Hamile kalmayı bekleyenler

İnşaallah ama ümidim yok nedense çünkü eşim korunuyor yine de bir ihtimal diye düşündüm işte..

Canım o zaman bir kaç gün daha beklesen. İdrar testini tekrarla çıkarsa git bence kan testine. Belki de vardır ya umudu kaybetmemek lazıım canıım:)

Canım o zaman bir kaç gün daha beklesen. İdrar testini tekrarla çıkarsa git bence kan testine. Belki de vardır ya umudu kaybetmemek lazıım canıım:)

Doğru bence de birkaç gün daha bekliyim. Çünkü negatif cevabı almaktansa adet olmak daha iyi..

canım bence yarın yaptır testini

Ben buralardayım canım hiç arkadaşım olmadığı için

canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...

canım benim ya sende üzülme sakın bi daha ki aya insallah. bakalım benimde 1 hafta var daha ama belirtim yok

bende bugün regl oldum kızlar 1 hafta gecikme oldu adetimden bu sabah test yapmayı düşünmüştüm ama...
kısmet bakalım önümüzdeki ay olur inşallah yeni başlamıştık yine de heveslenmiştim...

iyi akşamlar kızlarr :))
bat ıma 5 gün kaldı bu ay hiç bir belirti aramadım kendimde ,belirti de yok zaten :)
Bnm gibi Bat ı 16 sı olup bekleyen var mı ?

ya bugün herkesin bat günümü (( üzüldüm canım ama yapacak bisiey yok artık. insallah bi sonrakı aya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…