Hamile kalmayı bekleyenler

canım alltakınde barız ikinci çizgiii yanı ben hayal görmuyosam ıkı çizgi die tırlatmadıysam allahın ıznıyle meleğin senınlee

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMMM..
BARİZZZZZZZ VAR ÇİZGİ VEEEEE HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sağolun kızlar fotoğrafta çok belli değil bile zaten gerçeğinde daha belliler...heyecandan ter boşaldı hala yanıyorum alev alev..ama içim soğudu biraz inşallah bebişim vardır ve inşallah sağlıkla kucağıma alırım..Allah bir bekleyiş içinde olanların beklediklerini hayırlısıyla versin inşallah...çarşamba sabahtan gidip test yaptırıcam 2 gün dinlenmeye çalışıcam elimden geldiği kadar eşime de söylemicem henüz..eğer bebek varsa ne yaptım ne hissettim hepsini yazarım çarşamba günü...inşallah hayallerim boşa çıkmaz..

ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN VAR CANIM..
RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH..
DR.HAYIRLI HABERLER VERİR..BENCE DE DURABİLİRSEN TESTTEN SONRA SÖYLE GÜZEL Bİ HABER VERMEK İÇİN HAZIRLIK YAPP
ÇOOK HEYECANLI Bİ DURUM

evett hemde nasıl bebişin ağzından bir mektup yazdım sana mektup gelmiş dicem eğer pozitif çıkarsa kan testim

süperrrrrrrrr Ayyyy o an elleri titreyerek okur ben bile oanı yaşadım sanki.
Sizi düşünemiyorumm ..

bende yazarken ağlamıştım..geçen ay yazmıştım..bugün tekrar okudum gözlerim doldu yine...inşallah vermek nasip olur..

bende yazarken ağlamıştım..geçen ay yazmıştım..bugün tekrar okudum gözlerim doldu yine...inşallah vermek nasip olur..

bebişin geleceğini hissetmişin ..olur olur allahın izniyle
ama nasıl duracaksın bakalım Ben çok belli ederim heyecanımı da üzüntümüde

bebişin geleceğini hissetmişin ..olur olur allahın izniyle
ama nasıl duracaksın bakalım Ben çok belli ederim heyecanımı da üzüntümüde

bilmiyorum ki emin olmadan söylemek istemiyorum ama onun üzülmesine daha çok üzülürüm..zaten geçen hafta erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı söyledim bu ayda bebiş yok diye çok üzüldü...küçük çocuk gördümü içi eriyo kıyamam

ne mutlu ki onun hasreti sona eriyor :) artık oda bir baba adayıııı Haklısın sık dişini ozaman canım..
Gerçekten çok sevindim şimdilik ben kaçıyorum

selam kizlar ben yeni katildim araniza ben tam yedi ay önce bebegimi kaybettim malesef karnimdaöldü simdi b ay ise kendimi cok degisik hissetim agrim yok oysaki adett tarihim yaklastimi kasiklarim gerilir agri yapardi bu ay cok rahatim ve dayanamayip test yaptim ve ikinci cizgim silik cikti baya bi silik siz varmidir

canım resmini koy bakalım bizde görüyorsak vardır yoksa sen görmek istediğin için görüyor da olabilirsin..
ben öyle çok psikolojik olarak ikinci çizgiyi gördüm çünkü. benden başka kimse görmüyordu maalesef
sen bi resmini koy da bakalım tatlımmm

sağol canım inşallah bebiş vardır
yarın kan testi yaptırıcam fırsat olursa..

tatlım akıl vermek gibi olmasın da yarına kadar bu düşüncelerle beynini ve psikolojini bozacağına git acilde bi kan testi yaptır. devlet hastanelerinde acilde 1 saatte veriyorlar sonucu...

benim göğüslerimde herhangi bir şey yok sadece dün uçları hafif sızladı ama geçti şu anda da bişey yok :2:

kız hıc uzulme benım hala hıc belırtım yok gogus dısında oda ara ara ustune yatınca felan acıyo

tatlım akıl vermek gibi olmasın da yarına kadar bu düşüncelerle beynini ve psikolojini bozacağına git acilde bi kan testi yaptır. devlet hastanelerinde acilde 1 saatte veriyorlar sonucu...

Yarın sabah vercem inşallah eşime söylemek istemiyorum emin olmadan..yok psikolojimi bozmuyorum sadece kendimi kaptırmak istemiyorum..

kız hıc uzulme benım hala hıc belırtım yok gogus dısında oda ara ara ustune yatınca felan acıyo

Sen hamilemisin canım?? Benimde üstüne yatınca acıyo başka bişey yok..çok erken biliyorum ama benim midem bulanıyo bide kasıklarım taş gibi..hatta bugün mide bulantım olduğu için şüphelenip test yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…