olmuş canım teşekkürler :)
Canım geçmiş olsun...Kasık ağrıları gebelikte çok oluyor. İnşallah gebesindir. Eğer gebeysen bu ay doktoruna gider gitmez çok ağrın olduğunu söyle ilaç versin canım. Arkadaşımda da çok ciddi ağrılar vardı, zararsız bir ilaçla geçti. Çünkü gebelikte kasık ağrıları normal ama fazlası istenmeyen bir durum.. Sadece kasıkların mı ağrıyan, bacakların değil değil mi?
Hanımlar merhaba... Hamilelikle yakınen ilgili olduğunuz için bu konuyu size sormaya karar verdim.
Biz normalde bebek düşünüyorduk ama önemli bir sebepten dolayı erteleme kararı aldık. 2 aydır hamile kalmamıştım. Bu ay
Adet bitiminin 1. ve 5. günü korunmasız ilişki yaşadık sizce hamile kalmış olabilirmiyim? Kalmamayı diliyorum şuan.
Ve doğum kontrol hapına başlamayı düşünüyorum. Benim korunmam gerek.
Kullanacağım hap adetin ilk 5 günü içinde kullanılmaya başlanılması gerekiyormuş, ben alıp adetimi beklemeden kullanmaya başlasam korumaya başlamaz mı.
Ve bu geçtiğimiz günlerde hamile kaldıysam bebeğe zarar verir mi?
canim üzülme ama benim arkadasim da aynisi olsmustu ve iki anlamadi hamile oldugunu dikkat et derim genede
Tesekkurler canim benim ins.hamileyimdir. kasikta var ozellikle bugun cok agrio ve bacaklarima vuruo tek tarafli kasik agrim sag kasik agrisi var ama bacak agrisi soldan saga gecti duramiorum o kadar agri var ilk hamileligmde bole olmamisgi kasik agrim oldu ama bacagima vurmamisti acaba diorum bos gebeliktibondan mi agrim bu kadar olmadi umarim bebisim bu sefer benimledir
Canım ya inşallah meleğin seninledir ve sonsuza kadar da bırakmaz hep seninle kalır; )) Allah ilk evladından da ayırmasın. Az kalmış bata dainşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)))
Bugun adetim 20. Gunu ve ovulasyon testinde hala cift cizgi yok.... Neden boyle cok sinir bozucu bir durum.. Umudum kalmadi artik cift cizgiye yumurtlamiyormuyum acaba ?
slm kızlar ben bundan bir ay önce 25 günde adet oldum.....geçen ayda 12 şubat adet oldum lakin dünden beri kahve reni akıntım var ama hala kan gemedi neden olabilir sizce hamilelik belirtisi de olabilirmi sizce fikriniz söyleyin..:18::18::18::18:
bende hamilelik bekleyenlerdenim ve şu an belli değil haftaya beta test yapılacak reglımın ucuncu gunu doktorum muayene etti kistlerimin gittiğini söyledi. 14. güünü tekrar gittim birşey ölçtüama anlayamadım .ogün bana folbiol (folik asit ) verdi .suan 21.günüm bugün progesteron tahlili yaptırdım 26 çıktı. şimdi ne oluyor :26:
slm kızlar ben bundan bir ay önce 25 günde adet oldum.....geçen ayda 12 şubat adet oldum lakin dünden beri kahve reni akıntım var ama hala kan gemedi neden olabilir sizce hamilelik belirtisi de olabilirmi sizce fikriniz söyleyin..:18::18::18::18:
Tatlım doktorun seni ilk çağırdığı zaman rahmini ve yumurtalıklarını kontrol etmiş. Kistlerin var mı diye bakmış. Ikinci çağırdığı gün yumurtlama günüdür genelde 14.gundur. yumurtalarının bulunduğu keseyi ölçmüş yeterince büyümüş mu diye. Yeterince büyüyünce kese çatlar ve yumurtanı rahme bırakır eğer orada spermlerle karşılaşırsa döllenir. Folbiol gebeliği kolaylaştırır ve olabilecek anormallikleri önler. Gebelikten 3 ay once kullanilmaya başlanır. Progesteron tahlili de 20 gün civarı yapılır. Bu hormon yumurtanın rahme tutulmasını sağlar. Test sonucun güzel çıkmış. Yani yumurtlamışsın. Herşeyincok düzgün çalışıyor bence. Kolayca hamile kalırsın. Özetle doktor yumurtlama durumunu ve her şeyini kontrol etmiş ve sen alnının akıyla çıkmışsın. Kolay hamile kalırsın. Folik asiti almaya devam et canım[/QUO
ayy inşallah.. hayırlısın ile.kasıgım çok agrıyor sol taraftaki 14.gün yumurtlamadan kaynaklandıgını söylemişti.22.gün devam ediyor.eğiliğp kalkarkan agır kaldırınca falan sence bu ay beta testim pozitif çıkarmı ?:26:
Tatlım doktorun seni ilk çağırdığı zaman rahmini ve yumurtalıklarını kontrol etmiş. Kistlerin var mı diye bakmış. Ikinci çağırdığı gün yumurtlama günüdür genelde 14.gundur. yumurtalarının bulunduğu keseyi ölçmüş yeterince büyümüş mu diye. Yeterince büyüyünce kese çatlar ve yumurtanı rahme bırakır eğer orada spermlerle karşılaşırsa döllenir. Folbiol gebeliği kolaylaştırır ve olabilecek anormallikleri önler. Gebelikten 3 ay once kullanilmaya başlanır. Progesteron tahlili de 20 gün civarı yapılır. Bu hormon yumurtanın rahme tutulmasını sağlar. Test sonucun güzel çıkmış. Yani yumurtlamışsın. Herşeyincok düzgün çalışıyor bence. Kolayca hamile kalırsın. Özetle doktor yumurtlama durumunu ve her şeyini kontrol etmiş ve sen alnının akıyla çıkmışsın. Kolay hamile kalırsın. Folik asiti almaya devam et canım
Haftaya da hamile misin diye bakacak. Buyuk ihtimal gibi:))) hadi hayırlısı :)
Çoook büyük ihtimaaaaaaaallll gebesiiiin:))))haftaya beta istedi zatende bende bir böyle gerginlik var. gerildim goğuslerımde kocaman oldu ve çok acıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?