Hamile kalmayı bekleyenler

mide bulantısı ıcın coook erken kız 6 7 haftalıkken anca baslıyo evet 5 haftalık benmkıde :)

İnşallah vardır canım kan testi yaptır

mide bulantısı ıcın coook erken kız 6 7 haftalıkken anca baslıyo evet 5 haftalık benmkıde :)

Biliyorum canım erken ama cidden bugün mide bulantımdan dolayı şüphelendim yoksa yapmıcaktım test

Hoşgeldin canım:)
Öncelikle hayırlı olsun:)))
Ne kadar önce yaptın testi adet tarihinden veya adet günün geçmişmiydi merak ettimde. Çünkü hiç adet belirtim yok demişsin. Dikkatimi çekti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hosbulduk cok tesekkür ederim canim benim ama süpheleniyorum ben adet omadan bir hafta yada 4 gün önce kasik agrisi mide bulantisi ve bacaklarimda agri olurdu simdi hic agrim yok cok rahatim ve ben adet sancisi cok cekerim adetim 12 nde ve gögüslerimde hafif koyulasti ve gerginlik var ama cizgi silik cikti baya ondan süphede kaldim hafif Tatli Tatli sancim var

arkadaşlar 1,5 yıllık ewliyiz ve 2. deneme ayındayız regl'e 20 gün war denemelere dewam:SAllah tüm isteyenlere hayırlı we sağlıklı bebekler nasip etsin...

Silik çizgisi çıkan diyen herkes hamile oluyor canım ama tabii bi kan testi olmadan insan rahat edemiyordur. Bat ına 4 gün kala test yapmışsın anladığım ve silik olması normal o zaman
:) hayırlısı herşey dilediğin gibi olsun canım.

Bende de hiç his yok bu ay bakalım:) 5 günüm var bata.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ya insallah canim benim bugün kann tahlili yaptiracam ama burdakiler aksama Dogru söylüyor bu ikinci insallah bunu kaybetmem kucagima alirim varsa tabi rabbim insallah senin gönlüne göre verir insallah sende en kisa zamanda mutlulugunu Duyar ve o heyecani yasarsin rabbim isteyen herkese nasib etsin ama bazi anne adaylari gebe kalir adet gününe Kadar zigot ii degilse kendini sonlandirir adet kaniyla gelirmis bunu duyuncada cok üzüldüm bugün son insallah

Test alma, ben de bu ay o kadar erken gebelikti adetime 3 gün kaladan itibaren normal gebelik testiydi yaptım ki sonra baktım ki pozitif. Ama adetim yarın. Hemen kan testine gittim tabi ki tam tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelikmiş. Değerim 18 civarı çıktı. Doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi ama belli bir iki güne adet olurum. Allah hayırlısını versin canııım:)) Üzülmedim, yine olur. Sağlıklı olsa zaten düşmezdi. Allah sağlıksızsa vermesin inşallah:)))
Doktorum bir daha erken gebelik alma, adetine bir iki gün kala da test yapma dedi. Adetin 1 hafta geçsin öyle yap dedi. Eğer test yapmasaydın normal adet olacaktın, farketmeyecektin bile durumu, ümitlenmeyecektin dedi.

Sende gerçekten belirtiler sağlam. Bence bekle adetin geçsin, öyle test yap canım. Ayyy inşallahhh hamilesindirrrrr. O kadar dua ediyorum ki..

benim göğüslerimde herhangi bir şey yok sadece dün uçları hafif sızladı ama geçti şu anda da bişey yok :2:

Canımm senin kapı gibi gebelik tesstin var:)) Gögüse gerek yok ki:)) Bak zaten seninki de sızlamışşş:)))) Benim de kızıma hamileyken gögüslerime hiç bir şey olmadııı:)) Ama gögüslerindeki damarlar çıkan ne kadar arkadaşım varsa hepsi hamile o yuzden öyle dedim. Belirtiler kişiye göre çok değişiyor. Sen hamilesiiinn ötesi yok:)) İnşallah her şey yolundadır ama kan testi için bekle derim. bir iki gün daha.

benım sırtıma vuruyo ağrıı belımm ağrıyoo bırde sankı regl olcam gıbı karın ve kasıklarda ağrım var ıkı tarafta ağrıyo ınan dun bel ağrısından uyuyamadım göğüslerım saten balon gıbı oldu koltuk altından doğru sancıyo ama sadece sol göğsüm sırtım çok ağrıyo ve karnımm bugunn dun bır hocamla görüştüm oda yenı doğum yaptı bence hamılesın dedı bende yuruyuş yapmştım kasık bel ağrım vardı regl oldum ama yınede test yapıyım demış ustune görmuş kasık ağrısından şüpelen test yap şimdi oğlu var

İnşallah canım bekleyemem çünkü işyerinden izin alamam şimdi kan verdim 13.30 da alıcam sonucu

Bu yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu inşallah kimyasal değildir benimde.

Bu yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu inşallah kimyasal değildir benimde.

canım sıkıntı yapma gönlünü ferah tut sen tamam mı bır sonucu al burayada yaz ben de çok heycanlıyım senın sonucunu beklıorum dua edıyorum hepımıze ınş hamışsındırrrrrrrrrrr şurda bır halay çekerımmmmmmmmmmmm

İnşallah canım bende dua ediyorum hep bebek isteyenlere bekleyenlere doğum yapacaklara...hastanede bekliyorum valla dışarısı buz gibi..

zeyyy çok sevindim senin adına,Allah sağ sağlim kızını kucağına almayı nasip etsin:)

İnşallah canım bende dua ediyorum hep bebek isteyenlere bekleyenlere doğum yapacaklara...hastanede bekliyorum valla dışarısı buz gibi..

çokkk heycanlıymmmm sankı ben yaptırdım kan tahlılı caımm yaaa inş hayırlı haberler vercen sen ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canım değer 104.0 çıktı düşük mü???

zeyyy çok sevindim senin adına,Allah sağ sağlim kızını kucağına almayı nasip etsin:)

Ne kızı bacım Allah mı söyletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…