Hamile kalmayı bekleyenler

Amin canimmn takip ediyorum zaten bakalim başka bi doktor da benim pkolu olduğumu söylemişti kafam çok karisti..

slm kızlar bende bu grubun içinde yer alıyorum :) 5 gün önce çatlatma iğnemi oldum, 18 mm lik yumurta oluşmuş solda. bu yeterli mi sizce? bi de kaç gün sonra test yapsam çıkar acaba?

slm kızlar bende bu grubun içinde yer alıyorum :) 5 gün önce çatlatma iğnemi oldum, 18 mm lik yumurta oluşmuş solda. bu yeterli mi sizce? bi de kaç gün sonra test yapsam çıkar acaba?

18 mm gayet iyi canim sanirsam 12 gün sonra cikar 9gun sonrada kanda cikiyor bildiğim kadariyla

:))
İnşallah hamilesinzdir. Kaç gündür böyle 2 çizgi gösteriyor üstüste?

ayy inşallah.. böyle üst üste 3 gündür koyu çıktı.artık yarın nasıl olacak bilmiyorum.acaba yarın hamilelik testi yapsam mı ki?

canım yaaa ben de heyecanlandım şimdi :) böyle olması hamilelikten olabiliyormu kii, inşallah öyle bir sebebi vardır. benim de bugün 19. gün oldu, iki gündür olan çooook silik çizgi sanki iyice silikleşti gibi bugün bu ne demek ki böyle, belirginleşecek mi acaba artık

yaa canımm seninle beraber üç kişi oldu bunu söyleyen hiç bilmiyorum ki.forumda okudum hamilelik varsa adete yakın yapılan ovülasyon testlerindde ikisi de baya koyu çıkabiliyomuşş..ne yapsam yarın sabah bi gebelik testi mi yapsam? seninki de ilerleyen zamanlarda koyulaşacaktır canım.baksana benimkine 24.gün koyulaşmıstıı

Merhaba arkadaşlar, bu topikte yeniyim..
sizlerden bir sorum olacaktı.. bende kadınsal bir problem yoktu eşim sperm testi verdi ve değeri 1,5 milyon çıktı.. doktor bu durumda zor olur demişti.. olmaz demiyorum ama vakit kaybedersiniz demiştii... bende incir kürüne başladım.. aranızda buna benzer şeyler yaşayanlar varmı tavsiyelerinzi almak isterim..Herkese Allahtan dileğininin gerçekleşmesinini diliyorum. sevgiler

bende biyerdemi okumuştum burdan mı duymuştum bilmiyorum ama hamileleiktede ovu testleri sürekli çift çizgi çıkıyouşşş. ümitlendirmekte istemem tabiiiisonuçta adetine 3 gün kala yumurtlaman olanaksızzz eğer yumurtluyorsan adetinin günü uzamış olabilir..

Eeee bende hala kirmizilar yokk kan testi vermeye de geç kaldim sanirim alirlarmi kii

Eeee bende hala kirmizilar yokk kan testi vermeye de geç kaldim sanirim alirlarmi kii
aile hekimliğine gideceksen 10a kadar alırlar ama herhangi bi tıp merkezi ne gidersen hemen alır sonucuda 1 saatte verirler tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…