Biz her zaman yanındayız tatlım))
canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...
104 çıktı canım çok şaşkınım hamilemiyim şimdi ben?? Değer düşük mü? Bat.bugün
canımmm çok sevindimmm yaa..ne güzel bi haber buuu....darısıda başımıza artıkk..benim içinde dua et olur mu,
Kırmızılardan nefret ediyorum. Bir de eve gelip de pozitif testlerimi görünce müthiş üzüldüm ya;(
Fatmam senin yeni bat ne zaman? Yine battaş olsak ya:)) kırmızılarımız aynı anda geldi ya:)))
Canım sakın üzülmüyosun :) senin için dua ediyorum hayırlısı olsun hakkında..Fatmam senin yeni bat ne zaman? Yine battaş olsak ya:)) kırmızılarımız aynı anda geldi ya:)))
ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
evet cnm 7. ayimdayim bekliyorum bakalim..
sen ne zamandir istiyosun?
kzlar merhaba, bende nerdeyse yazdan berı yarım yamalak korunuyodum hamıle kalmadım ona ragmen. Bu ay hıc korunmadık bat 21 ocak bakalım beklıyorum. Bulantı mıde yanması goguslerde sıslık hassasıyet hepsı var ama asırı ıdrar yolu enfeksıyonuyum ondan da olabılır : (
Topiğin hayırlı olsun tatlım umarım sana uğurr getirirr
Bende 10 microygnon kullandim 6 aydir bi mucize bekliyorum ama hala bisey yok bugun regl gunumdu ama suanlik bisey yok insallah mucizem benimledir
Selam kızlar, ben de katıldım birliğimize:)) bize tıbben doğal yollardan bebek sahibi olmamızın imkansız olduğunu soylemislerdi. Biz de tedavi ve yapılan bütün testleri bırakmıştık ve kaderimize razı olmuştuk. Sonra durup dururken kızımız oluverdi))) o yuzden yılmak yok arkadaşlar eninde sonunda olacak hep birlikte emin adımlarla, sabirla bekleyip bebişlerimizi kucağımıza alacağız insallah, . Insallah hepimize uğurlu gelir bu topic.
Netten cok uygun fiyata ovulasyon testleri aldım bakalım umarım ise yararlar))
canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...
bende bugün regl oldum kızlar1 hafta gecikme oldu adetimden bu sabah test yapmayı düşünmüştüm ama...
kısmet bakalım önümüzdeki ay olur inşallah yeni başlamıştık yine de heveslenmiştim...
canım sana bir şey diyeyim de şaşır. bende sanırım bu ay kimyasal gebelik yaşadım. benimde gebelik testinde ikinci çizgi çok silik çıktı. daha önce de 2 sefer kimyasal gebelik yaşadığım için tahmin ettim. nasip kısmet artık yapacak bir şey yok. her şey allahtan.
yeni bat 5 nisan basarans'ımmmmmmmm
Hanımlar merhaba... Hamilelikle yakınen ilgili olduğunuz için bu konuyu size sormaya karar verdim.
Biz normalde bebek düşünüyorduk ama önemli bir sebepten dolayı erteleme kararı aldık. 2 aydır hamile kalmamıştım. Bu ay
Adet bitiminin 1. ve 5. günü korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilirmiyim? Kalmamayı diliyorum şuan.
Ve doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. Benim korunmam gerek.
Kullanacağım hap adetin ilk 5 günü içinde kullanılmaya başlanılması gerekiyormuş, ben alıp adetimi beklemeden kullanmaya başlasam korumaya başlamaz mı.
Ve bu geçtiğimiz günlerde hamile kaldıysam bebeğe zarar verir mi?
canım sana bir şey diyeyim de şaşır. bende sanırım bu ay kimyasal gebelik yaşadım. benimde gebelik testinde ikinci çizgi çok silik çıktı. daha önce de 2 sefer kimyasal gebelik yaşadığım için tahmin ettim. nasip kısmet artık yapacak bir şey yok. her şey allahtan.
yeni bat 5 nisan basarans'ımmmmmmmm
valla erken yumurtluyosan kalmış olabilirsin Allah bilir o yüzden adetine yakın kan testi yaptır bebek yoksa ondan sonra korunmaya başla canım...eğer bebek varsa hap zarar verir tabiki...
Hanımlar merhaba... Hamilelikle yakınen ilgili olduğunuz için bu konuyu size sormaya karar verdim.
Biz normalde bebek düşünüyorduk ama önemli bir sebepten dolayı erteleme kararı aldık. 2 aydır hamile kalmamıştım. Bu ay
Adet bitiminin 1. ve 5. günü korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilirmiyim? Kalmamayı diliyorum şuan.
Ve doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. Benim korunmam gerek.
Kullanacağım hap adetin ilk 5 günü içinde kullanılmaya başlanılması gerekiyormuş, ben alıp adetimi beklemeden kullanmaya başlasam korumaya başlamaz mı.
Ve bu geçtiğimiz günlerde hamile kaldıysam bebeğe zarar verir mi?
eğer hamile kaldıysam kaç günde belli olur, yani 10 gün sonra test yapsam bişey çıkabilir mi?
iyi akşamlar kızlarr :))
bat ıma 5 gün kaldı bu ay hiç bir belirti aramadım kendimde ,belirti de yok zaten :)
Bnm gibi Bat ı 16 sı olup bekleyen var mı ?
selammm güzellerimmm nasılsınızz ya inanılmaz bacak agrılarım var dün sol bacak bugün sag bacak kasıklarımda 3 4 gündür agrıyo ama bata daha 6 gün var sanırsam :44::44::44: adete yakın 2 gün önce baslardı normalde kasık agrılarım adet olcakmış gibi agrıyo ay beklemek ne zor ya. acaba hamile kalıpta bacak agrısı cekenleriniz varmı? yürüyemicek kadar agrıyo
Beklenen adet tarihin ne zaman canım? Testler en erken adetine 2 gün kala gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?