Hamile kalmayı bekleyenler

benim bugün 17. gün ama çoook silik durumda ikinci çizgi. bugün koyuluğu gördüğüne göre çatlama 24-36 saat arasında gerçekleşecek. e bir de yumurtanın da çatlamadan sonra 24 saat canlı kaldığını düşünürsek... tamamdır bugün biriktirip yarın ve sonraki gün denemek daha mantıklı olabilir dediğin gibi:) matematiksel olarak her şey yolunda rast gele diyorum, dualarım seninle.. :)

canımm benimm Allah razı olsun..emeklerimiz boşa gitmesin inşallah..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.bizede en kısa zamanda hayılısından eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar inşallah bende senin için dua edecem canım benimm..

sağol canım, inşallah... zaten bu ay senin bir adım arkanda gibiyim her aşamada:) hayırlısıyla güzel bir yola gir de inşallah girerken de ayağını sürü, ben de takip edeyim. Allahım inşallah hepimizin gönlünün muradını versin bir an önce hayırlısıyla...

ayy bende aldım kocişe harpud pekmezi ama bi kaşık yedi ben daha bundan yemem dedi çok kötüymüş tadıı yediremedimmm

bence ovulasyon zamanın gelmişşşşönündeki 24 saat içinde ilişki kurmalısınnn

Kızlarrr nerelerdesinizzzz? canım sıkılıyooooo

canım naptınn varmı bı gelısme bu ayy en son konustugumuzdan berı neler olduu neler denedın anlat bakalımmm :)

hiç bi gelişme yokkk. 2 günde bir ilişkiii olduu ama batıma 4 gün var ne agrı ne batma ne gögüslerde acıma ne lekenme hiçbişey yok. bu ayda olmadı sanırımmm

hiç bi gelişme yokkk. 2 günde bir ilişkiii olduu ama batıma 4 gün var ne agrı ne batma ne gögüslerde acıma ne lekenme hiçbişey yok. bu ayda olmadı sanırımmm

bende bugun yada yarın beklıyorum kırmızıları bende cok gogus agrısı oldu ama benmde umuudm yok adet zamanıda oluyoodu cunkuu genede beklıyorum bakalm :))

bende bugun yada yarın beklıyorum kırmızıları bende cok gogus agrısı oldu ama benmde umuudm yok adet zamanıda oluyoodu cunkuu genede beklıyorum bakalm :))

yok yok yok bakıyorum bekliyorum belirti arıyorum yokkkk

yok yok yok bakıyorum bekliyorum belirti arıyorum yokkkk

kız takmasana o kadardaaa sogan kurunu dene ben denıycem bu ayda olmazsa cok olumlu tepkıler okudumm ıltıhap var bende az ne var ne yok atıyomusss ustelık rahmıde yumurtalklarıda daha saglıklı ve rahmı temızlıyoms kesın denıcem ben bu ayda olmzsaa

Kizlar, size bir sorum olacak...
Dün iliskiden sonra böyle pembesi akintim oldu.. neolabilir? fikriniz varmi?

doktora gittim vajinal ultrasonla baktı ne kist ne yara hiçbişe yok iltihapta yok demiştiiii.. zaten bu ayda olmazsa bırakıcam artık ovulasyonmuş falanmışş oluruna göre olursa olur olmazsa olmaz napimmm

doktora gittim vajinal ultrasonla baktı ne kist ne yara hiçbişe yok iltihapta yok demiştiiii.. zaten bu ayda olmazsa bırakıcam artık ovulasyonmuş falanmışş oluruna göre olursa olur olmazsa olmaz napimmm

kız ultrasonla banada baktı bısey yok az ıltıhap var dedı fıtıl verdı ama önemlı olan yumurtalıkların sayısı ne blıym tüpler. onada fılm cekıyolarmıs daha 6 ay olmadıgı ıcın gıtmedım ben beklıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…