Hamile kalmayı bekleyenler

Eşim çocuk istiyor ben istemiyorum sebebini sorarsanız bdv de bir konum var :) Oyüzden ona bırakmadan kendim garantiye almak istiyorum.

Yani sırf denge bozulmaması için mi adetle birlikte başlatıyorlar acaba, o hiç önemli değil, yeterki korunayımda :18:

Son 3 aydır düzenli oluyorum. Şuan adetim biteli 6 gün oldu ayın 1nde olmuştum yani. Şu sıralar kocamdan tırım tırım kaçmam gerek malum yumurtlama günleri

Siz bu konuda bilinçli gibi geldiniz, çnkü kulaktan dolma bişey yapmak istemiyorum. Şimdide hapı içmeye başlasam olabilir yani...?

eğer hamile kaldıysam kaç günde belli olur, yani 10 gün sonra test yapsam bişey çıkabilir mi?

kesin çıkmaz canım adetine 3-4 gün kala yaptır..yani en sağlıklısı günün geçtikten sonra yaptırmak ya da aynı gün..

merhaba listeyi yapan arkadaş sanırım dinlenmedeymiş..Allah bebişini ona bağışlasın inşallah..ama beni de listeye ekler misiniz? bat 6 nisan.. geçen ay yaşanmış bi kimyasal gebeliğim var bu arada hamile kalan arkadaşlardan da dua istiorum Allah rızası için

Canım evet adet dengemin bozulması sorun olmaz diyorsan şimdi de başlarsın.Gebe olma ihtimali varsa da başlanması istenmez ama gebe olma ihtimalin var mı diyorum ama yok yaaaa. Korunman çok önemli diyorsun ama. İlk hapı aldıktan sonra koruma başlar diye biliyorum ama düzenli kullanmaya özen göster. Sen yine de ilk haptan sonraki gün gir ilişkiye:) İlk kez kullanacaksan ilk ay içinde lekelenmelerin, ufak kanamaların olabilir gayet normal unutma... Ya gebe değilsindir de yine de zor olmayacaksa biraz beklesen de adetin ilk günü mü kullansan? Aynen yumurtlamana daha bir kaç gün bile olabilir:)Sen yine de kaç da:)) Ama kaç kaç nereye kadar:)))))))

Dualarımız seninle tatlım, hoşgeldin. Birlik başkanımız, Gizimiz dinlenmede :))) Ekler canım listeye seni de.. İnşallah tez zamanda kucağına alırsın:)))

Kimyasal için de geçmiş olsun canım. Ben de etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum:)

olmuştur inşallah 03062008

senin de kimyasal oldu canım? valla ocak ayında oldu işte benim..hcg 75ten önce 55e sonra da 8 e düştü sonra da adet..gerçi ben adetime iki gün kala öğrenmiştim kanda..ama sanki yine aynılarının yaşıcakmışım gibi gelio..hani hamile kalmak kolaylaşır diolar ama sanki ben hiç yaşayamıcakmışım gibi..pozitif düşüneyim diorum ama işte yapamıorum

Bende hap kullanılmaya başlandığında ilk 1 ay ek korunma yöntemlerinin kullanılması gerekli diye biliyorum. Yani dr ilk önerdiğinde öyle demişti. Belkide garanti olsun diye demiştir. Eğer bebek varsa ve zarar vermeyecekse ben hemen kullanmaya başlarım ozaman.

Neticede insanlar bazen ilaç yada hap kullanırken de hamile kalıyorlar sonra hemen kesiyorlar hapı. Demekki sorun olmuyor. Bende 3 aydır düzenli olarak tam 1 ayda adet görüyorum, yumurtlamam adet hemen bittiği ilk hafta olmaz ozaman diye biliyorum.
Kalsam bile dana bebek kan pıhtısı halinde olur ve 15-20 gün hap kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum.

çıkmıs tabi :)))
nasılısın bakalım taze anne :))

ıyıyım canım herkes mıde bulantın daha baslamadımı dıye soruyo ama hıc tık yok bendeee :))) evde vakıt gecırıyorum suanda cay ıcıyorummm :))

ne zormus beklemek ama tek degilim birsürü arkadasim varmis meger bekleyen hamile oldugunu ve olmadigini bilmek ne rahatmis ama bilmemek ve beklemek ne zormus yazilarinizi takip ediordum ama yazmiordum iiki kaydolmusum yazilari okudukca agladim ve o yazilanlarda kendimi buldum korkularim artti umutlarim cogaldi ama beklemem hic azalmadi dilerim benim gibi bekleyenler en güzel sonucu alir ve artik profiline Hamis yazilir benim cumaya kaldi sonucum beklemye devam

canım benım uzulmek yok bı daha kı aya ınsdallah.
benımde son 4 gun ama hıc belırtım yok

yaaa canım benim kafaya taktığın için gecikti demekki..inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla hamile kalırsın 11 nisanda da buraya yazarsın bebiş geliyo diye inşallah...

canımmmm.. benimde kırmızılar geldi bugün.. tamda psikolojik olarak hamilelikten midem bulanıyor falan moduna geçmişken...
neyse gelecek aya nasip.. kısmett...

saolun kızlarrr. İşe daha yeni geldim. moralim çok bozuktu akşam eşim gelince güçlü durmaya çalıştım ama anladı. Hasta mı oldun dedi ağlamaya başladım. aşkım bir çocuk gibi teselli etmeye çalıştı üzülmemem için... espri bile yaptı bu ay daha sıkı çalışırız merak etmeee diye. sabaha kadar bi çocuk gibi pohpohladı beni.gözyaşlarımı öptüü.Eşimden yana çok şanslıymışımmm binlerce kez şükrediyorum rabbimee..Ama şimdi iyiyimm eşim için iyiyim. bu ay takmıycam belirti aramıycam ovulasyon ya da normal test yapmıycamm. Rabbim biliyo zamanını diyip akışına bırakıcamm..Şükürler olsun ki beni çok seven bi eşim var. etraftan duyuyorum olmadı diye eşine eziyet eden ne çok erkek var. onlardan biri olmadığı için şanslıyım.

Zeyy bu arada değerinin iyi çıkmasına ok sevindimmmm. çok mutlu oldummm. dün işte değildim ben o yuzden yazamadım kendim kadar sevindim adınaaa. Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallhh..

canım benim sağol darısı başına olsun inşallah...sana bişey diyimmi ben bu ay bu siteye girdim ama belirti falan aramadım dediğin gibi ve Allaha havale ettim hayırlıysa versin değilse vermesin diye dua ettim..hatta erken gebelikte ikinci çizgi çıkmayınca planlar bile yaptım..incir aldım bir sürü incir kürü yapıcaktım saçlarımı boyatıcaktım 20lik dişimi çektiricektim:18: hepsini planladım ama şok oldum ikinci çizgiyi görünce..
demem o ki önce hayırlısıyla Allaha havale et sonrada belirti aramamaya çalış akışına bırak...bir de ben yumurtlama dönemimde çok soğanlı salata yedim onunda faydalı olduğunu düşünüyorum canım...

Evet canım ya dün adet oldum, hala şoktayım. Gebelik testimin fotosunu çektim foruma koyacaktım falan, iyiki de koymamışım. Bir idrar testi yaptım pozitif ama birazcık silikti. 2 gün sonra yaptığımda çizgi biraz silikleşince bayağı tedirgin oldum. 2 gün önce kan testim 18 di. Dün adet oldum(( Hayırlısı be gülüm. İnşallah işimiz kolaylaşır. Aslında bugun de kan testi istemişti doktorum ama birazdan arayıp adet oldum diyeceğim.

Canım gerçekten bu erken gebelikler ve yumurtlama testleri insanı strese sokuyor. Çok haklısın boşvermek lazım. Akışına bırakmak, belirti aramamak, kendini dinlememek, her şeyi gebeliğe bağlamamak lazım.. Boşver Allah ne derse o olacak sonuçta..

bende şimdi plana başladım zaten. aynen saçımı boyatıcaktım ama boyatmadım ki bişe vardır diye ilk işim saçımı boyatmak olucakk. incir kürünü bende yapim bu ay bakim neler olucak ama ovu. testi falan almıycammm Rabbime havalae ettim hayırlısıyla o vakti zamanı biliyooo

Son düzenleme:

canim üzülme ama benim arkadasim da aynisi olsmustu ve iki anlamadi hamile oldugunu dikkat et derim genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…