Hamile kalmayı bekleyenler

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım arkadsımmm rabbım yardımcın olsun inş hayırlısıyla kucağına al moralını yuksek tut herşey yoluna gırer ne verırse rabbım hayırlısını verır allhın ızlnıyle bebğin meleklere emanet hiç merak etme ama dua et çok öptummm senı bende ii değilim çok asık ve belağrımm var oturamıyorumm o yuzdenn muahhhhhhhhhhhhhhhhhh buda bebişeeeeee

Kuzummmm çokk geçmişş olsunnn..hiç korkma tatlımm inş herşey yolunda gitcekkk bi bakmışsınnn 9aylıksn ve sonraaa bebeğinmn kucağındaaa

canim arkadasim benimm cok tesekkur ederim öyle bol bol dua ediyorum baska bise gelmiyor zaten elimden..ama o minik kalp atislarini duydum ya ben hala inanamiyorum saatlerce dinletse doktor dinlerim..Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah..sanada gecmis olsun tatlim dikkat et kendine inşallah bebiş habercisidir o agrilar

canımmmmmmmmmm gözün aydınnn ben sana demiştimmm bakk gördünmüü :)))))))
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlerın basına ınsallahhhh

amınnnnnnnn cımbomummmmm darısı sana ınsallah sımdıde kanı aldım 5 haftalık hamılesın dıorr laaa ama sasırdımm bence yanls bakdıı hcg 562 cıktıııı

eso1 hayırlı olsun rabbım saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın rabbim cümle isteyenlerede banada nasıp etsın hamile kalmayı bebegımın olmasını insallah

amınnn hanıfem gönulden dıyorum hepınıze ınsallah tum olmayanlara ısteyenlere ugraşanlara rabbım en yakın zamanda nasıp eder ınsallahh

Kuzummmm çokk geçmişş olsunnn..hiç korkma tatlımm inş herşey yolunda gitcekkk bi bakmışsınnn 9aylıksn ve sonraaa bebeğinmn kucağındaaa

ayy canim benim agzindan bal damliyor inşallah dedigin gibi olur kuzumm Rabbim herkese hayirlisiyla bu mutlulugu yasatsin inşallah..

amınnnnnnnn cımbomummmmm darısı sana ınsallah sımdıde kanı aldım 5 haftalık hamılesın dıorr laaa ama sasırdımm bence yanls bakdıı hcg 562 cıktıııı

Bi hamişimiz daha olduuuu :)) yupppiiii :)) sıra kimdeeee

ayy canim benim agzindan bal damliyor inşallah dedigin gibi olur kuzumm Rabbim herkese hayirlisiyla bu mutlulugu yasatsin inşallah..

Aminnn canımmm bnmmm bizleride eksik etme dualarında cnmmm..
Bnm bgn çok ağrım var belirti aramak istemiorum kendimde pufff

Kızlar aklıma bırsey takıldı sımdı 5 haftalık olabılır dedı kı bu ımkansız hcg 562 cıktı bu degerdekıler genelde 3 haftalık felan 500 lerde kac haftalık olabılır varmı boyle arkadaslarr

Aminnn canımmm bnmmm bizleride eksik etme dualarında cnmmm..
Bnm bgn çok ağrım var belirti aramak istemiorum kendimde pufff

tabiki eksik etmem canim benim hep aklimdasiniz gönülden dua ediyorum sizin icinde..arama arama belirti tatlim dusunmedigin belirti aramayacagim dedigin ay oluyor inan bana

tabiki eksik etmem canim benim hep aklimdasiniz gönülden dua ediyorum sizin icinde..arama arama belirti tatlim dusunmedigin belirti aramayacagim dedigin ay oluyor inan bana

Amannn şu 1hafta geçsede bi kurtulsam :))
Dün gece rüyamda kahverengi lekelerim oluodu bu ne böyle die soruodum korkma bebeğin yerleşio dediler :)))
Kafayı yiyorum sanırımmm

Canım değerin gayet iyi çıkmış kafana takma. Benim arkadaşımın 4 haftalikken 62 idi degeri. Benimki de 5haftalikken seninkine yakındı. Sonra baska bir arkadaşımın değeri 200dü. Değerin gerçekten iyi. Geç dollenmis vb olabilir. Kac haftalık olduğunu doktorun söyler. Bir iki hafta sonra gidersin doktora. Şimdi görünmez zaten kalbi için de henüz erken. Herşey yolunda.

Giziim çok geçmiş olsun canım. Canımsın. Hepsi geçecek ve minigini kucağına alacaksın inşallah. Herkesin ilk zamanları biraz kötü geçiyor. Ama bak çok ciddî kanamaları olan arkadaşımın ki o da yatmak zorunda kaldı, bebeği 4 aylık neredeyse ve düşük tehlikesi artık geçti. Senin de öyle olacak. Biraz zor geçiyor farkındayım ama herşey daha iyi olacak canım.
Girebildiginde bize yazarsan arada çok seviniriz. Allah yardımcın olsun tatlım.

Bizde önümüzdeki bu korunmayı bırakacaktık ama bu geçen ayda çok dikkat etmedik korunmak için. Bugün hasta olmam gerek ama olmadım hala. Normalde gününü pek şaşmaz.
Bu ay 9-10 tane ağrı kesici aldım, onların adetimi geciktirdiğini düşünsem de hamile kalma ihtimalimi de düşünmeden edemiyorum. Sabırsızlıkla pazartesiyi bekleyip hala olmamış olursan kan testi yaptıracağım.

Canmmm cok sevndm ya Allah sagliklica kucagina almayida nasip etsn insallah:) bebise ve kendine iyi bak olur mu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar dilerim hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda
ben iki düşük sonrası çift rahim teşhisiyle ameliyat oldum bu ay yasak bitiyor kısmetse martın 10u gibi adet bekliyorum sonra bismillah diyip başlıcaz kısmetse çalışmalara
yazayım paylaşayım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…