Canım adetin 3 gün geçmiş zaten. Ne zaman istersen yapabilirsin bence:)) İnşallaaah gebesindiiirrr:)))
İnşaallah ama ümidim yok nedense çünkü eşim korunuyoryine de bir ihtimal diye düşündüm işte..
Canım o zaman bir kaç gün daha beklesen. İdrar testini tekrarla çıkarsa git bence kan testine. Belki de vardır ya umudu kaybetmemek lazıım canıım:)
Merhaba arkadaşlar, benim son adet tarihim 5 şubat ve yumurtlama dönemim 21 şubat. Bu ay 8 martta adet görmem gerekirdi ancak olmadım. 3 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ara ara ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Normalde adetten 3-4 gün önce göğüs ağrım ve şişkinliğim olurdu gerginlik falan olurdu şişerdim ama şimdi hiçbir belirtim yok göğüslerim gayet normal. Sizce idrar testindeki negatife rağmen kan testini ne zaman yapmalıyım?
canım bence yarın yaptır testini
Aslında haftasonuna kadar beklerim de kasık ağrılarım ara sıra şiddetleniyo
Yerim ben senin hamilelik takviminiiiiiiii:)) Çok güzel olmuuşşş:)))
Çok sağol canımmm, inşallah doğru zamanda ve sağlıklı bir şekilde versin Allah tüm isteyenlere :)) Sen de sağlıkla kucağına al inşallaaah:))
Hamile olduktan sonra kimse bu foruma girmiyor nedense, sen bizi unutma arada bir uğra, bebişinin cinsiyetini falan yaz bizeeeeeee:))))
Ben buralardayım canım hiç arkadaşım olmadığı için
35.gunumde kirmizilar geldii( umutlar nisana kaldu yeni BAT 11nisan ( 43:
canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...
bende bugün regl oldum kızlar1 hafta gecikme oldu adetimden bu sabah test yapmayı düşünmüştüm ama...
kısmet bakalım önümüzdeki ay olur inşallah yeni başlamıştık yine de heveslenmiştim...
iyi akşamlar kızlarr :))
bat ıma 5 gün kaldı bu ay hiç bir belirti aramadım kendimde ,belirti de yok zaten :)
Bnm gibi Bat ı 16 sı olup bekleyen var mı ?
var mı belirtilerin cnmbenim 17 - 18 i canım
Ben buralardayım canım hiç arkadaşım olmadığı için
var mı belirtilerin cnm
burda ol da bıze taktık ver moral ver canım . hamıs olan gidiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?