Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar tabi allah ne zaman isterse nasip ederse bizde o zaman yaşarız, benki çok rahat olan bir insanım mayıs 2013 ten beri takmadan yoluma devam ediyorum ama ne biliyim bu günlerde kafam takılmaya basladı, bide annem falan da artık olsun modunda, etrafta benden sonra evlenenler hamile, aslında bunları hiç takmayan biriyim ama ne bilim buara takıyorum sanki içten içe

kızlar günaydınnnn :) adete 7-8 gün var ama yine hiçbirbelirti yok karamsarlıga kapılıyorum sankı, sizler ne durumdasınız varmı benim bat tarihi bana yakın olan bişeyler hisseden , ne durumdasınız :18:

Benimde bugün tam 1 hafta var.. Hayirlisi canim bendede hic belirti yok
Kac aydir bekliyorsun?

Kizlaaaaar dun adet olmadim bugünde dahabbirşey yok eğer gelmezse kirmizilar yarn hemen kan aldircam :))) Ama çokda umutlanmak istemiyorum (

Hadi bakalm guzel haberlerini bekliyorz:)) belirtin var mi canm

sadece göğüs agrım ooldu yanı arada belkı 2 3 kere batma baskada bırsey yokkı o yuzden umutlanmıyorum pek gribim cok belkı buda belırtıdır bılmıyorum canım

canım akıntım falan yok hiç.ama kasıklarım ve göğsüm ağrıyo..başka da belirti yok..

canım akıntım falan yok hiç.ama kasıklarım ve göğsüm ağrıyo..başka da belirti yok..

hımmm yumurtlama zamanı akıntınında olması lazım aslında ama sen boş geçme değerlendir yinedeee..

İlacdanmis sanirim gribimm bugün iyiyim az vardi canimm saol
ne ılacı ıcıyorsun canım? eger devam ederse ıhmal etme bı tahlıl yaptır bence
Kizlaaaaar dun adet olmadim bugünde dahabbirşey yok eğer gelmezse kirmizilar yarn hemen kan aldircam :))) Ama çokda umutlanmak istemiyorum (

canımm hadı guzel haberlerını beklıyoruz suan gelen gıden yok dımı hala :))

ne ılacı ıcıyorsun canım? eger devam ederse ıhmal etme bı tahlıl yaptır bence

canımm hadı guzel haberlerını beklıyoruz suan gelen gıden yok dımı hala :))

yok yok gelen gıden grip oldum cok agııır dooktorda ılac verdı hamılelık olablır dedım ona göre bı antıbıyotık verdı onu kullanıyorum arada bır basım agrıyıncada mınoset alıyorum. almak zorundayım cunku cok yatak döşek yattım :) hala gelen giden yok bakalım ıyıce umutlanmaya basladım. 32 gunde bı olurdum bu 33 gun yarn sabaha kadr gelmezse kırmızılar gidicem tahlile :)

gecmıs olsun canım hadı hayırlısı olsun ıns guzel haberler verırısın bızlere.
ama mınoset yerıne parol ıc bence. hamıleler genelde parol ıcıyor cunku

hımmm yumurtlama zamanı akıntınında olması lazım aslında ama sen boş geçme değerlendir yinedeee..

bu ovülasyon tetlerinde üç gün üst üste koyu çıkarsa ne olmuş oluyo,daha çatlamamış mı benim yumurtam ki acaba..bugünde koyu çıktı benim testt

arkadaşlar bu da bugünkü testim. hala koyu..anlamadığım şey hala benim yumurta çatlamamış mı? ayy kafayı yiyecem yakında.çıldırmaya az kaldııı

kızlaaar ALLAH hepimize sabır versin ve hayırlı evlatlar versin inşallah . benim adetimin 20. günü bugün bahçeye gittik motorada bindim ve sonra üç kez kasıklarımdan vajinama doğru çok şiddetli sancı vurdu kesik kesik vurdu ne olabilir lütfen cevap kızlar öptüm sizleri :)

bnm normalde reglı olmam lazımdı olmadım kı hıc gecıkmede olmazdı..gebelık testı yaptım negatıf cıktı ..bu adet sokturucu ılacların ısmıne bakarken bır kac arkadas da bu durumdayken ılacı aldıktantan sonra hamıle oldugunu ogrenmıs ..aklım karıstı hastaneye gıdıp yarın kan testı yaptırcam ama negatıf cıkarsa dye de endıselenmıyo deılım..sızce ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…