Hamile kalmayı bekleyenler

çokkk heycanlıymmmm sankı ben yaptırdım kan tahlılı caımm yaaa inş hayırlı haberler vercen sen ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

104 çıktı canım çok şaşkınım hamilemiyim şimdi ben?? Değer düşük mü? Bat.bugün

Bu yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu inşallah kimyasal değildir benimde.

Yok tatlım değildir. Olumsuz şeyler düşünme. Benimki biraz farklıydı anladım zaten farkettiysen foruma yazmadım hiç. Seninkinde bir problem yoktur canım ya. Testte çizgim gerçekten çok silikti 2 gün aralıkla test yaptığım halde koyulaşması gerekirken hiç koyulaşmadı tersine biraz daha silikleşti. Değerim de zaten 18 di. Senin değerin 60-70 falan çıkar bence en az. Sonra çook artar merak etme.

Değerin çook güzel canımmm.Hayırlııııı olsunnn.. Yüzde bin beşyüz hamilesiiiiinnn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tamammmmm iştee hamılesınn batın bugun o yukselırr canım sen 2 gun sonra tekrar yaptırr tamam işteeeeeeeeeee bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr teyyyy teyyyyy :13::13::13::13:

Değerin çook güzel canımmm.Hayırlııııı olsunnn.. Yüzde bin beşyüz hamilesiiiiinnn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

İnşallah canım sağlıkla alırım kucağıma..inşallah sizde en hayırlı zamanda hamile kalırsınız

bakk tamam artıkk değer falan takma kafanaaa o çok güzel yukelcek sen merak etmmee allah buyukk şimdi kendıne yenı stresler bulma kesydı kalp atışıydı bırazz artık kafanı rahatlar oldu mu olmadımı die düşünüyodunn artık bır nefes all sonra onları düşünmeyı başlarsınnn ayyy ınan çokk sevındımmm kendım hamıleyım sankıı böyle bşey işte allah kımseye aratmasınnnnnnn darısı hayırlısıya benımde başıma allh aşkına benım için bır ayetel kursı oku olur muu nolurrr bebişinn yoldaaa annesıı oyyyyyyyy yerın ben onuuu

İnşallah canım sağlıkla alırım kucağıma..inşallah sizde en hayırlı zamanda hamile kalırsınız

Sağolll canııımm:)) Ay valla keyifsizdim ama keyfim yerine geldi yaaaaaa:))))) Ay valllaa kendime geldiiiiimmmm:)))))Ohhhhh:))) Bu da kimyasal gebeliğe kapak olsuuunn:))))))))))

tuanabatu06 sıra sende kııızzzzz:))))))

Sağolll canııımm:)) Ay valla keyifsizdim ama keyfim yerine geldi yaaaaaa:))))) Ay valllaa kendime geldiiiiimmmm:)))))Ohhhhh:))) Bu da kimyasal gebeliğe kapak olsuuunn:))))))))))

tuanabatu06 sıra sende kııızzzzz:))))))

vallaaaa benımde keyfım yerıne dışarda yane reelde bırı hamıle olsa ınsan ıçten kıskanıyoo gıpta edıyo yadaa ama burda sankı kız kardeşş gıbı buyuk mutluluk oluyooo tam tersıııı değil mi yoksa benmı öyle hıssdıyorum valla mutluluktan gözlerımm dolduuu ınan kııı

Ay valla o kadar sevindim ki anlatmam mümkün değil.İçim ferahladı, herşey olumsuz değil, dünya halaaa çok güzeeelll bir kez daha anladım:)) Bir miniğimiz daha olacak bundan güzel bir haber daha olabilir miiii:)))) Kardeşim gibisiniz valla aynen öyleeee:))) Valla canım bak göreceksin sen de aynı mutluluğu yaşayacaksın o kadar az kaldı kiii güloooommm:))))))))

bılmıyorummm kııı ınş öyledırrrr ben her ay husrana uğradığımdan artık düşünemıyorum bılee negatıf test koleksıyonu yaptımm valla ama yoksada hayırlısıı canımm benımm napalım bak zamanı gelıncee rabbım sırasıyla verıyoo ınş bızlerde tatcazzz o duyguyu canımm yaa nasıl heycanlanmıştır oo bız böylysekk

35.gunumde kirmizilar geldii( umutlar nisana kaldu yeni BAT 11nisan(43:

kızlar merhaba yazdıklarınızı okudum duygulandım zeyyy gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım bu arada ben ayetel kürsi okudum bende klomen kullandım ilk kullanmam yumurtalarım büyümüştü doktorun dediği gibi uygulamalar yaptık cumartesi bat günüm inşallah kırmızı görmem kasık ağrılarım oldu baş ağrım oldu ama onun dışında bi belirti yok göğsüm hasta olmama yakın çok ağrırdı ama şuanda öyle bişi söz konusu değil bi umut bekliyorum kızlar bakalım ya hayırlısı olsun hepimiz için bu arada bana da dua edermisin zeyyy

kızlar bi sorum olacak acilde kan vermeyi düşünüyorum ama aç karnına mı vermek lazım belli olması için ayrıca cumartesi bat günüm acaba şimdiden evde yapılan testten yapsam olurmu hangisini öneririrsiniz kızlar

35.gunumde kirmizilar geldii( umutlar nisana kaldu yeni BAT 11nisan(43:

Boşşverrr tatlım. Güzel günler göreceğiz. Benim kırmızılar da bu ay beni arkamdan vurdu, kimyasal gebelikten sonra geldiler bakalım. Ben de biraz önce gördüm kırmızıları. Valla 2 günlüğüne hamile olmak bile eğlenceliydi. Kan testi sonucum tarihin en komik 2 haneli değeriydi.. Boşver tatlım hiç üzülmeeeee:))) Bir gün sıra hepimize teker teker gelecekkk:)))

canımm hayırlısı benımde kasık ve bel ve sır ve göğüs ağrım varrrrr ılk kez göğüslerımde çok ağrı oldu ve sankı regl olcam gıbı ağrı oluyo arada sağ tarafımda sureklı batma varr bılmıyorummm napıyoruzzzzzzzzzzzzzz duaaaa edıyoruzzz hayırlısını ıstıyoruzzz ve pozıtıff oluyoruz yalnız değilsin bak hepmız beklıoruzz burda konuşş

aynen canım yaklaşık 10 gündürlü üye oldum burda konuşarak kafa dağıtıyorum bide diğer yazdığımı gördünmü bat günüm cumartesi umarım görmem kırmızıyı diyorum ki test yaptırsam acilde aç karnına olmasanda belli olurmu acaba bide evde yapılan testler var onların hangisi daha iyi yapmayı düşünüyorum kafam çok karışık canım

Gebelik testi için aç olmana gerek yok canım. Bence kan için biraz daha bekle adetin geçsin ve evde yapılan testin pozitif olsun ondan sonra kan vermeye git. Evdeki idrar testleri ile de su an çıkmaz. Ama eczaneden predictor erken gebelik testi alabilirsin 15 tl civarında ama onu da en erken perşembe yapabilirsin. Eczaneye sor eğer ultra erken gebelik testleri varsa onlardan al ama her eczanede bulunmuyor.
Tavsiyem bir kaç gün daha bekle. Erken ya da ultra erken gebelik bulamazsan normal gebelik testinden 2-3 tane alabilirsin ama onları da en erken cuma yapmaya başla. Cuma, cumartesi,Pazar yap bakalım:))) Ay hayırlısı olsuuun:)))

yaptırmaa tatlımm bata kadar bekleee

ayyy inşallah canım çok umutlanıyorum ama bilmiyorum yine de yaa bakalım artık istiyorum diye de bu kadar umutlanıyorum her şeye kılıf buluyor olabilirim bakcaz aslında dediğin gibi bişi de kalmadı cuma ya normal testlerden yapabilirim yada cumartese hasta olmazsam dimi kafam bi anda karıştı bi yandan korkuyorum bi yandan diyorumki bi bak ya ne çıkacak diye neyse artık canım Allah hepimizin gönlünce versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…