Hamile kalmayı bekleyenler

Kırmızılardan nefret ediyorum. Bir de eve gelip de pozitif testlerimi görünce müthiş üzüldüm ya;(

canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...

Fatmam senin yeni bat ne zaman? Yine battaş olsak ya:)) kırmızılarımız aynı anda geldi ya:)))

Kırmızılardan nefret ediyorum. Bir de eve gelip de pozitif testlerimi görünce müthiş üzüldüm ya;(

Fatmam senin yeni bat ne zaman? Yine battaş olsak ya:)) kırmızılarımız aynı anda geldi ya:)))

canım sana bir şey diyeyim de şaşır. bende sanırım bu ay kimyasal gebelik yaşadım. benimde gebelik testinde ikinci çizgi çok silik çıktı. daha önce de 2 sefer kimyasal gebelik yaşadığım için tahmin ettim. nasip kısmet artık yapacak bir şey yok. her şey allahtan.
yeni bat 5 nisan basarans'ımmmmmmmm

Son düzenleme:
Hanımlar yardım lütfen
Karnım inanılmaz derecede şiş hayatımda ilk defa böyle oldum. Adetim 3 gün gecikti testler negatif. Hiçbir adet belirtim yok. Ama Karnım nerdeyse 7 aylık hamile gibi şiş. Böyle birşey başına gelen var mı? Doktora ancak yarın akşam gidebilirim, endişeleniyorum

evet cnm 7. ayimdayim bekliyorum bakalim..
sen ne zamandir istiyosun?

Topiğin hayırlı olsun tatlım umarım sana uğurr getirirr

Bende 10 microygnon kullandim 6 aydir bi mucize bekliyorum ama hala bisey yok bugun regl gunumdu ama suanlik bisey yok insallah mucizem benimledir

canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...

Hanımlar merhaba... Hamilelikle yakınen ilgili olduğunuz için bu konuyu size sormaya karar verdim.
Biz normalde bebek düşünüyorduk ama önemli bir sebepten dolayı erteleme kararı aldık. 2 aydır hamile kalmamıştım. Bu ay
Adet bitiminin 1. ve 5. günü korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilirmiyim? Kalmamayı diliyorum şuan.
Ve doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. Benim korunmam gerek.
Kullanacağım hap adetin ilk 5 günü içinde kullanılmaya başlanılması gerekiyormuş, ben alıp adetimi beklemeden kullanmaya başlasam korumaya başlamaz mı.
Ve bu geçtiğimiz günlerde hamile kaldıysam bebeğe zarar verir mi?

Ay kıyamamm batdaşım ve kader arkadaşımmm, fatmammmmm... Ay kimyasalın tek adresi olduk, Ya valla acıların çocuğu olduk yaaaaa:))) 5 nisan seninkiyse, bakayım benim ne zaman:44::44:Hımmm..
Aboooo en az 14 Nisan ya... Tüh be fatma'mmmm ama kader ayıramaz bizi

valla erken yumurtluyosan kalmış olabilirsin Allah bilir o yüzden adetine yakın kan testi yaptır bebek yoksa ondan sonra korunmaya başla canım...eğer bebek varsa hap zarar verir tabiki...

canım bu konuyla ilgili doktora gitmelisin belki bebek tutunamıyodur o yüzden adetle gidiyodur..tutunması için ilaç verebilir..

valla erken yumurtluyosan kalmış olabilirsin Allah bilir o yüzden adetine yakın kan testi yaptır bebek yoksa ondan sonra korunmaya başla canım...eğer bebek varsa hap zarar verir tabiki...

eğer hamile kaldıysam kaç günde belli olur, yani 10 gün sonra test yapsam bişey çıkabilir mi?

selammm güzellerimmm nasılsınızz ya inanılmaz bacak agrılarım var dün sol bacak bugün sag bacak kasıklarımda 3 4 gündür agrıyo ama bata daha 6 gün var sanırsam :44::44::44: adete yakın 2 gün önce baslardı normalde kasık agrılarım adet olcakmış gibi agrıyo ay beklemek ne zor ya. acaba hamile kalıpta bacak agrısı cekenleriniz varmı? yürüyemicek kadar agrıyo

Canım günaydın, bana hamile olma ihtimalin çok zor gibi geldi. Adet bitiminin birinci günü zaten neredeyse imkansız da 5 günü de zor. Yumurtan daha çatlayacak falan derken bence hamile kalman pek olası değil.
Doğum kontrol hapı kullanman çok iyi olur. Adetini beklemeden başlarsan bir kaç gün içinde korumaya başlar ama adetinin düzenini etkiler, dengen bozulur. Kaç gün geçti adetten canım? Bir de çok düzenli oluyor musun? Doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalanlar var, bebeğin kalbi atmaya başlamadan önce içtiğin için bebeğe hap zarar vermez. Bebeğin kalbi de son adetinin ilk gününden saydığında yaklaşık 6-7.haftalarda atmaya başlar. O zamana kadar da hamile olduğunu kesin anlarsın zaten.Hamile olduğunu bile bile de içmediğine göre problem yok.
Ama bence dengen bozulmasın diye bu ay korunmaya devam edin (eşin korunsun) sen gelecek adetinin ilk gününden hapını içmeye başla. Daha iyi korusun diye, hapı her gün içeceksin ya, aynı saatte almaya özen göster, hapı akşam içiyorsun mesela hapı içtikten bir iki saat sonra ilişkiye gir. Hiç risk almayım diyorsan öğlen içebilirsin mesela.

iyi akşamlar kızlarr :))
bat ıma 5 gün kaldı bu ay hiç bir belirti aramadım kendimde ,belirti de yok zaten :)
Bnm gibi Bat ı 16 sı olup bekleyen var mı ?

günaydın canım ben varım ama ben bu ay ilaç kullandığım için çok umutlu değilim

Canım geçmiş olsun...Kasık ağrıları gebelikte çok oluyor. İnşallah gebesindir. Eğer gebeysen bu ay doktoruna gider gitmez çok ağrın olduğunu söyle ilaç versin canım. Arkadaşımda da çok ciddi ağrılar vardı, zararsız bir ilaçla geçti. Çünkü gebelikte kasık ağrıları normal ama fazlası istenmeyen bir durum.. Sadece kasıkların mı ağrıyan, bacakların değil değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…