Hamile kalmayı bekleyenler

beniim 7 ay oldu.bu 7 ayda psikoloji gitti,bünyem tuhaflaştı..stres aldı başını gitti..elimde değil ki üstelik ben normalde herşeyi kafama takan bi insanım.bide bu çocuk mevzuu elkendi tam oldu..

valla psıkopata bagladık ıyıce. ama yapacak bısey yok hayatım allah bılrı ne zaman olacagını.senın yasadıklarının tumu bende de var stres sıkıntı

benim 27 ay olduuuu
selam bu aradaaa

Canım benim, Rabbim hayırlısını versin. ara vermek deme de akışına bırakacam de. o arad olursa olur zaten.
zaten emin ol sırf stresten olmuyor, kafan rahat olunca kendiliğinden olur..

Mrhba 27 ay da problem meymıs cnm bnde 19 ay oldu ama 2 kere düşük düşüklerden sonra 5er ay korunduk toplamda 10 ay ama oara oarca ıldumu bıze 19 ay...
eşimde sperm düşüklüğü vardı,geçen sene varikosel ameliyatı oldu,epey düzelttik şimdi spermlerigeçen ay negatif bir aşılamam oldu,şimdi beklemedeyiz bakalım
rabbim daha fazla aratmasın inşallah canım en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin..

aminn canım aminn,inşallah.bana,bebek isteyen herkese aratmadan evlat versin Rabbim.evlatla sınamasın kimseyi,zor...

Gecmiş olsun tez vakıtte kavıstursunn bbklerımıze ıns...

öncelikle merhabalar siteye yeni katıldım kullanmayı çok bilmiorum .. konunuzu bölüorsam gereksiz yazıysa kusura bakmayın şimdiden af diliorum 2,5 senedir evliyiz ve doktorların hiçbir sorun yok bekleyelim önerilerinle beklioruz. 3. ay klomen kullanıyorum ama hiçbir netice yok hatta bu klomen bana kilo aldırıor neyse bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım .. bilinçsizce. çift çizgi tam çıkmadı ikinci çizgi inceydi sonradan hep tek çizgi çıktı... sanırım bunuda beceremedim bir hafta sonra regl günüm artık umutla beklemek beni çok yoruyor her ay sanki bu sefer oldu ümidi yıkılan hayallerimle regl ağrılarım birleşip beni çok kötü duruma sokuyor.... yokmu bir yolu arkadalar nolur abna da bi ardım edin

canım sabr et dua et..rabbım eger hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin..hayırlı zamanı rabbım bilir
ümidini yitirme çok dua et inşallah yuzumuze gülecektır

canım sabr et dua et..rabbım eger hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin..hayırlı zamanı rabbım bilir
ümidini yitirme çok dua et inşallah yuzumuze gülecektır

başka yapcak hiçbişiyim yok zaten allah bizi bizden daha iyi bilior muhakkak .. hayırlı zamanda nasğip etsin sabır versin bize rabbim .. şeytana uydurmasın bu aralar hep dilimde ...rabbi hebli minessalihin.... ( allahım bana salihlerden bir evlat ver ) hz ibrahiin duasıı.. biz hz ibrahim olamayız belki ama rabbimin aciz bi kuluyuz ...vermyi dilemse istemeyi vermezdi.. istediyotsa rabbim yüreklerimizi bu hasretle yakıyorsa verecektik inşalllahhh

tatlımmm Günaydınnn....Doktora gitmişsinnn veee bi ton soruyla dönmüşsünnn kızdım sana Gizim kusura bakmaaa bebişimizee neden endişe veriyorsun bakimm herşey yolunmaaa merak etmee. tabi tecrübelli arkadaşlar sana gereken bilgileride vermiş ama sen içini ferah tut. o annesinin onu ne kadra istediğini bildiğinden bekletmeden geldiiii eklendi bi atış olarak kalbine dimii..İlk aylarr o kadar normalki bu yaşadıların . eskiden hamilelikler 2. , 3. aylarda belli olurdu ya bu kadar düşülmezdi üstüne o ara hamileler neler atlatıyordu kim bilirrr dimi. biz bilinçli annleriz unutmaa her anın her dakkanı farkındayızz.Kuzenimden biliyorum bu pıhtıyıı onunda çıkmıştı ama 10 gün kadar sonra kaybolduuu. verilen ilaçlarında hiçbir zararı yok merak etme.beimde gecen ay demir eksikliğim vardı doktor banada folik asit içeren bi ilaç verdi bende onu içerken diğer folbiolu bıraktım demir ilacımbitincede geri başaladım. işin özüüü sakın olaki endişelere kapılmaaa 1 hafta izin al yat dinlennn bebişinin seninle olmasının keyfini çıkar. bak eşinde huzursuz oluyoooo onuda kendnide üzmeee. teyzesinin kuzusuu çok değil 33 hafta kadar sonra kucağında olacak Allah'ın izniyleee.. Dua et bizimde dualrımız seninleee canımcımmmm...

Giizzz Allahımmmmm silik bir çizgi çıktı ama çoooook silikkk ya Allahım kafayı yicemmm eşimde baktı bariz var dedi ama çooook silik hamile miyim senceeee offff içimde volkanlar patlıyo şuannnnnmmmmmmm
Canımmm cok sevindimmmm Bence hamilesin ama kan testinide yaptır mutlaka iyi haberlerini bekliyoruzzzzzz

aynen ole bunalıma giriyorsun ama son çıkıştan hemen geri dön canımmm. Bunalım falan yasak sanaaa..Hepimiz sıkıldık inankiii sürekli aklımız fikrimiz bundaa ister istemezz endişeleniyoruzz falan bakkk Rabbim hayırlısını biliyo zamanınnı biliyoo. strese sıkıntıya giripte üzme kendiini yorma beynini.biran önce kalp doktorunada git ihmal etme Allah korusun olurda hamiile kalıp kalpten bi sıkıntı olduğununda gebeliğinin sonlanması inanki daha acıı. Unutmaki herşeyin bi sebebi var belkide bu süre kalbinle olan sorun için halledilmesi için verilen bi zmandır sanaa dimiii. hiç vakit kaybetmeden bu haftaa doktora git bebeğimmm...Sonrasına Allah Kerimmmm

Ne güzel söyledinn.. rabbım tez vakıt yuzunu güldürsün kuşum

canım ben de bu ay ovulasyon kiti kullandım.
11. gün tek çizgi idi
12.gün ikinci çizgi silikti
13.gün yine silikti
14. gün biraz koyu idi ama 1.çizgi kadar kopkoyu değildi.
15.gün çok silikti.

demek ki 14.gün yumurtladım dedim. çok sıvı tükettiğim için kopkoyu çıkmadı diye düşündüm. 10-16 günler arası, gün aşırı çalıştık.
sonuç negatif. bunda da vardır bir hayır...

Son düzenleme:
Ne güzel söyledinn.. rabbım tez vakıt yuzunu güldürsün kuşum

amin amin aminnn.. hayırlı evlat ,allaha hakkıyla kul olabilcek . hakkyla efendimize ümmet oalbilecek evlat nasipe tsin . allah bizede bu kokuyu bu duyguyu tattırsın hayren ve acilen inşşşşalllahhh .ben sitede yeniyimdeeee:) bana sölemek sitediğin bişi varsa söle hadii:18::18::18::18::18:

x1x1x1 bunu sana yazdım canım ama nasıl olduysa beceremedim alıntı yapmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…