kız ultrasonla banada baktı bısey yok az ıltıhap var dedı fıtıl verdı ama önemlı olan yumurtalıkların sayısı ne blıym tüpler. onada fılm cekıyolarmıs daha 6 ay olmadıgı ıcın gıtmedım ben beklıyorum bakalım
ayy bende aldım kocişe harpud pekmezi ama bi kaşık yedi ben daha bundan yemem dedi çok kötüymüş tadıı yediremedimmm
bence ovulasyon zamanın gelmişşşşönündeki 24 saat içinde ilişki kurmalısınnn
valla benim eşim fındık ve cevizi herakşam çayın yanında mutlaka ister... ama 4 aydır korunmaığımız halde bi gelişme yok. Umarım işe yarıyordurrr:) o fındık kabuklarını yüzünden hergün süpürge takıyorummm :)))bu tür zamanlarda eşlerin bol fındık yemesi
çok yararlı deniyor acaba doğrumudur
valla benim eşim fındık ve cevizi herakşam çayın yanında mutlaka ister... ama 4 aydır korunmaığımız halde bi gelişme yok. Umarım işe yarıyordurrr:) o fındık kabuklarını yüzünden hergün süpürge takıyorummm :)))
Canm ne yaptn bayadr konusmadk kirmizilar geldimi yada test yaptnmi
Canm haftaya cuma evime gececm o zmn soylerim ben sana olur mu cok tesekkur ederm gercekten:) ya benm normalde duzenliydi 28 gunde bir ama bu ay 20snde oldm neden bilmiyorm 2 aydr evmde kalmiyorm onun stresi sanirm bi sansmi denerm bakalm canm:)
Tamamdır canım, cuma yaz bana ama kargoya vermem pazartesini bulabilir. Bu hafta ne olur bilemem ama genelde cuma izinliyim. Maalesef eve yürüme mesafesinde kargo yok, kızımla da gitmek çok zor oluyor. Cuma izinli olmazsam ya da en geç pazartesi iş yerimden yollarım. Düzenli adet oluyorsan çok işine yararlar. İnşallah uğur getirsinler sana da minik meleğine hemencik kavuş:)
yok be tatlım. 2 gün önceden kırmızı kartı yedim bende. normalde 3-4 gün rahat geciken 2 gün önce geldi. beklemiyorum ya gelir tabisen nasılsın? nasıl gidiyor çalışmalar
hiç bi gelişme yokkk. 2 günde bir ilişkiii olduu ama batıma 4 gün var ne agrı ne batma ne gögüslerde acıma ne lekenme hiçbişey yok. bu ayda olmadı sanırımmm
Kizlar, size bir sorum olacak...
Dün iliskiden sonra böyle pembesi akintim oldu.. neolabilir? fikriniz varmi?
Bebişm Allah aşıkına yapma yaaa. sanki herkeste belirti olmak zorunda mı?
inan bana hamilelerin %50 si hiç bir belirti hissetmiyor.. sen aklını gönlünü ferah tut.. tamam mı tatlişkomm
oo bu tam vakti demekkii tam ovulasyon akıntın yokmu pekii?buda bugünkü testim..bugün 25.günn.düne göre nasıl sizce
Eki Görüntüle 1009038
buda dünkü testimm
Eki Görüntüle 1009039
Günaydın tatlişkommmm:)))gunaydın guzel anne adaylarıııı
kızlar günaydınnnn :) adete 7-8 gün var ama yine hiçbirbelirti yokkaramsarlıga kapılıyorum sankı, sizler ne durumdasınız varmı benim bat tarihi bana yakın olan bişeyler hisseden , ne durumdasınız :18:
Günaydın canımm. benimde bata 3-4 gün var ama bendede belirti yok.zaten aramakta istemiyorum belirti falan akışına bıraktımmm sende ole yap
benim bi arkadaşım hamile şuanda 7 haftalık..ve geçen hafta öğrendi hamile olduğunu yani 6 haftalıkken belirti melirti hiç bişey olmamış ki...sadece adeti geçtikten sonra göğüslerinde sızlama olmuş..
biz çok abartıyoruz hemen belirti bekliyoruz :2:
Sanırım ole oluyo tatlım ama işte kendine gelince nedense rahat olamıyorsun. burda moral verirken kendimizin moralini yıpratıyoruz... HErşey Allah'tan aslında zamanını rabbim bilirrr..Hayırlısı olsun ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?