canım hemen bı hastane bvuluyorsun ve test yaptırıyorsun bızde meraktan catlatmıyorsunDD
Canmm naptn kan testi yaptrdnmi
aile hekimliğine gideceksen 10a kadar alırlar ama herhangi bi tıp merkezi ne gidersen hemen alır sonucuda 1 saatte verirler tatlımmm
Bugunde olmazsam yarn 9 da gderimmm ayy :)
slm kızlar bende bu grubun içinde yer alıyorum :) 5 gün önce çatlatma iğnemi oldum, 18 mm lik yumurta oluşmuş solda. bu yeterli mi sizce? bi de kaç gün sonra test yapsam çıkar acaba?
Merhaba arkadaşlar, bu topikte yeniyim..
sizlerden bir sorum olacaktı.. bende kadınsal bir problem yoktu eşim sperm testi verdi ve değeri 1,5 milyon çıktı.. doktor bu durumda zor olur demişti.. olmaz demiyorum ama vakit kaybedersiniz demiştii... bende incir kürüne başladım.. aranızda buna benzer şeyler yaşayanlar varmı tavsiyelerinzi almak isterim..Herkese Allahtan dileğininin gerçekleşmesinini diliyorum. sevgiler
canım hoşgeldin. Benim eşimin durumu çok daha kötüydü. Keçiboynuzu kürü ile hallettik çok şükür. Kızım var. Ikincisi için uğraşıyoruz şimdi de. Dene bence müthiş işe yarıyor. Sende kadınsal bir problem olmadığı için incir kürü deneyebilirsin ancak kist vb.problemi olan arkadaşlara soğan ve incir kürleri bazen iyi gelmiyor canım.
Canımın içi:) hayırlı olsun:)) çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah:))))
hoşbulduk cnm,bende bir sorun yok çok şükür kist falanda yok. Sadece eşimin hücrede düşüklük var hareketsiz tamamı.. Ama hiç yok değil şükür kii... Bilmiyorum 1 haftadır başladık keçiboynuzuna... Bakalım hayırlısı askerden yeni geldi ondan da şüpheleniyorm biraz amaa ???? Bilmiyorum cnm allah hepimizin yardımcısı olsun...
askerde bütün sistemleri alt üst olmuştur eşinin. Psikoloji, yedikleri, giydikleri hepsi etkiliyor. Keçi boynuzu kürünü yapmaya devam edin 2-3 aya bence olur bebişiniz. Sorun yok, sıkıntı ve stres yapmayın. :)) allah kolaylık versin:)))
Esooo inan çok sevindimmm. bole gördükçe falan daha bi duygusal oluyorum yaa yine tutamadım gözyaşlarımııı. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?