- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Kızlar şimdiye kadar nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum.
biliyorsunuz benimde hiç bir sorunum olmadığı halde çocuğum olmuyor. oğlumda 3 yıllık uğraş sonucu olmuştu.
o zaman da her şeyi denedik olmadı. Aşılama veya Tüp bebek öncesi en son denediğimiz ve benim onun vesilesiyle hamile kaldığıma inandığım şeyi yazmak istiyorum kızlarrr:
Hakiki Harnup (keçiboynuzu) pekmezinin içine bolca fındık ve ceviz koyup eşime kaşık kaşık yedirmiştim.
çünkü biz ne yaparsak yapalım önmeli olan spermlerin yolculuğu biliyorsunuz. Bu kür hem spermlerin sayısını artırıyor hem hareketini, hızını falan işte.
Bence hemen deneyin bunu. Ben her gün 1 kase yediriyorum
biliyorsunuz benimde hiç bir sorunum olmadığı halde çocuğum olmuyor. oğlumda 3 yıllık uğraş sonucu olmuştu.
o zaman da her şeyi denedik olmadı. Aşılama veya Tüp bebek öncesi en son denediğimiz ve benim onun vesilesiyle hamile kaldığıma inandığım şeyi yazmak istiyorum kızlarrr:
Hakiki Harnup (keçiboynuzu) pekmezinin içine bolca fındık ve ceviz koyup eşime kaşık kaşık yedirmiştim.
çünkü biz ne yaparsak yapalım önmeli olan spermlerin yolculuğu biliyorsunuz. Bu kür hem spermlerin sayısını artırıyor hem hareketini, hızını falan işte.
evet canım bu ay ovulasyon testi aldım ama hiç pozitif yakalayamadım. o yüzden gün aşırı denedik.
sen ne durumdasın? sende kullandın mı bu ay ovulasyon testi?
belirti falan soruyorsan regl belirtileri başladı :))
arkadaşlar bu da bugünkü ovülasyon testim..burda tam koyu gözükmemiş ama gerçekte daha koyu gibi..dün çalışma yapmıştık..bugünde yapmamız lazım mı ki? bende iltihap çok var,bu ay soğan suyu içtim inşallah faydası olmuştur...yani spremlerin 2 gün yaşayacağını pek düşümnmüyorum,,ne dersiniz,ne yapayım?
Eki Görüntüle 1006700
Keçiboynuzu aldım kürünü yapiim die bu daha ii gbi senin sölediğin denicemm :))
ayy benim adamın içinde keçiboynuzu ağacı çıkacak yakındaaaa
senin eşin nasıl kullandı canım?
keçiboynuzunu direk yedi mi? yoksa kürünü mü yaptınız? yoksa pekmezini mi yedi?
Cnm oğlun bölemi oldu senın
canım kürü her gün taze yapmak çok zor oluyor gerçekten. o yüzden bunu muhakkak deneyin.
ama içine bol bol fındık ve cevizi de unutmayın
hatta çayın yanına falan ben fındık yediriyorum..
AGANİGİ NAGANİGİ YANİ
Tamammm tamammm girmiorummm iimmm
hahah söyle ya valla sopalarım bakmoral bozmak yok
.
Yalnız kızlar illa o ay olacak diye beklemeyin. en az 6 ay muhakkak deneyin..
kaseye hazırlayın kocalarınızın ağzına tıkı tıkı verin.. tıkı tıkı verin
Tmm tmm bozmuorum kuzummm :))
Ağrım var bnm yaw sbhtan beridaha 10gün var
arkadaşlar bu da bugünkü ovülasyon testim..burda tam koyu gözükmemiş ama gerçekte daha koyu gibi..dün çalışma yapmıştık..bugünde yapmamız lazım mı ki? bende iltihap çok var,bu ay soğan suyu içtim inşallah faydası olmuştur...yani spremlerin 2 gün yaşayacağını pek düşümnmüyorum,,ne dersiniz,ne yapayım?
Eki Görüntüle 1006700
Tatlım eczaneden almadım ama pahalı diye biliyorum. Gittigidiyordan çok uyguna alabilirsin ki ben 30 taneydi herhalde ovulasyon testi ile 2 erken gebeliğe 27 tl+4 tl kargo vermiştim. Eğer yanlış anlamazsan ki ben bebek olayını en az 6 ay erteledim ve yumurtlamam problemli çok, yani yumurtlama testi işime yaramıyor ancak klomenle falan yumurtluyorum bende 5 tane kadar ovulasyon testi olacaktı,2 ay kadar önce aldım yeni yani. Bana özelden adresini yaz da ben sana göndereyim, adetin düzenliyse yeter de artar, begenirsen aynı markadan internetten alırsın. Ücretsiz ha sakın yanlış anlama:)))
Özelden adresi bekliyoruum:)))
sonunda vakti geldi demekbence bu geceyi de boş geçirmeyin ne olur ne olmaz, Allahım rast getirsin innnnşşaaalllllaaaaah darısı başıma, benimki gene çok silik bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?