hee yaa sonunda geldiya bugün yapmaktan vazgeçtim canım..yarın ve sonraki gün üst üste yapmayı düşünüyorum,bugünde yaparsam bi daha adam beni,ben adamı görmek istemeyiz.hem dün çalışma yapmıştı.yarına spermler iyi biriksin senin bugün kaçıncı gün oldu
benim bugün 17. gün ama çoook silik durumda ikinci çizgi. bugün koyuluğu gördüğüne göre çatlama 24-36 saat arasında gerçekleşecek. e bir de yumurtanın da çatlamadan sonra 24 saat canlı kaldığını düşünürsek... tamamdırbugün biriktirip yarın ve sonraki gün denemek daha mantıklı olabilir dediğin gibi:) matematiksel olarak her şey yolunda rast gele diyorum, dualarım seninle.. :)
canımm benimm Allah razı olsun..emeklerimiz boşa gitmesin inşallah..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.bizede en kısa zamanda hayılısından eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar inşallahbende senin için dua edecem canım benimm..
canım döllenmeye bağlı erken döllenmeyse çıkar ama geçse çıkmayabılır[/QUO
bu ayda olmadı(
Kızlar şimdiye kadar nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum.
biliyorsunuz benimde hiç bir sorunum olmadığı halde çocuğum olmuyor. oğlumda 3 yıllık uğraş sonucu olmuştu.
o zaman da her şeyi denedik olmadı. Aşılama veya Tüp bebek öncesi en son denediğimiz ve benim onun vesilesiyle hamile kaldığıma inandığım şeyi yazmak istiyorum kızlarrr:
Hakiki Harnup (keçiboynuzu) pekmezinin içine bolca fındık ve ceviz koyup eşime kaşık kaşık yedirmiştim.
çünkü biz ne yaparsak yapalım önmeli olan spermlerin yolculuğu biliyorsunuz. Bu kür hem spermlerin sayısını artırıyor hem hareketini, hızını falan işte.
Bence hemen deneyin bunu. Ben her gün 1 kase yediriyorum
bence ovulasyon zamanın gelmişşşşönündeki 24 saat içinde ilişki kurmalısınnnarkadaşlar bu da bugünkü ovülasyon testim..burda tam koyu gözükmemiş ama gerçekte daha koyu gibi..dün çalışma yapmıştık..bugünde yapmamız lazım mı ki? bende iltihap çok var,bu ay soğan suyu içtim inşallah faydası olmuştur...yani spremlerin 2 gün yaşayacağını pek düşümnmüyorum,,ne dersiniz,ne yapayım?
Eki Görüntüle 1006700
ayy benim adamın içinde keçiboynuzu ağacı çıkacak yakındaaaa
senin eşin nasıl kullandı canım?
keçiboynuzunu direk yedi mi? yoksa kürünü mü yaptınız? yoksa pekmezini mi yedi?
kürünü yapıyoruz canım 3 ay düzenli olarak yaptık,epey faydası olmuşt,şimdi 1,5 aydır yine yapıyoruz.
Kızlarrr nerelerdesinizzzz? canım sıkılıyooooo
canım naptınn varmı bı gelısme bu ayy en son konustugumuzdan berı neler olduu neler denedın anlat bakalımmm :)
hiç bi gelişme yokkk. 2 günde bir ilişkiii olduu ama batıma 4 gün var ne agrı ne batma ne gögüslerde acıma ne lekenme hiçbişey yok. bu ayda olmadı sanırımmm
bende bugun yada yarın beklıyorum kırmızıları bende cok gogus agrısı oldu ama benmde umuudm yok adet zamanıda oluyoodu cunkuu genede beklıyorum bakalm :))
yok yok yok bakıyorum bekliyorum belirti arıyorum yokkkk
Kizlar, size bir sorum olacak...
Dün iliskiden sonra böyle pembesi akintim oldu.. neolabilir? fikriniz varmi?
yok denemedim ole soğan suyunu falan içemem ki bennnnsogan kurunu denedınmıı sen hıc
kız takmasana o kadardaaa sogan kurunu dene ben denıycem bu ayda olmazsa cok olumlu tepkıler okudumm ıltıhap var bende az ne var ne yok atıyomusss ustelık rahmıde yumurtalklarıda daha saglıklı ve rahmı temızlıyoms kesın denıcem ben bu ayda olmzsaa
Canim BAT 12 Mart.
doktora gittim vajinal ultrasonla baktı ne kist ne yara hiçbişe yok iltihapta yok demiştiiii.. zaten bu ayda olmazsa bırakıcam artık ovulasyonmuş falanmışş oluruna göre olursa olur olmazsa olmaz napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?