Hamile kalmayı bekleyenler

Su 1 hafta geçmez artik bana adet olucam mi olmicam mi düşünüp duruyorum bu ay incir kuru yaptim çarşamba son günüm meryem süresini de okuyorum Rabbim bu ay nasip etmiştir insallah

Su 1 hafta geçmez artik bana adet olucam mi olmicam mi düşünüp duruyorum bu ay incir kuru yaptim çarşamba son günüm meryem süresini de okuyorum Rabbim bu ay nasip etmiştir insallah

inşallahhh tutarrr bu ay stres yapma lutfennn dua et yeter vardır bebısın gelecegı tarıh elbett :)

inşallahhh tutarrr bu ay stres yapma lutfennn dua et yeter vardır bebısın gelecegı tarıh elbett :)
Artik gecen zamanlar kadar stres yapmiyorum alistim her ay hayal kirikligina vardır Rabbimin bi bildiği tevekkulden başka birşey yapamayiz bu arada senin gözün aydin hayirli olsun bebisin allah tamamina erdirsin

Canım eşinde de sende de bir sorun yoksa bir kaç ay içinde mutlaka olur. Hiç stres yapma:) daha yaşın da çok genç; ))Allah tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah

inş cnm ya çok istiyoruz geçen ay ilk di bu ay yumurtlama gnlerni takip ettk bakalım bat 20 bakalım snn durumun nedr

Canım bu ayda olmadı bat 2 Nisan ((((((

Sen nasılsın

kızlarrr bugün ya da yarın adet olmam lazım bekliyorum..
6-7 gün önce erken hamilelik testi yaptım negatif çıktı..
zaten dün akşama doğru akıntımda kesildi adet olcam büyük ihtimalle

meraba cnm daha dur bakalım belkı olmazsn bu kadar üzme kendnı

Günaydın Kızlarrrrrrr. batım gecti ama başka belirti yokkkk...uff beklemek çok zorrrrrrrrrr

Gizimmm Canım arkadasımmm çok geçmiş olsun tatlım.İyi olmana sevindim aklım sendeydiii özeldende kaç kere yazdım ama iyisiniz yaa önemli olan oo.. Teyzesinin kuzusu yaramazlık mı yapmış biraz seni korkutmuş anlaiılan ama korkma tatlım normal bole seylerr ilk zaman ve son zamanlar yasanacak sıkıntılar var ama rabbimin hayırlısıyla kucagına alınca hpsi unutulacak gececek tatlımmm.merak etmee.. bol bol dinlenn sakın kendini yormaaa.. 1 kac günee normale döner herşeyy. Dikkat edin kendinizeeee. öpüyorum sizi:))))

zeyyy benimde batım gectii. seffafglı beyazlı akıntım devam ediyo onun dışında belirtide yokki cumartesi anneme yardıma gittim zaten belim çok agrıyodu ne olu ne olmaz cok yormadım kendimi ama psikolojikte olabilir ağrım. 30-34 arası değişiyodu adetim ama son 2-3 aydır en fazla 31 oluyodu. bugün 34 ne adet belirtisi var ne de hamilelik.!bugünde bekliycem kırmızılar gelmezse ki inş gelmeezzzzzzzzz yarın kan testine gidicemmmm.

Günaaydıınn kızlar

Günaydın tatlımmm

o kırmızıları hiç birimiz görmeyız inş canm ya bnde gecen ay gördm çok buyuk hayal kırıklığı bat 20 mart bnm umarm bu ay da aynı şeyi yaşamm :18:

ayy canım 8 marttı senin batın 2 gün geçmiş...inşallah hamilesindir yaaaaa

ayy canım 8 marttı senin batın 2 gün geçmiş...inşallah hamilesindir yaaaaa

evet gecti ama bilmiyorum yaa korkuyorum bideee cuma günü test yapmıştım negatifti bugün bi daha yapsammı eher hamileysem değer yükselmemişmidir. yaa karmakarışıgım suannn

o kırmızıları hiç birimiz görmeyız inş canm ya bnde gecen ay gördm çok buyuk hayal kırıklığı bat 20 mart bnm umarm bu ay da aynı şeyi yaşamm :18:

inşş ama korkuyorummmm hayal kırıklığı yaşamaktan

yani yükselmiş olması gerekir ama düşündüğün için geciktiriyo da olabilirsin..biraz kendini dinlememeye çalış...

mrb.....listenize benide eklermisiniz bat 9mart dündü..aksam dayanamayıp test yaptım ama hcbsy çıkmadı beklemedeyim..geç gebelik oluşduysa çıkmayabilir diye düşünüyorum

kızlar az önce test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bat 11 mart yani yarın ama ben öyle görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum resim koyuyorum..ekranı biraz kaldırırsanız görürsünüz belli belirsiz çizgiyi fotoda çok net çıkmamış ben çok şakınım sizce hamile miyim??yoksa öyle görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim yani ışığın altında çizgi görünüyo ama koyu değil :26:

mrb.....listenize benide eklermisiniz bat 9mart dündü..aksam dayanamayıp test yaptım ama hcbsy çıkmadı beklemedeyim..geç gebelik oluşduysa çıkmayabilir diye düşünüyorum

meraba cnm inş hamişsndr bnm bat20 si bakalım beklıoruz inş kırmızıları görmeyiz

Artik gecen zamanlar kadar stres yapmiyorum alistim her ay hayal kirikligina vardır Rabbimin bi bildiği tevekkulden başka birşey yapamayiz bu arada senin gözün aydin hayirli olsun bebisin allah tamamina erdirsin

Aminnn saol darisi sana insallahh

kızlar başka bir marka test aldım o da böyle işyerinde sucuk gibi oldum heyecandan bu soğuk havada ter boşaldı hamilemiyim sizce şok içerisindeyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…