kizlar canlarim gunlerdir yazamadim size ben biraz zor gunler gecirdim.kanamam oldu doktora kostuk kesenin cevresinde biriken kan pihtisini atiyorsun dedi 2 gün hastanede yattim cok sukur bebegim iyi suan 6+2 günlüğüz. ama hala kan pihtisi var kahverengi lekelerim oluyor boyle atiyorsun dedi doktorum ve mutlak istirahat dedi sadece tuvalete kalkiyorum. böyle iste canlarim sadece dua ediyorum bebegim beni bırakmasın diye Rabbim ne derse o olur..sizlerde varmi bebis haberi hicbiseyi takip edemiyorum artik çok az girebiliyorum Rabbim hepimizin gonlundekini versin hayirlisiyla..Bütün dualarimiz kabul olsun insallah..
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
kizlar canlarim gunlerdir yazamadim size ben biraz zor gunler gecirdim.kanamam oldu doktora kostuk kesenin cevresinde biriken kan pihtisini atiyorsun dedi 2 gün hastanede yattim cok sukur bebegim iyi suan 6+2 günlüğüz. ama hala kan pihtisi var kahverengi lekelerim oluyor boyle atiyorsun dedi doktorum ve mutlak istirahat dedi sadece tuvalete kalkiyorum. böyle iste canlarim sadece dua ediyorum bebegim beni bırakmasın diye Rabbim ne derse o olur..sizlerde varmi bebis haberi hicbiseyi takip edemiyorum artik çok az girebiliyorum Rabbim hepimizin gonlundekini versin hayirlisiyla..Bütün dualarimiz kabul olsun insallah..
canım arkadsımmm rabbım yardımcın olsun inş hayırlısıyla kucağına al moralını yuksek tut herşey yoluna gırer ne verırse rabbım hayırlısını verır allhın ızlnıyle bebğin meleklere emanet hiç merak etme ama dua et çok öptummm senı bende ii değilim çok asık ve belağrımm var oturamıyorumm o yuzdenn muahhhhhhhhhhhhhhhhhh buda bebişeeeeee
canımmmmmmmmmm gözün aydınnn ben sana demiştimmm bakk gördünmüü :)))))))
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlerın basına ınsallahhhh
eso1 hayırlı olsun rabbım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın rabbim cümle isteyenlerede banada nasıp etsın hamile kalmayı bebegımın olmasını insallah
Kuzummmm çokk geçmişş olsunnn..hiç korkma tatlımm inş herşey yolunda gitcekkk bi bakmışsınnn 9aylıksn ve sonraaa bebeğinmn kucağındaaa
amınnnnnnnn cımbomummmmm darısı sana ınsallah sımdıde kanı aldım 5 haftalık hamılesın dıorr laaa ama sasırdımm bence yanls bakdıı hcg 562 cıktıııı
ayy canim benim agzindan bal damliyor inşallah dedigin gibi olur kuzumm Rabbim herkese hayirlisiyla bu mutlulugu yasatsin inşallah..
Bi hamişimiz daha olduuuu :)) yupppiiii :)) sıra kimdeeee
Aminnn canımmm bnmmmbizleride eksik etme dualarında cnmmm..
Bnm bgn çok ağrım var belirti aramak istemiorum kendimde pufff
tabiki eksik etmem canim benim hep aklimdasiniz gönülden dua ediyorum sizin icinde..arama arama belirti tatlim dusunmedigin belirti aramayacagim dedigin ay oluyor inan bana
Kızlar aklıma bırsey takıldı sımdı 5 haftalık olabılır dedı kı bu ımkansız hcg 562 cıktı bu degerdekıler genelde 3 haftalık felan 500 lerde kac haftalık olabılır varmı boyle arkadaslarr
tabiki eksik etmem canim benim hep aklimdasiniz gönülden dua ediyorum sizin icinde..arama arama belirti tatlim dusunmedigin belirti aramayacagim dedigin ay oluyor inan bana
amınnnnnnnn cımbomummmmm darısı sana ınsallah sımdıde kanı aldım 5 haftalık hamılesın dıorr laaa ama sasırdımm bence yanls bakdıı hcg 562 cıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?