Hamile kalmayı bekleyenler

bol bol zevkini çıkar.cook rahat ol inşallah bebisin seninle

merhaba arkadaşlar adetime 6 gun kala gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı bugun 5 gun var adetime test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı ama 10 dk sonra diğer testle yanyana koyuyorum birinde var birinde yok adetim 5 mart acaba gebelik varmıdır ki pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum ama kendimide zor tutuyorum varsa bu 2. bebeğim olacak allahın izniyle acaba bebek varmıdır başına gelen vaarmııııı :26::26::26::26:

Artar tabi artmaz mi hiç güzel annecik

Kurban olurum ben sana tatlım. Bebişin daha çok küçük tatlım kalbini duymamış olmanda bir problem yok benim 6hafta 2 günlüktü kalbini duyduğumuzda. Hiç problem yok ne olur kendini üzme. Bak benim su an 3 aylık hamile olan arkadaşım aynı durumu yaşadı doktoru aynen progestan verdi. Ama onu ilk öğrendiğimizden beri çok ciddi kanamaları vardı. ilk zamanlar hepsi normal bitanem bak gerçekten seni teselli etmek için söylemiyorum gerçekleri söylüyorum bana inan tatlım. Senin kanaman yok ki bebeğim o yuzden problem yok, kanaman olsa bile problem yok bak o arkadaşımın o kadar ciddiydi ki kanamaları. Hiç problem değil. Ilaca (progestan) başlaman cok iyi olmuş. İlacın hiç bir zararı yok bebişim. Sadece biraz baş dönmesi ve iştahsızlık yapıyor genelde.
Gördüğü pıhtı bence eskiden kalma bir sey olabilir, lekelenmelerin vardı ya tatlım. Arkadaşıma da aynen böyle demişti doktor.
Hepsinin özeti herşey normal tatlım. Bak gerçekten sorun yok. Benim yengemin rahminde bebekle birlikte 17cm.lik bir polip vardı ve bebeği 15 aylık şimdi. Olabiliyor gercekten ilk üç ay ufak çaplı problemler. Sonra geçecek. Bak haftaya kalp atışlarını duyunca için çok rahatlayacak. Pıhtı falan hep olur ilk zamanlar, leke olur, kanama olur. HEPSI NORMAL bitanem ne olur rahat tut içini.
Gyno ferro sanolu ben yaklaşık 1sene kullandım. Doğumdan sonra da buna dahil. Cok iyi bir ilaçtır. İçindeki folik asit yeter sadece onu icmen yeter aklın takılmasın. Eğer zor olmayacaksa saatini sabah 5e kur. O zaman ic ve ictikten 2saat içinde yemek yeme. Ve birde aç olman gerekiyor. Böyle kullanırsan maksimum işe yarar diğer türlü demir pek fayda etmez . Ayrıca tadı ve kokusu diğer ilaçlar gibi kesinlikle rahatsız etmez ve yan etkisi yoktur.
Sakın kendini üzme. Doktorun bence gayet iyiymiş. Bunlar sadece tedbir için. Yoksa ters bir durumun yok sakın stres yapma.
Ilaçlarını ic ve bol bol uyu tatlı anne. Sakın ağlama, herşey yolunda çünkü. Bolca dinlensen çok iyi olur da işten izin alsan 1hafta kadar falan olur mu.
Bak bir de diğer taraftan bakalım. Bebeginin büyüklüğü ve gelişimi haftasyla uyumlu bu süper bir şey, benim kıza 1hafta küçük görünüyor demişlerdi. Sonra tutundugu yer de bayağı iyi demek ki, altlarda olsa doktoeun söylerdi. Maşallah demek ki düşük tehlikesi de yok denecek kadar az. Ilk üç ay herkesin olduğu kadar yani cok az. Sadece pıhtı için ki kaybolacak bak doktor öyle demiş azıcık onlem almış ve kan değerlerini yükseltmek için ilaç vermiş o kadar. Sakın kendini üzme bitanem.

hayatım ınsallah bızlerde senın gıbı bu heyecanı en kısa zamanda yasarız

arkadaşlar buda bugünkü ovülasyon testim..bugün 22. günüm ama hala kopkoyu çıkmadı..ne olacak benim halim yaa

Eki Görüntüle 1003354

ama biraz daha belirgin galiba düne göre öyle değil mi? demek ki yavaş yavaş vakti geliyor, ben de bugün doktora gittim birkaç yumurta görünüyor gibiymiş güya ama daha büyümemiş vakti var dedi. bugün test yapmadım yarın devam edicem ben de. benim bugün 15. gün henüz ama geçen ay ovulasyonum normalden 5 gün önce olmuştu. normal durumda da dün ovulasyon olmalıydı ama ikinci çizgiden eser bile yok. oooofffff ne saçma bir ay bu böylee!!!

canım bazen erken veya gec olabılıyor. benımde 4 gun var daha belırtımde yok zaten akıntı vs. ama takıp etmeyı ıhmal etme sakın

selam ben yeni sayılırım
bu ay bizde denemelere başlayacağız kısmet artık
daha önceden 2 düşüğüm bir septum ameliyatım var
dilerim hepimiz doğururuz sağlıklı bebişler:18:

canım bazen erken veya gec olabılıyor. benımde 4 gun var daha belırtımde yok zaten akıntı vs. ama takıp etmeyı ıhmal etme sakın

işin tuhafı benim belirtim de var gibiydi. test yapmasam ovulasyonum oldu derdim dün özellikle. artık testlerin yalan olduğuna inanmaya başlıyordum ki doktor da bişey görmeyince ikna oldum ben ovulasyonun olduğunu belirtilerimden hep anladığımı düşünürdüm. demek ki kendimi kandırmış durmuşum bunca zaman haklısın canım takibe devam :)

bazen testler yanıltıcı oluyor tabı canım. en ıyısını bılen yıne bızlerız aklından cıkarma bunu :)

bazen testler yanıltıcı oluyor tabı canım. en ıyısını bılen yıne bızlerız aklından cıkarma bunu :)

yok yok benim hislerim testlerden daha yanıltıcı bana kalsa ohooooo her ay kesin hamileyim, her ay tüm belirtiler mevcut ben en iyisi bu karar işini testlere bırakayım:18::18::18:

selam ben yeni sayılırım
bu ay bizde denemelere başlayacağız kısmet artık
daha önceden 2 düşüğüm bir septum ameliyatım var
dilerim hepimiz doğururuz sağlıklı bebişler:18:
hosgeldın canım aramıza. ınsallah en kısa zamanda kavusursun bebısıne sende.
yok yok benim hislerim testlerden daha yanıltıcı bana kalsa ohooooo her ay kesin hamileyim, her ay tüm belirtiler mevcut ben en iyisi bu karar işini testlere bırakayım:18::18::18:

ahha benımde oyle ama yapacak bısey yokk olsun her ay hamıle kalıyoruz kendı capımızda sonu husran tabi

Şekerlerr yaa ben biraz sıkıldımmı ne bu durumlardan kafamda çok dolu bu aralar çok gelemiorum ( ne test alıorum eve ne bişi ztn günü geçmeden gelio :)) bu konuları düşünmekte yordu beni ( haftaya yurtdışında olcm,geldiğim gün regl vaktim..snrada tam ovülasyon günlerinde eşim gtcek her ay bişi her ay bi erteleme..nisan mayısta aynı şekilde ( biraz uzak kalsam herşeyden daha ii olcak gbi..bunaldım çokk..kalp doktoruma gitmem lazım korkuorum ya artk çocuk yapmana izin veremem derse die pufff ( bunalımamı giriorum nee :18:

canımmm yaaaa noldu sana boleeee hıc mutlu gormedım senı (

valla sopalıksın ha ne demek bunalıma gırıyorum ya her zaman beraberz bu yolda

düne göre biraz daha belirgin gibi ama hemen bu şekilde çıkmamıştı.ardan bi saat falan geçtikten sonra böyle oldu.ne bilim ya anlamadım gitti bu işi ya hadi hayırlısı bakalım..sen aynı zamanda yumurta takibi de mi yaptırıyorsun canım? benim anladığım kadarıyla bu ovülasyon her ay farklı zamanlarda olabiliyomuş..bende normalde adettin 14.günü falan çatlama oluyodu hamilelik düşünmeden önce hep anlardım.aynı zamana denk geliyodu..ama ne zaman hamilelik düşünmeye başladım hiç bişey anlamamaya başldım.

Yok canım yapmadim.türkiye de değilim ben.geçen hamileligimde de idrar testi ile öğrendim.sonra doktora randevu aldım ultrasonda bakıyor.gitmişken kalp atisini da duyariz diye pazartesiyi bekliyoruz canım.

canım yarın durumun netleşince muhakkak haber verirsin dimi?
dualarım seninle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…