Tatlım hayırlı olsun inşallah kavuşursun miniğine:) hep olumlu düşün. Bu sefer her şey yolunda gidecek inşallah.
selam canım testi tekrarladın mı? sonuç nedir?
Aleykum selam canım.idrar testi yaptım gene. aynı silik canım henüz idrarda cook az sanırım.pazartesi 5+0 olucam inşallah gidicem doktora.
Hayırlısı olsun canım üzülme. yolun başındasın daha. normal bunlar. iyi bari çok gecikmemiş adetinde bu ay çalışmalara bari geç kalmazsınız. bazen stresten 1 hafta gecikiyo.. üzme tatlı canını. İnşallah rabbim çok aratmaz bu yolda isteyen hiçkimseyi.
hee anladım canıımmm. yakın yani yumurtlama. canım benim günüm geçti batım 9 şubattı olmadım. ama hamiş belirtisi de değil malesef gecikti bu ay çok. doktorum herşey normal dedi. progestan kullanıyordum. adet olana kadar ona devam et dedi bugünde denedim işte ovulasyon testi silik çıktı. hergün deniyim bakalım ne olcak.
Bugün benim bat günüm idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıkti.dua edin bana ne olur bebeğim benimle olsun kalp atisini duyayim daha cook sevincem :-- -(
kızlar ovulasyon testi nedir yaa benim bilgim yok bana bilgi verirmisiniz
canım ovulasyon testi, ovulasyon gününü yani yumurtlama gününü tespit eden gebelik testine benzer bir test.
adetin 10.gününden itibaren her gün yapmaya başlıyorsun yumurtlama olduğunda çift çizgi çıkıyor o zaman birlikte oluyorsun eşinle. böylece hamile kalma şansın artmış oluyor..
hıı saolsın cnm allah razı olsun ben bilmiyodum öle bişi oldugunu bakalım bende ozaman artık onumuzdeki adet olduktan sonra yapayım o test ten rabbim insallah nasip eder cümlemize 12 senedir bekliyorum ben yavrum olsun die ama olucak inanıyorum rabbime umudumu hiç kaybetmiyorum
gunaydinn canoo nasilsinn
Kızlar gebelik varsa miratech marka 3 tl lik testle adete 2-3 gün kala yapablirsinz cıkıyor.ama en garantisi adet gnü tabi :)
bir de hamile kalmak için neler yaptıgımı söyliyim size
herhangi bir gün belinize yakı yapın 1 gün kalsın
ayağınızı sıcak tutun
ilişki sırasında önsevişme olmasın
ilişkiden önce eşinizin testisleri soğuk olsun buz koydurun veyas oğuk suyla yıkatın
yumurtlama günlerinde günaşırı birliktelik
eşinize keçiboynuzu pekmezi yedirin cerez yedirin
stres yapmayın hergün yarım saatlik yürüyüş rshatlatır
ilişk sırasında poponuzun altına yastık koyun sonrasında da yarım saat ayakarınızı dikin
Allah ın izniyle hepiniz hamile kalırsınız
İnşallah
gunaydinn canoo nasilsinn
iyiyim canımmm. baktım bizim topikte kimse yok diğer topiklere bi göz atim dedimm. hamile olanların topiklerineeee...
Kızlar gebelik varsa miratech marka 3 tl lik testle adete 2-3 gün kala yapablirsinz cıkıyor.ama en garantisi adet gnü tabi :)
bir de hamile kalmak için neler yaptıgımı söyliyim size
herhangi bir gün belinize yakı yapın 1 gün kalsın
ayağınızı sıcak tutun
ilişki sırasında önsevişme olmasın
ilişkiden önce eşinizin testisleri soğuk olsun buz koydurun veyas oğuk suyla yıkatın
yumurtlama günlerinde günaşırı birliktelik
eşinize keçiboynuzu pekmezi yedirin cerez yedirin
stres yapmayın hergün yarım saatlik yürüyüş rshatlatır
ilişk sırasında poponuzun altına yastık koyun sonrasında da yarım saat ayakarınızı dikin
Allah ın izniyle hepiniz hamile kalırsınız
İnşallah
:122: Selamlar tatlılar:) Gününüz çook güzel geçsiiin
Kuzucuklarrr slmlarrr
Nasılsınız bakalımm :)
Yaa canlar bnm 2gündür uzayan akıntım var ben şimdi hangi gün yumurtladım aceba :)) bgn 14.günüm 2aydır 10.gün çatlıodu bu ay deişik oldu sanırsamm :)) neise artk hayırlısıı :))
canımmmmmmmmmmm nasılsınnnn özledim wallaa
iyiyim canımmm. baktım bizim topikte kimse yok diğer topiklere bi göz atim dedimm. hamile olanların topiklerineeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?