x1x1x1 bunu sana yazdım canım ama nasıl olduysa beceremedim alıntı yapmayı :)
tamam ben üstüem alındım zaten merak etme teşekür edeirm . benimd eo tarz bişi oldu bu ay .. yani silik gibi ama kalın ya çizgi onun kenarı böle bayağı belirgindi.. gün aşırı felan anlamadım ya tam silik olunca kafama göre takıldım yazaten bu ay olmazsa aşılamaya doğru gidicem ne zamnadır deniyorsun 2,5 sene oldu ya... ben inanmıyorum faktörelere artık oakdar çok şeyin denk gelmesi gerekiyorki bebeğin olması için yumurtan çatkasa bile o an başka faaaliyetlerinde aynı anda olumlu pozisyonda olması gerekior allah siterse oluyor. arkadaşım kist ameliyatı geçirdi yara yaktırdı çok zayıftı hali dermanı yoktu eşi sürekli alkol ve sigara alan biriydi ve ik birleşmede hamiel kaldı allah isteyinc eoluor biz isteyince değil bunu anladım ben
amin amin aminnn.. hayırlı evlat ,allaha hakkıyla kul olabilcek . hakkyla efendimize ümmet oalbilecek evlat nasipe tsin . allah bizede bu kokuyu bu duyguyu tattırsın hayren ve acilen inşşşşalllahhh .ben sitede yeniyimdeeee:) bana sölemek sitediğin bişi varsa söle hadii:18::18::18::18::18:
yazıları oku burdakı paylaşımları takıp et..kafamızı burda dagıtıyoruz.sogan kürünü denedin mi??
Sagol canm harikasin kafdamdaki tum sorular gtti smdi:) bisey daha ovulasyon testleri eczanelerde satiliyo dmi bide fiyatlari ne kadr
tarifteki gibi denemeidm ama günde 5 tane felan soğan yedim fırında bütün oalrak attım tuzlaıdm yedim hasşladım yedim .. yedimde yedim .. cesaret edemedim midme kaldırmazdı tarifteki gbii suyunu felan incir yedim bidee..
Kızlarrrr benim gecen hafta iki parmak arası çektikçe uzayan yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısı olmuştu hatırlarsınız demiştim burdada.ama üstünden 1 hafta geçti ve cumartesi akşamı aynı akıntı yine oldu neden olabilir? yumurtlama bi hafta sürmüşmüdür ki anlamadım yaa boş geçmedim tabi nolur nolmaz diye değerlendirdim amayinede bunu yaşayan oldu mu merak etiimmm
aynen ole bunalıma giriyorsun ama son çıkıştan hemen geri dön canımmm. Bunalım falan yasak sanaaa..Hepimiz sıkıldık inankiii sürekli aklımız fikrimiz bundaa ister istemezz endişeleniyoruzz falan bakkk Rabbim hayırlısını biliyo zamanınnı biliyoo. strese sıkıntıya giripte üzme kendiini yorma beynini.biran önce kalp doktorunada git ihmal etme Allah korusun olurda hamiile kalıp kalpten bi sıkıntı olduğununda gebeliğinin sonlanması inanki daha acıı. Unutmaki herşeyin bi sebebi var belkide bu süre kalbinle olan sorun için halledilmesi için verilen bi zmandır sanaa dimiii. hiç vakit kaybetmeden bu haftaa doktora git bebeğimmm...Sonrasına Allah Kerimmmm
valla sopalıksın ha ne demek bunalıma gırıyorum yaher zaman beraberz bu yolda
aynen yaaa dediğin gibi ilk aylardan daha yorucu dimi:)))
Cnm bnm de yumurtlmam ıkı hafta onceydı 5 gunfur ınanılmaz akıntım wardı adetede daha var dıe yumurtluommukı duodum adetım 5 ınde olacaktı dun geldı kırmızılar ınsallh sana gelmeZz cnm kırmızılarrr
Offf offf sormaa canımmm çok sıkıldım artk bişilerden sanırım kafam okadar dolu ve okadar bölünmüşki bi rahata eremicez sanırım biz(
Doktoruma en son eylül ayında gttm sorun yok şuanda dedi 6ayda bi gidiorum ben martın sonuna kaldı artk orası pufff(
Hayırlısı diorum nasip diorumm napalımmm
canım mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum..kasık ağrımdan başka bişey yok bende..ama geçen ayda böyle olmuştu sonuç negatif..beklemedeyim sen ne yaptın esas???eğer erken hamilelik testin varsa bugünlerde çıkar testte...5 günün kaldı senin..
inşallah gelmezz bakalımmm 8 i batım şuan için bi durum yokkk
tabiki herşeyin hayırlısı tatlımmmm
daha 5 gün var adete ve şimdiden bakmak istemiyorum yaaa bazen 34 gün falan sürdüğü oluyo adetin ort 31e göre yazdım batımı o yuzden cumaya kadar bekliyim bakalım
benim 27 ay olduuuu
selam bu aradaaa
Gecmiş olsun tez vakıtte kavıstursunn bbklerımıze ıns...
teşekkür ederim,inşallah.
öncelikle merhabalar siteye yeni katıldım kullanmayı çok bilmiorum .. konunuzu bölüorsam gereksiz yazıysa kusura bakmayın şimdiden af diliorum 2,5 senedir evliyiz ve doktorların hiçbir sorun yok bekleyelim önerilerinle beklioruz. 3. ay klomen kullanıyorum ama hiçbir netice yok hatta bu klomen bana kilo aldırıorneyse bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım .. bilinçsizce. çift çizgi tam çıkmadı ikinci çizgi inceydi sonradan hep tek çizgi çıktı... sanırım bunuda beceremedim bir hafta sonra regl günüm artık umutla beklemek beni çok yoruyor her ay sanki bu sefer oldu ümidi yıkılan hayallerimle regl ağrılarım birleşip beni çok kötü duruma sokuyor.... yokmu bir yolu arkadalar nolur abna da bi ardım edin
Tatlım eczaneden almadım ama pahalı diye biliyorum. Gittigidiyordan çok uyguna alabilirsin ki ben 30 taneydi herhalde ovulasyon testi ile 2 erken gebeliğe 27 tl+4 tl kargo vermiştim. Eğer yanlış anlamazsan ki ben bebek olayını en az 6 ay erteledim ve yumurtlamam problemli çok, yani yumurtlama testi işime yaramıyor ancak klomenle falan yumurtluyorum bende 5 tane kadar ovulasyon testi olacaktı,2 ay kadar önce aldım yeni yani. Bana özelden adresini yaz da ben sana göndereyim, adetin düzenliyse yeter de artar, begenirsen aynı markadan internetten alırsın. Ücretsiz ha sakın yanlış anlama:)))
Özelden adresi bekliyoruum:)))
Kızlarrrr benim gecen hafta iki parmak arası çektikçe uzayan yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısı olmuştu hatırlarsınız demiştim burdada.ama üstünden 1 hafta geçti ve cumartesi akşamı aynı akıntı yine oldu neden olabilir? yumurtlama bi hafta sürmüşmüdür ki anlamadım yaa boş geçmedim tabi nolur nolmaz diye değerlendirdim amayinede bunu yaşayan oldu mu merak etiimmm
Cnm bnm de yumurtlmam ıkı hafta onceydı 5 gunfur ınanılmaz akıntım wardı adetede daha var dıe yumurtluommukı duodum adetım 5 ınde olacaktı dun geldı kırmızılar ınsallh sana gelmeZz cnm kırmızılarrr
Offf offf sormaa canımmm çok sıkıldım artk bişilerden sanırım kafam okadar dolu ve okadar bölünmüşki bi rahata eremicez sanırım biz(
Doktoruma en son eylül ayında gttm sorun yok şuanda dedi 6ayda bi gidiorum ben martın sonuna kaldı artk orası pufff(
Hayırlısı diorum nasip diorumm napalımmm
canım mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum..kasık ağrımdan başka bişey yok bende..ama geçen ayda böyle olmuştu sonuç negatif..beklemedeyim sen ne yaptın esas???eğer erken hamilelik testin varsa bugünlerde çıkar testte...5 günün kaldı senin..
selaaam canımm..
nasılsınn? ne durumdasın, moraller süper miiii...
(yani öyle olmalıııııı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?