Hamile kalmayı bekleyenler

Amin canımmm yatın bat günüm ama dayanamadım test yaptım azönce negatiffff

Çokkkkk sevindimmm tatlımmm inş yüksek yüksek değerler çıkar :))
Bu ay bnde hep ayaklarımı diktim yattım bata 7gün var ama ne bir belirti ne bişi (

Amin canımmm yatın bat günüm ama dayanamadım test yaptım azönce negatiffff

kız yapmaaaaaaaaaaa bak sımdı umutsuzluga kapıldınn bırak gecsın bı adetın zor bılıyorum bende yaşadım ama mecbursunn komsuna felan gıt dusunmemeye calıss

Çokkkkk sevindimmm tatlımmm inş yüksek yüksek değerler çıkar :))
Bu ay bnde hep ayaklarımı diktim yattım bata 7gün var ama ne bir belirti ne bişi (

saollllll canım benımmmmmmmmmmm kız bendede belırtı yok ınanki sadece göğsüm oda normal adettede yaşardım agrıyı benım de hıc ümidim yokdu. cok kötü grıp oldum kaç gece ateşlendımm bende ınsallah bı sıkıntı olmaz da sag saglim alırım kucagıma

Ayy şu testleri yapmayın ama yaaa ( yanlışta çıkabiliokiii onlardaa hem..
Moral bozmak yoookkk

uff ne bilim dayanamadım yaptım yarın bat günüm çıkar olursa dedim kasığımda hafif batma var psikolojikte olabilir ama ne bilimm...

kız yapmaaaaaaaaaaa bak sımdı umutsuzluga kapıldınn bırak gecsın bı adetın zor bılıyorum bende yaşadım ama mecbursunn komsuna felan gıt dusunmemeye calıss

işteyim zaten tatlım ama bi türlü kafamdan atamıyorummm( yoksada bilimde umit etmiyim dedim ama ne bilim yaaa((

1 ayakları havaya dıkıyoruz 2 sogan kurunu dene bu ayda olmazsan taamı umıtsızlıge kapılmaz batmayı felanda unut aklına getırme yaa ne guzel calısıyomussun daha kolay kafadan atmakkk ben evde oldugm halde aklma gelmesın dıye napcamı şaşırıodumm komşumdan ckmıyodum

Hadi inşallahhh cnmm..ztn hiç umut yokken oluomuş :))
Ne bileim yaa bi ara ağrılarım vardı onlarda yok oldu :)) göğüs ağrım hiç olmaz bnm adetimde fln onu beklemiorum oyüzden :))
Bi akıntım var bembeyaz üşüttüm sanırım..Dün gece rüyamda gördüm kahverengi akıntım gelioduu :))

Hiççç belli olmaz tatlımmm dur bakalımmm bozma hmn moralini lütfenn

ınsallah ruyandakı kahverengılık yerleşme olurdaaa sende sevınırsın bendee. walla ben belırtı yaşamıom açlıkdan baska oda normal cnku erken kalktım açım

ayaklarım hep havadaydı zatenn:)))
Hiççç belli olmaz tatlımmm dur bakalımmm bozma hmn moralini lütfenn

bakalımmmm. tamam düşünmiycem artıkkk

eso1 hayırlı olsun rabbım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın rabbim cümle isteyenlerede banada nasıp etsın hamile kalmayı bebegımın olmasını insallah

zeyy şimdilik gelen gden yok ama testte yaptım dayanamadım negatig ama idrarda çıkmaz belkiii pazartesiyi bekliycem

bende 2 gün önce yaptım erken gebelik testi..şüpheli ilişkiden 5 gün sonra anlayabiliyomuş güya..benimde negatifti..bebek var gibi hissetmiyorum zaten ne biliyim..önümüzdeki ay incir kürüne başlıycam..

bende 2 gün önce yaptım erken gebelik testi..şüpheli ilişkiden 5 gün sonra anlayabiliyomuş güya..benimde negatifti..bebek var gibi hissetmiyorum zaten ne biliyim..önümüzdeki ay incir kürüne başlıycam..

ben normal 5 liralık testlerden yaptım yanii belirti falan yok zatenn hafif bi kasık ağrım var ama psikolojik olabilir. adet dönemim yaklaştığından olabilir ne bilim yaaa ole işteee

kizlar canlarim gunlerdir yazamadim size ben biraz zor gunler gecirdim.kanamam oldu doktora kostuk kesenin cevresinde biriken kan pihtisini atiyorsun dedi 2 gün hastanede yattim cok sukur bebegim iyi suan 6+2 günlüğüz. ama hala kan pihtisi var kahverengi lekelerim oluyor boyle atiyorsun dedi doktorum ve mutlak istirahat dedi sadece tuvalete kalkiyorum. böyle iste canlarim sadece dua ediyorum bebegim beni bırakmasın diye Rabbim ne derse o olur..sizlerde varmi bebis haberi hicbiseyi takip edemiyorum artik çok az girebiliyorum Rabbim hepimizin gonlundekini versin hayirlisiyla..Bütün dualarimiz kabul olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…