Hamile kalmayı bekleyenler

benimde daha 6 ay olmadı bu 4. ay bakalımm

bu tür zamanlarda eşlerin bol fındık yemesi
çok yararlı deniyor acaba doğrumudur

bu tür zamanlarda eşlerin bol fındık yemesi
çok yararlı deniyor acaba doğrumudur
valla benim eşim fındık ve cevizi herakşam çayın yanında mutlaka ister... ama 4 aydır korunmaığımız halde bi gelişme yok. Umarım işe yarıyordurrr:) o fındık kabuklarını yüzünden hergün süpürge takıyorummm :)))

biraz kader işi herhaldi
fındık ağacı çıkıcak yoksa işin aslı

Canm ne yaptn bayadr konusmadk kirmizilar geldimi yada test yaptnmi

yok be tatlım. 2 gün önceden kırmızı kartı yedim bende. normalde 3-4 gün rahat geciken 2 gün önce geldi. beklemiyorum ya gelir tabi sen nasılsın? nasıl gidiyor çalışmalar

Canm haftaya cuma evime gececm o zmn soylerim ben sana olur mu cok tesekkur ederm gercekten:) ya benm normalde duzenliydi 28 gunde bir ama bu ay 20snde oldm neden bilmiyorm 2 aydr evmde kalmiyorm onun stresi sanirm bi sansmi denerm bakalm canm:)

Tamamdır canım, cuma yaz bana ama kargoya vermem pazartesini bulabilir. Bu hafta ne olur bilemem ama genelde cuma izinliyim. Maalesef eve yürüme mesafesinde kargo yok, kızımla da gitmek çok zor oluyor. Cuma izinli olmazsam ya da en geç pazartesi iş yerimden yollarım. Düzenli adet oluyorsan çok işine yararlar. İnşallah uğur getirsinler sana da minik meleğine hemencik kavuş:)

Insallah canm ya zamani onemli degil canm zaten eve gectgmde yumurtlama donemim gecmis olcak

yok be tatlım. 2 gün önceden kırmızı kartı yedim bende. normalde 3-4 gün rahat geciken 2 gün önce geldi. beklemiyorum ya gelir tabi sen nasılsın? nasıl gidiyor çalışmalar

Canm benm calisma yok esime kavusamadm daha bu ay bos gececek ama sonrasna baklm artk

Hamilelerde idrar yaparken yanma oluyomu kozlar bilginiz varmi bende hafif yanma var.

hiç bi gelişme yokkk. 2 günde bir ilişkiii olduu ama batıma 4 gün var ne agrı ne batma ne gögüslerde acıma ne lekenme hiçbişey yok. bu ayda olmadı sanırımmm

Bebişm Allah aşıkına yapma yaaa. sanki herkeste belirti olmak zorunda mı?
inan bana hamilelerin %50 si hiç bir belirti hissetmiyor.. sen aklını gönlünü ferah tut.. tamam mı tatlişkomm

Bebişm Allah aşıkına yapma yaaa. sanki herkeste belirti olmak zorunda mı?
inan bana hamilelerin %50 si hiç bir belirti hissetmiyor.. sen aklını gönlünü ferah tut.. tamam mı tatlişkomm

Saol canım o kadar dedim kendime düşünmiycem kafa yormıycam diye . herkesede bole derken kendime gelince niye yapamıyorum bilmem. bata 3-4 gün var dayanamadım dün test yaptım ama negatif.. biliyorum idrarda cıkmayabilir zaten ama en azından ümitlenmiyim dedimmmm

buda bugünkü testim..bugün 25.günn.düne göre nasıl sizce

Eki Görüntüle 1009038

buda dünkü testimm
Eki Görüntüle 1009039
oo bu tam vakti demekkii tam ovulasyon akıntın yokmu pekii?

gunaydın guzel anne adaylarıııı
Günaydın tatlişkommmm:)))

kızlar günaydınnnn :) adete 7-8 gün var ama yine hiçbirbelirti yok karamsarlıga kapılıyorum sankı, sizler ne durumdasınız varmı benim bat tarihi bana yakın olan bişeyler hisseden , ne durumdasınız :18:

kızlar günaydınnnn :) adete 7-8 gün var ama yine hiçbirbelirti yok karamsarlıga kapılıyorum sankı, sizler ne durumdasınız varmı benim bat tarihi bana yakın olan bişeyler hisseden , ne durumdasınız :18:

Günaydın canımm. benimde bata 3-4 gün var ama bendede belirti yok.zaten aramakta istemiyorum belirti falan akışına bıraktımmm sende ole yap

Günaydın canımm. benimde bata 3-4 gün var ama bendede belirti yok.zaten aramakta istemiyorum belirti falan akışına bıraktımmm sende ole yap

benim bi arkadaşım hamile şuanda 7 haftalık..ve geçen hafta öğrendi hamile olduğunu yani 6 haftalıkken belirti melirti hiç bişey olmamış ki...sadece adeti geçtikten sonra göğüslerinde sızlama olmuş..
biz çok abartıyoruz hemen belirti bekliyoruz :2:

Sanırım ole oluyo tatlım ama işte kendine gelince nedense rahat olamıyorsun. burda moral verirken kendimizin moralini yıpratıyoruz... HErşey Allah'tan aslında zamanını rabbim bilirrr..Hayırlısı olsun ne diyelim..

amin canım hayırlısı gerçekten bir zamanı vardır..belkide şimdi hamile kalmamız hayırlı değildir biz bilemeyiz ki Allah bilir...bak en son birine yaptığım yorumu ve alıntıları oku profilimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…