Tatlımmmmmmm iiimmmm sen nasılsınnn nerelerdesinnn bnde bndeeee
Ben devammm yok yumurtlamadır yok regl uğraşıommm
ayyyy canım benımmm ınsallahh tez zamanda bebişine kavusursunnnnn :))) yenı bır işe girdimm işle kostur eve gıt eve kostur derken giremiyordum hiçç bende hamıleyım sanırım canımm adetım daha gecmedıgı ıcın net bısey yok ama degerlerım yukselıyor cok sukur bakalım bır hafta sonra kesın belli olucakk :)
:122: Selamlar tatlılar:) Gününüz çook güzel geçsiiin
Giizzzz nasılsın bebeimmmmm
Nası yaniiii nasıllll anlatttt
Ayyy çokkk sevindimmm canımmmmm
Darısı başımaaa :))
canoooo iyiyimm cok şükür pazartesi bi gelsee daha iyi olacammsen nasilsinn bebegiimmm
adetıme 6 gun varken üşüttüm sandım midem bulanıyordu esım doktora goturdu benı kan testı yap dedi doktorr yaptım bı baktık 11,31 yazıyor bcg degerım doktor %75 hamılelık gozukuyo dedii biz sokkk tabıı ıkı gun sonra tekrar tekrarlayın testı dedi neyse dün gitik yıne kan verdımm 51,32 cıktıı yukselmıs yanı ama doktor adetıne daha 4 gun var bi gecsın öyle kan testı yapalım dedii sımdı net bısey diyemem dedi bakalım bır hafta gecmesını bekliyoruz kuzumm. darısı sanaa ınsalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İimmm bnde tatlımmm :))
Yoksaaaaa pazartesi kalp atışlarınımı duycaksınnnn
eveetttt hem minik kuşu gorecem hemde Allah izin verirse o hizli hizli atan minik kalbinin sesini duyacammm
Hadi hayırlı olsun diyelim.. benim ilk bebeğimde de çoooookkk silikti ikinci çizgi..
Bebeğin seninle inşallah annesiiii
insallah cnm hamilesindir rabbim yüzünü kara cıkartmasın rabbim inşşalah nasip etmiştir sende bizim için dua etki rabbim nasip etsin cümlemizekalmayı
selaammm bebegiiimmmmteşekkür ederiiizz seninde günün çoookkk güzell geçsinnn
İnşallahhh sorunsuz hepsi gerçekleşir canımmmm :) minik kuş büyüyoooo :))
amin insallah tatlimm Rabbimden bunu ıstıyorum bende suan :) eveet büyüyoo teyzesii ben inanamasam daaRabbim hayırlısıyla sanada kismet etsin tatlım inşallah
Hiç doktora gitmedim ve düşük ve gebelik de hiç ol adı. Altı aylık evliyim hiç korunmadık..... ama hiç tık yok. Her gün veya iki günde bir denedik ama yook.
adetlerin düzenlimi? bi doktora gidip yumurtalıklarına baktır. pko olabilir ki inş yoktur.hormonların falan bi test yapar en azından nedenini bilirsin .
inş canım eğer senle ilgili bi sorun yoksa eşinde sperm testi yaptırsın... yumurtlama günlerine dikkat etmiyorsunuzdur belkideee ondan olmamış olabilir bu zamana kadarDüzenli. Zaten gitcez artık bakalım inş bi sorun upktur
Beraber gitcez . İnş. Çok sağolun.inş canım eğer senle ilgili bi sorun yoksa eşinde sperm testi yaptırsın... yumurtlama günlerine dikkat etmiyorsunuzdur belkideee ondan olmamış olabilir bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?