beniim 7 ay oldu.bu 7 ayda psikoloji gitti,bünyem tuhaflaştı..stres aldı başını gitti..elimde değil ki üstelik ben normalde herşeyi kafama takan bi insanım.bide bu çocuk mevzuu elkendi tam oldu..
valla psıkopata bagladık ıyıce. ama yapacak bısey yok hayatım allah bılrı ne zaman olacagını.senın yasadıklarının tumu bende de var stres sıkıntı
benim 27 ay olduuuu
selam bu aradaaa
kuzummm yaaa allahım fazla aratmasın ınsallahhh.
nasılsın?
ahh tatlım inşallahhh...
iyi olmaya çalışıyorum,sen nasılsın?
insallah canım.
aynı canım bıldıgım gıbı sureklı kırmızıyı yıyoruz degısıklık yok malesef bende de
hayırlısı olsun,ne diyelim tatlımmm
benim 27 ay olduuuu
selam bu aradaaa
benim 27 ay olduuuu
selam bu aradaaa
Tatlım benim. Batdaşımbu ay klomen ve yumurta takibi vb. derken geçti diyemeyeceğim çünkü bu ay gerçekten zaman geçmiyor. Bekle bekle nereye kadar:)) dayanamadım test yaptım tabisi çıkmadı bir şey..Aslında erken gebelik yaptım olsa çıkardı herhalde ya..:))) bu ay da olmazsa kızım en az 2 Yaşına gelene kadar erteleme kararı aldık canım. O da en az 6ay sonra çalışmalara başlayacağız demek. Gece en az10kere uyanıyor, o süre içinde sütten keserim uykuları düzelir, bir de taşınma durumumuz var, evimi taşır Allah verirse hamile kalırım dedim ama hayırlısı..
Sen nasılsın gülüm? Var mı belirtiler:)) Ay inşallah hamilesindir canım ya:)))
Bir yanım da diyor ki ilki için 4, 5 sene bekledin, bunda da erteledin tamam da ya o zaman da olmazsa, o zaman bekleyecek zamanın vardı şimdi yok, erteleme sakın diyor ama nasıl olacak biledim
Allah bir yol gösterir herhalde..
eşimde sperm düşüklüğü vardı,geçen sene varikosel ameliyatı oldu,epey düzelttik şimdi spermleriMrhba 27 ay da problem meymıs cnm bnde 19 ay oldu ama 2 kere düşük düşüklerden sonra 5er ay korunduk toplamda 10 ay ama oara oarca ıldumu bıze 19 ay...
rabbim daha fazla aratmasın inşallah canım en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin..
Gecmiş olsun tez vakıtte kavıstursunn bbklerımıze ıns...eşimde sperm düşüklüğü vardı,geçen sene varikosel ameliyatı oldu,epey düzelttik şimdi spermlerigeçen ay negatif bir aşılamam oldu,şimdi beklemedeyiz bakalım
aminn canım aminn,inşallah.bana,bebek isteyen herkese aratmadan evlat versin Rabbim.evlatla sınamasın kimseyi,zor...
Gecmiş olsun tez vakıtte kavıstursunn bbklerımıze ıns...
öncelikle merhabalar siteye yeni katıldım kullanmayı çok bilmiorum .. konunuzu bölüorsam gereksiz yazıysa kusura bakmayın şimdiden af diliorum 2,5 senedir evliyiz ve doktorların hiçbir sorun yok bekleyelim önerilerinle beklioruz. 3. ay klomen kullanıyorum ama hiçbir netice yok hatta bu klomen bana kilo aldırıorneyse bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım .. bilinçsizce. çift çizgi tam çıkmadı ikinci çizgi inceydi sonradan hep tek çizgi çıktı... sanırım bunuda beceremedim bir hafta sonra regl günüm artık umutla beklemek beni çok yoruyor her ay sanki bu sefer oldu ümidi yıkılan hayallerimle regl ağrılarım birleşip beni çok kötü duruma sokuyor.... yokmu bir yolu arkadalar nolur abna da bi ardım edin
canım sabr et dua et..rabbım eger hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin..hayırlı zamanı rabbım bilir
ümidini yitirme çok dua et inşallah yuzumuze gülecektır
basaraaaaannsss bebegiiimmmm yardimina ihtiyacim vaarr aklimda biton soruuuu varrr( beni yine sen rahatlatacaksin sanirimm..simdibvok şükür doktora gittik minigimi gordum vesikalıgini aldim ama kalp atislarini haftaya dinletecem dedi haftaya cuma.5 haftalik görüyorum dedi.ve doktorun beni sakinlestirmesine ragmen o an endiseye kapildigim seyi söyledi...biraz kan pihtisi gördüm.....endişe edecek bise yok genelde cogu gebemde oluyor haftaya cuma tekrar kontrol edecez kaybolabilir de dedi progestan verdi..biz tedbirimizi alalim ben tedbirciyim dedi.ama gel bana sorrrrr agliyorum dunden beri eşim yazik az bucuk bilgisiyle teselli etmeye çalışıyor gozlerim de dolu dolu olunca da kiziyor :) kan pihtisi ne demek hic duydun mu tehlikeli biseymii o kadar cok merak ettigim sey varkiii ( bideeee bende orak hucre anemi tasiyiciligi var kanim düşük o yüzden gyno ferro sanol verdi demir+folik asit+b12 vitamin yaziyor bunu ic folbiol u kullanmana gerek yok Bunda folik asit var tekrar icme dedi.3 aydir folik asit aldigim icin tebrik etti bu arada.ama benim aklima takilan diger soru bu ilacin icindeki folik asit yeterli olacakmi? gyno ferro da bulunan folik asit 0.50 mg yaziyor folbiol da 5 mg yaziyordu..aklimda deli sorularrr cevaplar eminim sende tecrubeli annee
Canımmm cok sevindimmmm Bence hamilesin ama kan testinide yaptır mutlaka iyi haberlerini bekliyoruzzzzzzGiizzz Allahımmmmm silik bir çizgi çıktı ama çoooook silikkk ya Allahım kafayı yicemmm eşimde baktı bariz var dedi ama çooook silik hamile miyim senceeee offff içimde volkanlar patlıyo şuannnnnmmmmmmm
aynen ole bunalıma giriyorsun ama son çıkıştan hemen geri dön canımmm. Bunalım falan yasak sanaaa..Hepimiz sıkıldık inankiii sürekli aklımız fikrimiz bundaa ister istemezz endişeleniyoruzz falan bakkk Rabbim hayırlısını biliyo zamanınnı biliyoo. strese sıkıntıya giripte üzme kendiini yorma beynini.biran önce kalp doktorunada git ihmal etme Allah korusun olurda hamiile kalıp kalpten bi sıkıntı olduğununda gebeliğinin sonlanması inanki daha acıı. Unutmaki herşeyin bi sebebi var belkide bu süre kalbinle olan sorun için halledilmesi için verilen bi zmandır sanaa dimiii. hiç vakit kaybetmeden bu haftaa doktora git bebeğimmm...Sonrasına Allah KerimmmmŞekerlerr yaa ben biraz sıkıldımmı ne bu durumlardan kafamda çok dolu bu aralar çok gelemiorum( ne test alıorum eve ne bişi ztn günü geçmeden gelio :)) bu konuları düşünmekte yordu beni ( haftaya yurtdışında olcm,geldiğim gün regl vaktim..snrada tam ovülasyon günlerinde eşim gtcek her ay bişi her ay bi erteleme..nisan mayısta aynı şekilde ( biraz uzak kalsam herşeyden daha ii olcak gbi..bunaldım çokk..kalp doktoruma gitmem lazım korkuorum ya artk çocuk yapmana izin veremem derse die pufff ( bunalımamı giriorum nee :18:
başka yapcak hiçbişiyim yok zaten allah bizi bizden daha iyi bilior muhakkak .. hayırlı zamanda nasğip etsin sabır versin bize rabbim .. şeytana uydurmasın bu aralar hep dilimde ...rabbi hebli minessalihin.... ( allahım bana salihlerden bir evlat ver ) hz ibrahiin duasıı.. biz hz ibrahim olamayız belki ama rabbimin aciz bi kuluyuz ...vermyi dilemse istemeyi vermezdi.. istediyotsa rabbim yüreklerimizi bu hasretle yakıyorsa verecektik inşalllahhh
Ne güzel söyledinn.. rabbım tez vakıt yuzunu güldürsün kuşum
canım ben de bu ay ovulasyon kiti kullandım.
11. gün tek çizgi idi
12.gün ikinci çizgi silikti
13.gün yine silikti
14. gün biraz koyu idi ama 1.çizgi kadar kopkoyu değildi.
15.gün çok silikti.
demek ki 14.gün yumurtladım dedim. çok sıvı tükettiğim için kopkoyu çıkmadı diye düşündüm. 10-16 günler arası, gün aşırı çalıştık.
sonuç negatif. bunda da vardır bir hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?