
İimmmm bnde kuzymmm
2aydır 10unda çatlıodu yumurtam bu ay göremedim o akıntıyı alla alla die dğşünürken az önce wcde gördümm sanırım bgn çatladı yoksa dünmü çatlamış nası oluo o
canım bunyeler sureklı farklılık gosterıyor sanırım sasırmıs durumdalar.sıkı calısın sızde bos gecırme sakın
aynen bugün çalışmak lazımm:)
İnşallah hadi bakalım. ya ben bu yumurtlamayla ilgili internette arastırırken yumurtlama gününden önce yada sonra girilen ilişkide kız yumurtlama gününde girilen ilişkide erkek olma sansı oluyomuşşş bana pek inandırıcı gelmedi tabideee internetin yalancısıyım:))
hadi inş. döllenir bu ay hep gün aşırı ilişki oldu bakalım. Rabbim bu ay veriri inşallahh içime atan bi kalppp
zeyy bende dün akşam yaptığımda aynı senin testin gibi çıkmıştı sonrada akıntıyı gördüm zaten bugün sabahki testimi yapamadım evde unuttum yanıma almamışım akşam yapıcam bakalım nasıl cıkıcak aöa aynı 1. resimdeki gbi çıktı benim son 2 günki testlerim... yok yok kaçırmazsın sonucta zaten ara vererek yapılan ilişkide sperm kalitesi artıyooo yaa 48 saate kadarda yasıyo zatennn inşş. beraber alırız hamiş haberlerimizii zeyyyyya SerAynn bugünkü test aynen şu şekildeeee...şimdi benim dün olmuştu bugün ara vermek durumundayız yarın olur tekrar...sonrada 2 gün ara vermemiz lazım elimde olmayan sebeplerden ötürü şehir dışında olucak eşim...ozaman kaçırmış olmam sanırım dimi...böyle koyu çıkması yumurtladığımı gösteriyo sanırım silikleşincede çatladığını..kasık ağrımın sebebi buymuş demekki...Eki Görüntüle 997457 Eki Görüntüle 997456
dualarım senınle canım benımde bos gecırmemem gerek
zeyy bende dün akşam yaptığımda aynı senin testin gibi çıkmıştı sonrada akıntıyı gördüm zaten bugün sabahki testimi yapamadım evde unuttum yanıma almamışım akşam yapıcam bakalım nasıl cıkıcak aöa aynı 1. resimdeki gbi çıktı benim son 2 günki testlerim
zeyy bende dün akşam yaptığımda aynı senin testin gibi çıkmıştı sonrada akıntıyı gördüm zaten bugün sabahki testimi yapamadım evde unuttum yanıma almamışım akşam yapıcam bakalım nasıl cıkıcak aöa aynı 1. resimdeki gbi çıktı benim son 2 günki testlerim... yok yok kaçırmazsın sonucta zaten ara vererek yapılan ilişkide sperm kalitesi artıyooo yaa 48 saate kadarda yasıyo zatennn inşş. beraber alırız hamiş haberlerimizii zeyyyy
zeyy bende dün akşam yaptığımda aynı senin testin gibi çıkmıştı sonrada akıntıyı gördüm zaten bugün sabahki testimi yapamadım evde unuttum yanıma almamışım akşam yapıcam bakalım nasıl cıkıcak aöa aynı 1. resimdeki gbi çıktı benim son 2 günki testlerim... yok yok kaçırmazsın sonucta zaten ara vererek yapılan ilişkide sperm kalitesi artıyooo yaa 48 saate kadarda yasıyo zatennn inşş. beraber alırız hamiş haberlerimizii zeyyyy
ya SerAynn bugünkü test aynen şu şekildeeee...şimdi benim dün olmuştu bugün ara vermek durumundayız yarın olur tekrar...sonrada 2 gün ara vermemiz lazım elimde olmayan sebeplerden ötürü şehir dışında olucak eşim...ozaman kaçırmış olmam sanırım dimi...böyle koyu çıkması yumurtladığımı gösteriyo sanırım silikleşincede çatladığını..kasık ağrımın sebebi buymuş demekki...Eki Görüntüle 997457 Eki Görüntüle 997456
hadi yaa benim ilk kez bu kadar koyu çıktı...ben bu akşamı değerlendiremem dün oldu adam artık yoruldu ya gün aşırıevlendiğimizden beri bu kadar çalışma yapmamıştık yüklenemem daha yarın akşam bir etkinlik olur sonrada pazar günü artık...inşallah tutar canım bu ay burda birbirimize haber veririz...
sen mesajını düzenlerken bende aynı dileklerde bulunmuştummmm
ya bide acaba çok kalıyo mu içimde bilemiyorum kiiiben çok duramıyorum yatakta 15-20 dakka bekliyorum hızlıca duş yapıyorum hemen...
gerisi kısmet artık tatlımm
evet canımmmmm
ya bende hep iş bittimi banyoya koşardım tititizim biraz o konuda ama bu durumlardan sonra en az yarım saat falan bekliyorum dayıyorum ayakları duvara:) zaten eşimin banyosu en az bi yarım saat sürüyoo sever o sıcak ortamıı önceden ilk ben girerdim şimdi bekliyorum hemen kalkmaaa
:)) inş canım benim bende iyiyim ovulasyon testi adetim düzensiz ve geç olduğu halde sadece 14.gün çift çizgiydi değerlendirdik ama bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum umarım bu ay olur
ayy hewraldeee hiçf farketmez evlat olsun yeterkiii
aynen canım bakalım tutarsa ve benimde kızım olursaa test edildi onaylandı olur:)
yok yok bugünu boş geçirmek olmaz zatennnnn:)
Ya ben uyuyorm uyaniyorm ayaklarm surekli agriyo. Belim agriyo karnmdan kasiklarima dogru siskinlik var goguslermn kenarlari degince aciyo sernin baska belirtin var mi bat adasim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?