Çok geçim yawww, 29'u ayın.
Canım günaydın, bana hamile olma ihtimalin çok zor gibi geldi. Adet bitiminin birinci günü zaten neredeyse imkansız da 5 günü de zor. Yumurtan daha çatlayacak falan derken bence hamile kalman pek olası değil.
Doğum kontrol hapı kullanman çok iyi olur. Adetini beklemeden başlarsan bir kaç gün içinde korumaya başlar ama adetinin düzenini etkiler, dengen bozulur. Kaç gün geçti adetten canım? Bir de çok düzenli oluyor musun? Doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalanlar var, bebeğin kalbi atmaya başlamadan önce içtiğin için bebeğe hap zarar vermez. Bebeğin kalbi de son adetinin ilk gününden saydığında yaklaşık 6-7.haftalarda atmaya başlar. O zamana kadar da hamile olduğunu kesin anlarsın zaten.Hamile olduğunu bile bile de içmediğine göre problem yok.
Ama bence dengen bozulmasın diye bu ay korunmaya devam edin (eşin korunsun) sen gelecek adetinin ilk gününden hapını içmeye başla. Daha iyi korusun diye, hapı her gün içeceksin ya, aynı saatte almaya özen göster, hapı akşam içiyorsun mesela hapı içtikten bir iki saat sonra ilişkiye gir. Hiç risk almayım diyorsan öğlen içebilirsin mesela.
Yok kuşum göstermez testler ama gerçekten hamile olmaz pek olası değil. Son adet tarihin ne zamandı?
eğer hamile kaldıysam kaç günde belli olur, yani 10 gün sonra test yapsam bişey çıkabilir mi?
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
zha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
blackcinder 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
Eşim çocuk istiyor ben istemiyorum sebebini sorarsanız bdv de bir konum var :) Oyüzden ona bırakmadan kendim garantiye almak istiyorum.
Yani sırf denge bozulmaması için mi adetle birlikte başlatıyorlar acaba, o hiç önemli değil, yeterki korunayımda :18:
Son 3 aydır düzenli oluyorum. Şuan adetim biteli 6 gün oldu ayın 1nde olmuştum yani. Şu sıralar kocamdan tırım tırım kaçmam gerek malum yumurtlama günleri
Siz bu konuda bilinçli gibi geldiniz, çnkü kulaktan dolma bişey yapmak istemiyorum. Şimdide hapı içmeye başlasam olabilir yani...?
merhaba listeyi yapan arkadaş sanırım dinlenmedeymiş..Allah bebişini ona bağışlasın inşallah..ama beni de listeye ekler misiniz?bat 6 nisan.. geçen ay yaşanmış bi kimyasal gebeliğim var bu arada hamile kalan arkadaşlardan da dua istiorum Allah rızası için
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
berfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
asliaydin 6 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
kelebek__16 9 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
mervesvr 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEperisipessa 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
nurkml 15 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
sewda22 17 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
enguzelhediyem 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
minigmanig 22 ŞUBAT BEKLEMEDE
zha12 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
sedeff 27 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
esiesi 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
seraptunc 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
blackcinder 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
adzeynep 1 MART BEKLEMEDE
umuttttt 1 MART BEKLEMEDE
bbbmmm 1 MART BEKLEMEDE
filizgoc 2 MART BEKLEMEDE
03062008 4 MART BEKLEMEDE
sabrina84 4 MART BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
isyan123 5 MART BEKLEMEDE
serAynn 8 MART BEKLEMEDE
feelcrying 9 MART BEKLEMEDE
nazende88 10 MART BEKLEMEDE
Leman24 10 MART BEKLEMEDE
delinefsim 10 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
fatma86 11 MART BEKLEMEDE
bebegims 12 MART BEKLEMEDE
zeyy88 12 MART BEKLEMEDE
nutella88 12 MART BEKLEMEDE
cems85 13 MART BEKLEMEDE
sweetgiirl 14 MART BEKLEMEDE
lulu11 16 MART BEKLEMEDE
gulsahhh01 16 MART BEKLEMEDE
lasya 16 MART BEKLEMEDE
olcayyasemin 17 MART BEKLEMEDE
crayz3527 18 MART BEKLEMEDE
26may 19 MART BEKLEMEDE
tuma23 24 MART BEKLEMEDE
03062008 6 NİSAN BEKLEMEDE
ozlemsahin bir sonraki ay
eses07 bir sonraki ay
tamayy bir sonraki ay
wen bir sonraki ay
tuanabatu06 bir sonraki ay
Dualarımız seninle tatlım, hoşgeldin. Birlik başkanımız, Gizimiz dinlenmede :))) Ekler canım listeye seni de.. İnşallah tez zamanda kucağına alırsın:)))
Kimyasal için de geçmiş olsun canım. Ben de etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum:)
olmuştur inşallah 03062008
Canım evet adet dengemin bozulması sorun olmaz diyorsan şimdi de başlarsın.Gebe olma ihtimali varsa da başlanması istenmez ama gebe olma ihtimalin var mı diyorum ama yok yaaaa. Korunman çok önemli diyorsun ama. İlk hapı aldıktan sonra koruma başlar diye biliyorum ama düzenli kullanmaya özen göster. Sen yine de ilk haptan sonraki gün gir ilişkiye:) İlk kez kullanacaksan ilk ay içinde lekelenmelerin, ufak kanamaların olabilir gayet normal unutma... Ya gebe değilsindir de yine de zor olmayacaksa biraz beklesen de adetin ilk günü mü kullansan? Aynen yumurtlamana daha bir kaç gün bile olabilir:)Sen yine de kaç da:)) Ama kaç kaç nereye kadar:)))))))
çıkmıs tabi :)))
nasılısın bakalım taze anne :))
Boşşverrr tatlım. Güzel günler göreceğiz. Benim kırmızılar da bu ay beni arkamdan vurdu, kimyasal gebelikten sonra geldiler bakalım. Ben de biraz önce gördüm kırmızıları. Valla 2 günlüğüne hamile olmak bile eğlenceliydi. Kan testi sonucum tarihin en komik 2 haneli değeriydi.. Boşver tatlım hiç üzülmeeeee:))) Bir gün sıra hepimize teker teker gelecekkk:)))
canım benım uzulmek yok bı daha kı aya ınsdallah.
benımde son 4 gun ama hıc belırtım yok
yaaa canım benim kafaya taktığın için gecikti demekki..inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla hamile kalırsın 11 nisanda da buraya yazarsın bebiş geliyo diye inşallah...
canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...
saolun kızlarrr. İşe daha yeni geldim. moralim çok bozuktu akşam eşim gelince güçlü durmaya çalıştım ama anladı. Hasta mı oldun dedi ağlamaya başladım. aşkım bir çocuk gibi teselli etmeye çalıştı üzülmemem için... espri bile yaptı bu ay daha sıkı çalışırız merak etmeee diye. sabaha kadar bi çocuk gibi pohpohladı beni.gözyaşlarımı öptüü.Eşimden yana çok şanslıymışımmm binlerce kez şükrediyorum rabbimee..Ama şimdi iyiyimm eşim için iyiyim. bu ay takmıycam belirti aramıycam ovulasyon ya da normal test yapmıycamm. Rabbim biliyo zamanını diyip akışına bırakıcamm..Şükürler olsun ki beni çok seven bi eşim var. etraftan duyuyorum olmadı diye eşine eziyet eden ne çok erkek var. onlardan biri olmadığı için şanslıyım.
Zeyy bu arada değerinin iyi çıkmasına ok sevindimmmm. çok mutlu oldummm. dün işte değildim ben o yuzden yazamadım kendim kadar sevindim adınaaa. Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallhh..
senin de kimyasal oldu canım? valla ocak ayında oldu işte benim..hcg 75ten önce 55e sonra da 8 e düştü sonra da adet..gerçi ben adetime iki gün kala öğrenmiştim kanda..ama sanki yine aynılarının yaşıcakmışım gibi gelio..hani hamile kalmak kolaylaşır diolar ama sanki ben hiç yaşayamıcakmışım gibi..pozitif düşüneyim diorum ama işte yapamıorum
saolun kızlarrr. İşe daha yeni geldim. moralim çok bozuktu akşam eşim gelince güçlü durmaya çalıştım ama anladı. Hasta mı oldun dedi ağlamaya başladım. aşkım bir çocuk gibi teselli etmeye çalıştı üzülmemem için... espri bile yaptı bu ay daha sıkı çalışırız merak etmeee diye. sabaha kadar bi çocuk gibi pohpohladı beni.gözyaşlarımı öptüü.Eşimden yana çok şanslıymışımmm binlerce kez şükrediyorum rabbimee..Ama şimdi iyiyimm eşim için iyiyim. bu ay takmıycam belirti aramıycam ovulasyon ya da normal test yapmıycamm. Rabbim biliyo zamanını diyip akışına bırakıcamm..Şükürler olsun ki beni çok seven bi eşim var. etraftan duyuyorum olmadı diye eşine eziyet eden ne çok erkek var. onlardan biri olmadığı için şanslıyım.
Zeyy bu arada değerinin iyi çıkmasına ok sevindimmmm. çok mutlu oldummm. dün işte değildim ben o yuzden yazamadım kendim kadar sevindim adınaaa. Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallhh..
canım benim sağol darısı başına olsun inşallah...sana bişey diyimmi ben bu ay bu siteye girdim ama belirti falan aramadım dediğin gibi ve Allaha havale ettim hayırlıysa versin değilse vermesin diye dua ettim..hatta erken gebelikte ikinci çizgi çıkmayınca planlar bile yaptım..incir aldım bir sürü incir kürü yapıcaktım saçlarımı boyatıcaktım 20lik dişimi çektiricektim:18: hepsini planladım ama şok oldum ikinci çizgiyi görünce..
demem o ki önce hayırlısıyla Allaha havale et sonrada belirti aramamaya çalış akışına bırak...bir de ben yumurtlama dönemimde çok soğanlı salata yedim onunda faydalı olduğunu düşünüyorum canım...
Evet canım ya dün adet oldum, hala şoktayım. Gebelik testimin fotosunu çektim foruma koyacaktım falan, iyiki de koymamışım. Bir idrar testi yaptım pozitif ama birazcık silikti. 2 gün sonra yaptığımda çizgi biraz silikleşince bayağı tedirgin oldum. 2 gün önce kan testim 18 di. Dün adet oldum(( Hayırlısı be gülüm. İnşallah işimiz kolaylaşır. Aslında bugun de kan testi istemişti doktorum ama birazdan arayıp adet oldum diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?