tabiki eksik etmem canim benim hep aklimdasiniz gönülden dua ediyorum sizin icinde..arama arama belirti tatlim dusunmedigin belirti aramayacagim dedigin ay oluyor inan bana
Canım değerin gayet iyi çıkmış kafana takma. Benim arkadaşımın 4 haftalikken 62 idi degeri. Benimki de 5haftalikken seninkine yakındı. Sonra baska bir arkadaşımın değeri 200dü. Değerin gerçekten iyi. Geç dollenmis vb olabilir. Kac haftalık olduğunu doktorun söyler. Bir iki hafta sonra gidersin doktora. Şimdi görünmez zaten kalbi için de henüz erken. Herşey yolunda.
Canmmm cok sevndm ya Allah sagliklica kucagina almayida nasip etsn insallah:) bebise ve kendine iyi bak olur mu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah canm ya zamani onemli degil canm zaten eve gectgmde yumurtlama donemim gecmis olcak
Canım Günaydin. Ben adres bekliyorum:)
Gunaydn canmmm:) daha evime gecmedm canm yacuma gececm iste daha ben gecer gecmez haber etcem aklmdasn zaten:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Giziim çok geçmiş olsun canım. Canımsın. Hepsi geçecek ve minigini kucağına alacaksın inşallah. Herkesin ilk zamanları biraz kötü geçiyor. Ama bak çok ciddî kanamaları olan arkadaşımın ki o da yatmak zorunda kaldı, bebeği 4 aylık neredeyse ve düşük tehlikesi artık geçti. Senin de öyle olacak. Biraz zor geçiyor farkındayım ama herşey daha iyi olacak canım.
Girebildiginde bize yazarsan arada çok seviniriz. Allah yardımcın olsun tatlım.
canım benımmmm noılur dıkkat et kendıne cokkkk gecmıs olsun.kizlar canlarim gunlerdir yazamadim size ben biraz zor gunler gecirdim.kanamam oldu doktora kostuk kesenin cevresinde biriken kan pihtisini atiyorsun dedi 2 gün hastanede yattim cok sukur bebegim iyi suan 6+2 günlüğüz. ama hala kan pihtisi var kahverengi lekelerim oluyor boyle atiyorsun dedi doktorum ve mutlak istirahat dedi sadece tuvalete kalkiyorum. böyle iste canlarim sadece dua ediyorum bebegim beni bırakmasın diye Rabbim ne derse o olur..sizlerde varmi bebis haberi hicbiseyi takip edemiyorum artik çok az girebiliyorum Rabbim hepimizin gonlundekini versin hayirlisiyla..Bütün dualarimiz kabul olsun insallah..
amınnnnnnnn cımbomummmmm darısı sana ınsallah sımdıde kanı aldım 5 haftalık hamılesın dıorr laaa ama sasırdımm bence yanls bakdıı hcg 562 cıktıııı
canım benımmmm noılur dıkkat et kendıne cokkkk gecmıs olsun.
canım ınsallah tum bekleyenlere olur .sen eger yanlıs oldugunu dusunuyorsan bı daha test yaptır.
hadı bakalım guzel anne allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)))
Amin cimbomum darisi sana insallahhhhhhhh
31 ocakdii :)) ekleyim hemennnEsocum hamilelik takvimini ekle artıkın:)) senin sat ne zaman:)
31 ocakdii :)) ekleyim hemennn
merabalr bn 24 yaşndyım 7 aylk evlyız iki aydır bebişş istioruz bizde rabbim isteyen herkese nasip eder inş en kısa zamanda
Hemen ekle annesiiiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?