Şanslısın hadi bakalımmm dünyanın en güzel duygularını yasamaya başladın tadını cıkarrr:)
Mutlu haberler ile gel inşallah giz annecik
Ay Kıyamam sana tatlı anne:)kim iptal ettiyse sağolsun, işi gücü rastgelsin ay valla zaman geçmez şimdi gece de uyuyamazsın gibi geliyor bana
inşallah kaçırmamışızdır yani inş tutunur yaaa bu ayda olmazsa zaten artık gün falan saymıycam ovulasyon falanda bakmıycammmheheheheh olsun zamanı kaçırmadın en azından benimde 3 gün zorunlu ara var eşim burda olmayacak..pazar devam inşallah
gunaydin bebegiimm Rabbime şükürler olsun bu sıralarda şans kapim acik sanirim inşallah guzel haberlerle donerim canooRabbim size de isteyen herkese nasip etsin bu dünyanın en güzel duygularını
canım durumun ne? kan testi yaptın mı?
Amin insallah cnm bnm sende varmi bi belirti merak ettim cnm artik kim hamileyim galiba dedimi merak ediyorum acaba noldu die:13: olsun inşallah
amin amin insallahh canim benimm darisi size olsun hayirlisiyla
Canım ne var ne yok geldi mi kırmızılar
Giiiz canım beni de ekler misin 26 şubat idi bat... hamile
Evet canm 20snde yazmistm geldisen ne yaptn canm kirmizilar geldmi sende yada test yaptnmi:)
Canimmmm simdi gordum cok sevindim yaa doktora gittinmi kac haftalikmis:) insallah sagliklica kucagina almayi nasip eder Allah:)
Yok tatlım gitmedim.gecenkinde hemen gittik düşük oldu.relax olalım dedik eşimle. önümüzdeki hafta gidelim kalp atışlarını duyalim dedik. 4+5 iz inşallah 5.haftanın icindeyiz.dualarını eksik etme inşallah sağlıklı salih evlatlar olsunlar inşallah evlatlarımız
inşallah kaçırmamışızdır yani inş tutunur yaaa bu ayda olmazsa zaten artık gün falan saymıycam ovulasyon falanda bakmıycammm
aynen yaaa dediğin gibi ilk aylardan daha yorucu dimi:)))inşallah tutar ve sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız..ya orası öyle bende hep öyle diyorum ama günaşırı yapmakta valla çok yorucu evliliğimin ilk ayında bile bu kadar değildi yani
kızlaaar 6 aydır istememe rağmen neden hamiş kalamadığımı öğrendik eşimin hareketli sperm sayısı düşük çıktı,yani şansımız %20 civarındaymış bu durumda(( dr.5-6 ay bi ilaç tedavisi uygulayıp takip edelim dedi,bi yandan da eşim keçiboynuzu kürü yapmaya başladı 5-6 k.boynuzunu kırıp 3 dk.kaynatıyo ılıtıp içiyo 2 gündür.ilaçlarını ise henüz almadık. sizce bunun yanısıra neler yapmak gerekir?sperm hareketliliğini artırmak için???
canım geçen yıl temmuz da bizim de bu sorun vardı hem de ileri hareketli % 1 di. doktor çok zaor 2 ay bekleyelim aşılama sonra tüp bebek dedi çöktü m resmen keçiboynuzunu 1 ay uyguladık sonra hep keçiboynuzu özü tüketti eşim hala tüketiyor daha kolay oldu. bir de havuç suyu canım sürekli sabah akşam sıkıp içir yatarken inanılmaz faydalı hem çatlamayıda kolaylaştıryor sende içmelisin. birde bal polen arı sütü iyi gerli diyorlardı canım onuda tüketti eşim. eylülde normale çıktı şükür canım yani 2 3 ay içind toparlanıyor şimdi içirdiklerinin etkisi 70 gün sonraki spermlere etki ediyor o yüzden hemen başla ki 2 3 ay sonraki spermler normale dönsün. sorun aşılıyor yani canım hala bebğimiz olmadı ama sorunumz yok şuan doktor boşuna bixi üzmüş anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?