Giiiz canım beni de ekler misin 26 şubat idi bat... hamile
Aminnn kuzucummm çok dua et bizlerede :)) ayy yesin onu teyzesiii
kizlaaaaaaaarrrrrr doktor randevumu yarina aldirabildiiiimmmmyarin saat 4 tee
hamişler çoğalıyo deseneee hayırlısı olsunnn canım. rabbim bizede nasip etsin.
Yaaaaaaaaa
Süper haberZiyaretine gidin bakalım miniş ne yapıyor,selamımızı söyleyin Videoya çek tatlım hem görüntüsünü hem de sesiini Biz hala açıp açıp dinliyoruz tangıdı tangıdı
benimde 3 gün bole cıkmıştı ama dün akşamdan sonra silikleşti 2 çizgi zaten testlerimde bitti:)) zaten uzayan akıntımda gitti normal akıntıya bıraktı yerini beyaz pütürlü... dünü es geçmedim adete kadar gün aşırı devam edicem bakalımmm.canım testlerim böyle sen ne alemdesin?? 2 güne bir yaptığımız için dün es geçtik malesefEki Görüntüle 999016
soylerimmmm teyzesiiiiiiiiii ay cok heycanlandim bennnnvideoya da cekeriizzzz ayyyyyy yarin olmaz banaa canooo yaa bu doktor cok iyiymis bu hafta pazartesi gunu aramistik taa haftaya pazartesi boşluğu vardi mecbur almistik.simdi internette bi baktim yarın 4te bos görünüyor aradim hemen birisi iptal ettirmiss aninda kaptim yarinii
benimde 3 gün bole cıkmıştı ama dün akşamdan sonra silikleşti 2 çizgi zaten testlerimde bitti:)) zaten uzayan akıntımda gitti normal akıntıya bıraktı yerini beyaz pütürlü... dünü es geçmedim adete kadar gün aşırı devam edicem bakalımmm.
hamişler çoğalıyo deseneee hayırlısı olsunnn canım. rabbim bizede nasip etsin.
kizlaaaaaaaarrrrrr doktor randevumu yarina aldirabildiiiimmmmyarin saat 4 tee
soylerimmmm teyzesiiiiiiiiii ay cok heycanlandim bennnnvideoya da cekeriizzzz ayyyyyy yarin olmaz banaa canooo yaa bu doktor cok iyiymis bu hafta pazartesi gunu aramistik taa haftaya pazartesi boşluğu vardi mecbur almistik.simdi internette bi baktim yarın 4te bos görünüyor aradim hemen birisi iptal ettirmiss aninda kaptim yarinii
Ayy canım bnm inşallah yaaa çok akintimm var bnm.sanki adet olacakmış gibiyim.tuvalete korka korka gidiyom ama gelmiyor kırmızılar elhamdulillah
canım testlerim böyle sen ne alemdesin?? 2 güne bir yaptığımız için dün es geçtik malesefEki Görüntüle 999016
Evet cnm tami tamina 12 sene neden sorun yok cnm esimdede bendede 2 defa asilama oldum tutmadi dr ikinizde sagliklisiniz dedi bende 3. Asilamamizi olmak istemiyorum cunki kortizon ignesi oldugum icin kilo yapti bende 3 asilamayi yaptirmak istemiyorum normal yolla kalmak istiyorum devlete gidiyodum bu zamana kadar bakalim baska ozel dr gidedem allahin izniylecanımmm 12 sene çok uzun bir süre.. Nedenini sorabilir miyim rahatsız olmazsan?
Amiiin canım bnm Rabbim cümle isteyen kullarına hayırlı evlat nasip etsin inşallah yaaa;-);-)
canım benimkilerde hep böyle.. bunlar hep negatif oluyor dimi?
Spermbilgiler için saol tatlım ama bu soğuk kısmını anlamadım neden gerekliki?
İnşallahh Canımmm haberlerimizxi alırız. bende mecburi 3gün ara vericem.gecen hafta kardeşlerim gelecekti ya bu yolunu buldum gelmediler ama bu akşamdan itibren pazara kadar bendelerrr:)))aynen bende bu akşamdan sonra 2 gün ara vericez ama yine gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa..inşallah birlikte alırız bu ay haberlerimizi..senin 8 mart galiba dimi benimde 11 mart...
İnşallahh Canımmm haberlerimizxi alırız. bende mecburi 3gün ara vericem.gecen hafta kardeşlerim gelecekti ya bu yolunu buldum gelmediler ama bu akşamdan itibren pazara kadar bendelerrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?