Canım valla ben hep prediktör kullandım ama ne bileyim ilişkiden sonra 7 gün çok erken gibi geldi. Ama denemekte yarar var, fiyatı uygun diye biliyorum. Amaaa negatif çıkarsa sakın canını sıkma, çok güvenme yani. Prediktor adetten 2 gün kadar önce tespit edebiliyor bu arada. Ben bu ay çok denedim erken gebelikleri ama bir sonuç alamadım.Fortel erken gebelik testi kullananlar var mı ilişkiden 7 gün sonra kesn sonuç diyolar bilgsi olan var mı
ahada eklediiimmm :)
selam battaşım naber
var mı sende belirti falan? bende hiç bir şey yok..
bugün de ablamın hamile olduğunu öğrendim. onun için çok sevindim. sonra da oturup saatlerce ağladım eşim zor teskin etti beni.
canım yaa ne yapsam gidip aşılama mı yaptırsam? ne olacak benim halim, sonum???
ilk testte gölgeyi gördüm gözlerim doldu zaten ama bilmiyorum hala emin değilim kan testini alana kadar da emin olamıycam...daha önceki ay yaptığım 5-6 testte mıhh gibi tek çizgi gördüğüm için gölgeyi farkettim hemen bilmiyorum ya çok şaşkınım şu anda
folik asiti hiç bırakma ben 3 aydır falan içiyorummm bi zararı yok
cnm inş sağlklı bi şeklde bebşi kucağna alırsn hamiş haberleri gelince insan içi titriyo valla
Canıııııımmmmmm:))))) HAMİLESİİİİNNN:))))) Yarın değil de ertesi gün yani 12 si ilk idrarınla yap çizgi gene silik olur ama görürsün:))) Kan testine 13ünde git benceeeee:))))
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM:))) ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTSÜN:))))) HEHEHEHEH:)) O kadar sevindim ki:))))))
inşallah hamileyimdir canım kan testi yaptırmam lazım yarın belki yaptırabilirim ya da 12sinde...
Canım valla ben hep prediktör kullandım ama ne bileyim ilişkiden sonra 7 gün çok erken gibi geldi. Ama denemekte yarar var, fiyatı uygun diye biliyorum. Amaaa negatif çıkarsa sakın canını sıkma, çok güvenme yani. Prediktor adetten 2 gün kadar önce tespit edebiliyor bu arada. Ben bu ay çok denedim erken gebelikleri ama bir sonuç alamadım.
biliyorum canım zararı yok vitamin zaten de canım sıkıldı işte zaten bebekte yok boşuna içmiyim dedim aptal kafa...3-4 gün içmedim kesin daha fazlada olabilir..neyse bugün başladım yine..kısmet artık..
inşallah canım inşallah hamileyimdir..ve sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım..
bn folik asit kullanmadm hiç burda duydm ilk gerekli mi
12sini bekle kuşum ya aslında 13ü süper olur da bekleyemez insan bilirim. Yarın yaptırırsan değerler biraz düşük çıkarsa sakın moralini bozma ama, daha o çok küçük ya annesi:)))
bn folik asit kullanmadm hiç burda duydm ilk gerekli mi
slm kızlar yenı hamişler hayırlı olsunnnn allah ır nefeste kucak nasıp etsınn geven ay kı talıhsızlıklerden sonraa uzun zaman sıteye gırmedımm ama bu hallerım benı sıze danışmaya ıkna ettı arkadaşlar benım yazılarımı bılenler hatırlar yınede anlatıyım ocakta kımyasal gebelık şubtta 2 gun gecıkmelı ve ınanılmaz ağrılı bır reglı ve bu ayy bel ve sırt ağrımm var kasıklarımda aynı şekılde ben 41 kıloyfum 2 haftada 44 oldum çünkü doymuyorum ayrıca ılk kez barız yemyeşil damarlar göğüslerımde ve 2 gundur dınmeyen baş ağrımm beyazz akıntımmm çokk uzun yazdım ama regle 5 gun var bunlar bende 10 gundur var sızcee bır yorum yaparmısınızz
inşallah hamileyimdir canım kan testi yaptırmam lazım yarın belki yaptırabilirim ya da 12sinde...
Canııım hoşgeldiiiinn.. Çoook Özlemiştiiik:))
Gögüsler hep doğruyu söyler tatlım. Bence hamilesin:)))) Ay inşallaaahh..
Baş ağrısı da gebelikte baş belasıdır. İştah desen ohhhh bal olsun lokum olsun:))) Hehehehe bence kesiiiinn:)))))
Canııım hoşgeldiiiinn.. Çoook Özlemiştiiik:))
Gögüsler hep doğruyu söyler tatlım. Bence hamilesin:)))) Ay inşallaaahh..
Baş ağrısı da gebelikte baş belasıdır. İştah desen ohhhh bal olsun lokum olsun:))) Hehehehe bence kesiiiinn:)))))
benim göğüslerimde herhangi bir şey yok sadece dün uçları hafif sızladı ama geçti şu anda da bişey yok :2:
CANIMMMMMM
HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM GEÇEN HAFTA BAŞKA TOPİKTE DERTLEŞMİŞTİK ÖYLE BAKINIRKEN GÖRDÜM
ÇOK AMA ÇOOOOK SEVİNDİM..
BİZLER İÇİNDE DUANI EKSİK ETME EMİİİ..
SAĞLIKLI HAYIRLI VE NUR TOPU GİBİ Bİ EVLAT OLUR İNŞ
inşallah canım şu anda hiç emin değilim ama çizgilerde çıktı kabak gibi birazda bekleyince bu hale geldilerdua edicem hiç merak etmeyin...Allah büyüktür...Eki Görüntüle 1016264
inşallah canım şu anda hiç emin değilim ama çizgilerde çıktı kabak gibi birazda bekleyince bu hale geldilerdua edicem hiç merak etmeyin...Allah büyüktür...Eki Görüntüle 1016264
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?