canım daha 1 hafta var adetine.. yerleşme lekelenmesi dediğimiz şey olabilir.
inşallah yerleşme kanamasıdır. çok dikkat et kendine..
kızlar günaydınnnn :) adete 7-8 gün var ama yine hiçbirbelirti yokkaramsarlıga kapılıyorum sankı, sizler ne durumdasınız varmı benim bat tarihi bana yakın olan bişeyler hisseden , ne durumdasınız :18:
ben olmuyor dıye bılıyorum canım yınede emın degılım. cok yanman varsa enfeksıyon olabılır
Kizlaaaaar dun adet olmadim bugünde dahabbirşey yok eğer gelmezse kirmizilar yarn hemen kan aldircam :))) Ama çokda umutlanmak istemiyorum(
Benimde bugün tam 1 hafta var.. Hayirlisi canim bendede hic belirti yok
Kac aydir bekliyorsun?
Hadi bakalm guzel haberlerini bekliyorz:)) belirtin var mi canm
insallah ama hic sanmiyorum hic bir belirti yok canim
Saol canım o kadar dedim kendime düşünmiycem kafa yormıycam diye . herkesede bole derken kendime gelince niye yapamıyorum bilmem. bata 3-4 gün var dayanamadım dün test yaptım ama negatif.. biliyorum idrarda cıkmayabilir zaten ama en azından ümitlenmiyim dedimmmm
oo bu tam vakti demekkii tam ovulasyon akıntın yokmu pekii?
Günaydın tatlişkommmm:)))
canım akıntım falan yok hiç.ama kasıklarım ve göğsüm ağrıyo..başka da belirti yok..
canım eylül 2012 de evlendik mayıs 2013 te korunmayı bıraktık henüz hala bişeyyok senin durum nasıl?
belirti olmak zorunda değil ki canım..
ne çok umutlanıp hayal kırıklığına uğra, nede allahtan ümidiini kes.. ortası bir şey işte..
İnşallah hakkında hayılısı hayırlı zamanda olur.
ne ılacı ıcıyorsun canım? eger devam ederse ıhmal etme bı tahlıl yaptır benceİlacdanmis sanirim gribimm bugün iyiyim az vardi canimm saol
Kizlaaaaar dun adet olmadim bugünde dahabbirşey yok eğer gelmezse kirmizilar yarn hemen kan aldircam :))) Ama çokda umutlanmak istemiyorum(
ne ılacı ıcıyorsun canım? eger devam ederse ıhmal etme bı tahlıl yaptır bence
canımm hadı guzel haberlerını beklıyoruz suan gelen gıden yok dımı hala :))
yok yok gelen gıden grip oldum cok agııır dooktorda ılac verdı hamılelık olablır dedım ona göre bı antıbıyotık verdı onu kullanıyorum arada bır basım agrıyıncada mınoset alıyorum. almak zorundayım cunku cok yatak döşek yattım :) hala gelen giden yok bakalım ıyıce umutlanmaya basladım. 32 gunde bı olurdum bu 33 gun yarn sabaha kadr gelmezse kırmızılar gidicem tahlile :)
hımmm yumurtlama zamanı akıntınında olması lazım aslında ama sen boş geçme değerlendir yinedeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?