Hamile kalmayı bekleyenler

hayrlı olsun Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın

slm kızlar bende bu grubun içinde yer alıyorum :) 5 gün önce çatlatma iğnemi oldum, 18 mm lik yumurta oluşmuş solda. bu yeterli mi sizce? bi de kaç gün sonra test yapsam çıkar acaba?

Canım çatlama iğnesinin içinde hcg var o yuzden yaklaşık 10gün kadar pozitif çıkar. En sağlamı adetine bir iki gun kala erken gebwliklerle bakmak.

Canım hoşgeldin. Benim eşimin durumu çok daha kötüydü. Keçiboynuzu kürü ile hallettik çok şükür. Kızım var. İkincisi için uğraşıyoruz şimdi de. Dene bence müthiş işe yarıyor. Sende kadınsal bir problem olmadığı için incir kürü deneyebilirsin ancak kist vb.problemi olan arkadaşlara soğan ve incir kürleri bazen iyi gelmiyor canım.

hoşbulduk cnm,bende bir sorun yok çok şükür kist falanda yok. Sadece eşimin hücrede düşüklük var hareketsiz tamamı.. Ama hiç yok değil şükür kii... Bilmiyorum 1 haftadır başladık keçiboynuzuna... Bakalım hayırlısı askerden yeni geldi ondan da şüpheleniyorm biraz amaa ???? Bilmiyorum cnm allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canımın içi:) hayırlı olsun:)) çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah:))))

aminnn canım benım aminnn ınsallah sızlere darısıı. çok baktım belırtılere felan herkesınn tek tek okudumm hıc olmuycak gibiydi sımdıde hıc ınanasım gelmıyo hayırlısını versın herkese raabbiiimmmmm :2::2::2:

Askerde bütün sistemleri alt üst olmuştur eşinin. Psikoloji, yedikleri, giydikleri hepsi etkiliyor. Keçi boynuzu kürünü yapmaya devam edin 2-3 aya bence olur bebişiniz. Sorun yok, sıkıntı ve stres yapmayın. :)) Allah kolaylık versin:)))

Gizzciim kaç gün oldu yoksuun
Çok merak ettim, bugun doktora gidecektin. Nasılsın, haber ver canım tamam mı?
Gelll artıık

canım günaydın,,
cuma cuma son iş gününde bana morel verdin tşk ederim.. Allah sanada nasip etsin aminnnnnnn.
Sevgiler

Esooo inan çok sevindimmm. bole gördükçe falan daha bi duygusal oluyorum yaa yine tutamadım gözyaşlarımııı. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

aminnnnn bıtanem kan verdım geldım bakalım hayırlısıı rabbım en yakın zamanda sanada nasıp eder ınsallah 2 ayın sonunda ınanamadım ya :) tek tavsıyem ayakları dıkın laaaayn havayaaaaaaa
Kız hıc belırtım yok goğüs ve grıp dısında batma felan hıc yokk demekkı belırtı aramamak lazımmmm

Son düzenleme:
Günaydınnn güzel anne adaylarııı
Hayırlı cumalarrr..
Giiiizzzz nerelerdesinnn meraktayızzz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…