Artik gecen zamanlar kadar stres yapmiyorum alistim her ay hayal kirikligina vardır Rabbimin bi bildiği tevekkulden başka birşey yapamayiz bu arada senin gözün aydin hayirli olsun bebisin allah tamamina erdirsin
kızlar az önce test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bat 11 mart yani yarın ama ben öyle görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum resim koyuyorum..ekranı biraz kaldırırsanız görürsünüz belli belirsiz çizgiyi fotoda çok net çıkmamış ben çok şakınım sizce hamile miyim??yoksa öyle görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim yani ışığın altında çizgi görünüyo ama koyu değil :26:Eki Görüntüle 1015963
Canm bise göremedim ki ben biraz daha bekle bakalim ben 3 gün gecdikden sonra yapmisdm hmen ckti
ınsallah canımmm hepımıze olsun
kızlar başka bir marka test aldım o da böyle işyerinde sucuk gibi oldum heyecandan bu soğuk havada ter boşaldı hamilemiyim sizce şok içerisindeyim :26:Eki Görüntüle 1016014
çıkmış dimi
kızlar az önce test yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı bat 11 mart yani yarın ama ben öyle görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum resim koyuyorum..ekranı biraz kaldırırsanız görürsünüz belli belirsiz çizgiyi fotoda çok net çıkmamış ben çok şakınım sizce hamile miyim??yoksa öyle görmek istediğim için mi görüyorum bilemedim yani ışığın altında çizgi görünüyo ama koyu değil :26:Eki Görüntüle 1015963
kızlar başka bir marka test aldım o da böyle işyerinde sucuk gibi oldum heyecandan bu soğuk havada ter boşaldı hamilemiyim sizce şok içerisindeyim :26:Eki Görüntüle 1016014
Ciikmiss cikmisss hadi hayirlisi bakalm ade t gecsn hemen kan yaptirr :))
inşallah Allahım inşallah hamileyimdir
zeyyy ilkindede cok belirgin olmanan gölgeyi gördümmmm ve zaten ikincidede belli olmuşş hamilesin tatlımmm. inan şuan kendim kadar sevindim anlatamam sanaaaaaaa
Bende aglamistimm :)
yaa inanamıyorum inşallah hamileyimdir ama sürekli adet olmuşum gibi bi ıslaklık hssediyorum tuvalete gidiyorum..off 2-3 gün doktora gitmemin imkanı yok iş yerinden izin alamam
suan hamile görünüyorsun zeyyy. Rabbim yanıltmasın inşallahhhhh...
kıyamam sana yaa:2:
ya inşallah canım inşallah sende hamilesindir...hamileysem de değilsemde sana çok dua edicem..
Canim benimmm bende kanda inandimm sonra diş gebelik degldir inşallah diye dua ettimmm keseyi gördüm rhatladim :))ilk testte gölgeyi gördüm gözlerim doldu zaten ama bilmiyorum hala emin değilim kan testini alana kadar da emin olamıycam...daha önceki ay yaptığım 5-6 testte mıhh gibi tek çizgi gördüğüm için gölgeyi farkettim hemen bilmiyorum ya çok şaşkınım şu anda
saol canımmmmm benimmmm. Et tabiii dua et banadaaaa
Canim benimmm bende kanda inandimm sonra diş gebelik degldir inşallah diye dua ettimmm keseyi gördüm rhatladim :))
inşallah kızlar ilk andaki heyecanım geçti inşallah adet olmam kimyasalda değildir inşallah kanda da çıkar tam emin olmadan eşimede söylemicem..boşuna sevinmesin..
ya o değilde ben 3-4 gün önce folik asiti bıraktım hamilelik falan yok nasılsa adetten sonra başlarım dedim ona üzüldüm..şimdi içtim bi tane..
ilk testte gölgeyi gördüm gözlerim doldu zaten ama bilmiyorum hala emin değilim kan testini alana kadar da emin olamıycam...daha önceki ay yaptığım 5-6 testte mıhh gibi tek çizgi gördüğüm için gölgeyi farkettim hemen bilmiyorum ya çok şaşkınım şu anda
Allah hayırlısını versin ama bende güzel haberler var gibi:)) Canım inşallah olur bu ay:)) Olmadı ovulasyon testi alırsın daha sağlam olur:))inş cnm ya çok istiyoruzgeçen ay ilk di bu ay yumurtlama gnlerni takip ettk bakalım bat 20 bakalım snn durumun nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?