arkadaşlar bu da bugünkü testim. hala koyu..anlamadığım şey hala benim yumurta çatlamamış mı? ayy kafayı yiyecem yakında.çıldırmaya az kaldııı
Eki Görüntüle 1010094
gecmıs olsun canım hadı hayırlısı olsun ıns guzel haberler verırısın bızlere.
ama mınoset yerıne parol ıc bence. hamıleler genelde parol ıcıyor cunku
parol yokkı canım benım zaten bıraktım 2 gündürr hala bısı yok bı dolgunluk var gıbı rahımde yada kendı kendıme sacmalıyorum bılmıyorum
arkadaşlar bu da bugünkü testim. hala koyu..anlamadığım şey hala benim yumurta çatlamamış mı? ayy kafayı yiyecem yakında.çıldırmaya az kaldııı
Eki Görüntüle 1010094
Hamilemisiniz acaba? :)
Kaçıncı gündesiniz şu an?
Yumurtlama çizgisi en fazla 2 gün görülebilir koyu olarak...
canım eger koyuysa kacırma bugunude bence deneyın yıne
bazen kendı kafamızda olmadık yere belırtıler kuruyoruz canım ama ınsallah ıcımden bı ses bısıler var gıbı dıyor sende :))
canım bu üçüncü gün koyu çıkan..dün değerlendirmiştik ee artıok bugünde değerlendirelim
degerlendır tabı canımmm .ınsallah guzel haberler alırız senden de
inşallah canımm hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız Allahın izniylee
Bende hamile kalmak istiyorum hem de cokkkkbatim 3 martti hala gelen giden yokkk...
ınsallah kalırsın canım. belırtın varmı peki?
İnan canim ne desem boş gibiakintim cokkk var kasiklarim çok ama cokkkkkk agriyor ama sanirsam adet belirtilerin daha agir basiyor. Bugün Predictor aldim bütün belirtilerim gitti sanirsammmm :26: :26:
hımm uzulme canım eger hamıs degılsende gelecek aya sakla umudunu. bak ben 6 aydır denıyorum daha yok . hem uzulmek care degıl bence hemen toparla kendını . ınsallah olmasın ama olursanda uzulme tammmı
Ahhhh canim ben 1bucuk senedir deniyorummm olmuyor... Alistim adetinin ilk günleri ağlamaya
Bu ay kendimi bi hamile hissediyom bi hissetmiyordum gecen 2 ay tamamen umutsuzdum zaten bu ayda böyle bi garibin siyircam yaninda yahuuu
hımm doktor ne dıor peki ?
Bende sendenim cicimmm :)
Biseyim yokmuş sağ overimde bi kist varmis o da önemsenmeyecek kadar kucukmus sol normal....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?