Hamile kalmayı bekleyenler

canımmm aç tok farketmiyor kan testinde idrar testin varsa ilk önce onu yap istersen bat günün bugün snırımm

bende yaşadım kimyasal gebelik canımm aynen insan sevinmiyormu üzülüyor mu değişik bi duyguydu ama yinede güzeldi..hayırlıso lsun kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyorlar kalan cok..ben ekim ayında geçirdim halada kalamadım en kısa zmaanda sağlıklı gebelikleimiz olur inşş

yokkk evrakcummm cumartesi var daha beklim ogüne kadar cumartesi yapayım artık hayırlısı canım benimm

kızlaaaar nasılsınız,ya direk konuya gireyim ben bi kitap okudum ve acayip etkilendim beslenmenın çocuk sahibi olma üzerndeki etkilerinden bahsediyodu ve hani dipnotlu belgeli falan çok ikna edici,gerçekçi bi kitaptı.özet olarak:gdo'lu,katkı maddeli(hele de o katkı maddeleri mısırdan elde edilen cinsten ise ki çoğu öyle),hibrit tohumdan elde edilen gıdaların hatta hazır piliç(sanayi tavuğu) ve birsürü birsürü buna benzer gıdaların üreme sağlığımızı ne kadaar olumsuz etkilediği anlatılıyor kitapta..mümkün olduğunca doğal,organik ürünler kullanalım kızlar hem kendi sağlığımız hem bebeklerimizin geleceği için bence son derece önemli bi konu..zaten endüstriyel gıdaların ve ve ve aşırı ilaç kullanımının yaygınlaşmasıyla tüp bebek merkezlerinin artışı da paralel ve hakkaten günümüz 'modern yaşamı' bi çok sorunu da beraberinde getirmiş haberimiz yok((konu çoook derin canlarım,özetlemeye çalıştım..kimyasal temizlik maddelerini de unutmayalım tabi gerek soluyarak gerek cilde temasla sağlığımızı nasıl bozduğunu..ve olabildiğince doğala dönmeye çalışalım derim,bu uzun vadeli bi sağlık yatırımı olacak güzeller büyük düşünmek gerek,sevgiyle kalın :))

Maşallah maşallahh hamişler çoğalmış nazar değmesindarısı hepimizin başına

Sağolll canııımm:)) Ay valla keyifsizdim ama keyfim yerine geldi yaaaaaa:))))) Ay valllaa kendime geldiiiiimmmm:)))))Ohhhhh:))) Bu da kimyasal gebeliğe kapak olsuuunn:))))))))))

tuanabatu06 sıra sende kııızzzzz:))))))

kızlar çok sağolun ikiniz içinde okudum ayetel kürsi inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz...inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım..

gizzzzzzzzzzzzzzzz benide ekleeeeee listeyeee

Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?

35.gunumde kirmizilar geldii( umutlar nisana kaldu yeni BAT 11nisan(43:

yaaa canım benim kafaya taktığın için gecikti demekki..inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla hamile kalırsın 11 nisanda da buraya yazarsın bebiş geliyo diye inşallah...

bence yaptır 3 gün geçmiş..benimde erken gebelik testinde çıkmadı normal testte çıktı..belkide kullandığın test bozuktur..ya da kafana taktığın için adetini geciktiriyo olabilirsin..

kullandığın erken gebelik testi labaquick mi?? bende bugün bile çizgi çıkmadı onda..normal 5 tllik testlerde silik çizgi çıktı...bozuktur belkide normal test alıp yap..

Evet onu bende duymuştum neyse üzmeyelim kendimizi boşuna.
:)
Aynen isteyen herkes çocuk sahibi olsun inşallah.

kullandığın erken gebelik testi labaquick mi?? bende bugün bile çizgi çıkmadı onda..normal 5 tllik testlerde silik çizgi çıktı...bozuktur belkide normal test alıp yap..

Yok kullandığım test productor diye bir test yanında ucuz testten de aldım ikisini de yaptım ikisi de negatif çıktı. Aslında gebelik düşünmediğim bişeydi zaten korunuyoruz da o yüzden kafaya da takmamıştım. Ama inşaallah hamileyimdir..

bende yarın alıyım dıorum bıtane hassa alıyım demıştım ama sen böyle soleyınce bılemedımmmm şimdii canımm yaaa

bende yarın alıyım dıorum bıtane hassa alıyım demıştım ama sen böyle soleyınce bılemedımmmm şimdii canımm yaaa

ya aynı testten bana 6 tane geldi biriyle arkadaşım yapmıştı kabak gibi çıktı 2. çizgisi ama ozaman 6 haftalık hamileymiş...bende 2 tanesinde de bişey çıkmadı ya bozuklardı ya da hassas değillerdi bana denk gelenler...bilemiyorum canım çok güvenemedim..birde preductor un normal 5 tlilik testinde bende dün çizgi belirgin çıktı...al bi gebelik markasında hayalet gibi çıkmıştı..en hassası sanırım preductor..

kızlar çok sağolun ikiniz içinde okudum ayetel kürsi inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz...inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım..

Yerim ben senin hamilelik takviminiiiiiiii:)) Çok güzel olmuuşşş:)))

Çok sağol canımmm, inşallah doğru zamanda ve sağlıklı bir şekilde versin Allah tüm isteyenlere :)) Sen de sağlıkla kucağına al inşallaaah:))

Hamile olduktan sonra kimse bu foruma girmiyor nedense, sen bizi unutma arada bir uğra, bebişinin cinsiyetini falan yaz bizeeeeeee:))))

Canım adetin 3 gün geçmiş zaten. Ne zaman istersen yapabilirsin bence:)) İnşallaaah gebesindiiirrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…