Hamile kalmayı bekleyenler

Fortel erken gebelik testi kullananlar var mı ilişkiden 7 gün sonra kesn sonuç diyolar bilgsi olan var mı
Canım valla ben hep prediktör kullandım ama ne bileyim ilişkiden sonra 7 gün çok erken gibi geldi. Ama denemekte yarar var, fiyatı uygun diye biliyorum. Amaaa negatif çıkarsa sakın canını sıkma, çok güvenme yani. Prediktor adetten 2 gün kadar önce tespit edebiliyor bu arada. Ben bu ay çok denedim erken gebelikleri ama bir sonuç alamadım.

Can kuşum battaşım.Bende güzel haberler var gibi gibi yarın belli olur:))) İnşallah sende de güzel haberler vardır canım ya belirti arama. Neredeyse 2 aylık olana kadar çok belirti vermiyor, derinden ilerliyor:)))

Canım valla aşılama yaptırsana, gerçekten işin çok kolaylaşır. Herşeyi tam zamanında yapmış olursunuz. Hem aşılamada spermleri de yıkayıp hızlarını %40 kadar arttırıyorlar. Senin de yumurtanı tam ideal büyüklüğe getirip çatlatıyorlar. Tamam şans %20 civarı ama olsun, yoksa kızımda ben 4,5 sene bekledim. Şimdi diyorum ki niye beklediysem, aşılama falan yaptırsaymışım ya!!!! Ama ikincide o kadar zamanım yok. Bence aşılamayı bir dene. Acısız ağrısız bir şey. Benim doktor özel 800 tl civarına yapıyor ama özel doktor değil de özel hastaneler daha uyguna yapar bence. Devlette bile denenebilir ne olacak, hepsi aynı şeyi yapıyor.

Ablana çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ağlaman çok normal, ben de yaklaşık 5 sene önce en yakın arkadaşımın evlendiği gece ki o pko.lu ve çocuğun olmaz demişlerdi hamile olduğunu (ve ben o zaman 2 senedir deniyordum neredeyse) öğrenince de çok ağlamıştım. Durum kıskançlık değil sakın yanlış anlamasın kimse, seni ancak bebek sahibi olamayan ya da olacak ama artık beklemeye takati olmayanlar anlar..

Canını sıkma, eninde sonunda olacak tatlım ama sabretmek zor. Benim durum bugun yarın belli olur. Tabi ben senle en son konuştuktan sonra bir sürü erken gebelik yaptım bir şey çıkmadı ama hiç umudumu kaybetmedim:)))

Canıııııımmmmmm:))))) HAMİLESİİİİNNN:))))) Yarın değil de ertesi gün yani 12 si ilk idrarınla yap çizgi gene silik olur ama görürsün:))) Kan testine 13ünde git benceeeee:))))

HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM:))) ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTSÜN:))))) HEHEHEHEH:)) O kadar sevindim ki:))))))

folik asiti hiç bırakma ben 3 aydır falan içiyorummm bi zararı yok

biliyorum canım zararı yok vitamin zaten de canım sıkıldı işte zaten bebekte yok boşuna içmiyim dedim aptal kafa...3-4 gün içmedim kesin daha fazlada olabilir..neyse bugün başladım yine..kısmet artık..

cnm inş sağlklı bi şeklde bebşi kucağna alırsn hamiş haberleri gelince insan içi titriyo valla

inşallah canım inşallah hamileyimdir..ve sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım..

inşallah hamileyimdir canım kan testi yaptırmam lazım yarın belki yaptırabilirim ya da 12sinde...

inşallah hamileyimdir canım kan testi yaptırmam lazım yarın belki yaptırabilirim ya da 12sinde...

12sini bekle kuşum ya aslında 13ü süper olur da bekleyemez insan bilirim. Yarın yaptırırsan değerler biraz düşük çıkarsa sakın moralini bozma ama, daha o çok küçük ya annesi:)))

inş bebiş haberi verrsn sende cnm hemen bi gelseler varya sağlklı inş

bn folik asit kullanmadm hiç burda duydm ilk gerekli mi

slm kızlar yenı hamişler hayırlı olsunnnn allah ır nefeste kucak nasıp etsınn geven ay kı talıhsızlıklerden sonraa uzun zaman sıteye gırmedımm ama bu hallerım benı sıze danışmaya ıkna ettı arkadaşlar benım yazılarımı bılenler hatırlar yınede anlatıyım ocakta kımyasal gebelık şubtta 2 gun gecıkmelı ve ınanılmaz ağrılı bır reglı ve bu ayy bel ve sırt ağrımm var kasıklarımda aynı şekılde ben 41 kıloyfum 2 haftada 44 oldum çünkü doymuyorum ayrıca ılk kez barız yemyeşil damarlar göğüslerımde ve 2 gundur dınmeyen baş ağrımm beyazz akıntımmm çokk uzun yazdım ama regle 5 gun var bunlar bende 10 gundur var sızcee bır yorum yaparmısınızz

Evet tatlım kesinlikle çok gerekli. Hamile kalmadan 3 ay önce başlamak çok iyi olur başlamadıysan kesin başla derim. Folbiol al içinde yaklaşık 2 ay yetecek kadar var ve fiyatı 2 tl. Hamileliğin ilk 3 ayı da her doktor kullandırır. Sonra da yine folik asit (b vitamini) içeren vitamin ve demir kullanmaya başlıyorsun. Olabilecek anormallikleri önler ve gebeliği kolaylaştırır. Günde 1 adet içebilirsin.

Son düzenleme:
12sini bekle kuşum ya aslında 13ü süper olur da bekleyemez insan bilirim. Yarın yaptırırsan değerler biraz düşük çıkarsa sakın moralini bozma ama, daha o çok küçük ya annesi:)))

evet canım biliyorum yirim ben onu yarın ya da 12sinde yaptırabilirim arazide olucam işyerinden dışarıda yani..yoksa izin alıp çıkmak sıkıntı olucak bakalım kısmet zaten kan testi yaptırana kadar kaç tane daha idrar testi yapcam bilmiyorum

canım ben doktora gittim bebek düşünüyorum bi sıkıntı var mı diye testlerimi yaptı sonrada işte folik asit başla dedi..gebelik düşündüğün andan itibaren içmek gerekiyormuş...sende düşünüyosan başla içmeye bebeğin ilk 1 ayındaki omurilik gelişimi için önemli ama 3. aya kadar kullanılıyor sanırım..onun yerine folik asit içeren sebze meyvelerden de tüketebilirsin..

Canııım hoşgeldiiiinn.. Çoook Özlemiştiiik:))

Gögüsler hep doğruyu söyler tatlım. Bence hamilesin:)))) Ay inşallaaahh..
Baş ağrısı da gebelikte baş belasıdır. İştah desen ohhhh bal olsun lokum olsun:))) Hehehehe bence kesiiiinn:)))))

CANIMMMMMM
HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM GEÇEN HAFTA BAŞKA TOPİKTE DERTLEŞMİŞTİK ÖYLE BAKINIRKEN GÖRDÜM
ÇOK AMA ÇOOOOK SEVİNDİM..
BİZLER İÇİNDE DUANI EKSİK ETME EMİİİ..
SAĞLIKLI HAYIRLI VE NUR TOPU GİBİ Bİ EVLAT OLUR İNŞ

benim göğüslerimde herhangi bir şey yok sadece dün uçları hafif sızladı ama geçti şu anda da bişey yok :2:

test alamıyorumda eşim yasakladı geçen ay çöküntuye uğradım yaaa bıtanemmm bu ay ona bıle sölemedım cumartesı arkadsım gelıo bırlıkte ev temızlıyoruz bel ağrısından kalkamadım ınan pskoljık değil ama bılmıyorum kıst falanda olabılır sen naptınn özlemışimm yazışmayıııııııı

benim göğüslerimde herhangi bir şey yok sadece dün uçları hafif sızladı ama geçti şu anda da bişey yok :2:

bebeğimm hayırlı olsun sanada çok sevındımm göğüslerım acaip hep okurdum ustune yatamayanları falan valla aynen öyle çığlık atıyo ınsan bırde kasık ve bel ağrımm benı öldürüyo yaa sankı regl olcam gıbı aynıı sırtıma vuruyoo hele başş ağrısıııııı amannnnnn bebişim gelsınde hepsıne razıyım

inşallah canım şu anda hiç emin değilim ama çizgilerde çıktı kabak gibi birazda bekleyince bu hale geldiler dua edicem hiç merak etmeyin...Allah büyüktür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…