aminnnnn bıtanem kan verdım geldım bakalım hayırlısıı rabbım en yakın zamanda sanada nasıp eder ınsallah 2 ayın sonunda ınanamadım ya :) tek tavsıyem ayakları dıkın laaaayn havayaaaaaaa
Kız hıc belırtım yok goğüs ve grıp dısında batma felan hıc yokk demekkı belırtı aramamak lazımmmm
aminnnnn bıtanem kan verdım geldım bakalım hayırlısıı rabbım en yakın zamanda sanada nasıp eder ınsallah 2 ayın sonunda ınanamadım ya :) tek tavsıyem ayakları dıkın laaaayn havayaaaaaaa
Kız hıc belırtım yok goğüs ve grıp dısında batma felan hıc yokk demekkı belırtı aramamak lazımmmm
Amin canımmm yatın bat günüm ama dayanamadım test yaptım azönce negatiffff
Amin canımmm yatın bat günüm ama dayanamadım test yaptım azönce negatiffff
Çokkkkk sevindimmm tatlımmm inş yüksek yüksek değerler çıkar :))
Bu ay bnde hep ayaklarımı diktim yattım bata 7gün var ama ne bir belirti ne bişi(
Ayy şu testleri yapmayın ama yaaa( yanlışta çıkabiliokiii onlardaa hem..
Moral bozmak yoookkk
kız yapmaaaaaaaaaaa bak sımdı umutsuzluga kapıldınn bırak gecsın bı adetın zor bılıyorum bende yaşadım ama mecbursunn komsuna felan gıt dusunmemeye calıss
uff ne bilim dayanamadım yaptım yarın bat günüm çıkar olursa dedim kasığımda hafif batma var psikolojikte olabilir ama ne bilimm...
işteyim zaten tatlım ama bi türlü kafamdan atamıyorummm( yoksada bilimde umit etmiyim dedim ama ne bilim yaaa ((
saollllll canım benımmmmmmmmmmm kız bendede belırtı yok ınanki sadece göğsüm oda normal adettede yaşardım agrıyı benım de hıc ümidim yokdu. cok kötü grıp oldum kaç gece ateşlendımm bende ınsallah bı sıkıntı olmaz da sag saglim alırım kucagıma
uff ne bilim dayanamadım yaptım yarın bat günüm çıkar olursa dedim kasığımda hafif batma var psikolojikte olabilir ama ne bilimm...
işteyim zaten tatlım ama bi türlü kafamdan atamıyorummm( yoksada bilimde umit etmiyim dedim ama ne bilim yaaa ((
Hadi inşallahhh cnmm..ztn hiç umut yokken oluomuş :))
Ne bileim yaa bi ara ağrılarım vardı onlarda yok oldu :)) göğüs ağrım hiç olmaz bnm adetimde fln onu beklemiorum oyüzden :))
Bi akıntım var bembeyaz üşüttüm sanırım..Dün gece rüyamda gördüm kahverengi akıntım gelioduu :))
ayaklarım hep havadaydı zatenn:)))1 ayakları havaya dıkıyoruz 2 sogan kurunu dene bu ayda olmazsan taamı umıtsızlıge kapılmaz batmayı felanda unut aklına getırme yaa ne guzel calısıyomussun daha kolay kafadan atmakkk ben evde oldugm halde aklma gelmesın dıye napcamı şaşırıodumm komşumdan ckmıyodum
Hiççç belli olmaz tatlımmm dur bakalımmm bozma hmn moralini lütfenn
ayaklarım hep havadaydı zatenn:)))
bakalımmmm. tamam düşünmiycem artıkkk
kız yapmaaaaaaaaaaa bak sımdı umutsuzluga kapıldınn bırak gecsın bı adetın zor bılıyorum bende yaşadım ama mecbursunn komsuna felan gıt dusunmemeye calıss
zeyy şimdilik gelen gden yok ama testte yaptım dayanamadım negatig ama idrarda çıkmaz belkiii pazartesiyi bekliycemSerAynn naptın canım bat yarındı dimi senin???
zeyy şimdilik gelen gden yok ama testte yaptım dayanamadım negatig ama idrarda çıkmaz belkiii pazartesiyi bekliycem
bende 2 gün önce yaptım erken gebelik testi..şüpheli ilişkiden 5 gün sonra anlayabiliyomuş güya..benimde negatifti..bebek var gibi hissetmiyorum zaten ne biliyim..önümüzdeki ay incir kürüne başlıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?