- 24 Eylül 2013
- 109
- 14
- 38
Bende sendenim cicimmm :)
Rabbim tez zamanda evlat isteyen tüm kullarina saglikli evlatlar nasip etsin kafaya takmicam diyorum ama farkinda olmadan düşünceler beynimde birikiyo sonrada kotu oluyorum rabbim yardim et bizlere
hımm o zaman belemekten baska yolu yok canım. yumurtlama gunlerını yı takıp et bızde burda arkadaslarla destek oluyoruz bırbırımıze sende takıp edersen faydalı bılgıler verıyoruz canım.
ama rabbım herseyın hayırlısını versın
Bende sendenim cicimmm :)
Rabbim tez zamanda evlat isteyen tüm kullarina saglikli evlatlar nasip etsin kafaya takmicam diyorum ama farkinda olmadan düşünceler beynimde birikiyo sonrada kotu oluyorum rabbim yardim et bizlere
Aminnnnnn.........
slm kızlar bende bu grubun içinde yer alıyorum :) 5 gün önce çatlatma iğnemi oldum, 18 mm lik yumurta oluşmuş solda. bu yeterli mi sizce? bi de kaç gün sonra test yapsam çıkar acaba?
18 mm gayet iyi canim sanirsam 12 gün sonra cikar 9gun sonrada kanda cikiyor bildiğim kadariyla
ayyy nerde o günlerr ağzından bal damlıyo balll.. ben ilk defa yapıyorum bu testi..o yüzden pek bilmiyorum kaç gün koyu olabilir..gecen ay adetim bes gün erken gelmişti. ona göre hesaplarsam adetime 3 gün kaldı..ondan bi önceki aya göre hesaplarsan bi hafta var.. ne olacak benim bu halimm Allahımmm
çok sağol canım, allahım inş isteyen herkese nasipetsin/QUOTE]
Amin canim amin Rabbim kucagimizi bos birakmasin inşallah seninde bu ay bebisin gobusune gelmiştir...
:))
İnşallah hamilesinzdir. Kaç gündür böyle 2 çizgi gösteriyor üstüste?
olma olma :))) ne guzel heyecanla beklıyorsun
Sen de varmi birşeyler yoksa insallahhhh sendede vardır bendedee ayni anda ogrensek ayni sevinçleri paylassak keskee :*
benım bat 15 mart canım daha calsımalar devam edıyor .ınsallah bu ay olur artık ya
ayy inşallah.. böyle üst üste 3 gündür koyu çıktı.artık yarın nasıl olacak bilmiyorum.acaba yarın hamilelik testi yapsam mı ki?
amiinnnn insallah canım benım en kısa zamanda göbüşlerimiz bebişle dolar ınsallah
canım yaaa ben de heyecanlandım şimdi :) böyle olması hamilelikten olabiliyormu kii, inşallah öyle bir sebebi vardır. benim de bugün 19. gün oldu, iki gündür olan çooook silik çizgi sanki iyice silikleşti gibi bugünbu ne demek ki böyle, belirginleşecek mi acaba artık
ayyy nerde o günlerr ağzından bal damlıyo balll.. ben ilk defa yapıyorum bu testi..o yüzden pek bilmiyorum kaç gün koyu olabilir..gecen ay adetim bes gün erken gelmişti. ona göre hesaplarsam adetime 3 gün kaldı..ondan bi önceki aya göre hesaplarsan bi hafta var.. ne olacak benim bu halimm Allahımmm
aile hekimliğine gideceksen 10a kadar alırlar ama herhangi bi tıp merkezi ne gidersen hemen alır sonucuda 1 saatte verirler tatlımmmEeee bende hala kirmizilar yokk kan testi vermeye de geç kaldim sanirim alirlarmi kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?