canımmm aç tok farketmiyor kan testinde idrar testin varsa ilk önce onu yap istersen bat günün bugün snırımmkızlar bi sorum olacak acilde kan vermeyi düşünüyorum ama aç karnına mı vermek lazım belli olması için ayrıca cumartesi bat günüm acaba şimdiden evde yapılan testten yapsam olurmu hangisini öneririrsiniz kızlar
Boşşverrr tatlım. Güzel günler göreceğiz. Benim kırmızılar da bu ay beni arkamdan vurdu, kimyasal gebelikten sonra geldiler bakalım. Ben de biraz önce gördüm kırmızıları. Valla 2 günlüğüne hamile olmak bile eğlenceliydi. Kan testi sonucum tarihin en komik 2 haneli değeriydi.. Boşver tatlım hiç üzülmeeeee:))) Bir gün sıra hepimize teker teker gelecekkk:)))
yaptırmaa tatlımm bata kadar bekleee
canımmm aç tok farketmiyor kan testinde idrar testin varsa ilk önce onu yap istersen bat günün bugün snırımm
bende yaşadım kimyasal gebelik canımm aynen insan sevinmiyormu üzülüyor mu değişik bi duyguydu ama yinede güzeldi..hayırlıso lsun kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyorlar kalan cok..ben ekim ayında geçirdim halada kalamadımen kısa zmaanda sağlıklı gebelikleimiz olur inşş
yokkk evrakcummm cumartesi var daha beklim ogüne kadar cumartesi yapayım artık hayırlısı canım benimm
cumartesi ise erken daha canımm beklee kırımızılar gelmezsee inşşş gelemzler o zaman yaprsın
bakk tamam artıkk değer falan takma kafanaaa o çok güzel yukelcek sen merak etmmee allah buyukk şimdi kendıne yenı stresler bulma kesydı kalp atışıydı bırazz artık kafanı rahatlar oldu mu olmadımı die düşünüyodunn artık bır nefes all sonra onları düşünmeyı başlarsınnn ayyy ınan çokk sevındımmm kendım hamıleyım sankıı böyle bşey işte allah kımseye aratmasınnnnnnn darısı hayırlısıya benımde başıma allh aşkına benım için bır ayetel kursı oku olur muu nolurrrbebişinn yoldaaa annesıı oyyyyyyyy yerın ben onuuu
Sağolll canııımm:)) Ay valla keyifsizdim ama keyfim yerine geldi yaaaaaa:))))) Ay valllaa kendime geldiiiiimmmm:)))))Ohhhhh:))) Bu da kimyasal gebeliğe kapak olsuuunn:))))))))))
tuanabatu06 sıra sende kııızzzzz:))))))
35.gunumde kirmizilar geldii( umutlar nisana kaldu yeni BAT 11nisan ( 43:
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
zha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
blackcinder 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
35.gunumde kirmizilar geldii( umutlar nisana kaldu yeni BAT 11nisan ( 43:
Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?
ya insallah canim benim bugün kann tahlili yaptiracam ama burdakiler aksama Dogru söylüyor bu ikinci insallah bunu kaybetmem kucagima alirim varsa tabi rabbim insallah senin gönlüne göre verir insallah sende en kisa zamanda mutlulugunu Duyar ve o heyecani yasarsin rabbim isteyen herkese nasib etsin ama bazi anne adaylari gebe kalir adet gününe Kadar zigot ii degilse kendini sonlandirir adet kaniyla gelirmis bunu duyuncada cok üzüldüm bugün son insallah
kullandığın erken gebelik testi labaquick mi?? bende bugün bile çizgi çıkmadı onda..normal 5 tllik testlerde silik çizgi çıktı...bozuktur belkide normal test alıp yap..
kullandığın erken gebelik testi labaquick mi?? bende bugün bile çizgi çıkmadı onda..normal 5 tllik testlerde silik çizgi çıktı...bozuktur belkide normal test alıp yap..
bende yarın alıyım dıorum bıtane hassa alıyım demıştım ama sen böyle soleyınce bılemedımmmm şimdii canımm yaaa
kızlar çok sağolun ikiniz içinde okudum ayetel kürsi inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz...inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?