Hamile kalmayı bekleyenler

tabiki eksik etmem canim benim hep aklimdasiniz gönülden dua ediyorum sizin icinde..arama arama belirti tatlim dusunmedigin belirti aramayacagim dedigin ay oluyor inan bana

Giizz rabbim saglikli sihatli yavrunu kucagina almayi nasip etsin inşallah benim icinde dua et cnm benimde olsun 12 senelik evliyim cnm kalmayi nasip etsin rabbim banada cumle isteyenlerede inşallah

içimi rahatlattınn :) cok saol canım yarına randevu aldım ama kese gorunebılır dıyo kımısı bı gıdelım bakalımm :)

Canmmm cok sevndm ya Allah sagliklica kucagina almayida nasip etsn insallah:) bebise ve kendine iyi bak olur mu:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsallahhh canım benımmm dıkkat edıcem artık kendıme :))

Günaydın kızlar, bugün uğur getirsin hepimize. Kadınlar günümüz kutlu olsun:)))

Gunaydn canmmm:) daha evime gecmedm canm ya cuma gececm iste daha ben gecer gecmez haber etcem aklmdasn zaten:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım. Pazartesi göndermem o zaman. Sen haber ver bana

canimmm ben mesajlarini yeni gördüm simdi yazıyorum sana numarana

canım benımmmm noılur dıkkat et kendıne cokkkk gecmıs olsun.
amınnnnnnnn cımbomummmmm darısı sana ınsallah sımdıde kanı aldım 5 haftalık hamılesın dıorr laaa ama sasırdımm bence yanls bakdıı hcg 562 cıktıııı

canım ınsallah tum bekleyenlere olur .sen eger yanlıs oldugunu dusunuyorsan bı daha test yaptır.

canım benımmmm noılur dıkkat et kendıne cokkkk gecmıs olsun.

canım ınsallah tum bekleyenlere olur .sen eger yanlıs oldugunu dusunuyorsan bı daha test yaptır.

Bgn doktora gttimmm tabi goremedik keseyi 4+3 günlük dediii carsamba gtcem artik

merabalr bn 24 yaşndyım 7 aylk evlyız iki aydır bebişş istioruz bizde rabbim isteyen herkese nasip eder inş en kısa zamanda

merabalr bn 24 yaşndyım 7 aylk evlyız iki aydır bebişş istioruz bizde rabbim isteyen herkese nasip eder inş en kısa zamanda

Canım eşinde de sende de bir sorun yoksa bir kaç ay içinde mutlaka olur. Hiç stres yapma:) daha yaşın da çok genç; ))Allah tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah

Hemen ekle annesiiiii:)))

selam battaşım naber
var mı sende belirti falan? bende hiç bir şey yok..
bugün de ablamın hamile olduğunu öğrendim. onun için çok sevindim. sonra da oturup saatlerce ağladım eşim zor teskin etti beni.
canım yaa ne yapsam gidip aşılama mı yaptırsam? ne olacak benim halim, sonum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…