Hamile kalmayı bekleyenler

Bugün benim bat günüm idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkti.dua edin bana ne olur bebeğim benimle olsun kalp atisini duyayim daha cook sevincem :---(

Bugün benim bat günüm idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkti.dua edin bana ne olur bebeğim benimle olsun kalp atisini duyayim daha cook sevincem :---(

canım hayırlı olsun test yanlış değilse hamilesindirinşallah sağlıkla sıhhatle... bir test daha yap istersen su içmeden. eğer oda aynı çıkarsa hemen kan testine koşşş

canım hayırlı olsun test yanlış değilse hamilesindirinşallah sağlıkla sıhhatle... bir test daha yap istersen su içmeden. eğer oda aynı çıkarsa hemen kan testine koşşş

Allah razı olsun canım bnm.Pazartesiye kadar iki test daha yapcam canım. sabah ilk idrar ile.pazartesi kan testine giderim inşallah yada cuma günü ;-);-)

Allah razı olsun canım bnm.Pazartesiye kadar iki test daha yapcam canım. sabah ilk idrar ile.pazartesi kan testine giderim inşallah yada cuma günü ;-);-)

hadi hayırlısı olsun inş bebişin seninledir tatlımm cuma yap kan testini bence:)

ben olsam hayatta pazartesiye kadar bekleyemezdim tekrar dan test yap yarında bir için rahatlasın

Sagolasin canım bnm inşallah yaa duaniza ihtiyacım var.ilki düşük olunca korkuyorum biraz:-(

canım öyleyse hemen testi yapta doktor düşük olmasın diye ilaç falan verir canım yaaaa....inşallah üzülmessn

kızlaaaar selaam bugün ovulasyon testi denedim ilk defa saat 3 gibi. silik çizgi çıktı. ne demek oluyor bu. bugün ilişki mi lazım demek, yoksa beklemelimiyim ? :44:

kızlaaaar selaam bugün ovulasyon testi denedim ilk defa saat 3 gibi. silik çizgi çıktı. ne demek oluyor bu. bugün ilişki mi lazım demek, yoksa beklemelimiyim ? :44:

canım kaçıncı gündesin şuan... sen yinede teste güvenme gün aşırı ilişkide bulun. ama ovulasyon testle yumurtlama yaklaşınca silik çıkmaya başlar önemli olan koyulaştığı gündür. diğer çicgiye yakın olduğu gün yumurtlama günüdür. yani koyulaşması lazım

hee anladım canıımmm. yakın yani yumurtlama. canım benim günüm geçti batım 9 şubattı olmadım. ama hamiş belirtisi de değil malesef gecikti bu ay çok. doktorum herşey normal dedi. progestan kullanıyordum. adet olana kadar ona devam et dedi bugünde denedim işte ovulasyon testi silik çıktı. hergün deniyim bakalım ne olcak.

Kizlar,

hamile kalan yokmu? ben sürekli takip edemiyorum,
ilk sayfadaki listede bir kac kisi disinda kimse hamile degilmi?

Hepinize Kolay gelsin, yigilmak yok calismaya devam... Hayirli haberler duyalimmm

Benim yumurtlamam dündü herhalde, bende pek anlamiyorum. Calismada oldu...
Bakalim artik hayirlisi :)

Tatlım hayırlı olsun inşallah kavuşursun miniğine:) hep olumlu düşün. Bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah.

Beklemek ne kadar zor. Eskiden olsa yeterince sabrım da vardı zamanım da ama artık ikisi de kalmadı.
Artık günleri tek tek yazıp sayıyorum sattan bugüne ne kadar zaman geçmiş diye daha 10 gün var bata en az. 35 gün bitmek bilmedi, bu ay ayrı bir garip,zaman geçmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…