GiziiiiiiimNasıl geçti tatlım:)) Gördün mü meleğini, duydun mu minicik kalbini:))))
Nasılsın:)) Keyfin yerinde mi? Bulantıların nasıl oldu? Ay merak içindeyim..
canım ne durumdasın? ikimizin de bat 11 mart.. bakalım bu ay hangimizden müjdeli haber gelecek
düne göre biraz daha belirgin gibi ama hemen bu şekilde çıkmamıştı.ardan bi saat falan geçtikten sonra böyle oldu.ne bilim ya anlamadım gitti bu işi ya hadi hayırlısı bakalım..sen aynı zamanda yumurta takibi de mi yaptırıyorsun canım? benim anladığım kadarıyla bu ovülasyon her ay farklı zamanlarda olabiliyomuş..bende normalde adettin 14.günü falan çatlama oluyodu hamilelik düşünmeden önce hep anlardım.aynı zamana denk geliyodu..ama ne zaman hamilelik düşünmeye başladım hiç bişey anlamamaya başldım.
arkadaşlar bu da bugünkü testim.bugün 23. günüm..adetime 5-6 gün kaldı..bide ben geçen ay 5 gün önceden olmuştum.acaba buna göre mi yoksa bundan bi önce adet tarihime göre mi hesaplamam lazım bat ı
Eki Görüntüle 1004598 Eki Görüntüle 1004597
yok canım yumurta takibi değil de bugünlerde başka bir doktora daha kontrol için gitmek geçiyordu içimden, ovulasyon testlerinde bişey görmeyince hem yumurtalar ne durumda onları da görmüş olurum dedim ama gene bişey görünmedi. bu ayki durumlarımız çok benziyor. benimde geçen ay 1 haftaya yakın erken geldi o yüzden ben de bat'ı karıştırdım iyice. bide bişey okuduğumu hatırlıyorum bu konuda: yumurtlama erken de olsa geç de olsa ovulasyonun gerçekleştiği günden itibaren 14. gün adet olunuyormuş. bizim bat iyice bi erteleniyor bu ay anlayacağın. benim bugünkü testimde nihayet çoooook silik nerdeyse hayali bir ikinci çizgi belirdi nihayet.
nasıl bişey görünmedi?? hiç yumurta yok muymuş?? baksana testinde de yeni çıkmaya başladıysa belki yeni büyümeye başlamıştır yumurtaların canım..yaa bende anlamadım ki.geçen aya göre bu ayın 8 i adet tarihim.ama hala yumurta çatlamış değil.demkki bi önceki aya göre olacak adetim.o da ayın 14-15ine denk geliyo.ama bakalım ne olacak benim bu halim.bu ayda yine foss olacak gibi ya hayırlısı artık
canım yarın durumun netleşince muhakkak haber verirsin dimi?
dualarım seninle canım...
Canım sende var mı bi belirti ovulasyon testiyle mi yaptın sende
Ayy canım bnm Allah razı olsun yaabiz ayın 10 u olan pazartesi gidelim dedik inşallah kalp atisini duyalim diye bugün 5+0 şimdi haftaya 6+1 olunca gitcez haberdar ederim seni canım bnm ama belirtiler artarak devam ediyor.idrar git gıde koyulaşıyor.test de ikinci çizgi de koyu. kanamam olmadığı sürece cook şükür elhamdulillah
canım ne durumdasın? ikimizin de bat 11 mart.. bakalım bu ay hangimizden müjdeli haber gelecek
Arkadaslar pek bi bilgim olmadigi icin size soruym dedm hani hamilelik yumurtlama donemi disndaki iliskilerde olmuyomu yoksa o zaman ihtimal mi artiyo
yok yani birkaç tane görünüyormuş ama daha küçükmüş çatlamaya daha vakit var dedi. canım geçen aya göre hesaplama, daha çatlama olmadığı için bizim adet günü de geç olacak bu ay. yarın ovulasyonun olsa (inşallah olsun artık) ondan 14 gün sonra adet tarihin. benim de işte daha yeni yeni ikinci çizgi çıkmaya başladığına göre 4-5 güne çatlasa bile artık en erken 20 mart mı olacak nedir adet tarihim hiç belli değil. en kötüsü de eğer bu ay da tutturamazsak yeni beklentiler için de çooook vakit geçmesini bekliycez
tatlım çok şaşırdımm. çok erken olmuşsun ama. hayırlısı olsun hakkında. daha yolun başındayız. üzülmek yok.
Maalesef olmuyor canım. Genelde hamile kalmak için uygun gün sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Adetin bittikten sonra yumurtaların oluşmaya başlıyor. Onlar bir kesenin içinde bulunuyor. Kese büyüdükçe içindeki yumurta olgunlaşıyor ve uygun zamanda o kese çatlayıp içindeki yumurtayı bırakıyor. O zaman ilişki olur ve yumurta spermlerle karşılaşırsa gebelik oluyor. Bu da adetin duzenliyse adetin başladığı günden yaklaşık 13-14-15. Günlere tekabül ediyor. 35 gunde bir oluyorsan adet başlangıcında n 20 gün sayıp ilişkiye girmek işe yarayabilir. Düzenli adet olan bir bayan ve normal bir erkeğin o ay içinde bebek sahibi olma oranı yalnızca yüzde 17-20. Zaman ve evlilik yaşı arttıkça bu oran biraz daha artıyor canım.
Yumurtlama döneminde sarı akıntın olur. Bir de hamile kalmak için en uygun günde sümüksü şeffaf jöle gibi bir akıntın olur. Bunları takip et canım.
Hamdolsun canım benim.. hayırlı olsun tekrar...
Bizlere dua etmeyi unutmayın hamiiişşşşlleeeerrrr.....
düne göre biraz daha belirgin gibi ama hemen bu şekilde çıkmamıştı.ardan bi saat falan geçtikten sonra böyle oldu.ne bilim ya anlamadım gitti bu işi ya hadi hayırlısı bakalım..sen aynı zamanda yumurta takibi de mi yaptırıyorsun canım? benim anladığım kadarıyla bu ovülasyon her ay farklı zamanlarda olabiliyomuş..bende normalde adettin 14.günü falan çatlama oluyodu hamilelik düşünmeden önce hep anlardım.aynı zamana denk geliyodu..ama ne zaman hamilelik düşünmeye başladım hiç bişey anlamamaya başldım.
hayatım ben 6 aydır dusunuyorum işler karma karısık oluyor düşünmemeye calış dicem ama düşünüyoruz işte
beniim 7 ay oldu.bu 7 ayda psikoloji gitti,bünyem tuhaflaştı..stres aldı başını gitti..elimde değil ki üstelik ben normalde herşeyi kafama takan bi insanım.bide bu çocuk mevzuu elkendi tam oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?