Hamile kalmayı bekleyenler

Yok canım yapmadim.türkiye de değilim ben.geçen hamileligimde de idrar testi ile öğrendim.sonra doktora randevu aldım ultrasonda bakıyor.gitmişken kalp atisini da duyariz diye pazartesiyi bekliyoruz canım.

hayırlı olsun canımm, tebrikler. inşallah hayırla da kucağına alırsın bebişini. darısı da başımıza inşallah

hanımlar merhaba,

1 buçuk yıllık evliyim, ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz. son 4 aydır yumurtlama günlerimi takip ederek düzenli ilişkiye girdik ama sonuç hep hüsran oldu. bat 26 şubattı ama olmayınca dün kan tahlili yaptırdım sonuç 0,76 çıktı ve bugün regl oldum.. eşim yeter ki üzülme ne istiyorsan yaptırırız diyor sanırım bu ay regl sonrası muayene olcam ve eşime sperm testi yaptırıcaz bir sorun varsa vakit kaybetmeyelim diye.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım ben antalaadan gelirken yoldan almıştım balı ilk şimdi marketten aldım karışım olarak. canım bende önce keçiboynuzu yaptım 1 ay sonraki 3 ay havuç suyu içirdim. bizde işe yaradı canım ama bırakmadık olana kadar polen ve keçiboynuzu özünü kullanıyor canım.havuç yemek etkili olmuyormuş canım çünkü 1 tane havuç yiyebilirsin en fazla ama 3 tane falanhavucun suyu 1 bardak edior o yüzden suyu daha iyi diyorlar.

Eki Görüntüle 1000520 Eki Görüntüle 1000521

arkadaşlar ovülasyon testlerime bakıp yprumlayabilir misiniz...bugün 21.günüm ve hala tam koyuluğu yakalamış değilim..sizce nasıl?

canım t çizgisinin en az c çizgisi kadar belirgin hatta daha belirgin olması bekleniyormuş. ben de bu ay ilk kez aldım açıklamalrda öyle yazıyordu. ovulasyon testi yapmasam bugün yumurtlama oldu diye düşünürdüm çünkü kasığımda bi batma var, akıntı biraz başladı. gelgelelim testte ikinci çizgi hala yok hemde silik bile görünmüyor, anlamadım ben de.

bende ilk defa bu ay deniyorum ovülasyon testini..kaç gündür benimde hep silik hep silik nerdeyse gözükmeyecek şekilde..çok şükür bugünkü biraz daha belirgin.dedim herhalde yumurta falan çatlamayacak bu ay..bu gidişle yumurtanın yerine ben çatlayacam yaniii

Canım sabırla yapmaya devam et belki bu ay geç yumurtluyorsundur çünkü normalde T cızgısı C den daha koyu yada aynı olmalı

Canım sabırla yapmaya devam et belki bu ay geç yumurtluyorsundur çünkü normalde T cızgısı C den daha koyu yada aynı olmalı

zaten yumurtlama belirtileri de yok yani.akıntım falan yok.sadece gögüslerim ağrımaya başladı ki o da adet belirtim.adetten bi hafta önce başlar gögüslerimin ağrısı..herhalde adet günüme kadar yapacak gibiyim bu gidişle

:) aynı durumdayım inan, zaten aylardır gebelik testlerinde hep tek çizgi hüsranıyla yıkıldım durdum. hiç değilse ovulasyon testinde bi çift çizgi göreydim de moral olsun dedim ama nerdeeee o bile kısmet olmadı. yarın için randevu aldım doktordan yumurtlama var mı yok mu belli olur bakalım

aynenn valla.ama ben gebelik testinde bu silik çizgiye de razıyım yaaa.nasip inşallah gebelik testinde de görürüz..en iyisi doktor kontrolünde yumurta takibi yaa.en azından daha garanti gibi. kaç aydır uğraşıyorsunuz canım

bebegiiiimmm gunaydiiiinnn uyuyamadim zaten gecee sabaha karşı uyudum sonuc bu yeni uyandim aklimdaki sorular son bulacakk insallah canooo kendi kendime doktorluk yapmaktan bikmistimm :)))))

Giziiiiiiim Nasıl geçti tatlım:)) Gördün mü meleğini, duydun mu minicik kalbini:))))
Nasılsın:)) Keyfin yerinde mi? Bulantıların nasıl oldu? Ay merak içindeyim..

inşallah canım, 8 ay kadar oldu çalışıyoruz. geçen ay tahminimden 1 hafta erken regl oldum. bu durumda yumurtlama dönemim de hesapladığımdan farklı olabiliyormuş bunu anladım. e bu ay da bekle bekle bu kez de gelmek bilmedi. ben de doktora bi gideyim dedim. bakalım benim yumurtalar ne durumdalar görelim :) varsın testlerin hepsi yalan olsun da yeter ki bebeklerimiz gelsin artıııık

Canm insallah bu sefer kavusursun bebisine.. aynen canm hayrli evlatlar nasip etsin Allah benm bu ay mumkun degil ama nisan ayinda olur insallah bizede dua et canm

Bayanlar merhaba adetimin ikinci gunu baslayip bal corek otu tarcin yedim. Bitincr sogan suyuna basladim. Reglim bitince ovulasyon testine basladim bugun en koyu çizgiyi gördüm. Calismaya bugunmu baslamaliyim. Dunde yaramazlik yapmistik :)
Sorun olmaz degilmi yoksa yarinmi baslasam kararsiz kaldim

bugün hemen basla canım kaçırma bugünü. dün de olsa bugünkü daha garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…