Hamile kalmayı bekleyenler

Kızlar ben pek girmeye fırsat bulamıyorum nasılsınız gizz senin bebiş nasıl canım..

Kızlar benim bat 12 Mart ama hiç belirti yok sanırım bu ayda olmadı

yok canım yumurta takibi değil de bugünlerde başka bir doktora daha kontrol için gitmek geçiyordu içimden, ovulasyon testlerinde bişey görmeyince hem yumurtalar ne durumda onları da görmüş olurum dedim ama gene bişey görünmedi. bu ayki durumlarımız çok benziyor. benimde geçen ay 1 haftaya yakın erken geldi o yüzden ben de bat'ı karıştırdım iyice. bide bişey okuduğumu hatırlıyorum bu konuda: yumurtlama erken de olsa geç de olsa ovulasyonun gerçekleştiği günden itibaren 14. gün adet olunuyormuş. bizim bat iyice bi erteleniyor bu ay anlayacağın. benim bugünkü testimde nihayet çoooook silik nerdeyse hayali bir ikinci çizgi belirdi nihayet.

nasıl bişey görünmedi?? hiç yumurta yok muymuş?? baksana testinde de yeni çıkmaya başladıysa belki yeni büyümeye başlamıştır yumurtaların canım..yaa bende anlamadım ki.geçen aya göre bu ayın 8 i adet tarihim.ama hala yumurta çatlamış değil.demkki bi önceki aya göre olacak adetim.o da ayın 14-15ine denk geliyo.ama bakalım ne olacak benim bu halim.bu ayda yine foss olacak gibi ya hayırlısı artık

yok yani birkaç tane görünüyormuş ama daha küçükmüş çatlamaya daha vakit var dedi. canım geçen aya göre hesaplama, daha çatlama olmadığı için bizim adet günü de geç olacak bu ay. yarın ovulasyonun olsa (inşallah olsun artık) ondan 14 gün sonra adet tarihin. benim de işte daha yeni yeni ikinci çizgi çıkmaya başladığına göre 4-5 güne çatlasa bile artık en erken 20 mart mı olacak nedir adet tarihim hiç belli değil. en kötüsü de eğer bu ay da tutturamazsak yeni beklentiler için de çooook vakit geçmesini bekliycez

canım yarın durumun netleşince muhakkak haber verirsin dimi?
dualarım seninle canım...

Ayy canım bnm Allah razı olsun yaa biz ayın 10 u olan pazartesi gidelim dedik inşallah kalp atisini duyalim diye bugün 5+0 şimdi haftaya 6+1 olunca gitcez haberdar ederim seni canım bnm ama belirtiler artarak devam ediyor.idrar git gıde koyulaşıyor.test de ikinci çizgi de koyu. kanamam olmadığı sürece cook şükür elhamdulillah

Canım sende var mı bi belirti ovulasyon testiyle mi yaptın sende

evet canım bu ay ovulasyon testi aldım ama hiç pozitif yakalayamadım. o yüzden gün aşırı denedik.
sen ne durumdasın? sende kullandın mı bu ay ovulasyon testi?
belirti falan soruyorsan regl belirtileri başladı :))

Son düzenleme:

Hamdolsun canım benim.. hayırlı olsun tekrar...
Bizlere dua etmeyi unutmayın hamiiişşşşlleeeerrrr.....

Arkadaslar pek bi bilgim olmadigi icin size soruym dedm hani hamilelik yumurtlama donemi disndaki iliskilerde olmuyomu yoksa o zaman ihtimal mi artiyo

canım ne durumdasın? ikimizin de bat 11 mart.. bakalım bu ay hangimizden müjdeli haber gelecek

Tatlım benim. Batdaşım bu ay klomen ve yumurta takibi vb. derken geçti diyemeyeceğim çünkü bu ay gerçekten zaman geçmiyor. Bekle bekle nereye kadar:)) dayanamadım test yaptım tabisi çıkmadı bir şey..Aslında erken gebelik yaptım olsa çıkardı herhalde ya..:))) bu ay da olmazsa kızım en az 2 Yaşına gelene kadar erteleme kararı aldık canım. O da en az 6ay sonra çalışmalara başlayacağız demek. Gece en az10kere uyanıyor, o süre içinde sütten keserim uykuları düzelir, bir de taşınma durumumuz var, evimi taşır Allah verirse hamile kalırım dedim ama hayırlısı..
Sen nasılsın gülüm? Var mı belirtiler:)) Ay inşallah hamilesindir canım ya:)))
Bir yanım da diyor ki ilki için 4, 5 sene bekledin, bunda da erteledin tamam da ya o zaman da olmazsa, o zaman bekleyecek zamanın vardı şimdi yok, erteleme sakın diyor ama nasıl olacak biledim
Allah bir yol gösterir herhalde..

Arkadaslar pek bi bilgim olmadigi icin size soruym dedm hani hamilelik yumurtlama donemi disndaki iliskilerde olmuyomu yoksa o zaman ihtimal mi artiyo

Maalesef olmuyor canım. Genelde hamile kalmak için uygun gün sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Adetin bittikten sonra yumurtaların oluşmaya başlıyor. Onlar bir kesenin içinde bulunuyor. Kese büyüdükçe içindeki yumurta olgunlaşıyor ve uygun zamanda o kese çatlayıp içindeki yumurtayı bırakıyor. O zaman ilişki olur ve yumurta spermlerle karşılaşırsa gebelik oluyor. Bu da adetin duzenliyse adetin başladığı günden yaklaşık 13-14-15. Günlere tekabül ediyor. 35 gunde bir oluyorsan adet başlangıcında n 20 gün sayıp ilişkiye girmek işe yarayabilir. Düzenli adet olan bir bayan ve normal bir erkeğin o ay içinde bebek sahibi olma oranı yalnızca yüzde 17-20. Zaman ve evlilik yaşı arttıkça bu oran biraz daha artıyor canım.
Yumurtlama döneminde sarı akıntın olur. Bir de hamile kalmak için en uygun günde sümüksü şeffaf jöle gibi bir akıntın olur. Bunları takip et canım.

iyi olmuş doktora gittiğin.az da olsa için rahatlamıştır canım..o yumurtalarda inşallah büyürde bi an önce çatlar..gerçekten bu ay ovulasyon geç olduğuna göre o zaman bizim adeti bekle ki gelsin..ben o zmana kadar kafayı yerim artık...bu 7. ayımız bizim.ben şimdiden o kadar yoruldum ki...kaç sene uğraşanlar var..inşallah o kadar uzun sürmezde hayırlısından en kısa zamanda hamile kalırız bizde..Rabbim aratmasın inşallah kimseyi..

Sagol canm harikasin kafdamdaki tum sorular gtti smdi:) bisey daha ovulasyon testleri eczanelerde satiliyo dmi bide fiyatlari ne kadr

hayatım ben 6 aydır dusunuyorum işler karma karısık oluyor düşünmemeye calış dicem ama düşünüyoruz işte

hayatım ben 6 aydır dusunuyorum işler karma karısık oluyor düşünmemeye calış dicem ama düşünüyoruz işte

beniim 7 ay oldu.bu 7 ayda psikoloji gitti,bünyem tuhaflaştı..stres aldı başını gitti..elimde değil ki üstelik ben normalde herşeyi kafama takan bi insanım.bide bu çocuk mevzuu elkendi tam oldu..

beniim 7 ay oldu.bu 7 ayda psikoloji gitti,bünyem tuhaflaştı..stres aldı başını gitti..elimde değil ki üstelik ben normalde herşeyi kafama takan bi insanım.bide bu çocuk mevzuu elkendi tam oldu..

valla psıkopata bagladık ıyıce. ama yapacak bısey yok hayatım allah bılrı ne zaman olacagını.senın yasadıklarının tumu bende de var stres sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…