canım alltakınde barız ikinci çizgiii yanı ben hayal görmuyosam ıkı çizgi die tırlatmadıysam allahın ıznıyle meleğin senınlee
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMMM..
BARİZZZZZZZ VAR ÇİZGİ VEEEEE HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sağolun kızlarfotoğrafta çok belli değil bile zaten gerçeğinde daha belliler...heyecandan ter boşaldı hala yanıyorum alev alev..ama içim soğudu biraz inşallah bebişim vardır ve inşallah sağlıkla kucağıma alırım..Allah bir bekleyiş içinde olanların beklediklerini hayırlısıyla versin inşallah...çarşamba sabahtan gidip test yaptırıcam 2 gün dinlenmeye çalışıcam elimden geldiği kadar eşime de söylemicem henüz..eğer bebek varsa ne yaptım ne hissettim hepsini yazarım çarşamba günü...inşallah hayallerim boşa çıkmaz..
ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN VAR CANIM..
RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH..
DR.HAYIRLI HABERLER VERİR..BENCE DE DURABİLİRSEN TESTTEN SONRA SÖYLE GÜZEL Bİ HABER VERMEK İÇİN HAZIRLIK YAPP
ÇOOK HEYECANLI Bİ DURUM
evett hemde nasıl bebişin ağzından bir mektup yazdım sana mektup gelmiş dicem eğer pozitif çıkarsa kan testim
süperrrrrrrrrAyyyy o an elleri titreyerek okur ben bile oanı yaşadım sanki.
Sizi düşünemiyorumm ..
bende yazarken ağlamıştım..geçen ay yazmıştım..bugün tekrar okudum gözlerim doldu yine...inşallah vermek nasip olur..
bende yazarken ağlamıştım..geçen ay yazmıştım..bugün tekrar okudum gözlerim doldu yine...inşallah vermek nasip olur..
bebişin geleceğini hissetmişin ..olur olur allahın izniyle
ama nasıl duracaksın bakalımBen çok belli ederim heyecanımı da üzüntümüde
çok duygusal ve romantık gözlerım dolu dolu olduuuu ınş vardırr bebişinnnnnn yaaa benımde vardır inş
meraba cnm inş hamişsndr bnm bat20 si bakalım beklıoruz inş kırmızıları görmeyiz
bilmiyorum ki emin olmadan söylemek istemiyorum ama onun üzülmesine daha çok üzülürüm..zaten geçen hafta erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktı söyledim bu ayda bebiş yok diye çok üzüldü...küçük çocuk gördümü içi eriyo kıyamam
selam kizlar ben yeni katildim araniza ben tam yedi ay önce bebegimi kaybettim malesef karnimdaöldü simdi b ay ise kendimi cok degisik hissetim agrim yok oysaki adett tarihim yaklastimi kasiklarim gerilir agri yapardi bu ay cok rahatim ve dayanamayip test yaptim ve ikinci cizgim silik cikti baya bi silik siz varmidir
kızlar başka bir marka test aldım o da böyle işyerinde sucuk gibi oldum heyecandan bu soğuk havada ter boşaldı hamilemiyim sizce şok içerisindeyim :26:Eki Görüntüle 1016014
Canım hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin.
gelişmelerden haberdar et bizi CİCİ ANNİŞŞŞŞ
sağol canım inşallah bebiş vardır
yarın kan testi yaptırıcam fırsat olursa..
Canıım kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çokk güzel olmuuuşş
benim göğüslerimde herhangi bir şey yok sadece dün uçları hafif sızladı ama geçti şu anda da bişey yok :2:
tatlım akıl vermek gibi olmasın da yarına kadar bu düşüncelerle beynini ve psikolojini bozacağına git acilde bi kan testi yaptır. devlet hastanelerinde acilde 1 saatte veriyorlar sonucu...
kız hıc uzulme benım hala hıc belırtım yokgogus dısında oda ara ara ustune yatınca felan acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?