Hamile kalmayı bekleyenler

Keçiboynuzu aldım kürünü yapiim die bu daha ii gbi senin sölediğin denicemm :))

ayy benim adamın içinde keçiboynuzu ağacı çıkacak yakındaaaa

arkadaşlar bu da bugünkü ovülasyon testim..burda tam koyu gözükmemiş ama gerçekte daha koyu gibi..dün çalışma yapmıştık..bugünde yapmamız lazım mı ki? bende iltihap çok var,bu ay soğan suyu içtim inşallah faydası olmuştur...yani spremlerin 2 gün yaşayacağını pek düşümnmüyorum,,ne dersiniz,ne yapayım?

Eki Görüntüle 1006700

Kullandım canım 14.gün çift çizgi vardı ama bilmiyorum doğruysa değerlendirdik ama olmadı sanırım çünkü regl belirtisi bile yok bende çok az arada sırada gelen kasık ağrısı o kadar stres yapmıyorum rahatım yumurtlalıklarımda sorun yok neden olmuyor anlamıyorum

Merhaba canım benimde aynıydı hayırlısı bizde değerlendirdik ama reglime 9 gün kaldı hiç belirti yok evet bügünde yap bence

Keçiboynuzu aldım kürünü yapiim die bu daha ii gbi senin sölediğin denicemm :))

canım kürü her gün taze yapmak çok zor oluyor gerçekten. o yüzden bunu muhakkak deneyin.
ama içine bol bol fındık ve cevizi de unutmayın
hatta çayın yanına falan ben fındık yediriyorum..
AGANİGİ NAGANİGİ YANİ

Fatmacığım gerçekten çok iyi bir fikirmiş. Keçi boynuzu kürü çok iyi gelmişti benim adama ama tadı gerçekten aç Aç çok kötü geliyordu eşime. Fındık ve cevizli beniim bile yiyesim geldi pekmezi:)) mutlaka deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim canım.

Cnm oğlun bölemi oldu senın

Cnm oğlun bölemi oldu senın

evet canım uzun uzun doktor git gelinden sonra artık aşılama için karar vermiştik. doktor 1 ay sonra gel aşılamanı yapalım dedi. bizde nasıl olsa aşılama yapılacak deyip o ay dinlenme kararı aldık. bende bunu bi yerden duymuştum, aşılama için spermler güçlensin diye bol bol yedirdim.. ve inanır mısın tam doktor randevumuzun olduğu gün hamile kaldığımı öğrendim.. eşim de bende şookkk oldukkk.. ağladıkkkk.. sevindikkk...şükrettikkk... Böyle işte canım. Şimdi de başladım işte. ev fındık ceviz doldu valla. bende diyorum ki eşime boşver doktora vereceğimiz parayla fındık ceviz alırız
hem de sağlıklı besin ne güzel...

Ayy gerçektenn yaa ben bile yerim bunu :))
Haklısın hergün zor olurr bunu yapcamm bndeeeee :))

.
Yalnız kızlar illa o ay olacak diye beklemeyin. en az 6 ay muhakkak deneyin..
kaseye hazırlayın kocalarınızın ağzına tıkı tıkı verin.. tıkı tıkı verin

kızlar netten bulduklaarım... bunları bide keçiboynuzuyla birleşmiş düşünün... offfff yaniii gelsin leeeerrrrr

***Ceviz

Sperm sayısını artırmak isteyen bir erkek, beslenme düzenine mutlaka ama mutlaka omega 3 yağ asidi bakımından zengin olan cevizleri de eklemeli. Genital bölgeye olan kan akışını artıran ve kolesterol düşürücü özelliği olan ceviz, antioksidan bakımından da oldukça zengin.

***Badem, ceviz, fındık ve fıstık

Bu besinler lif, protein ve vitamin bakımından zengindir. Özellikle enerji verir ve cinsel gücü artırır. Bol protein ve B vitamini ihtiva eden bu yemişler, bedensel ve zihinsel yorgunluğa iyi gelir.

****Badem, fındık, yumurta sarısı, yeşil sebzeler, zeytinyağı, yerfıstığı, tahıllar

Cinsel organlara oksijen taşır. Sperm sayısını artırır.

sonunda vakti geldi demek bence bu geceyi de boş geçirmeyin ne olur ne olmaz, Allahım rast getirsin innnnşşaaalllllaaaaah darısı başıma, benimki gene çok silik bugün

Canm haftaya cuma evime gececm o zmn soylerim ben sana olur mu cok tesekkur ederm gercekten:) ya benm normalde duzenliydi 28 gunde bir ama bu ay 20snde oldm neden bilmiyorm 2 aydr evmde kalmiyorm onun stresi sanirm bi sansmi denerm bakalm canm:)

sonunda vakti geldi demek bence bu geceyi de boş geçirmeyin ne olur ne olmaz, Allahım rast getirsin innnnşşaaalllllaaaaah darısı başıma, benimki gene çok silik bugün

hee yaa sonunda geldi ya bugün yapmaktan vazgeçtim canım..yarın ve sonraki gün üst üste yapmayı düşünüyorum,bugünde yaparsam bi daha adam beni,ben adamı görmek istemeyiz.hem dün çalışma yapmıştı.yarına spermler iyi biriksin senin bugün kaçıncı gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…