Hamile kalmayı bekleyenler

kizlaaaaaaaarrrrrr doktor randevumu yarina aldirabildiiiimmmm yarin saat 4 tee

Son düzenleme:
kizlaaaaaaaarrrrrr doktor randevumu yarina aldirabildiiiimmmm yarin saat 4 tee

Yaaaaaaaaa

Süper haber Ziyaretine gidin bakalım miniş ne yapıyor,selamımızı söyleyin Videoya çek tatlım hem görüntüsünü hem de sesiini Biz hala açıp açıp dinliyoruz tangıdı tangıdı

soylerimmmm teyzesiiiiiiiiii ay cok heycanlandim bennnn videoya da cekeriizzzz ayyyyyy yarin olmaz banaa canooo yaa bu doktor cok iyiymis bu hafta pazartesi gunu aramistik taa haftaya pazartesi boşluğu vardi mecbur almistik.simdi internette bi baktim yarın 4te bos görünüyor aradim hemen birisi iptal ettirmiss aninda kaptim yarinii

canım testlerim böyle sen ne alemdesin?? 2 güne bir yaptığımız için dün es geçtik malesefEki Görüntüle 999016
benimde 3 gün bole cıkmıştı ama dün akşamdan sonra silikleşti 2 çizgi zaten testlerimde bitti:)) zaten uzayan akıntımda gitti normal akıntıya bıraktı yerini beyaz pütürlü... dünü es geçmedim adete kadar gün aşırı devam edicem bakalımmm.

Şanslısın hadi bakalımmm dünyanın en güzel duygularını yasamaya başladın tadını cıkarrr:)

aynen bende bu akşamdan sonra 2 gün ara vericez ama yine gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa..inşallah birlikte alırız bu ay haberlerimizi..senin 8 mart galiba dimi benimde 11 mart...

Ay Kıyamam sana tatlı anne:) kim iptal ettiyse sağolsun, işi gücü rastgelsin ay valla zaman geçmez şimdi gece de uyuyamazsın gibi geliyor bana

canımmm 12 sene çok uzun bir süre.. Nedenini sorabilir miyim rahatsız olmazsan?
Evet cnm tami tamina 12 sene neden sorun yok cnm esimdede bendede 2 defa asilama oldum tutmadi dr ikinizde sagliklisiniz dedi bende 3. Asilamamizi olmak istemiyorum cunki kortizon ignesi oldugum icin kilo yapti bende 3 asilamayi yaptirmak istemiyorum normal yolla kalmak istiyorum devlete gidiyodum bu zamana kadar bakalim baska ozel dr gidedem allahin izniyle

canım benimkilerde hep böyle.. bunlar hep negatif oluyor dimi?

canım ben 11. günden itibaren yaptım 30 günde bir adet oluyorum..18. günümde seninki gibi çıktı..en koyusu oydu yani...yumurtladığını gösteriyo o da..

aynen bende bu akşamdan sonra 2 gün ara vericez ama yine gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa..inşallah birlikte alırız bu ay haberlerimizi..senin 8 mart galiba dimi benimde 11 mart...
İnşallahh Canımmm haberlerimizxi alırız. bende mecburi 3gün ara vericem.gecen hafta kardeşlerim gelecekti ya bu yolunu buldum gelmediler ama bu akşamdan itibren pazara kadar bendelerrr:)))

İnşallahh Canımmm haberlerimizxi alırız. bende mecburi 3gün ara vericem.gecen hafta kardeşlerim gelecekti ya bu yolunu buldum gelmediler ama bu akşamdan itibren pazara kadar bendelerrr:)))

heheheheh olsun zamanı kaçırmadın en azından benimde 3 gün zorunlu ara var eşim burda olmayacak..pazar devam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…