Bugün benim bat günüm idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkti.dua edin bana ne olur bebeğim benimle olsun kalp atisini duyayim daha cook sevincem :-- -(
canım hayırlı olsun test yanlış değilse hamilesindirinşallah sağlıkla sıhhatle... bir test daha yap istersen su içmeden. eğer oda aynı çıkarsa hemen kan testine koşşş
Bugün benim bat günüm idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkti.dua edin bana ne olur bebeğim benimle olsun kalp atisini duyayim daha cook sevincem :-- -(
Allah razı olsun canım bnm.Pazartesiye kadar iki test daha yapcam canım. sabah ilk idrar ile.pazartesi kan testine giderim inşallah yada cuma günü ;-);-)
hadi hayırlısı olsun inş bebişin seninledir tatlımm cuma yap kan testini bence:)
Allah razı olsun canım bnm.Pazartesiye kadar iki test daha yapcam canım. sabah ilk idrar ile.pazartesi kan testine giderim inşallah yada cuma günü ;-);-)
Sagolasin canım bnm inşallah yaa duaniza ihtiyacım var.ilki düşük olunca korkuyorum biraz:-(
ben olsam hayatta pazartesiye kadar bekleyemezdim tekrar dan test yap yarında bir için rahatlasın
canım öyleyse hemen testi yapta doktor düşük olmasın diye ilaç falan verir canım yaaaa....inşallah üzülmessn
İnşallah canım cuma giderim inşallah.adet sancısı gibi ağrım var ama
kızlaaaar selaambugün ovulasyon testi denedim ilk defa saat 3 gibi. silik çizgi çıktı. ne demek oluyor bu. bugün ilişki mi lazım demek, yoksa beklemelimiyim ? :44:
canım hamileliktede oluyormuş bu durum takma kafanı beklemek zor ama(8
canım kaçıncı gündesin şuan... sen yinede teste güvenme gün aşırı ilişkide bulun. ama ovulasyon testle yumurtlama yaklaşınca silik çıkmaya başlar önemli olan koyulaştığı gündür. diğer çicgiye yakın olduğu gün yumurtlama günüdür. yani koyulaşması lazım
gözünaydın canım bir terslik yoktur içini ferah tut,yarın yaptır bence kan testini
inşallah canim benim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sanada
Teşekkür ederim canım yaa inşallah yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?