Hamile kalmayı bekleyenler

Tatlımmmmmmm iiimmmm sen nasılsınnn nerelerdesinnn bnde bndeeee
Ben devammm yok yumurtlamadır yok regl uğraşıommm

ayyyy canım benımmm ınsallahh tez zamanda bebişine kavusursunnnnn :))) yenı bır işe girdimm işle kostur eve gıt eve kostur derken giremiyordum hiçç bende hamıleyım sanırım canımm adetım daha gecmedıgı ıcın net bısey yok ama degerlerım yukselıyor cok sukur bakalım bır hafta sonra kesın belli olucakk :)

Nası yaniiii nasıllll anlatttt
Ayyy çokkk sevindimmm canımmmmm
Darısı başımaaa :))
Bu arada yeni işin hayırlı olsunn cnmm :))

Son düzenleme:
Nası yaniiii nasıllll anlatttt
Ayyy çokkk sevindimmm canımmmmm
Darısı başımaaa :))

adetıme 6 gun varken üşüttüm sandım midem bulanıyordu esım doktora goturdu benı kan testı yap dedi doktorr yaptım bı baktık 11,31 yazıyor bcg degerım doktor %75 hamılelık gozukuyo dedii biz sokkk tabıı ıkı gun sonra tekrar tekrarlayın testı dedi neyse dün gitik yıne kan verdımm 51,32 cıktıı yukselmıs yanı ama doktor adetıne daha 4 gun var bi gecsın öyle kan testı yapalım dedii sımdı net bısey diyemem dedi bakalım bır hafta gecmesını bekliyoruz kuzumm. darısı sanaa ınsalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Süperrr yaaa harikaaa şok olmuşsunuz hiç düşünmezkenn :))
Çookkk sevindim kuzum senin adınaa inşallahh kat kat yükselir değerin cnmmm
Aminnn tatlımmm aminnn

amin insallah tatlimm Rabbimden bunu ıstıyorum bende suan :) eveet büyüyoo teyzesii ben inanamasam daa Rabbim hayırlısıyla sanada kismet etsin tatlım inşallah

Aminnn kuzucummm çok dua et bizlerede :)) ayy yesin onu teyzesiii

Hiç doktora gitmedim ve düşük ve gebelik de hiç ol adı. Altı aylık evliyim hiç korunmadık..... ama hiç tık yok. Her gün veya iki günde bir denedik ama yook.

Hiç doktora gitmedim ve düşük ve gebelik de hiç ol adı. Altı aylık evliyim hiç korunmadık..... ama hiç tık yok. Her gün veya iki günde bir denedik ama yook.

adetlerin düzenlimi? bi doktora gidip yumurtalıklarına baktır. pko olabilir ki inş yoktur.hormonların falan bi test yapar en azından nedenini bilirsin .

Düzenli. Zaten gitcez artık bakalım inş bi sorun upktur
inş canım eğer senle ilgili bi sorun yoksa eşinde sperm testi yaptırsın... yumurtlama günlerine dikkat etmiyorsunuzdur belkideee ondan olmamış olabilir bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…