Hamile kalmayı bekleyenler

x1x1x1 bunu sana yazdım canım ama nasıl olduysa beceremedim alıntı yapmayı :)

tamam ben üstüem alındım zaten merak etme teşekür edeirm . benimd eo tarz bişi oldu bu ay .. yani silik gibi ama kalın ya çizgi onun kenarı böle bayağı belirgindi.. gün aşırı felan anlamadım ya tam silik olunca kafama göre takıldım ya zaten bu ay olmazsa aşılamaya doğru gidicem ne zamnadır deniyorsun 2,5 sene oldu ya... ben inanmıyorum faktörelere artık oakdar çok şeyin denk gelmesi gerekiyorki bebeğin olması için yumurtan çatkasa bile o an başka faaaliyetlerinde aynı anda olumlu pozisyonda olması gerekior allah siterse oluyor. arkadaşım kist ameliyatı geçirdi yara yaktırdı çok zayıftı hali dermanı yoktu eşi sürekli alkol ve sigara alan biriydi ve ik birleşmede hamiel kaldı allah isteyinc eoluor biz isteyince değil bunu anladım ben

benim bir çocuğum var. korunuyorduk. korunmayı bu ay bıraktık canım. bizimde yaş faktörü negatif etkiliyor maalesef. 37 yaşım

evet Allah nasip edince oluyor. biz ne yapsak nafile. kısmet Allah'tandır. inşallah gönlümüzdeki hayırlısıyla olur canım.

yazıları oku burdakı paylaşımları takıp et..kafamızı burda dagıtıyoruz.sogan kürünü denedin mi??

Bende 11 buçuk yıllık evliyim. önceden eşim korunurdu şimdi 3 aydır korunmuyoruz ama hala hiç bişey yok 2 3 gündür de sol kasığımda tuhaf ağrılar oluyor. Reglime 1 hafta var Off Allahım sen isteyen herkese hayırlı birer evlat ver yarabbim.

yazıları oku burdakı paylaşımları takıp et..kafamızı burda dagıtıyoruz.sogan kürünü denedin mi??

tarifteki gibi denemeidm ama günde 5 tane felan soğan yedim fırında bütün oalrak attım tuzlaıdm yedim hasşladım yedim .. yedimde yedim .. cesaret edemedim midme kaldırmazdı tarifteki gbii suyunu felan incir yedim bidee..

Sagol canm harikasin kafdamdaki tum sorular gtti smdi:) bisey daha ovulasyon testleri eczanelerde satiliyo dmi bide fiyatlari ne kadr

Tatlım eczaneden almadım ama pahalı diye biliyorum. Gittigidiyordan çok uyguna alabilirsin ki ben 30 taneydi herhalde ovulasyon testi ile 2 erken gebeliğe 27 tl+4 tl kargo vermiştim. Eğer yanlış anlamazsan ki ben bebek olayını en az 6 ay erteledim ve yumurtlamam problemli çok, yani yumurtlama testi işime yaramıyor ancak klomenle falan yumurtluyorum bende 5 tane kadar ovulasyon testi olacaktı,2 ay kadar önce aldım yeni yani. Bana özelden adresini yaz da ben sana göndereyim, adetin düzenliyse yeter de artar, begenirsen aynı markadan internetten alırsın. Ücretsiz ha sakın yanlış anlama:)))
Özelden adresi bekliyoruum:)))

öyle olmazkii ayrıca tadı haffif bence

Slm kizlar..
Ben de bi kac gündür takipteyim.. yazmaya karar verdim.adetim gecikti suan 5.gun.. Cok hafif kasik ve bel agrisi sürüyor 5 gündür. Baya uzak bir ulkeye baska bir mevsime de geldim.. degisimden de kaynaklaniyor olabilir..
Ogleden sonra test yaptirmaya gidecegim..
Dualarini bekliyorum :) hayirlisi ins

Kızlarrrr benim gecen hafta iki parmak arası çektikçe uzayan yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısı olmuştu hatırlarsınız demiştim burdada.ama üstünden 1 hafta geçti ve cumartesi akşamı aynı akıntı yine oldu neden olabilir? yumurtlama bi hafta sürmüşmüdür ki anlamadım yaa boş geçmedim tabi nolur nolmaz diye değerlendirdim ama yinede bunu yaşayan oldu mu merak etiimmm

selamlar herkese.Bu sabah gittik eşimle zeynep kamile ama doktor acele etmeyin, daha 7 ay olmuş,düzenli ilişkiye devam dedi, gönderdi. Sakin,ılımlı bir hekim. Aslında uzun uzun da anlattı. Bende ardını pek aramıcam 1 yıl dolmadan.Oluruna bıraktım, forumada girerek boşuna etkilenmiyeyim. Hepimiz tez zamanda sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz inşallah canlar..

Cnm bnm de yumurtlmam ıkı hafta onceydı 5 gunfur ınanılmaz akıntım wardı adetede daha var dıe yumurtluommukı duodum adetım 5 ınde olacaktı dun geldı kırmızılar ınsallh sana gelmeZz cnm kırmızılarrr

Offf offf sormaa canımmm çok sıkıldım artk bişilerden sanırım kafam okadar dolu ve okadar bölünmüşki bi rahata eremicez sanırım biz (
Doktoruma en son eylül ayında gttm sorun yok şuanda dedi 6ayda bi gidiorum ben martın sonuna kaldı artk orası pufff (
Hayırlısı diorum nasip diorumm napalımmm

aynen yaaa dediğin gibi ilk aylardan daha yorucu dimi:)))

canım mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum..kasık ağrımdan başka bişey yok bende..ama geçen ayda böyle olmuştu sonuç negatif..beklemedeyim sen ne yaptın esas???eğer erken hamilelik testin varsa bugünlerde çıkar testte...5 günün kaldı senin..

inşallah gelmezz bakalımmm 8 i batım şuan için bi durum yokkk

tabiki herşeyin hayırlısı tatlımmmm

daha 5 gün var adete ve şimdiden bakmak istemiyorum yaaa bazen 34 gün falan sürdüğü oluyo adetin ort 31e göre yazdım batımı o yuzden cumaya kadar bekliyim bakalım

hmm tamam ozaman bakma evet valla biz ara verdik çünkü çok yoruldum be bünye alışık değil tabi

Gecmiş olsun tez vakıtte kavıstursunn bbklerımıze ıns...

teşekkür ederim,inşallah.

Kızlar şimdiye kadar nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum.
biliyorsunuz benimde hiç bir sorunum olmadığı halde çocuğum olmuyor. oğlumda 3 yıllık uğraş sonucu olmuştu.
o zaman da her şeyi denedik olmadı. Aşılama veya Tüp bebek öncesi en son denediğimiz ve benim onun vesilesiyle hamile kaldığıma inandığım şeyi yazmak istiyorum kızlarrr:
Hakiki Harnup (keçiboynuzu) pekmezinin içine bolca fındık ve ceviz koyup eşime kaşık kaşık yedirmiştim.
çünkü biz ne yaparsak yapalım önmeli olan spermlerin yolculuğu biliyorsunuz. Bu kür hem spermlerin sayısını artırıyor hem hareketini, hızını falan işte.
Bence hemen deneyin bunu. Ben her gün 1 kase yediriyorum

selaaam canımm..
nasılsınn? ne durumdasın, moraller süper miiii...
(yani öyle olmalıııııı)

çok iyiyim tatlım,sen nasılsın?

moralimde yerinde amaaaann hiç birşey kendi canımdan önemli değil,gelmezse gelmesin sıpaaaa

bende hamiişş olmayı bekleyenlerdenım,,aylardır doktora gidiyorum ve ultrasonda baktıkklarında hamıle olman 100/100 dıyorlar ama kanda negatif çıkıyor,,artık içim dayanmıyor her seferınde umutlanıyorum ve kandan sonra tekrar yıkılıyorum inşallah herkesin hayırlı sağlıklı bebeği olur benımde tabı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…