bugün hemen basla canım kaçırma bugünü. dün de olsa bugünkü daha garanti olur
Sebeklik yapma gecesi bu gece desene :)
gunaydin bebegiimm Rabbime şükürler olsun bu sıralarda şans kapim acik sanirim inşallah guzel haberlerle donerim canooRabbim size de isteyen herkese nasip etsin bu dünyanın en güzel duygularını
GiziiiiiiimNasıl geçti tatlım:)) Gördün mü meleğini, duydun mu minicik kalbini:))))
Nasılsın:)) Keyfin yerinde mi? Bulantıların nasıl oldu? Ay merak içindeyim..
basaraaaaannsss bebegiiimmmm yardimina ihtiyacim vaarr aklimda biton soruuuu varrr( beni yine sen rahatlatacaksin sanirimm..simdibvok şükür doktora gittik minigimi gordum vesikalıgini aldim ama kalp atislarini haftaya dinletecem dedi haftaya cuma.5 haftalik görüyorum dedi.ve doktorun beni sakinlestirmesine ragmen o an endiseye kapildigim seyi söyledi...biraz kan pihtisi gördüm.....endişe edecek bise yok genelde cogu gebemde oluyor haftaya cuma tekrar kontrol edecez kaybolabilir de dedi progestan verdi..biz tedbirimizi alalim ben tedbirciyim dedi.ama gel bana sorrrrr agliyorum dunden beri eşim yazik az bucuk bilgisiyle teselli etmeye çalışıyor gozlerim de dolu dolu olunca da kiziyor :) kan pihtisi ne demek hic duydun mu tehlikeli biseymii o kadar cok merak ettigim sey varkiii ( bideeee bende orak hucre anemi tasiyiciligi var kanim düşük o yüzden gyno ferro sanol verdi demir+folik asit+b12 vitamin yaziyor bunu ic folbiol u kullanmana gerek yok Bunda folik asit var tekrar icme dedi.3 aydir folik asit aldigim icin tebrik etti bu arada.ama benim aklima takilan diger soru bu ilacin icindeki folik asit yeterli olacakmi? gyno ferro da bulunan folik asit 0.50 mg yaziyor folbiol da 5 mg yaziyordu..aklimda deli sorularrr cevaplar eminim sende tecrubeli annee
Canımmmm üzülme bak dr tedbir için demiş ilacınıda vermiş önlem olarak iyiki gitmişsin dr a kese ve kalp atımını birlikte görmek isteyip geç gidenler var bak iyiki öyle yapmamışsın hayata güzel noktalardan bakarsan güzellikleri çağırırsın dün gülbende sanırım bi psikologtu kendini dine vermiş sonradan hak yolunda eserleri falan vardı tasavvufi bilgiler veriyodu orda ya şöyle olur ya böyle olur dersen onu çağırmış olursun derdi aklına kötü bişey geldiğinde diyecekmişsin ki bi dk ben bunu istemiyorum böyle olmasını ummuyorum Allah ımdan güzellikler diliyorum diyecekmişsin ben anne aday adayıyım sana bilimsel tecrübe veremem ama içini rahatlatmak için bu yolu denehayat ne kadar garip bak benim adetim gecikti içim içime sığmıyo acaba mı diye sabahın körü kalktım oturdum sana bunları yazıyorum sende karnında bebiş var biliyosun amalar hala bitmiyo bizim farkımız erkeklerden ne biliyo musun anneliğin karnına minik hücre düştüğünden beri bir anda başlaması ve doğana kadar doğduktan sonra bile çoğalarak devam etmesi sen çoook iyi bir anne olacağını düşün bebeğinle ilgili hayaller kur o sana rabbim izin verirse emin ol tutunur sakın ağlama
basaraaaaannsss bebegiiimmmm yardimina ihtiyacim vaarr aklimda biton soruuuu varrr( beni yine sen rahatlatacaksin sanirimm..simdibvok şükür doktora gittik minigimi gordum vesikalıgini aldim ama kalp atislarini haftaya dinletecem dedi haftaya cuma.5 haftalik görüyorum dedi.ve doktorun beni sakinlestirmesine ragmen o an endiseye kapildigim seyi söyledi...biraz kan pihtisi gördüm.....endişe edecek bise yok genelde cogu gebemde oluyor haftaya cuma tekrar kontrol edecez kaybolabilir de dedi progestan verdi..biz tedbirimizi alalim ben tedbirciyim dedi.ama gel bana sorrrrr agliyorum dunden beri eşim yazik az bucuk bilgisiyle teselli etmeye çalışıyor gozlerim de dolu dolu olunca da kiziyor :) kan pihtisi ne demek hic duydun mu tehlikeli biseymii o kadar cok merak ettigim sey varkiii ( bideeee bende orak hucre anemi tasiyiciligi var kanim düşük o yüzden gyno ferro sanol verdi demir+folik asit+b12 vitamin yaziyor bunu ic folbiol u kullanmana gerek yok Bunda folik asit var tekrar icme dedi.3 aydir folik asit aldigim icin tebrik etti bu arada.ama benim aklima takilan diger soru bu ilacin icindeki folik asit yeterli olacakmi? gyno ferro da bulunan folik asit 0.50 mg yaziyor folbiol da 5 mg yaziyordu..aklimda deli sorularrr cevaplar eminim sende tecrubeli annee
canim benimmmm ne guzel anlatmissinn içimi ferahlattin Allah razi olsun..öyle yapmaya çalışıyorum kuzum iyi şeyleri güzel seyleri hayal ediyorum dogru soyluyosun biz neyi cekiyorsak o geliyor bize dogru..bak ben bu ay rahattim icim ferahti canimi hic skmadim bu ay da olmazsa diye Rabbime şükürler olsun bebegim geldi.. simdide dedigin gibi oyle mi olur boyle mi olur diye dusunmeyip gönlümü ferah tutmam lazim..Rabbime şükürler olsun bebegim benimle stresi yok edip mutlulugumu yasamam lazimRabbim onu korusun bize bagislasin saglikli hayirli evlat yapsin tek dilegim bu..cok teşekkür ederim anlattiklarin icin.. ee simdi sana gelelimm gunun mu gecti seninn ne kadar olduu
Giizzz Allahımmmmm silik bir çizgi çıktı ama çoooook silikkk ya Allahım kafayı yicemmm eşimde baktı bariz var dedi ama çooook silik hamile miyim senceeee offff içimde volkanlar patlıyo şuannnnnmmmmmmm
Giizzz Allahımmmmm silik bir çizgi çıktı ama çoooook silikkk ya Allahım kafayı yicemmm eşimde baktı bariz var dedi ama çooook silik hamile miyim senceeee offff içimde volkanlar patlıyo şuannnnnmmmmmmm
Var inşallah canım bnmde ilk öyle idi bugün gene yaptım idrar testi gitgide koyulaşıyortebrik ederim annecik
canimmmmmmm hamilesin Allahın izniyleeeehemen git kan testi yaptir bugun cuma Rabbim dualarimizi kabul ediyor insalahhhh cok cok sevindimmm heycanlandimm hemen kan testine gitt aaaaahhh bilirim o duyguyu ne yapacağını bilemiyor insann hadi gor guzel haberlerle doneceksin biliyorum Rabbim bebeginizi size bağışlasın insalahh hadi git de güzel habere don inşallah anne
adayii
Var inşallah canım bnmde ilk öyle idi bugün gene yaptım idrar testi gitgide koyulaşıyortebrik ederim annecik
Canım benim gölge gibi seninde öyle miydi bu arada ne kadarlık senin minik
Canım kan yapici seylerden de ye bol bol. dinlen ev işi yapma.inşallah su içmeyi ihmal etme. bol bol dua inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
tmm cnm benim cok cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin amin insallah bebegimm Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Giz ne zormuş içimdekileri bir bilsen ahh bir bilsennn bak eminsin değil mi gölge gibi çünkü ne diyosun gölge gibilerde sayılır mı dersin
canimmm içindekileri cok çok iyi biliyorumm bilmemmiii kuzuumm negatif oldugunda yanılma payi var cunku erken yapınca çıkmıyor ama silik de olsa bi cizgi pozitif demekkkkgitmedinmi sen kan testinee
Bnmde öyle idi gölge gibi.şimdi daha da belirgin.bnmki nasipse 4+6 inşallah canım.rahat ol bol bol dinlen yemene icmene dikkat et. bebisin seninle olsun inşallah canım
tmm cnm benim cok cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin amin insallah bebegimm Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?