Hamile kalmayı bekleyenler

Artik gecen zamanlar kadar stres yapmiyorum alistim her ay hayal kirikligina vardır Rabbimin bi bildiği tevekkulden başka birşey yapamayiz bu arada senin gözün aydin hayirli olsun bebisin allah tamamina erdirsin

Canm bise göremedim ki ben biraz daha bekle bakalim ben 3 gün gecdikden sonra yapmisdm hmen ckti

kızlar başka bir marka test aldım o da böyle işyerinde sucuk gibi oldum heyecandan bu soğuk havada ter boşaldı hamilemiyim sizce şok içerisindeyim :26:Eki Görüntüle 1016014

zeyyy ilkindede cok belirgin olmanan gölgeyi gördümmmm ve zaten ikincidede belli olmuşş hamilesin tatlımmm. inan şuan kendim kadar sevindim anlatamam sanaaaaaaa

zeyyy ilkindede cok belirgin olmanan gölgeyi gördümmmm ve zaten ikincidede belli olmuşş hamilesin tatlımmm. inan şuan kendim kadar sevindim anlatamam sanaaaaaaa

yaa inanamıyorum inşallah hamileyimdir ama sürekli adet olmuşum gibi bi ıslaklık hssediyorum tuvalete gidiyorum..off 2-3 gün doktora gitmemin imkanı yok iş yerinden izin alamam

Bende aglamistimm :)

ilk testte gölgeyi gördüm gözlerim doldu zaten ama bilmiyorum hala emin değilim kan testini alana kadar da emin olamıycam...daha önceki ay yaptığım 5-6 testte mıhh gibi tek çizgi gördüğüm için gölgeyi farkettim hemen bilmiyorum ya çok şaşkınım şu anda

yaa inanamıyorum inşallah hamileyimdir ama sürekli adet olmuşum gibi bi ıslaklık hssediyorum tuvalete gidiyorum..off 2-3 gün doktora gitmemin imkanı yok iş yerinden izin alamam

suan hamile görünüyorsun zeyyy. Rabbim yanıltmasın inşallahhhhh...

Canim benimmm bende kanda inandimm sonra diş gebelik degldir inşallah diye dua ettimmm keseyi gördüm rhatladim :))

saol canımmmmm benimmmm. Et tabiii dua et banadaaaa

Canim benimmm bende kanda inandimm sonra diş gebelik degldir inşallah diye dua ettimmm keseyi gördüm rhatladim :))

inşallah kızlar ilk andaki heyecanım geçti inşallah adet olmam kimyasalda değildir inşallah kanda da çıkar tam emin olmadan eşimede söylemicem..boşuna sevinmesin..
ya o değilde ben 3-4 gün önce folik asiti bıraktım hamilelik falan yok nasılsa adetten sonra başlarım dedim ona üzüldüm..şimdi içtim bi tane..

folik asiti hiç bırakma ben 3 aydır falan içiyorummm bi zararı yok

cnm inş sağlklı bi şeklde bebşi kucağna alırsn hamiş haberleri gelince insan içi titriyo valla

Fortel erken gebelik testi kullananlar var mı ilişkiden 7 gün sonra kesn sonuç diyolar bilgsi olan var mı

inş cnm ya çok istiyoruz geçen ay ilk di bu ay yumurtlama gnlerni takip ettk bakalım bat 20 bakalım snn durumun nedr
Allah hayırlısını versin ama bende güzel haberler var gibi:)) Canım inşallah olur bu ay:)) Olmadı ovulasyon testi alırsın daha sağlam olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…